Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaney dašabina in sunny morning, mene je tale naša MŠ kr malo iz tira vrgla. to bi moralo bit bolj organizirano, bi se morali po tel. naročiti al pa nekaj takega. midva sva se pripeljala 55km zato, da sva zvedela, da nas je preveč in naj prideva v ponedeljek ob 16h nazaj. meni to ni bilo všeč. pa še tako potiho je bilo vse skupaj, da nimam pojma, katera tema je na vrsti v pon. Ker mene zanima samo tema poroda, na šoli za starše sva že bila v ZD. A mogoče katera od vaju ve, kako si bodo sledile teme? Meni se je tudi zdelo zelo neorganizirano. Komot bi po telefonu naredili skupine, ne pa da moraš pridet zastojn. Se mi pa zdi, da se o porodu pogovarjamo na prvam predavanju, ker sem nekako zasledila, da gremo v ponedeljek pogledat tudi porodne sobe. IZVIRNO SPOROČILO: vaney Sunny mornig, na žalost ne vem, katera si bila, ker tam je bilo res veliko . sploh sem pa imela preveč dela s pritoževanjem nad organizacijo in sploh nisem gledala okoli. No, če me pa zaradi tega nisi opazila, ti je pa vse oproščeno. IZVIRNO SPOROČILO: vaney Drage moje, VOZIČEK JE DOMA. No, in izbrala sva Jane Slalom Pro (ja, kaj novega, a ne) . Saj se mi je kar zdelo, da bo tudi pri vaju Jane. Na Dolenjskem in v Beli krajini prava modna muha. Kje sta ga pa kupila? V Pikapolonici? Mene pri tem vozičku moti, da je kar precej drag. Pa zdaj ga ima definitivno preveč mamic, pa Maxi-cosi lupinica ne gre gor (ker jo bova midva definitvino imela, ne maram tistega njihovega "sranja"-po testih najslabša lupinica), pa še obrnt se ne da v obe smeri, kar je meni full pomembno. No, če bi mi ga kdo, skoraj novega, prodal za 200€, kot ga je dobil moj sodelavec bi ga sigurno imela, ker pa ga moram kupit... IZVIRNO SPOROČILO: vaney sem pričakovala, da bo zavzel manj prostora v prtljažniku. Meni je prijateljica razlagala, da ima sosedo, ki ima Jane Slalom pro in da je res kar velik tudi ko je zložen. Saj ni čudno, da moramo vsi vozit ladje, da lahko te vozičke pospravimo. Še dobro, da imava karavana z zelo velikim prtljažnikom, da za na morje ne bo prevelikega drena. Jaz sem pa včeraj naročila posteljico in jogi. Upam, da ju dobimo do konca drugega tedna. Sem že čisto nestrpna. Bi najraje že kar rodila, da čimprej prinesemo domov in "uživam" v radostih starševstva.