|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
9.5.2007 20:32:51   
april30
Hvala punce...sonček se mogoče vidiva jutri...

April

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 276
9.5.2007 20:33:17   
DaisyE
Mojca, kaj je z bibo?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 277
9.5.2007 20:36:08   
Sulfinija
Ne zaradi jajčk kot prvič kaj bo ko pridem na ET samo ne sebi in možu sem objubila,da tokrat ne bo tkole pa je ful težko vendar se bom držala obljube,da bo v nedeljo se v najlepšem redu.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu april30)
Neposredna povezava do sporočila: 278
9.5.2007 20:37:41   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Mojca, kaj je z bibo?

Kaj je z bibo?DaisyE vsak odloča zase ali bo javil kako je bilo na punckji ali ne,kolikor jaz vem se je naša biba26 umaknila zaradi zadnjič ko so naju opravljali tkole da jaz na svojo roko ne bi rada raznašala nekih novic,mogoče bo pa sama javila.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 279
9.5.2007 20:39:33   
soncek.djukelica
jaz sem delala test šele 12 dan po et, šteto od naslednjega dneva od et! user posted image
pa še enega na 14 dan! user posted image  
punce, jaz grem spat! jutri me čaka.....
daisica, bom jutri popravila seznam! al pa če ga ti prevzameš? user posted image
mojca, fajn uredi jutri! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 280
9.5.2007 20:41:45   
Sulfinija
Sonček-djekelica želim ti da slišiš jutri kar user posted image user posted image user posted image ,naj se zgodi čudež da boš postala big mamica.
Ja hvala še nekrat za lepe želje.Tudi jaz bom počasi šla spat in si svečko noter dat,jutri pa zgodaj vstat in akcija.

Neposredna povezava do sporočila: 281
9.5.2007 20:44:54   
DaisyE
Sonček, lepo opravi jutri. Pa poročaj, kaj boste videli. A se bo že user posted image user posted image  videl?

Madonca boš ti jutri ena srečka...

Zaradi seznama se pa ne sekirat... Če se ti bo dalo ga popravi, če ne, pa ne.

Drži se.

Mojca9000 reči bibi naj se nič ne sekira, ker ni vredno. Povej, da še vedno navijamo.user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 282
9.5.2007 20:50:21   
Sulfinija
Punce ni pravo naključje.MOnikap ima jutri v MB hsg,jaz pa punkcijo,dajte še malo navijat da se boma v isti sobi potili po končanih posegih.

(odgovor članu april30)
Neposredna povezava do sporočila: 283
9.5.2007 20:55:34   
sonček75
živjo citrončica
tudi jaz sem bila danes na UZ in ga imam ponovno 18.5,tako da sva časovno na istem
mogoče se me spomniš,bila sem z sinom

Neposredna povezava do sporočila: 284
9.5.2007 21:02:34   
sonček75
tudi jaz sem danes začela z 3 ampulami menopurja

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 285
9.5.2007 21:11:43   
dajamaja
Tosja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Soncek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma vsem držim pesti za jutri in še naprej!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 286
9.5.2007 21:14:18   
koala
Mojčica vso srečo jutri. Imaš pa moj gsm in se prostovoljno javim, da bom javla na rr kakšen je bil tvoj pridelek,a prav?

Špelka, v soboto greva po najino deco. Saj sploh ni za zamerit, da človek zgubi pregled nad seznami, ker sta dva.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 287
9.5.2007 21:25:05   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majčice - junijčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  biba26: (2.ICSI, MB, dr. Vlaisavljević)
08.05. predvidena punkcija

user posted image  pika74: (3.IVF, LJ, dr.Drobnič)
30.04. začetek špikanja
14.05. UZ

user posted image  citrončica: (2.IVF, LJ)
26.04. začetek špikanja
09.05. UZ
09.05 začetek špikanja - Gonal
18.05 UZ

user posted image  perlica: (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
11.05. začetek špikanja
11.05 UZ

user posted image  sayuri: (1.ICSI, PO, dr. Reš), doma že ima user posted image  user posted image
08.05. razgovor
09.05 začetek snifanja - Suprefact
15.05 začetek špikanja - Menogon
22.05 UZ

user posted image  gold fish: (LJ, dr. Zorn)
30.05. začetek špikanja

user posted image  ija: (5. ICSI, PO, dr. Reš)
10.05. razgovor

user posted image  Bety upa: (5. ICSI, PO, dr. Reš)

user posted image  Sanja70: (2.IVF, PO, dr. Reš)
08.05. razgovor
08.05 začetek špikanja - Diphereline

