|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
8.11.2007 7:09:36   
dašabina
Živjo, punce.
Sunny, isto me je včeraj spraševal moj brat,  veš, sem že 8 let od zadnjega poroda, pa mož tud ni bil prej zraven, zdaj sem pa na bolniški, pa imam čas, da vidim, če je kaj drugač ha, ha, ha. Drugač je pa res, da sem pri puncah morala v 2 letih različno povijat tetra plenice, tako da nikol ne veš... Se vidimo.
Drugač pa se do konca na bolniški, pa glede na to da imam 10 in 8 letnico, je pri vas včasih vsak mesec kot veseli december... Sem pa imela grdo sranje v službi, tako da oktobra nisem kaj veliko hodila na internet. Vas pa  vse rada preberem. Sedaj urejamo kotiček v spalnici za dete, pa cunjice prihajajo na kup... Kar se tiče daril, pa tud mi bližnjim kar povemo, kaj bi radi imeli, pa je najboljše.
Uživajte.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
8.11.2007 7:11:11   
puri
Dobro jutro! Pri nas smo vsak dan tako zgodnji, da moram potem zvečer nadoknadit in tako me včasih zmanjka že ob pol 9-ihuser posted image

Lusa,....mislim, da je bil plastelin play doh (ali nekaj podobnega),....imajo ga v Sparu. Drugače pa mislim, da je sedaj večina plastelinov v lončkih zelo mehka, tako da bi se dalo tudi s kakšnim drugim.Je pa ta odlitek zelo lep, ker pride kot prava nogica in ne samo odtis.

Dudo bom pa potem tudi jaz mogoče probala za začetek od MAM. A so kakšne prednosti teh dud? So kaj posebnega?

Vse ki imate take ali drugačne probleme,...upam, da bo vse vredu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je že glede teh papirjev in denarja za paket?Sem že vse pozabila. Kdaj se to lahko začne urejat? Ali se to lahko že ureja tudi več kot 6o dni pred PDP?Do katerega v mesecu pa moraš oddati za paket, da potem denar dobiš tisti mesec? Mogoče, da tiste, ki oddajo do 30 v mesecu, da dobijo potem naslednji mesec,...imam prav?

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
8.11.2007 7:53:53   
nussy
Dobro jutro!

Puri, mislim da je res tako, da če oddaš do konca meseca, dobiš, okrog 15. naslednji mesec. Jst sm tut že ta teden uredila, kar je mal več kot 60 dni pred PDP, pa ni blo nč narobe. Mislim, da še rajš vidijo, da si prej, da majo pol dost časa za odločbo napisat.user posted image

Jst sem pa dons prijetno utrujena. Včeraj sva z user posted image  pozno v večer previjalno sestavljala, mava še čist mal detajlov za danes. Prov z veseljem sva vrtala in šraufala. No in na koncu je še podloga pasala in je prov lepa. Ampak kolk so tile naši možki šlampasti. On je hotu neki ful na hitr na začetku, pa pametn bit, ni niti pogledal, kako zgleda in modro ugotovil, da manjka ena velika dolga polica in da se ne da nič nardit. No tko fajn je to prikazu, da sem še jst verjela in hotla it v trgovino, da nardim reklamacijo. Ko sem se že oblekla, grem še enkrat štet poličke in gledat list, kjer piše, akj je blo notr in je valda vse štimal. Še dobr sm šla še enkrat pogledat. Pol sm pa rekla, da bova lepo u izi in po vrsti, in je blo na koncu vse OK. Pasal je do zadnjega šraufka. Kaj bi brez žensk.user posted image

A katera mogoče ve, ali majo v Hoferju še une poslikane pleničke? Jst še vedno nism pršla do njih, ampak se bom mogla en dan prov za to tja zapeljat.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
8.11.2007 8:21:39   
koala
mala pikica, meni tako europark kot leclerc ustrezata, pa urssy, a si ti bolj za leclerck, gleda na to, da je malo vem iz mesta? Meni je vseeno.

puri, jaz sem se za mMAM-ove dude odločila, te nano mislil, ker so mičkane, pri drugih pa se mi zdi, da ma dete pol obraza pokritega, upam, da bo tudi našemu falotu všeč.

nusy, v MB jaz več nisem videla teh pleničk v Hoferju, žal.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
   [Brisano sporočilo]
8.11.2007 9:20:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4180
8.11.2007 9:29:33   
barbas
Živjo punce!
Kako lep dan je dones!user posted image
Tako lepo je bilo zjutr, ko sem tamalo pelala v vrtec videt sončni vzhod v Lj.
In kako se imate ve? Upam da brez kakih težav in podobnih problemov!!

