mml
|
lunca, nussy sunny upam, da bodo vaše zamenjave na delovnih mestih kmalu na svojih mestih, predvsem pa da bodo znale kaj narediti. Kar se pa telefona tiče...jaz se ne bi prav hudo vznemirjala in se bi oglašala še mogoče prvi teden po nastopu dopsuta oziroma porodniške, po tem bi bilo pa konec. Jaz s tem na srečo nimam problemov...včasih je pa le dobro, če človek dela v državni službi . Na srečo me tudi ne bo nič počakalo ali se mi nakopičilo razen mojih projektov, kar pa sploh ni panika... Nalin super, da je Žan v vrtcu OK, upam, da ostane zdrav, da boš lahko preko dneva malo lenarila. A imaš še vožnje v avtošoli ali imaš sedaj pavzo? klepetka ja moje koncentracija Hb, če nisem noseča, so prav nespodobno visoke . Ampak v prejšnji nosečnosti sem imela tako "nizek" Hb ene tri tedne pred porodom, ne pa skoraj tri mesece prej, tako da me kar malo skrbi, kako bo... pospravljanje stanovanja mi smo si pred nekaj meseci omislili gospo, ki pride vsake 14 dni pospravit, tako da se s tem sploh ne obremenjujem. Pospravit moram malo po kuhinjskih omaricah, ker tega pa ona ne počne, sicer pa ni hujše svinjarije in ščurkov papirji za CSD jaz jih sploh še nimam in se s tem problemom še ne ukvarjam . Nekako računam, da jih bom oddala po 10. decembru, ko dobim še zadnjo normalno plačo, tako da ne bom imela vštete prejšnje porodniške, ker mislim, da se bo kar nekaj poznalo pri novi porodniški. Tako da denar ob rojstvu otroka namesto paketa bo prišel po praznikih, kar bo tudi OK barbas jaz sem posortirala oblekice in dala stran roza, vijolične in s čipkami in volančki in je za prvih nekaj mesecev ostalo kar nekaj, po tem so pa zadnjič še eni prijatelji dali kar precejšnji kupček majhni fantovskih oblačilc, tako da za prvo silo bi šlo...moram pa še vse oprat in zlikat. Samo čakam na nove omare, da izselim Mancine stvari iz previjalne komode. No pa decembra se bom z veseljem podala še malo po otroških trgovinah zapravljat za Sicer pa za prebeljene stene, nam manjka v tej epizodi samo še jedilni kot in mali del kuhinje, po tem decembra pa mogoče še en del hodnika in dnevne, ampak to je še v daljnoročnem načrtu jana26 lepo pozdravljena nazaj, upam, da se večkrat tipkamo klaja nikar ne skrbi preveč, boš videla, da bo vse OK. Čim bolj mirno preživi teh 14 dni mala pikica male - otroške - obešalnike imajo v Obiju je bila pa danes očitno čudna noč, ker so se tudi sodelavke v službi pritoževale, da niso dobro spale, jaz sem kar naprej nekaj zbujala, pa nos se mi je mašil, skratka zbudila sem se čisto povožena in za nikamor. Kar se tiče obračanja in vstajanja jaz s tem še nimam problemov, čeprav se zdim včasih sama sebi kot nasedel kit. Tudi brez problemov se še sklonim in obujem in zavežem čevlje, postrižem nohte na nogah. Imam pa tak občutek, da imam že sedaj tak trebuh kot pri Manci, ko sem šla rodit...kaj šele bo... Nič grem še na seminar, po tem pa počasi domov