|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
13.5.2007 8:35:39   
Sulfinija
Punce,moja bolečina več ni tkole topa kot je bila.V torek pa grem po najine user posted image ,vendar se še nisma čisto točno zmenila kok mi bojo vstavili user posted image  ali user posted image user posted image ,vendar več ni dosti časa za premišljevati do večera bo sigurno,kajti moj user posted image  jutri odhaja na user posted image  in se boma do večera 100% odločila.Punce čista resnica,da je tst po stopki lažno pozitiven jaz sem sprobala me je pač firbec matral.Joj mene je pa malo strah jutrišnjega dne kaj če me bojo iz klinike klicala vendar ne tkole zelo kot me je bilo prvič.Upam,da mi boste pomagale da tole stvar premagam.

Punce z našo Koala je vse v redu,kok sončkov greje pa bo kar sama napisala.

Sedaj pa grem malo ven na sončka in malo kaj postorit.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 401
13.5.2007 9:04:26   
DaisyE
Blanči
user posted image  JUPIJAAAAAAA!!!! Ampak teste pa še vseeno še naprej delaj!!!!Naglej se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 402
13.5.2007 9:05:43   
DaisyE
Mojca jaz navijam za dva... Kljub komplikacijam.

Koala bravo.user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 403
13.5.2007 9:42:13   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Mojca jaz navijam za dva... Kljub komplikacijam.

Koala bravo.user posted image user posted image user posted image

Punce tudi jaz neizmerno navijam za dva.Da vam povem kako navijamo:
Mojca-user posted image user posted image
Mož-user posted image  ali user posted image user posted image ???
Mami-je zadnjič od frizerja prišla čisto prestrašena user posted image
Ati-nevtralen noče ničl rečt le smeji se

Punce jaz pa pravim takole:kolk sem skozi dala,kok bolečin po punkciji,kolk hormonov v končni fazi če bomo tkole gledali mam lahko komplicirano nosečnost če nosim user posted image  ali user posted image user posted image ,v drugi fazi pa tkole user posted image user posted image na vsak način hočem meti je vseeno boljše da dam user posted image user posted image .Svoja mnenja so mi lahko vsi povedali ampak odločitev mož prepušča totalno meni kako bom takole bo in na koncu bo na licu mesta odločitev in 99,9%user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 13.5.2007 9:43:23 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 404
13.5.2007 10:33:06   
citrončica
Blanč,user posted image user posted image ,
in seveda po vseh teh tvojih testih prav super novicauser posted image ,me že mika,da grem še jaz po tvojih stopinjah tokrat,ko v prvem IVF sploh nisem prišla do testa,11.dan po IVF semuser posted image  dobila,bi ga pa sama 14.dan delala,sem trmastauser posted image ,
čestitke!!!!
Mojca,počivaj še do torka,da se ti vse umiri,pa dobro se odloči za user posted image  / user posted image user posted image !!
Koala,upam da že veselo greješ user posted image user posted image ,ko se udomačite,pa še nam firbcom povej kako in kajuser posted image user posted image !!
Vsem,ki jim tokrat žal ni šlo po planihuser posted image user posted image user posted image ,user posted image user posted image user posted image pa pestke za naprej!!Upanje umre zadnje!!!

Lepo nedeljo!!

Neposredna povezava do sporočila: 405
13.5.2007 10:35:57   
Sulfinija
Citrončica kako ti kaj prenašaš gonal-f?Ti je kaj slabo?Kdaj imaš prvio UZ po gonalu?

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 406
13.5.2007 10:39:48   
citrončica
Mojca,
Gonal-F brez problemov za enkrat,razen špikanja sploh ne vem,da bi bilo karkoli drugače,sem pa res zadnje dni bolj polno zaposlena,sem imela priprave na piknik,pa sam piknik

Neposredna povezava do sporočila: 407
13.5.2007 10:41:53   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Mojca,
Gonal-F brez problemov za enkrat,razen špikanja sploh ne vem,da bi bilo karkoli drugače,sem pa res zadnje dni bolj polno zaposlena,sem imela priprave na piknik,pa sam piknik

ja,pa prezgodaj sem potrdilauser posted image user posted image user posted image ,
tako da sem za enkrat kar malo odmislila vse skup,počutim se ok,in to je to!!
Si zdaj že bolje??Počivaj do ET,da se ti vse umiri,da greš ready-steady po user posted image user posted image !!