Upam da bom dones nadaljevalaz opremo oroške sobe. Prebelili smo jo vsi trije skupaj in nam je kar dobr ratal za amaterjeuser posted image  pa še tamala je uživala, ko je lahko po dolgem času držala čopič v roki in barvala po stenahuser posted image

Kar se tiče sicialne pomoči in podobno bom jest urejala točno 60 dni pred porodom, ker dve leti nazaj so me poslali domov in mi naročil naj pridem čez dva dni, ko bo točno 60 dni do poroda.
Dones je moja medenica ok, me pa vsake toliko uščipne v kolkih, da nemorem par min hodit, ampak sem se tudi že na to privadila.
Sončen LP

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
8.11.2007 9:51:15   
mala pikica
Dobro jutro vsem!

Res je spet lep dan user posted image Čimveč takšnih, sploh po porodu user posted image

Midve z mami bova danes spet nadaljevali generalko po naši hiški, da bo vse čisto, ko pride naš otroček user posted image Čeprav bo do takrat sigurno potrebno pobrisat vsaj še kakšen prah user posted image

Pa mogoče mi uspe vse cotike znosit od mamice, ki jih je prala in likala, da jih pospravim v omare. Mimogrede, kaj mogoče katera ve, kje bi lahko kupila majhne obešalnike, prav za otroške cotke?

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
   [Brisano sporočilo]
8.11.2007 9:54:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu barbas)
  Neposredna povezava do sporočila: 4183
   [Brisano sporočilo]
8.11.2007 9:56:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4184
8.11.2007 10:28:01   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

A ste kaj razmišljale kaj bi vam bilo najbolje, da vam prijatelji in sorodniki prinesejo ob rojstvu? Se mi zdi, da je najbolje kar povedat kaj se rabi, ker drugače dobiš en kup malih cotih, ki jih nimaš časa ponosit, ali pa kaj takega kar ne rabiš. Jaz razmišljam, da bi vsem rekla naj raje dajo bone ali pa kupijo pleničke. Kako se vam to zdi?

Saj ponavadi dobiš 68 ali 74, nam je vse prav prišlo, lahko mogoče vsaj na velikost in letni čas opozoriš, drugače pa najbolje da poveš kaj rabiš.

No mi smo včeraj spet v redu opravili pregled. Me je pa hotla dat kar na bolniško. Samo bom že zdržala še tadva tedna in pol. Pa še zdaj nimam nadomeščanja.user posted image  Ne vem kaj se grejo, upam da bo danes na razgovoru kakšna ustrezna, ker ma da začne v ponedeljek. Je rekel direktor, da ne ve če bo to izvedljivo. Potem pa sanja, da če bi lahko še potem na vsake toliko časa prišla za 4 ure, sicer ekstra plačane. Pa vseeno, a mislijo da bom še po porodu hodila, podaljšali mi pa ne bi.user posted image  Sem kar malo huda nanje.

Drugače pa tehtamo že cca. 1,5 kg.user posted image  in je vse ok.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
8.11.2007 10:31:33   
Lusa
mala pikica-meni ustreza torek ,ker v sredo imam g.Če se dobimo v leclercu mi pa morate povedat ,kje je to ,ker pojma nimam kje je.Kaj maš tako vsrano ,da imata z mamico toliko generalk po hišiuser posted image ?Saj če ne vesta več ,kaj bi čistile ,se lahko pripeljeta do meneuser posted image

klaja-še dobro ,da si kaj pojamrala temu gospodu ,ker potem še ti ta uz ne bi nardil oz. sploh nobenega več.Verjamem pa ,da je s pikico vse ok.Tudi meni je vedno govoril ta g. ,da prehiteva za 2tedna z velikostjo glavice.Sicer mi je rekel ,da naj ne skrbim  zaradi tega ,ampak je na koncu res imela veeeliko glavico.

