|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
14.5.2007 9:18:52   
blanč
Punce, včeraj zvečer se mi je pokazal rahel rjav izcedek in tudi danes zjutraj ga je še bilo zaslediti na wc papirju in sem čisto iz sebe letela v ZD in hotela naredit krvni test, ampak zamisite si, da ga v Celju nikjer ne moreš narediti kot samoplačnik. Pa se grejo, da so neko veliko mestouser posted image user posted image
Naredili so mi urinski test in nosečnost so mi potrdili, sam se čisto nič ne veselim, ker še vedno imam ta preklet izcedek, ki se rad razvije v user posted image user posted image user posted image .
želim vamlep dan

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 426
14.5.2007 9:23:01   
Sulfinija
Blanč pozitvno misli počivaj,počivaj in še enkrat počivaj.

LP mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 427
14.5.2007 9:48:28   
Špelka
Blanč, no končno sem si ogladala, kdaj si ti točno mela punkcijo: 30.4. Torej je za M še malo prezgodaj - se ti ne zdi? Pa če si mela transfer 3.5., in recimo dobila zadnjo injekcijo HCG-ja, ni šans, da bi ti danes al pa včeraj še kazalo pozitivno na testu zaradi injekcije. Se pravi, da si NOSEČA! user posted image user posted image user posted image

Kar se pa tiče izcedkov, ti niso nobemna redkost, in edino kar lahko narediš je čakati, počivati in moliti (to je meni rekel en priznan ginekolog, ko sem krvavela user posted image ). Pa čisto v tolažbo: izcedke smo že videli, recimo pri Bibi 1, Sončku. djukelici, meni (no, sicer šele v 9. tednu) itd., itd. Vem, da te čisto spravi iz tira, ampk pomembno je tudi da si čim bolj sproščena in mirna, zato pamet v roke! Srečno!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 428
14.5.2007 9:56:40   
koala
Dan punce!
Se opravičujem, da nisem prej potešola firbcev, samo sva se z dragim odločila preživeti kvaliteten vikend brez neta, ker se prejšnji teden nisva nič vidla, pa tudi ta teden je na terenu.
Grejem enega sončka, na najino željo, počutje je super in zdaj dooooooooolllgooooooo čakanje.

Blanč čestitam, počivaj in naženi negativne misli.

gugu user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 429
14.5.2007 10:04:10   
soncek.djukelica
ojla vse borke,

navijam za vas, res si vse zaslužite,da ste mamice!Želim vam,da vsaka izmed vas še letos postane user posted image  in uživa v pričakovanju tako željene user posted image ! Sicer pa ni user posted image , da ne bi saj smo šele dobro začeli leto!
zalazoya, gita, konina, gugu naj sonček posebej posije za vas! user posted image user posted image user posted image user posted image
blanč, čestitke tebi! user posted image
Jaz sem krasno! Kljub visokemu ravni hormona in dveh user posted image user posted image  mi je anrava prišparala slabosti!
Pika, veselo špikanje!
Koala, nisi se nič javila! Sedaj že sigurno greješ svoji user posted image user posted image !
Mojca, sploh ne premišljuj o tem koliko hočeš,da ti vstavijo? Saj sama veš najbolje,da je večja verjetnost zanositve! user posted image
April, jutri na punkcijo vzemi pižamo ali še bolje spalno srajčko, pa kopalni plašč imaš tudi lahko s teboj, pa copate! Pa fajn punkcijo ti želim! user posted image