user posted image  sonček75: (1. IVF, LJ, dr. Zorn)
25.04. začetek špikanja (dolgi postopek)
09.05. UZ
09.05. začetek špikanja - Menopur
18.05. UZ

user posted image  Staša1: (2.ICSI, LJ, dr. Ribič)
16.04. začetek špikanja-Suprefact (dolgi postopek)
03.05. UZ
04.05. punkcija user posted image  user posted image

user posted image  darcija: (2.IVF, PO, dr. Reš)
           začetek snifanja - Suprefact
06.05 začetek špikanja - Menogon

user posted image   mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
12.04 začetek špikanja, 26.04. UZ
03.05. UZ, 06.05. UZ, 08.05 UZ
10. 05 punkcija

user posted image  M007: (LJ)
07.05. štart

user posted image  zalazoya
27.04 ET user posted image user posted image
12.05 test

user posted image  april30 (1. IVF?,LJ)
05.05 začetek špikanja - Gonal
10.05 UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  - GITA 14:(1.IVF, LJ, dr. Bokal)
26.03. začetek špikanja
10.04. UZ, 20.04. UZ, 21.04. UZ + STOP injekcija
23.04. punkcija user posted image
28.04. transfer  user posted image   user posted image   user posted image  user posted image
14.05. TEST user posted image  user posted image

user posted image  - koala: (1.IVF, LJ)
03.04. začetek špikanja, 17.04. UZ, 24.04. začetek špikanja
03.05. UZ
05.05. UZ + STOP
06.05. predvidena punkcija user posted image  user posted image
12.05. ET

user posted image  - Mijavček: (2.IVF, LJ)
20.04. START

user posted image  - blanč: (1.ICSI, PO, dr. Reš)
15.04. začetek špikanja
28.04 STOP injekcija
30.04 punkcija user posted image
03.05. TRANSFER  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image
18.05. TEST user posted image user posted image

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE  user posted image   user posted image

tosja, koala, cati, Špelkauser posted image , DaisyE, Ancy, merkmeh, soncek.djukelicauser posted image  

user posted image  Pupike pofočkajte se user posted image

- postopek (dolg, kratek, začetek špikanja, zdravila,...
(IVF, ICSI, IVI) ...1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO, tujina)
- zdravnik, ki vodi postopek

10.05
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
 ija razgovor
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
mojca9000 punkcija
april30 UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tosja sem si drznila tole naredit, za lažje sledenje. Itak bodo zadnje štiri marčice, aprilčice kmalu srečke user posted image , tako da jih bomo s trebuščki vred prestavili med navijačice.

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 9.5.2007 21:36:41 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 288
9.5.2007 21:30:43   
koala
sonček.djukelica zate pa stiskam pesti, da jutri izveš tiste taprave novice!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 289
9.5.2007 21:30:55   
blanč
Nisem v postopku, moje šanse za zanositev so brez zdravniške pomoči manjše kot so šanse brezmadežnega spočetja, ali ipak.  Teste je treba met.
Marjetka pa kako, kako morešuser posted image user posted image user posted image user posted image
Saj je tudi marija od sv. duha spočela. Imata skupno točko"obe sta vetrocvetki"user posted image user posted image user posted image Bo že prišel pravi veter in našo marjetko oprašil.
Testi so res zakon, še prej , prej, prej ... nekaj let nazaj je bilo res, da vsakič, ko mi je zamujalauser posted image user posted image ,sem v strahu naredila test ki je bil - in sevede se je ponavadi še isti dan pokazalauser posted image . Sam,da farmacija služi.
Včasih sem poslušala kako se človek z leti spremeni. O kako sem se bala+ na testu in kako grozno se zdaj bojim-. To pomeni, ja človek se z leti res spremeni, pa ne samo po gubah ampak na pogledih na teste tudi.user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 290
9.5.2007 21:36:21   
upajoča
Živjo punce,sem spet med vami,najbolje da me date na seznam pod navijačice,oh sem zelo user posted image user posted image ,ker moja pikica ni zdržala in se je poslovila.Pred 14 dnevi je bilo vse ok,in srček je že veselo bil ,po včerajšnem uz pa ni bilo nič ,pravi šok.user posted image .Tako da grem v nove boje verjetno avgusta pa na inekcije pri Rešu,Ali je katera pri njemu na inekcijah kako to poteka?Malo moram priti k sebi ,v soboto grem na abrazijo ,ali je mogoče katera že bila,a rabiš potem bolniško,hvala za kakšen odgovor   upajočauser posted image   

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 291
9.5.2007 21:41:48   
DaisyE
Blanči draga naša, pa si me spet nasmejala.