sunny-mene pa noben ne vpraša kaj bi imeli ,mogoče zato ,ker itak vejo ,da imam vse od prvih dveh.Najbolj bi se razveselila pleničk in vlažilnih robčkov  ,ampak ukazat jim ne moreš.

puri-hvala za obrazložitev s plastelinom.Sem pa že gledala po e-bayu majo neko reč ,ko lahko nardiš otroko 3D rokico ,ta boljše je ,bom videla kok bo kaj poštnina.

nussy-pri nas pa je ravno obratno.Nas pa sploh nočejo videt in nas kar nazaj domov pošljejo s papirji.Se držijo strogo 60 dni pred PDP.Pleničk ni več v hoferju ampak mam filing ,da bodo ziher dobili ali hofer ali lidl ,drugač pa kje drugje poglej ,saj danes več ni tak problem s potiskanimi plenicami.DM tud vem ,da jih je imel ,vsaj v avstriji ampak pri nas tud morajo imet.

nalin-čist prav si ravnala ,veš kakšne otroke pri nas vozijo ,da jim svečka pada iz ritke ,očitno jim zadnjo minuto pred vrtcem vstavijo.Pa lepo ,da si razložila vzgojiteljici ,bo zdaj vsaj vedel apri čem si ti.Ti se pa sedaj lepo dol vleži in malo zaspi ,boš videl ,čist drugačna boš-Za žana pa bodo že lepo skrbeli ,brez skrbi!

barbas-moja mala tud uživa ,ko lahko packa z barvami ,to ji je najljubše poleg risanja.Mi je včeraj sama moj trebuh posrisala.Bom dala sedaj slikce v album. 

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
8.11.2007 10:50:02   
klepetka
dober dan

da še jaz potrdim ,da je tud pri nas sonceuser posted image

Pri nas več al iman jvse po starem,danes imam v planu pranje cunjic,zdaj ko sem jih znesla na KUPuser posted image .Jutri grem na CSD uredit papirje;me je včeraj ka r zvilo ,ko sem včeraj videla ,da imajo ljubljanske čveke več al imanj že vse zrihtano.
Pa danes pop.grem na obisk h kolegici pogledat dojenčico ,staro 1 mesec.
mml,ti pa imaš kljub precejšnjemu padcu Hb,še prav zavidljivo vrednost .user posted image user posted image Vsaj proti meni,ko sem s pomočjo 6-ih steklenic legoferja nekako prilezla do 111.Spodnaj meja ,kaj pa drugegauser posted image Potem si lahk o predstavljaš moje počutje.Živi mrličuser posted image

suny morning,glede daril;pri nas  nam bo  ožje sorodstvo ,(ki pa je drugače zelo širokouser posted image ),tak o vsaj pravijo ,prineslo bone ,ker oblekic imam res več kot dovolj.Drugim pa niti ne bom rekla,če me ne bodo vprašali.Če pa bodo ,bom pa tud jaz kar plenice"naročila"

klaja,pa saj bo vse vredu,boš videla da bo.Mere bodo pa tud take  kot morjo bit.pri vseh tvojih zdravstvenih problemčkih sem ti pa jaz huda konkurenca,vešuser posted image
malamedika,user posted image za Jureta ,da se mu še nikamo r ne mudi.Je pa res že pravi korenjak.Pazi nase

nalin,edino pametno da si Žana danes odpeljala v vrtec,če mu nič ni.
dašabina,a ti imaš tud že tako velike otroke doma?Pol boš imela zdaj pomoč

nussy,verjamem ,da si danes prav prijetno utrujena.Se pa strinjam ,ja, s tvojo "ugotovitvijo",da kaj bi moški brez ženskuser posted image Še glede pleničk;V našem hoferju jih ni ,sem bla glih danes.Po moje da težko ,če so še v kakšnem ostele,ker po moje je to kar hitro šlo in tud že precej časa je minilo od akcije.Jih imajo pa drugače potiskane v pikapolonici
barbas,na vašem CSD so pa natančni.Se pa držijo rokov,res

Lunca 1,tebe ne bodo pustili v službi še rodit,boš videlauser posted image .Verjetno mislijo ,da nosečnost traja dlje od 9 mesecev al kajuser posted image
Luša, to je moglo bit pa  za obedve zanimivo ,k o ti je Luša porisala trebuh .user posted image

Super ideja,na kaj tagega se pa še spomila nebi.