lp od mene in mojih dveh user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 430
14.5.2007 10:30:31   
andreja2000
koalauser posted image  super ,mislim nate in drži se!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 431
14.5.2007 11:35:51   
gugu
Živjo punce! Po parih dneh se vam zopet javljam, saj se po presneti user posted image ,ki je prišla nikakor ne morem pobrati že dva dni samouser posted image  user posted image  user posted image . Nikakor se ne morem potolažit upam, da kmalu pridem k sebi drugače ........user posted image ! Ko pa sem prebirala forum sem opazila da sem dvignila prah z mojim razmišljanjem! Anonimna ne se razburjat vsak lahko ima svoje razmišljanje in svoje mnenje, tako ga imam tudi jaz! Sploh pa sedaj ko sem že po 3ivf in po nobenih zamrznjenčkih zopet na začetku. Nevem koliko časa se trudiš, da bi dobila user posted image ampak jaz po petih letih boja sem že kar mal obupana zato je tudi bila moja izjava o nepravičnosti takšna! Se pa opravičujem, če sem katero užalila.
Blanč iskreno sem vesela zate  user posted image user posted image sedaj pa le lepo počivaj in pazi na svojega user posted image vesela sem, da je vsaj tebi uspelo!!!!
DaisyE ti pa če boš hodila po Gorenjski se le javi na zs in te povabim na kavo!!!!!user posted image
Vsem ostalim pa hvala ker mi stojite ob strani in me bodrite da ne obupam- HVALA VAM zato za vse vas
user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 432
14.5.2007 14:24:52   
koala
sonček.djukelica, post nad tvojim je mojuser posted image

gugu, samo zate user posted image user posted image user posted image user posted image , glede anonimnih, pa se sploh ne sekiraj ni vredno.Te pa popolnoma razumem. Zjukaj svojo bolečino, naberi novih moči čez poletje in držim pesti, da boš še do konca leta ugledala ta tvoj težko pričakovani rezultat.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 433
14.5.2007 14:33:29   
Neža81
Ojla babike!

Malo sem še med vas prišla, da vidim, kaj se dogaja z vami. Na hitro sem preletela poste, da bom spet na tekočem. Še vedno sem z mislimi pri vas in upam, da me čimprej razveselite s kako dobro novico.

Tudi jaz sem danes zelo dobre volje,ker sem bila na pregledu. Noseča sem 16t5d in kljub vsem težavam je sedaj vse OK user posted image user posted image user posted image . Izvedela sem tudi, da bomo imeli PAR user posted image user posted image user posted image  (Maša in Maj). Oba se lepo razvijata in oba sta enako velika. Ko sem izvedela za spol, sem bila zeloooooooo vesela, zato sem perslišala koliko merita. Sicer bi bila enako vesela, če ne bi bil par, ker sem dolgo čakala na user posted image user posted image  in mi je res vseeno, kakšnega spola sta. Samo da bo vse vredu.

Prehlajena sem, kot da je zunaj -15C. Nekaj mi pač more falit, pa da ne govorim o zatekanju glavno. Mene lahko vse kar hoče napade, samo moja user posted image user posted image  naj bosta vredu.

Uživajte v tem lepem sončku in se beremo še kaj.

Neža

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 434
14.5.2007 16:30:04   
Staša1
Gold fish - začela sem 22. dan ciklusa in bi morala med jemanjem Suprefacta dobiti M, pa je nisem. Vse se mora v dolgem postopku sčistiti, da lahko začnejo s stimulacijo!  Kot mi je razložila dr. Pintar, Suprefact deluje tako, da najprej stimulira, sčisti in nato uspava jajčnike (mene pa je očitno tako stimuliral, da se je cel cikel zelo premaknil)! Vse kar so spunktirali pa je šlo v smeti (zakaj pa ne vem, samo vem, da se pred stimulacijo telo mora sčistit!

Je bil pa moj prvi postopek čisto drugačen, M sem dobila normalno in tudi s stimulacijo začela tako kot so povedali da bom (je pa res, da je bil na koncu neuspešen)! Mogoče bo ravno zaradi komplikacij na začetku, ta postopek na koncu uspešen!!

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 435
14.5.2007 17:53:25   
M007
Pozdrav

Zanima me zakaj moram na punkcijo vzeti seboj pižamo? Ali te zadržijo na oddelku? Po punkciji dobiš bolniško?

Jaz danes začnem z menopurom in v soboto imam prvi UZ.

Pozna katera stranske učinke Menopura?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 436
14.5.2007 18:20:43   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: M007

Pozdrav

Zanima me zakaj moram na punkcijo vzeti seboj pižamo? Ali te zadržijo na oddelku? Po punkciji dobiš bolniško?