Glede tvojih testov, pa tolk da veš, jaz te sploh ne smatram za nenosečko. Pred 14. dnem po ET mi nič ne govori o kakih minusih. Veš Reško daje bolj mlade user posted image user posted image  noter, pa rabijo več časa da se primejo. 5-6 dan se šele vgnezdijo, pol jim morš pa malo pavze dat. user posted image

Tule poglej, kaj se dogaja: http://www.visembryo.com/baby/4.html

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 292
9.5.2007 21:43:50   
DaisyE
upajoča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 293
9.5.2007 21:46:31   
blanč
Upajočauser posted image user posted image user posted image user posted image s tabo. Sploh ti ne morem reči nič tolažilnega, ker ne najdem pravih besed. Joj koliko trpljenja prinese tale obmp (no ja saj veselja tudi nekaj).
Sonček,mojca
za jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 294
9.5.2007 21:48:55   
citrončica
user posted image upajočauser posted image user posted image ,drži se,saj veš,da le čas celi rane,user posted image s tabo!!!

sonček75,ja vidim zdaj,da imava spet skup UZ 18.,se te spomnim,te pocukam za rokav,ok??user posted image

Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image za jutri,

tosjauser posted image user posted image .....

pa vsem ostalimuser posted image ....srečno!!

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 295
10.5.2007 7:49:16   
Bety upa
upajoča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....sočustvujem s tabo.....

Jaz sem ta občutek dala skozi že neštetokrat....vsake tri mesece že tri leta.....pa takh primerov je zelo malo, ali pa sem edini.....

Ne obupaj......naslednjič ti bo uspelo in boš srečka user posted image ....Tako, kot vsem drugim na tem forumu!

Pridruži se puncam "po splavu".....in boš videla in brala vsak dan eno srečno zgodbo....
Tudi ti boš med njimi!!!!!!!!!!!

LP

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 296
10.5.2007 7:50:55   
Bety upa
Mojčica.......stara borka.....DRŽIM PESTI!!!!!!!!!

Danes boš "zvalila" ta prava jajčka in bo začel živeti tvoj prvi otročiček!!!

Držim pesti!!!

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 297
10.5.2007 7:52:44   
Bety upa
Za vse druge tudi navijam in čakam vaš dan testa, da vam tudi čestitam!!!

Jaz upam, da me želja po otroku ne bo zapustila.....ker se kar premišljam, ali bi šla naprej ali pa ne......Težka odločitev.....

user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 298
10.5.2007 8:03:09   
mozart
pozdravljene,

sicer se ne javljam pogosto, vendar vas ves čas spremljam, od kar imam napotnico za k Rešu pa splohuser posted image . Imam endiometrozo na obeh jajcevodih, tako da je možnost naravne nosečnosti skoraj ničnauser posted image . 4.6. imam datum, da se dogovorimo za postopek umetne oploditve. Kot za šalo imam še menstruacijo vso razštelanouser posted image . Ginekologinja mi je dala ta mesec kontracepcojske tablete, naj bi se zadeve uredile. A si predstavljate? Poleg psihične krize, še tabletke. Če bo vse prav, bom ravno 4.6. imela konec menstruacije. Upam na najboljše.

Zanima pa me sledeče, ker berem, da je potrebno iti po zdravila na Fernetiče me zanima do kdaj je lekarna odprta in koliko stanejo zdravila? Ali mogoče katera ve kdaj ima Reš dopust, skrbi me, da bi se mi vse skupaj začelo odvijati šele jeseni.

hvala in ostanite še naprej tako prijetne kot ste bile do sedaj. 

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 299
10.5.2007 8:44:20   
Špelka
Upajoča - moja soborka - user posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image  Zakaj je zadnje čase toliko črnih zgodb? user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti, ena sonosečka med novemberkami, ena nosečka med oktoberkami, ena, ki je bla z mano na punkciji in ET..... user posted image  Meni je takoooo zelooo hudo za vse vas... Hkrati pa mi sebičnost ne da miru in vedno bolj razmišljam, kaj če bom tudi jaz šla po vaši poti? Vedno bolj me je strah, čeprav me ne bi smelo biti... user posted image user posted image user posted image  V torek imam namreč NS. user posted image  Upajoča - žal mi je. Vendar vsaj veš, da lahko zanisiš - in jaz upam, da ti že naslendji postopek uspe...

Mojca - drži se danes na mizi, pa strah na stran, saj boš vendar pod narkozo.

Sonček - asrečno danes na UZ! In jaz upam, da imaš user posted image user posted image , ker pri treh je že ful veliki riziko za kakšne zaplete!

Koala - tudi zate držim pesti za soboto, da k sebi dobiš 2 največja borca, ki bosta s tabo ostala do konca! user posted image user posted image

LP, Žalostna Špelka user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?