Sem se pa zdaj spomnila,k osmo bil iletos na morju in sm o s sabo na plaži  imeli vodene barvice.Preden sta šla tamaladva v vodo ,sta se vsa porisala i n pobarvala;tudi jaz nism tem uušla;z nameno m da bo se itak v vodi spralo.Ko sm oprišl iiz vode ,barva na vseh skoraj še vsa gor.Itak da je vsa plaža vedela kako nam je ime ,ker sm o bili precej dobro označeni ,da se ne zgubimouser posted image user posted image .In trajalo je kar nekaj časa ,da smo se do čistega oprali.Nisem si mislial,da gredo tud te barve tak o težko dol.

Tak o,zaenkar to .Itak pa ne bom dolgo zdržala brez vasuser posted image Lep dan še naprej

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
8.11.2007 10:56:51   
Lusa
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Sem se pa zdaj spomnila,ko smo bil letos na morju in smo s sabo na plaži  imeli vodene barvice.Preden sta šla tamaladva v vodo ,sta se vsa porisala i n pobarvala;tudi jaz nism tem uušla;z namenom da bo se itak v vodi spralo.Ko sm oprišl iiz vode ,barva na vseh skoraj še vsa gor.Itak da je vsa plaža vedela kako nam je ime ,ker sm o bili precej dobro označeni ,da se ne zgubimouser posted image user posted image .In trajalo je kar nekaj časa ,da smo se do čistega oprali.Nisem si mislial,da gredo tud te barve tak o težko dol.

user posted image user posted image user posted image si vas predstavljam ,ker meni je Luša včeraj pod tušom začela  s ščetko dol drgnit in sem ji v sekundi vstran vzela ,ker seveda ni bilo prijetno to drgnjenjeuser posted image

Upam ,da mi je uspelo scitirat ,ker že tako dolgo nisem tega počelauser posted image  

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
8.11.2007 11:00:57   
klepetka
luša ,citiranje ti je uspelo user posted image .Slikice so pa za v okvir.Super je.Pa ti je šlo že vse dol?

Ja ,saj si nas lahk opredstavljaš na plaži ;panična mati,dva smejoča otroka ki jima je bilo vse skupaj zel ozabavno in nasmejani oče,vesel da n inasedel fori barvanja in slikanja.
Ko Razjarnikovi smo bil i,ma resuser posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
8.11.2007 11:34:01   
puri
Potem bom pa jaz ravno zamudila dinarčke v decembruuser posted image ,....bo treba počakat na januar.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
8.11.2007 11:34:13   
Lusa
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Pa ti je šlo že vse dol?

Za čudeža mi je šlo ja  ,samo sem morala res pošteno drgnituser posted image .Luša se je tako user posted image ,ko mi je pomagala v kadi umivat trebuh.Sve si morale dan popestrit (najprej je pujčeka keramičnega barvala in potem še s temi barvami mene ),ker sve že od ponedeljka same in še do sobote bove(mož službeno v Srbiji).Bove videle kaj bove danes ušpičileuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
8.11.2007 11:41:29   
jana26
ojla

Moram še malo na vaši strani pokukat user posted image , ma je prav nerodno kar na sredi  notr uletet, ampak nekako se je treba oglasit ...
Bi se pogosteje oglasila, sam na mojem novem domu še nimamo možnosti priključitve, tako da sam občasno preberem o čem teče debata user posted image

In drugače kako ste?

Jaz sem iz dneva v dan bolj utrujena, sploh ne vem kako mi bo uspelo vse pripravit user posted image  za prihod novega člana. Pa toliko je še drugih stvari v stanovanju za poštimat, se mi zdi da je vse nekako na pol narejeno user posted image .