Na punkcijo pižamo zato,ker dve uri po punkciji foliklov tam ležiš.Učinka zdravila ne pozanm,ker tega nisem imela nikoli.V MB dobiš bolniško od prnkcije pa vse do testa.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu M007)
Neposredna povezava do sporočila: 437
14.5.2007 18:21:44   
citrončica
O,Neža,kako lepo,da si se oglasila!!user posted image
Čuvaj user posted image user posted image user posted image user posted image !!,pozdravi prehlad in pazi na zlomeuser posted image !!!!Ti si opasna,kar se tega tičeuser posted image user posted image !!
M007,na punkcijo vzameš srajčko in kopalni plašč,da imaš svoje,ker tam včasih je,včasih je vse v pranju...,pa nogavice in copate,da te ne zebe v noge!!

(odgovor članu M007)
Neposredna povezava do sporočila: 438
14.5.2007 19:14:07   
Anonimen
če si pri Rešu, ne rabiš nobene pidžame. te bo še mal čudno gledal, če prideš s pidžamouser posted image

(odgovor članu M007)
  Neposredna povezava do sporočila: 439
14.5.2007 19:24:48   
pika74
Ojla šiške - vas moram mal na hitrco pozdravit.

Koala - tebi najprej čestitke za uspešen transfer - navijam za user posted image .
ostalim pa en lep pozdravček.
Jaz sem danes začela z gonalom - no, pa suprefact me tud spremlja user posted image , da ne bom krivična user posted image .
Moram pa priznat, da sem bila do danes čist fit, kot da ne bi nič bla na kaki dozi. Danes, po prvem gonalu se mi je pa začelo ful spat... pa zdaj mi je že mal slabo. Tko, kot če bi bla že enmalčk noseča user posted image user posted image you wishuser posted image user posted image . Hormončki, ni kej.
Me pa prou firbec matra, kakšna bo "žetev", ko imam zdaj malo manjšo dozo gonala, kot ponavadi. Upam, da bo kvalitetna.

Držte se!

pa-pa
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 440
14.5.2007 19:24:58   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

če si pri Rešu, ne rabiš nobene pidžame. te bo še mal čudno gledal, če prideš s pidžamouser posted image

tale Reško je pa res faca! user posted image  A pol kar odkorakaš po punkciji in te k...user posted image  gleda,če ti kaj slabo rata ali te kaj špika? user posted image user posted image user posted image
Po punkciji si na bolniški do ET in pol še 3 dni ti dajo! Če hočeš kaj več, se moraš meniti z svojim osebnim zdravnikom! user posted image  Kot je citrončica napisala, včasih so majčke in plašči tam, včasih jih ni! Copat in štunfkov pa ziher ni! user posted image
Jaz sem jemala Menopur, nisem imela nekih problemov ali kakšnih simptomov!
Če se sedaj spomnim, skozi celo sezono špikanja user posted image  sploh nisem imela nekih težav, očitno je moj body komaj čakal droge! user posted image

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 14.5.2007 19:28:32 >

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 441
14.5.2007 19:36:45   
Anonimen
po punkciji lahko odležiš, če se ne počutiš ok, te da v posebno sobo in te kontrolira. nobenemu se ne žvižga zate in tvoje bolečine. če krvaviš, ti ustavlja kri, te spremlja in čaka, če glih so v čakalnici vrste. če se pa počutiš ok, lahko greš domov. noben te pa ne podi. dobiš tudi bolniško. tak, da ni tak kuser posted image , kot si misliš. men se tisto ležanje 3 ure po punkciji zdi čist odveč. sem raje čimprej doma, v domači postelji.
pr nas v tujini tudi ne čakaš 3 ure v postelji, sem bila pod narkozo in ko sem se zbudila so mi prnesli zdravila, povedali kaj in kako, nato sme dobil akavo in kruh in sme šla domov, že po eni uri od narkoze. zato se mi reševa dejaja, da pošilja punce domov po punkciji nič čudnega ne zdi. če ti pa kaj je, te boli, pa nič ne poveš, pa si sam kriv

Neposredna povezava do sporočila: 442
14.5.2007 19:36:52   
blanč
Sonček prosim poglej z.s.