Neposredna povezava do sporočila: 408
13.5.2007 10:43:56   
Sulfinija
Citrončica,jaz po gonalu-f sem začela koamj špikanje čutiti po prvem UZ in kriminalnem rezultata nato je bilo vedno več celici fenomenalno.

Neposredna povezava do sporočila: 409
13.5.2007 11:02:36   
citrončica
Mojca,
upam,da bom tudi v drugem postopku velik pridelala,(prvič 16 celic!!),
in da grem po tvojih stopinjah,za enkratuser posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 410
13.5.2007 11:09:54   
dajamaja
Blanč user posted image user posted image user posted image !
Mojca, kar dva saj si se dovolj trudila zanju.
Koalauser posted image user posted image user posted image !

Marjetica ne sekiraj se za svoj post, jaz ga nisem nič narobe razumela pa sem tut 2x20 user posted image . Vsekakor je pametno, da si najdeš še kakšno stvar, ki bi te zamotila in ne bi življenje bilo le čakanje na user posted image . Kaj pa vem, Pika menda plete in kvačka. Jaz pletem in šivam, pa vrt in rože imam. Pa okol mojih user posted image user posted image  se sučem in jih s dobrotami razvajam. Kr dva, a? Mož in sin, da ne bo pomote user posted image . Se pa že 2 leti prizadevam za še enega user posted image .
V torek grem pa tudi jaz po arcnije tako, da me zdaj Marjetica lahko doda na seznam. Bom pa med junčicami v pravi akciji. A prav gledam seznam al bom res sama? Upam da ne, bi mi blo kar mal nerodn user posted image
Lepo izkoristite sončen dan!

Neposredna povezava do sporočila: 411
13.5.2007 12:47:52   
sayuri
Blanč  jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image . Ma super novička, ej!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ful si polepšala tole že tako lepo nedeljo user posted image user posted image user posted image user posted image  Jutri ti bojo na odvzemu krvi samo še potrdili, da si user posted image . user posted image user posted image user posted image

Zakaj se koala nič ne javi?user posted image   Saj verjamem, da je vse ok in da se fajn počutia, ampak mora na raport in poročat!!!!user posted image user posted image

Lepo nedeljo svem ostalimuser posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 412
13.5.2007 13:08:53   
ija
DaisyE, tud jaz tvojga posta nisem nič narobe razumela, ker tudi sama tako razmišljam. Pa nič v slabem smislu, samo hudo mi je, ker je tako veliko nezaželenih otrok na svetu, jaz pa bi ga takooo rada imela user posted image  je pa že tako, da se lahko kdo v takih razmišljanjih nehote najde in je potem prizadet(a). Smo pač občutljive, s temi našimi dodatnimi hormoni še malo boljuser posted image
Še eno prošnjo, DaisyE - če lahko seznam popraviš, zdaj sem namreč 2x napisana, enkrat bolj na začetku, pa enkrat na koncu. Lahko pustiš onega na koncu, pa popraviš postopek, ki je že 5. user posted image
blanč, pa so se testi obrestovali user posted image user posted image user posted image bravoooo, pa jutri sporoči, kako je z rezultati krvi user posted image
shuka, upam, da se na kakšnem UZ srečava, sporočaj, kako boš opravila jutri user posted image
mojca9000, odloči se, kot ti veleva srce - jaz bi se za dva user posted image user posted image
kaj je s koalo????? user posted image javi se!!! user posted image
pozdravček, ija

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 413
13.5.2007 13:54:25   
sayuri
Spet jaz z vprašanji user posted image

Ali je kateri M zamujala pri jemanju Superfacta? Koliko dni?

Ali je katera krvavela iz nosu pri jemanju spreja Superfact?