Pa ostale, ste že vse pripravile? In imena imate tudi že izbrana user posted image

Jaz jih imam kar nekaj, samo z user posted image še nisva čisto enotna, katero je tisto pravo, se kar pogovor potem zakjuči user posted image , ker moj pravi da bo itak moje obveljalo user posted image
Enako je pri izbiri vozička, mi ga še ni uspelo prepričati, da je moja izbira tista prava user posted image

No, nekaj časa še imamo vam bom sporočila, katera bo obveljala, do takrat se pa držite user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
8.11.2007 12:11:51   
mala pikica
Nalin če jih res ne bom nikjer dobila, pa te bom prosila za njih. Sem klicala v Pikapolonico, pa so mi rekli, da jih oni sami kupujejo, nekje v tujini. Ne morem verjet, da se to ne bi pri nas dobilo... Hvala!

Lusa glede generalke... Zdaj sva 1 leto in tri mesece v hiški. Sicer je ponavadi vse pospravljeno, zaves pa res da ne perem vsak teden, pa oken tudi ne, še manj pa elemente znotraj... No, in mami se je odločila, da jaz tega zdaj res ne morem delat, da pa bi bilo v redu, če je to narejeno preden pride naš user posted image Zadnja takšna generalka je bila spomladi.
Leclerc je zadaj za Rutarjem in Obijem, ne moreš ga zgrešit, imajo tablo, ki jo vidiš že en kilometer daleč...

Jana lepo, da si se oglasila...

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
8.11.2007 12:18:07   
barbas
jana26 pozdravljena!
Mene je glede oblekic kar malo panika zgrabila v ponedeljek.

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
8.11.2007 12:26:02   
barbas
user posted image  UPS

Ja glede te panike:
sem se spomnila da sem imela prej punčko in imam vse roza.
To bi še nekako bilo vsaj prve 3 mesece. Glede na to, da so mojo bejbo vsi vedno zamenjal za fanta tud če je bla v kričeče rozastem, bi se zdej s fantom zamenjaluser posted image .
Najhuje pa je bilo, da sem se potem, ko sem se že sprijaznila z roza barvo,spomnila, da poletnih oblačil pozimi nemorem obleč niti fantuuser posted image  
Sem skor dol padla

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
8.11.2007 12:38:55   
vaney
mala pikica, potem sta si pa najini mami kar podobni, ker moja je tudi prišla k meni na obisk (čez vikend, ker živi 50 km stran) in začela mrzlično pospravljat. sm ji rekla, če res zgleda tak svinjak. pa me je kar lepo skenslala in rekla, jst pa res zdej ne bom več oken pomivala, pa sesala, pa zaves prala...in jih je ona. tudi prav. nekaj sem sicer na začetku protestirala, ker ne maram, da mi drugi brskajo in pospravljajo, pa je rekla, naj uživam, dokler lahko, da bom še celo življenje lahko sama pucala. pa se ne bom nič pritoževala. tudi tašča se je že ponudila, ampak nje pa zaenkrat še nisem povabila na čistilno akcijo, čeprav je super ženska in živi 3 km stran. sem kar srečna, da imam tako mamo in taščouser posted image , še sploh, ker vem, da jih mnoge nimajo.
danes čez 2 uri greva na mat.šolo, potem pa KONČNO voziček naročit. mislim, da me imajo trgovci že poln kufer s temi vozički in bo zdaj končno mir.

nalin, no vidiš, da je vse v redu z Žanom. sicer te pa ne bo nobena vzg. čudno gledala, sploh če kličeš in preveriš, če je ok. to so skrbne mame. zakaj bi se matrala, če ni treba? za to bo še dovolj časa.

zdaj grem pa jest (spet). se beremo.

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
8.11.2007 12:54:11   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: puri
Potem bom pa jaz ravno zamudila dinarčke v decembruuser posted image ,....bo treba počakat na januar.

Vlogo samo za denar namesto paketa lahko oddaš tudi že prej. Ne rabiš oddajat skupaj z ostalimi papirji.
Vidim, da je tale denar od paketa najbolj pričakovan. Ga vse komaj čakamo.

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Sem pa imela grdo sranje v službi, tako da oktobra nisem kaj veliko hodila na internet.

