|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
10.5.2007 8:58:59   
perlica
Jutro!

Kako ste kaj?
Mojca9000 še malo pa bo konec in boš že imela vstavljene svoje user posted image !

Eno vprašanje za vas čvekice,.....Od kdaj se začne štetje tednov zanositve pri IVF?
Al od transferja al od ET?
Hvala za odgovor

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 301
10.5.2007 12:09:41   
blanč
jazuser posted image ,kaj pa kej ve delate??

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 302
10.5.2007 12:19:47   
dajamaja
kuham user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 303
10.5.2007 12:50:01   
gugu
Živjo!!! Kako si blanč ?Sva še aktualne, da postaneva novopečene user posted image ????

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 304
10.5.2007 12:55:18   
blanč
Sma ja . V soboto bova obe naredili test. Ti boš imela najlepše darilo za svojega dragega jaz pa zadoščenje, da nisem zastonj tolk testov porabla. Danes sem bila pri moji osebni zdravnici zaradi bolniške in izvedela, da je tudi ona zanosla z ivf in to v 4 poskusu. Rekla mi je, da zanesljivo bi lahko pokazal test šele v ponedeljek 14 dan po punkciji.

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 305
10.5.2007 13:00:53   
blanč
MARJETKA user posted image , ker si nas prestavla na novo temo, da nam ni treba kar po obeh skakat.user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 306
10.5.2007 13:39:21   
gugu
Joj blanč, da se ti besede pozlatijo! Nič zato, če je najbolj zanesljivo 14 dni po transferju jaz že zdaj komaj čakam sobote, kar bo pa bo. Upam samo, da prej ne pride user posted image do sedaj sem imela že vse znake user posted image a so se umirili, tako da sedaj imam od vseh znakov le napihnjene prsi user posted image user posted image user posted image ! Držim pesti za naju obe user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 307
10.5.2007 14:38:46   
koala
Perlica transfer in ET je isto.
Se pa tudi jaz sprašujem kako štejejo nosečnost.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 308
10.5.2007 14:58:58   
soncek.djukelica
ojla,

upajoča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Res mi je hudo zaradi tvoje pikice! Kot je Špelka pisala, ko takole bereš o izgubi pikice, tudi mene stisne pri srcu in si rečem, tudi jaz bi lahko bila v njeni koži.....user posted image user posted image user posted image  
Kako je z našo Mojco? Koala, a že kaj veš, ti je sporočila? Sej je z njo vse v redu! user posted image
Jaz sem pa danes tok tok srečna! user posted image user posted image user posted image  Če verjamete,3x sem bila danes na GK! user posted image  Kdor nima v glavi ima v nogah! user posted image
Moje sanje so se uresničile! Nosim dve user posted image user posted image ! UZ mi je delala dr.Požlepova, dobila sem prve slikice od UZ, jih bom probala tle gor dat! Jajčnike imam sicer mal povečane, vendar to ni neka težava, maternica je super, skratka vse je super! Bitje user posted image  sicer nisem slišala, moji user posted image user posted image  pa sta veliki; ena  je 10 mm druga pa 9 mm! user posted image user posted image user posted image  Sedaj sploh ne rabim več hodit na GK, sam k svojemu zdravniku! Dajem vam upanje, vsem vam dajem upanje! user posted image
lp user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 309
10.5.2007 14:59:03   
sonček75
jaz si mislim da štejejo od punkcije+2 tedna
bo pa še katera povedala ki je že srečnauser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 310
10.5.2007 15:15:14   
Sulfinija
Punce,sporočam van,da so pri ženini punkciji dobili user posted image user posted image user posted image  13 celic.Žena počiva se vam javi zvečer. 
Transfer ima v torek.

Štefan

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 10.5.2007 15:29:44 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 311
10.5.2007 15:16:58   
blanč
user posted image user posted image user posted image user posted image mojca

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 312
10.5.2007 15:33:42   
Špelka
Mojca in Štefan - iskrene čestitke za zavidljivo število jajčec! user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa - da bi sejih čim več oplodilo in bi veselo rastle - vse 9 mesecev pri mamici! user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 313
10.5.2007 15:40:42   
koala
Bravo Mojca!!!!!!!!!!

sonček.djukelica tebi pa tudi user posted image user posted image user posted image za tvoji pikici, srečno do konca!!!!!!!