Neposredna povezava do sporočila: 414
13.5.2007 15:30:33   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majčice - junijčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  biba26: (2.ICSI, MB, dr. Vlaisavljević)
08.05. predvidena punkcija

user posted image  pika74: (3.IVF, LJ, dr.Drobnič)
30.04. začetek špikanja
14.05. UZ

user posted image  citrončica: (2.IVF, LJ)
26.04. začetek špikanja
09.05. UZ
09.05 začetek špikanja - Gonal
18.05 UZ

user posted image  perlica: (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
11.05. začetek špikanja
11.05 UZ

user posted image  sayuri: (1.ICSI, PO, dr. Reš), doma že ima user posted image  user posted image
08.05. razgovor
09.05 začetek snifanja - Suprefact
15.05 začetek špikanja - Menogon
22.05 UZ

user posted image  gold fish: (1. ICSI, LJ, dr. Zorn)
30.05. začetek špikanja Suprefact

user posted image  Bety upa: (5. ICSI, PO, dr. Reš)

user posted image  Sanja70: (2.IVF, PO, dr. Reš)
08.05. razgovor
08.05 začetek špikanja - Diphereline

user posted image  sonček75: (1. IVF, LJ, dr. Zorn)
25.04. začetek špikanja (dolgi postopek)
09.05. UZ
09.05. začetek špikanja - Menopur
18.05. UZ

user posted image  Staša1: (2.ICSI, LJ, dr. Ribič)
16.04. začetek špikanja-Suprefact (dolgi postopek)
03.05. UZ
04.05. punkcija user posted image  user posted image

user posted image  darcija: (2.IVF, PO, dr. Reš)
           začetek snifanja - Suprefact
06.05 začetek špikanja - Menogon

user posted image   mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
12.04 začetek špikanja, 26.04. UZ
03.05. UZ, 06.05. UZ, 08.05 UZ
10.05 punkcija
15.05 transfer

user posted image  M007: (LJ)
07.05. štart

user posted image  april30 (1. IVF?,LJ)
05.05 začetek špikanja - Gonal
10.05 UZ + Cetrotide
12.05 UZ

user posted image  mozart (1. IVF, PO, dr. Reš)
04.06 razgovor

user posted image  ija: (5. ICSI, PO, dr. Reš)
10.05. razgovor
14.05. začetek snifanja Suprefact

user posted image  shuka (1. IVF, PO, dr.Reš)
14.05 začetek snifanja Suprefact

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  - koala: (1.IVF, LJ)
03.04. začetek špikanja, 17.04. UZ, 24.04. začetek špikanja
03.05. UZ
05.05. UZ + STOP
06.05. predvidena punkcija user posted image  user posted image
12.05. transfer
27.05. TEST user posted image user posted image

user posted image  - Mijavček: (2.IVF, LJ)
20.04. START

user posted image  - blanč: (1.ICSI, PO, dr. Reš)
15.04. začetek špikanja
28.04 STOP injekcija
30.04 punkcija user posted image
03.05. TRANSFER  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image
18.05. TEST user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  koala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
14.05

user posted image user posted image  Pika74 UZ user posted image user posted image

user posted image user posted image  shuka in ija začetek user posted image user posted image

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE  user posted image   user posted image

tosja, koala, cati, Špelkauser posted image , DaisyE, Ancy, merkmeh, soncek.djukelicauser posted image , GITA14 user posted image , konina user posted image ,  zalazoya user posted image , gugu user posted image ,

user posted image  Pupike pofočkajte se user posted image

- postopek (dolg, kratek, začetek špikanja, zdravila,...
(IVF, ICSI, IVI) ...1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO, tujina)
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 415
13.5.2007 16:22:14   
Staša1
Sayuri: Meni je po 17 dneh jemanja Suprefacta M še vedno zamujala, tako da so mi 4.5. punktirali folikle! 11.5. sem imela ponovno UZ (s povečano dozo Suprefacta na 0,9) in M še vedno ni bilo, so pa ugotovili, da imam spet polne jajčnike. Ponoven UZ imam 18.5. (doza Suprefacta je sedaj 1,2) in sem včeraj dobila M (ne prav močno, pa vendarle)! Upam samo da se bo do petka sčistilo, da lahko začnem z Menopurjem!