Neposredna povezava do sporočila: 443
14.5.2007 20:53:46   
zalazoya
hoj

moram priznati da sem se do solz nasmejala. Z Rešom sem zelo zadovoljna ampak si nekako predstavljam njegov obraz, ko bi se v vsej tisti gužvi začela preoblačiti v pižamco. Jaz sem misila da sploh tableta proti bolečinam ne smeš vzeti.
V glavnem odkar sem odkrila tale forum se mnogo bolje počutim, prej sem bila skoraj štiri leta osamljena. Z nikomer se nisem pogovarja o tem razen z možem in redkimi posamezniki, ki pa o vsej tej zadevi na srečno nimajo pojma. Normalno da ne razlagaš vsakemu je pa fino če se lahko o tem z nekom pogovoriš.
Blanč sicer nisem strokovnjak ampak sem zasledila, da ima kar nekaj punc izcedke ali pa krvavijo na začetku, moja prijateljica je krvavela skoraj vso nosečnost pa je bilo vse ok. Res da je veliko preležala ampak za nagrado je dobila krasno punčko. Tako da veliko počivaj.
Gugu  vse pridemo enkrat na vrsto. To moraš verjeti in it naprej. Ni druge. Srečno.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 444
14.5.2007 20:53:48   
DaisyE
[user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majčice - junijčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  biba26: (2.ICSI, MB, dr. Vlaisavljević)
08.05. predvidena punkcija

user posted image  pika74: (3.IVF, LJ, dr.Drobnič)
30.04. začetek špikanja Suprefact
14.05. UZ
14.05. začetek špikanja Gonal

user posted image  citrončica: (2.IVF, LJ)
26.04. začetek špikanja
09.05. UZ
09.05 začetek špikanja - Gonal
18.05 UZ

user posted image  perlica: (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
11.05. začetek špikanja
11.05 UZ

user posted image  sayuri: (1.ICSI, PO, dr. Reš), doma že ima user posted image  user posted image
08.05. razgovor
09.05 začetek snifanja - Suprefact
15.05 začetek špikanja - Menogon
22.05 UZ

user posted image  gold fish: (1. ICSI, LJ, dr. Zorn)
01.06 začetek špikanja Suprefact
14.06 1. UZ
14.06 začetek špikanja Menopur
23.06 2. UZ

user posted image  Bety upa: (5. ICSI, PO, dr. Reš)

user posted image  Sanja70: (2.IVF, PO, dr. Reš)
08.05. razgovor
08.05 začetek špikanja - Diphereline

user posted image  sonček75: (1. IVF, LJ, dr. Zorn)
25.04. začetek špikanja (dolgi postopek)
09.05. UZ
09.05. začetek špikanja - Menopur
18.05. UZ

user posted image  Staša1: (2.ICSI, LJ, dr. Ribič)
16.04. začetek špikanja-Suprefact (dolgi postopek)
03.05. UZ
04.05. punkcija user posted image  user posted image
11.05 UZ
18.05 UZ

user posted image  darcija: (2.IVF, PO, dr. Reš)
           začetek snifanja - Suprefact
06.05 začetek špikanja - Menogon

user posted image   mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
12.04 začetek špikanja, 26.04. UZ
03.05. UZ, 06.05. UZ, 08.05 UZ
10.05 punkcija
15.05 transfer

user posted image  M007: (LJ)
07.05. štart
14.05. začetek špikanja Menopur
20.05. 1. UZ

user posted image  april30 (1. IVF?,LJ)
05.05 začetek špikanja - Gonal
10.05 UZ + Cetrotide
12.05 UZ
13.05 UZ + stop inekcija
15.05 punkcija user posted image

user posted image  mozart (1. IVF, PO, dr. Reš)
04.06 razgovor

user posted image  ija: (5. ICSI, PO, dr. Reš)
10.05. razgovor
14.05. začetek snifanja Suprefact

user posted image  shuka (1. IVF, PO, dr.Reš)
14.05 začetek snifanja Suprefact

user posted image  dajamaja
15.05 začetek

user posted image  zalazoya (4. postopek, eskimčki)
15.05. začetek estrofem
24.05 1. UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  - koala: (1.IVF, LJ)
03.04. začetek špikanja, 17.04. UZ, 24.04. začetek špikanja
03.05. UZ
05.05. UZ + STOP
06.05. predvidena punkcija user posted image  user posted image
12.05. transfer user posted image
27.05. TEST user posted image user posted image