Nisem vedela

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 314
10.5.2007 15:57:29   
soncek.djukelica
in spet ne drži dejstvo,da je število 13 nesrečno!
Mojca čestitke! user posted image user posted image user posted image
Zdej pa ima nogometno moštvo, ti si pa trener! user posted image
user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image user posted image ,user posted image user posted image user posted image ,user posted image user posted image user posted image ,user posted image user posted image user posted image ,user posted image user posted image user posted image ,user posted image user posted image user posted image ,user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image user posted image ,user posted image user posted image user posted image ,user posted image user posted image user posted image ,user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 315
10.5.2007 16:06:35   
Špelka
Sonček čestitke tudi tebi za 2 user posted image user posted image !!! In želim ti zdravo nosečnost do konca! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 316
10.5.2007 16:57:07   
Sulfinija
Punce serm se končno doma zbudila in sedaj injekcija popušča jaz pa imam hude bolečine kriza no.Joj punce ne vem,če sem vam rekla ali ne jaz niti v sanjah takega pridelka nisem čakala.Se mi je zandjič sanjalo,da sem imela 13 jajčec vendar sem mislila,da tole tkole ne more biti res,da si veliko o tem mislim,in da so bile pač sanje,danes pa me je skoraj kap ko zagledam ob sebi dve sestri in zdravnico in mi rečejo gospa neverjetno 13.jajčk smo dobili pri vas in transfer namesto v nedeljo v torek hura,jupi user posted image user posted image user posted image user posted image  kok sem bila vesela.Ko sma se z možem tja peljala sem mu le rekla čuj če bo več od 6 celic ti javim,da nabavi kombi.In ko je bilo vse za mano kličem možeka in mu le rečem nabavi kombi on pa kaj se šališ jaz pa 13.jajčk sem zvalila ga je skoraj ruknilo je pa bil zelo,zelo srečen,kajti monikap se mu je videlko ko smo se peljali domov.
In za konec,če bo najina oploditev šla po prvem ISCI pol bo pri nama 100% uspeh v oploditvi.Prvič smo imeli dve zreli celici in dve oplojeni,in če bo sedaj takole je res neverjetno.Skratka sedaj pa grem nazaj počivat in se kaj beremo zvečer.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 317
10.5.2007 17:06:29   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majčice - junijčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  biba26: (2.ICSI, MB, dr. Vlaisavljević)
08.05. predvidena punkcija

user posted image  pika74: (3.IVF, LJ, dr.Drobnič)
30.04. začetek špikanja
14.05. UZ

user posted image  citrončica: (2.IVF, LJ)
26.04. začetek špikanja
09.05. UZ
09.05 začetek špikanja - Gonal
18.05 UZ

user posted image  perlica: (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
11.05. začetek špikanja
11.05 UZ

user posted image  sayuri: (1.ICSI, PO, dr. Reš), doma že ima user posted image  user posted image
08.05. razgovor
09.05 začetek snifanja - Suprefact
15.05 začetek špikanja - Menogon
22.05 UZ

user posted image  gold fish: (LJ, dr. Zorn)
30.05. začetek špikanja

user posted image  ija: (5. ICSI, PO, dr. Reš)
10.05. razgovor

user posted image  Bety upa: (5. ICSI, PO, dr. Reš)

user posted image  Sanja70: (2.IVF, PO, dr. Reš)
08.05. razgovor
08.05 začetek špikanja - Diphereline

user posted image  sonček75: (1. IVF, LJ, dr. Zorn)
25.04. začetek špikanja (dolgi postopek)
09.05. UZ
09.05. začetek špikanja - Menopur
18.05. UZ

user posted image  Staša1: (2.ICSI, LJ, dr. Ribič)
16.04. začetek špikanja-Suprefact (dolgi postopek)
03.05. UZ
04.05. punkcija user posted image  user posted image

user posted image  darcija: (2.IVF, PO, dr. Reš)
           začetek snifanja - Suprefact
06.05 začetek špikanja - Menogon

user posted image   mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
12.04 začetek špikanja, 26.04. UZ
03.05. UZ, 06.05. UZ, 08.05 UZ
10.05 punkcija
15.05 transfer

user posted image  M007: (LJ)
07.05. štart

user posted image  zalazoya
27.04 transfer user posted image user posted image
12.05 test

user posted image  april30 (1. IVF?,LJ)
05.05 začetek špikanja - Gonal
10.05 UZ

user posted image  mozart (1. IVF, PO, dr. Reš)
04.06 razgovor

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  - GITA 14:(1.IVF, LJ, dr. Bokal)
26.03. začetek špikanja
10.04. UZ, 20.04. UZ, 21.04. UZ + STOP injekcija
23.04. punkcija user posted image
28.04. transfer  user posted image   user posted image   user posted image  user posted image
14.05. TEST user posted image  user posted image

user posted image  - koala: (1.IVF, LJ)
03.04. začetek špikanja, 17.04. UZ, 24.04. začetek špikanja
03.05. UZ
05.05. UZ + STOP
06.05. predvidena punkcija user posted image  user posted image
12.05. transfer
27.05. TEST user posted image user posted image

user posted image  - Mijavček: (2.IVF, LJ)
20.04. START

user posted image  - blanč: (1.ICSI, PO, dr. Reš)

15.04. začetek špikanja
28.04 STOP injekcija
30.04 punkcija user posted image
03.05. TRANSFER  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image
18.05. TEST user posted image user posted image

user posted image   - gugu (3.IVF, LJ)
28.04. punkcija
03.05. transfer user posted image user posted image
18.05. TEST user posted image user posted image

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE  user posted image   user posted image

tosja, koala, cati, Špelkauser posted image , DaisyE, Ancy, merkmeh, soncek.djukelicauser posted image  

user posted image  Pupike pofočkajte se user posted image

- postopek (dolg, kratek, začetek špikanja, zdravila,...
(IVF, ICSI, IVI) ...1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO, tujina)
- zdravnik, ki vodi postopek

10.05
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
 ija razgovor
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
april30 UZ
Čakamo, da se javita ija in april30.