Pri nas smo tudi imeli sranje glede interneta, vendar že pred dobrim letom. Smo bili kar vsi ****ani in zdaj ga lahko uporabljamo samo v službene namene. Glih ne upoštevam teh navodil, ker zjutraj nisem hodila na kavo in tudi med dnevom ne na cigaret, tako da sem si kar dovolila med tem časom it na internet. Kar sem 4 ure na bolniški ga pa sploh ne uporabljam, ker nimam časa. Še dobro, da sva ga doma inštalirala.

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Kar se tiče daril, pa tud mi bližnjim kar povemo, kaj bi radi imeli, pa je najboljše.

Jaz bom kar povedala kaj bi hotela imet. Bo vsaj uporabno. Včasih res dobiš kakšno stvar za katero sploh ne veš kaj bi z njo, potem se pa samo prah nabira.

vaney in dašabina se vidimo v MŠ. Si kar predstavljam kako se bomo gledale: "A je mogoče tale, al' je una tamle...?"user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
8.11.2007 12:57:33   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

mala pikica, potem sta si pa najini mami kar podobni, ker moja je tudi prišla k meni na obisk (čez vikend, ker živi 50 km stran) in začela mrzlično pospravljat. sm ji rekla, če res zgleda tak svinjak. pa me je kar lepo skenslala in rekla, jst pa res zdej ne bom več oken pomivala, pa sesala, pa zaves prala...in jih je ona. tudi prav. nekaj sem sicer na začetku protestirala, ker ne maram, da mi drugi brskajo in pospravljajo, pa je rekla, naj uživam, dokler lahko, da bom še celo življenje lahko sama pucala....

VAney jaz nisem kaj veliko protestirala. Sem jaz tudi zadovoljna, da bodo stvari bolj temeljito počiščene. Si pa res ne predstavljam, kako bi naj zavese vesila in se stegovala po 2m oknih. To sigurno ni v redu... Tako da sem zelo vesela, da sva se tako dogovorili. Pa še naklepetava se, čeprav sva samo 20 m narazen doma user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
8.11.2007 13:01:19   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
No mi smo včeraj spet v redu opravili pregled. Me je pa hotla dat kar na bolniško.

Jaz se bom zdaj pa kar zmenila za polno bolniško. Bom šla celih 8 delovnih dni prej kot bi šla drugače. Če se bo pa zaradi tega svet podrl, potem naj se pa kar podre. Glede na odnos in mojo plačo ni videt, da bi bila tako pomembna.

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Pa še zdaj nimam nadomeščanja.user posted image  Ne vem kaj se grejo, upam da bo danes na razgovoru kakšna ustrezna, ker ma da začne v ponedeljek. Je rekel direktor, da ne ve če bo to izvedljivo. Potem pa sanja, da če bi lahko še potem na vsake toliko časa prišla za 4 ure, sicer ekstra plačane. Pa vseeno, a mislijo da bom še po porodu hodila, podaljšali mi pa ne bi.user posted image  Sem kar malo huda nanje.

Jaz res ne vem kaj se ti ljudje grejo. No jaz zdaj nadomeščanje vsaj imam in sem jo že nekaj stvari naučila, ampak kaj ko delam toliko enih ****rij, da se tudi vsega spomnim ne. Sem začela kar po spominu pisat navodila, da me ne bodo za vsako ****rijo klical. Težko je, ker si ne predstavljajo kaj vse počnem. Pa še da smo prišli do sem smo rabili 10 let dela, ta reva naj bi pa v enem mesecu znala vse, pa še čisto brez izkušenj. To bo še veselo, meni bo pa telefon razneslo.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
8.11.2007 13:25:01   
nussy
Sunny Morning, moji eventuelni nadomestki pa pridejo jutri zjutraj na razgovore. Mislim, da jih je samo ene sedem. Najprej mora bit všeč (beri: vsaj za silo sposoben) meni, nato svoje doda direktorica ampak na koncu je pa odločitev v roku šefa, ki si po svoje izbira kandidate. Tako da močno upam, da bo jutri kdo izbran.user posted image

Sej sicer me to ne bi tolk brigal, ampak vsaj mal sposoben pa mora bit, drugače bom ob vrnitvi nazaj dobila cel raztur na mojem področju.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?