Blanč - čestitke!!!

Mojca9000 - pridno počivaj in se pametno odloči (jaz bi se odločila za dva)!!! 

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 416
13.5.2007 16:52:09   
pika74
sayuri - M po jemanju suprefacta običajno vedno malo zamuja

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 417
13.5.2007 17:41:26   
Špelka
O, Blanč - vedela sem, vedela sem!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo iz vsega srca - ena manj v vrsti za srečo! user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa če se ti da, kkašno fotko testa prilimaj v album! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 418
13.5.2007 18:42:19   
gold fish
Blanč, in Koala user posted image user posted image  user posted image  
Mojca zdrži do torka in naredi tako kot ti misliš, da je prav (user posted image user posted image )...
Dajamaja - ne boš edina junijčica, če pogledaš seznam sem jaz zaenkrat zadnja po datumih  in bom junijčica, pa nič zato....  
Se bova midve spodbujali. Kje si ti - v LJ na GK? 

DaisyE- popravek datumov: 1.6 začetek špikanja Suprefact, 14.6 UZ, 14.6. Menopur, 23.6 UZ

Punce - kdaj lahko pričakujem  M - 22.dan začnem z špikanjem Suprefacta in po "normalno" bi M morala biti nekje 6.6. Kaj se to kaj prestavi ali pride kot ponavadi? Prosim napišite mi kaj na to temo, da bom vedela kako in kaj že malo prej....
Hvala vam in pozdrav vsem skupaj.

Upanje ostaja.....user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 419
13.5.2007 18:50:32   
gold fish
Staša1 - zakaj moraš dobiti še Menopur če so ti že punktirali jajčnike? Kaj ta jajčeca se ne bodo oplojevala? Sorry, ampak ni mi čisto jasno.....
Mene to še vse čaka, zato sem bolj nevedna in radovedna user posted image
Kaj v vsakem primeru moraš dobiti M, kaj pa če ne?

Malo razlage prosim. LP

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 420
13.5.2007 20:50:22   
DaisyE

majčice - junijčice

user posted image  biba26: (2.ICSI, MB, dr. Vlaisavljević)
08.05. predvidena punkcija

user posted image  pika74: (3.IVF, LJ, dr.Drobnič)
30.04. začetek špikanja
14.05. UZ

user posted image  citrončica: (2.IVF, LJ)
26.04. začetek špikanja
09.05. UZ
09.05 začetek špikanja - Gonal
18.05 UZ

user posted image  perlica: (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
11.05. začetek špikanja
11.05 UZ

user posted image  sayuri: (1.ICSI, PO, dr. Reš), doma že ima user posted image  user posted image
08.05. razgovor
09.05 začetek snifanja - Suprefact
15.05 začetek špikanja - Menogon
22.05 UZ

user posted image  gold fish: (1. ICSI, LJ, dr. Zorn)
01.06 začetek špikanja Suprefact
14.06 1. UZ
14.06 začetek špikanja Menopur
23.06 2. UZ

user posted image  Bety upa: (5. ICSI, PO, dr. Reš)

user posted image  Sanja70: (2.IVF, PO, dr. Reš)
08.05. razgovor
08.05 začetek špikanja - Diphereline

user posted image  sonček75: (1. IVF, LJ, dr. Zorn)
25.04. začetek špikanja (dolgi postopek)
09.05. UZ
09.05. začetek špikanja - Menopur
18.05. UZ

user posted image  Staša1: (2.ICSI, LJ, dr. Ribič)
16.04. začetek špikanja-Suprefact (dolgi postopek)
03.05. UZ
04.05. punkcija user posted image  user posted image
11.05 UZ
18.05 UZ

user posted image  darcija: (2.IVF, PO, dr. Reš)
           začetek snifanja - Suprefact
06.05 začetek špikanja - Menogon