Buser posted image Ruser posted image Auser posted image Vuser posted image O
user posted image user posted image user posted image user posted image mojca9000user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček iskrene čestitke za pikice, ki sploh niso več pikice, ker so že tako velike!

Gugu, šele zdaj sem videla, da te sploh ni na seznamu. Pa kako naj človek potem navija!? Javi manjkajoče podatke. user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 10.5.2007 17:10:29 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 318
10.5.2007 17:43:13   
dajamaja
Mojca prava uspešnica si! Naj se uresniči reklo slab začetek dober konec!!! Bravo!
Sonček, bravo tudi za vas štiri (ata tud šteje).
Vse ostale veselo naprej, pridemo za vami!! 
lp Dajamaja

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 319
10.5.2007 17:43:40   
gold fish
soncek.d. user posted image user posted image  - sem vesela, da sta oba  user posted image user posted image  varno pri tebi. Škoda samo, da se danes nisma uspele srečati..., pa kdaj drugič. Tudi jaz sem morala skakati sem in tja, niso imeli izvida za sp. prenosljive bol...... Drži(te) se vsi ...trije

Mojca- čestitkeuser posted image user posted image , držim pesti še naprej...

Za evidenco - Tosja oz. ne vem katera je sedaj njena glavna pomočnicauser posted image  - imam 1. ICSI - dolgi postopek, zdravila Suprefact, Menopur 3 ampule .....  , začnem predvidoma 30.5.

Srečkeuser posted image  čuvajte svoje pikece, vse ostale pa se držite in ne obupajte, ker me smo naslednje na vrsti user posted image user posted image ....

Pozdrav vsem....

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 320
10.5.2007 18:05:53   
GITA14
bravo mojca user posted image user posted image user posted image

tosja prosim če me daš pod navijačice

ne morem verjet kaj se mi je danes zgodilo, dopoldan sem imela močne krče, grem na Wc in
dva bitja sta prišla ven - pestvala sem jih v roki
čisto majčkena vidla sem jim nogice miniaturne prstke š**** noroo
nekaj se je  prijelo in raslo v meni a zakaj ni moglo obstati???user posted image user posted image

žal mi je ker pišem tako grozne stvari tu a nekom moram povedat, da sem imela dve pikici v roki in da sem jih pestvala..

lp

gita

Neposredna povezava do sporočila: 321
10.5.2007 18:23:15   
pika74
mojca čestitke za 13 celic user posted image user posted image user posted image

in soncek.djukelica čestitke še tukaj za user posted image dvojno srečo user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti si mi bla že na začetku sumljivauser posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 322
10.5.2007 18:27:50   
koala
Ojoj uboga gita pošiljam ti močan in topel user posted image , izjokaj svojo bolečino in si pusti čas za žalovanje.
Mislim nate in za tvoja angelčka bosta danes goreli svečki pri meni.

Nisem vedela

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 323
10.5.2007 18:28:00   
DaisyE
Gita, ko so zarodki stari 17 dni izgledajo takole:

http://www.visembryo.com/baby/8.html

Ti si verjetno videla koščke tkiva, ki so se malo nesrečno postavili. Tega ne pišem zato, ker bi ti hotela težiti, ampak zato, ker mislim, da ti tako razmišljanje nič dobrega ne bo naredilo.

Težko je, saj vem, saj vemo vsi. Vzemi si čas in se poskušaj pobrati. Vse punce, ki so to velikokrat dajale skozi in jim je potem uspelo, pravijo, da ne smemo obupati. Verjetno je res v tem fora. Čeprav je težko. Težko se je sestavljati in krepiti za nove boje, nove postopke. Zato si res vzemi čas in kakorkoli bedasto se morda sliši - bolje bo. VEM. In uspelo nam bo. TUDI TO VEM.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 324
10.5.2007 18:38:38   
koala
upajoča sem šal šele zdaj nazaj brat user posted image user posted image user posted image pa zakaj je ta svet tako krut??????? Tudi za tvojega angelčka bom prižgala svečko.

Špelka ti pa naženi grde misli, ker boš na NS videla živahno in zdravo dete, pa pomahaj mu/ji še v mojem imenu.

Punce mislim na vas.

SaisyE tebi pa tudi pošiljam user posted image user posted image ker tako lepo skrbiš za seznamčka.

< Sporočilo je popravil koala -- 10.5.2007 18:41:07 >

Nisem vedela

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?