user posted image  - Mijavček: (2.IVF, LJ)
20.04. START

user posted image  - blanč: (1.ICSI, PO, dr. Reš)
15.04. začetek špikanja
28.04 STOP injekcija
30.04 punkcija user posted image
03.05. TRANSFER  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image
18.05. TEST user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  15.05  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   mojca9000 - ET  user posted image user posted image

user posted image user posted image  april30 - punkcija user posted image user posted image

user posted image user posted image   sayuri - začetek Menogon user posted image user posted image

user posted image user posted image  dajamaja in zalazoya - začetek user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE  user posted image   user posted image

tosja, koala, cati, Špelkauser posted image , DaisyE, Ancy, merkmeh, soncek.djukelicauser posted image , GITA14 user posted image , konina user posted image ,  gugu user posted image ,

user posted image  Pupike pofočkajte se user posted image

- postopek (dolg, kratek, začetek špikanja, zdravila,...
(IVF, ICSI, IVI) ...1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO, tujina)
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 445
14.5.2007 21:03:40   
DaisyE
Mater jutri bo pa dogajalo...

Mojca jaz ti želim ene fejst blastociste, ki ne bodo želele ničesar drugega kot ugnezdit se.

April30 punkcijo imaš, če prav vem na GK LJ? Če je tako, se ne rabiš nič bat, ker te lokalno malo anestezirajo in potem ne boli ali pa vsaj manj boli. Tiste bolečine po punkciji, pa niso nič hudega, ker se itak vržeš na kavč pred tv in če se fajn naštimaš, tud boli ne.

Dajamaja, sayuri in zalazoya vam pa želim uspešen začetek, ki naj prinese srečen konec. Isto želim tudi Piki - tokrat prosim brez hiperstimulacije. user posted image

Blanč - izcedek gor, izcedek dol, glavno da si noseča!!! S skrbi se pa kar sprijazni user posted image user posted image . Srečke nosečke pravijo, da se z nosečnostjo težave šele začnejo. (Med nosečke te prestavim 18.05, ker ne toleriram prehitevanja datumov user posted image user posted image user posted image ).

Gugu - jokaj kolikor rabiš. Boljše bo. Preverjeno. Pa čeprav ti zdaj to nič ne pomaga - bogatejša si za eno izkušnjo. Ne obupaj!

Hvala iji in dajimaji, ker sta razumeli, kaj sem hotela povedat - za trenutek sem se ustrašila, da tako nerazumljivo pišem, da se lahko zgolj sama razumem. user posted image user posted image

Punce - face ste!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 446
14.5.2007 21:10:44   
DaisyE
Aja pa še to.
Na sosednji temi se je javila naša seznammajstrica tosja,
ki bo, upam, kmalu nazaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tosja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pujsa za folikle
user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 14.5.2007 21:17:43 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 447
14.5.2007 21:26:31   
zalazoya
Daisye vidim da sem se uvrstila na seznam, tako da ti pošiljam popravke. To je moj 1. IVF postopek in če bodo eskimčki preživeli odmrznitev bo to res moj 4 ET.  Jaz mislim, da je to še vedno prvi postopek. Drugače sem pri dr, Rešu v Postojni.
user posted image  user posted image user posted image  za vodenje tega seznama.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 448
14.5.2007 21:30:02   
DaisyE
zalazoya - supersko!!!!

Takoj jutri popravim (zdaj bi mogla spet cel seznam gor vržt). Želim ti uspešen ET in fejst borce, ki bodo ostali tam, kjer morajo. Aja btw. kdaj se ti pa obeta ET?

Lahko noč.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 449
14.5.2007 21:38:29   
konina
blanč, navijam zate,upam, da se vse skupaj umiri in boš svojo nosečnost mirno preživela do konca. Sedaj pa le počivaj! user posted image

gugu, jaz te čisto razumem. Sama sem morda malo lažje prenesla, saj sem bila na IVF prvič, me je pa krepko potrlo. Le izjokaj se, potem pa pogumno naprej. Enkrat nam bo uspelo!!!

Vsem skupaj pa en lep večerni pozdravček!

Lp, Nina

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Samozadovoljevanje
binyy

Ali se samozadovoljujete?

da, z roko (65%)

da, z umetnim penisom (9%)

ne (24%)

ne znam (2%)

Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!