user posted image   mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
12.04 začetek špikanja, 26.04. UZ
03.05. UZ, 06.05. UZ, 08.05 UZ
10.05 punkcija
15.05 transfer

user posted image  M007: (LJ)
07.05. štart

user posted image  april30 (1. IVF?,LJ)
05.05 začetek špikanja - Gonal
10.05 UZ + Cetrotide
12.05 UZ

user posted image  mozart (1. IVF, PO, dr. Reš)
04.06 razgovor

user posted image  ija: (5. ICSI, PO, dr. Reš)
10.05. razgovor
14.05. začetek snifanja Suprefact

user posted image  shuka (1. IVF, PO, dr.Reš)
14.05 začetek snifanja Suprefact

user posted image  dajamaja
15.05 začetek

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image  - koala: (1.IVF, LJ)
03.04. začetek špikanja, 17.04. UZ, 24.04. začetek špikanja
03.05. UZ
05.05. UZ + STOP
06.05. predvidena punkcija user posted image  user posted image
12.05. transfer
27.05. TEST user posted image user posted image

user posted image  - Mijavček: (2.IVF, LJ)
20.04. START

user posted image  - blanč: (1.ICSI, PO, dr. Reš)
15.04. začetek špikanja
28.04 STOP injekcija
30.04 punkcija user posted image
03.05. TRANSFER  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image
18.05. TEST user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  koala user posted image user posted image user posted image

14.05

user posted image user posted image  Pika74 UZ user posted image user posted image

user posted image user posted image  shuka in ija začetek user posted image user posted image

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE  user posted image   user posted image

tosja, koala, cati, Špelkauser posted image , DaisyE, Ancy, merkmeh, soncek.djukelicauser posted image , GITA14 user posted image , konina user posted image ,  zalazoya user posted image , gugu user posted image ,

user posted image  Pupike pofočkajte se user posted image

- postopek (dolg, kratek, začetek špikanja, zdravila,...
(IVF, ICSI, IVI) ...1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO, tujina)
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 421
13.5.2007 21:12:50   
konina
gugu, žal mi je, da ti ni uspelo, solze pa res pomagajo, da gremo lažje naprej.
blanč tebi pa iskrene čestitke in lepo je prebrati tudi kakšno čudovito novičko.

Midva sva malo prišla k sebi, ko sem mislila, da sem že o.k. me je šele zadelo in solze so tekle in tekle. Potem pa je bil srček lažji in sedaj se poraja v meni novo upanje.

Lp, Nina

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 422
13.5.2007 22:50:27   
april30
Zdravo!

Jaz sem imela pa včeraj ponovno UZ, pa danes tudi - zvečer sem šla po stopko...v torek punkcija...
Sem kar malo prestrašena...

Lp,
April

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 423
13.5.2007 23:09:35   
april30
Pa še nekaj punce...kaj rabim sabo vzet na punkcijo? Kaj posebnega?

Hvala in lep pozdrav,
April

(odgovor članu april30)
Neposredna povezava do sporočila: 424
14.5.2007 6:43:43   
zalazoya
Dobro jutro soborke.

Zame zopet nov začetek. Včeraj sem dobila user posted image  in jutri že začnem z estrofemom, 24.05.2007 imam prvi UZ za prenos eskimčkov. Nimam nobenga tapravga feelinga, ker se do sedaj že trikrat niso prijeli ampak tako bom lažje dočakala avgust, ko bo nov IVF. Včasih je bolje da imaš manj zamrznjenih ih greš prej v nov postopek, je pa res da se nikoli ne ve.
Mojca. Jaz bi se na tvojem mestu odločila za dva saj veš kakšna je statistika. 
En lep dan vam želim. Šibam v službo.

(odgovor članu april30)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Menstruacija
dejzi

Koliko časa po porodu ste dobile menstruacijo?

1-3 mes. (43%)

3-4 mes. (12%)

4-5 mes. (7%)

5-6 mes. (6%)

6-7 mes. (7%)

kasneje (24%)

Število vseh glasov: 562

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!