nana35
|
Vaney,jaz sem se v MB naročila po telefonu v MŠ en mesec prej.Sicer res nimam daleč do porodnišnice,ampak se lahko naročiš pri nas,tako da ne hodiš zastonj.Dobili smo brošure,da vemo kaj je na sporedu. Moj pa je imel včeraj zvečer tudi akrobatske vaje,tako da sem že imela občutek,da se je obrnil.Pa ga danes še zmeraj čutim pod desnim rebrom,tako da dvomim.Danes pa je še zjutraj ob 5h rogovilil,zdaj pa spi in se samo malo premakne tu in tam. Koala,če ne bomo pozni kot zadnjič te pocukam,ko pa gremo domov pa smo vsi tako na svojem vhodu.Ozri se malo proti izhodu za WC,pa naju boš videla,saj sva z Martinco spet na istem mestu sedeli.Ti bova pomahali. Martinca,drži se na podelitvi,saj to je lepa stvar in začetek enega konca.Saj ne bo take sile,le misli si,da vas je veliko in da nisi sama v tej stvari,ko se moraš izpostavljati.Pozornost nase pa boš pritegnila po večini samo tvojim domačim,saj verjetno vsi gledajo samo svoje. Ko pa boš na porodni mizi pa bo že samo steklo vse skupaj po navodilih,ti se nič ne sekiraj,ko boš postavljena pred dejstvo,ne bo druge izbire,kot da ga spraviš na svobodo. Mala pikica,tudi v MB Leclercu sem videla,da imajo blagajno za in invalide skupaj,pa mislim da sta dve,vsaj dve sem videla.Sem bila včeraj tam pa ni bilo neke gneče,ker vse blagajne vedno delajo(ne tako kot po drugih trgovinah)in sem stopila k taki kjer ni bilo nikogar. Se pa bližaš porodu z veliko hitrostjo ja,meni se isto zdi,ker sem po zadnjih ugotovitvah bližje kot po normalnih okoliščinah,tako da se mi je prestavilo vse skupaj za dva tedna vnaprej. klaja,tudi jaz držim pesti tzate,pa saj bo vse ok. Jaz bom papirje na CSD in za paket urejala po pregledu,se pravi naslednji dan od pregleda,ker imam pregl.v torek,CSD,pa je odprt v pon.,sre. in petek,tako da bom ravno pravi čas tam,14.11. piškamiška,mislim da duduce od MAM dobiš v Pikapolonici,tam ta program prodajajo.Za Ariel pa nisem sigurna.Jaz pa mislim,da bom šla v porodnišnico okoli Božiča,če ne malo prej,da se med prazniki ne bodo ukvarjali še z mano,ker bodo prišle tako ali tako nenapovedane ,jaz pa bom napovedana,se pravi naročena.Bomo videli,se pustim presenetiti. Papa.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 9.11.2007 10:53:53 >