|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
9.11.2007 15:11:33   
Tinča1
Jaz bom tudi papirje oddala komaj decembra. Mi G še ni napisala potrdila. No ja bom vsaj še novembersko plačo potegnila v porodniško. Če oddam papirje 4. decembra, kdaj dobim denar? Še v dec. ali potem januarja?

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
9.11.2007 15:15:43   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
dašabina in sunny morning, mene je tale naša MŠ kr malo iz tira vrgla. to bi moralo bit bolj organizirano, bi se morali po tel. naročiti al pa nekaj takega. midva sva se pripeljala 55km zato, da sva zvedela, da nas je preveč in naj prideva v ponedeljek ob 16h nazaj. user posted image meni to ni bilo všeč. pa še tako potiho je bilo vse skupaj, da nimam pojma, katera tema je na vrsti v pon. Ker mene zanima samo tema poroda, na šoli za starše sva že bila v ZD. A mogoče katera od vaju ve, kako si bodo sledile teme?

Meni se je tudi zdelo zelo neorganizirano. Komot bi po telefonu naredili skupine, ne pa da moraš pridet zastojn. Se mi pa zdi, da se o porodu pogovarjamo na prvam predavanju, ker sem nekako zasledila, da gremo v ponedeljek pogledat tudi porodne sobe.

Sunny mornig, na žalost ne vem, katera si bila, ker tam je bilo res veliko user posted image . sploh sem pa imela preveč dela s pritoževanjem nad organizacijouser posted image in sploh nisem gledala okoli.

No, če me pa zaradi tega nisi opazila, ti je pa vse oproščeno.user posted image

Drage moje, VOZIČEK JE DOMA.user posted image user posted image user posted image No, in izbrala sva Jane Slalom Pro (ja, kaj novega, a ne)user posted image user posted image   .

Saj se mi je kar zdelo, da bo tudi pri vaju Jane.user posted image  Na Dolenjskem in v Beli krajini prava modna muha. Kje sta ga pa kupila? V Pikapolonici?
Mene pri tem vozičku moti, da je kar precej drag. Pa zdaj ga ima definitivno preveč mamic, pa Maxi-cosi lupinica ne gre gor (ker jo bova midva definitvino imela, ne maram tistega njihovega "sranja"-po testih najslabša lupinica), pa še obrnt se ne da v obe smeri, kar je meni full pomembno. No, če bi mi ga kdo, skoraj novega, prodal za 200€, kot ga je dobil moj sodelavec bi ga sigurno imela, ker pa ga moram kupit...

sem pričakovala, da bo zavzel manj prostora v prtljažniku.

Meni je prijateljica razlagala, da ima sosedo, ki ima Jane Slalom pro in da je res kar velik tudi ko je zložen. Saj ni čudno, da moramo vsi vozit ladje, da lahko te vozičke pospravimo. Še dobro, da imava karavana z zelo velikim prtljažnikom, da za na morje ne bo prevelikega drena.user posted image

Jaz sem pa včeraj naročila posteljico in jogi. Upam, da ju dobimo do konca drugega tedna. Sem že čisto nestrpna. Bi najraje že kar rodila, da user posted image čimprej prinesemo domov in "uživam" v radostih starševstva.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
9.11.2007 15:26:06   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
sani,jaz mislim da napišeš do kdaj traja porodniška ;v tvojem primeru do 17.11.2008 ,ker je drugo leto prestopno.Tako m ije danes na CSD rekal.

Zdaj sem pa čisto zmedena.user posted image  A nismo me 1 leto doma? Torej, če nastopiš porodniško 17.12.2007 si doma do 16.12.2008user posted image ali se mogoče motim? Jaz sem mojemu direktorju povedala, da bom do konca decembra potem še izkoristila dopust in da pridem v službo po Novem letu. Jaz bom to pustila prazno in bom vprašala na CSD.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
9.11.2007 15:27:00   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Tinča1
Če oddam papirje 4. decembra, kdaj dobim denar? Še v dec. ali potem januarja?

Če boš za paketek oddala 4.12. boš denar dobila okrog 15.01.2008.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
9.11.2007 15:31:30   
mala pikica
V zvezi s user posted image v Mariboru... Saj jaz nisem rekla, da se moramo dobiti v Leclercu user posted image Danes sem bila tam in moram reči, da niti ni preveč primernega prostora za kavico. Samo en lokal zaenkrat obratuje, pa še tam so predvsem malice in podobno. Tako da bo za vse skupaj najmanj težav, če se dobimo v Europarku, pa še vse zelo dobro vemo, kje to je user posted image Drugače tudi meni odgovarja torek. Samo za uro se še zmenimo... Meni je vseeno ali ob 10-ih ali ob 11-ih. Še druge povejte...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
9.11.2007 15:36:36   
Lusa
Mala pikica-jaz se tud strinjam ,da bi se raje dobile v europarku ,ker nas večina ne ve kje je leclerc.Za uro mi je pa vseeno ,malce bolj mi prija ob 11uri.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
9.11.2007 15:57:41   
koala
Dan souser posted image !

Jaz sem pa bila danes pri G, na žalost ni bilo mojega, je bila pa tudi ta zdravnica, ki ga je nadomeščala vredu, samo danes je šlo izjemno poooooočasi. Ni važno, glavno da je vse kot mora biti, pa tudi glede gibov me je pomirila,d aje važno le da ga čutim in da se gibi začnejo šteti kasneje.

Glede kavice, meni je čisto vseeno kje, samo vam tako an uho prišepnem, da imajo v leclercu eno otroško trgovino, pa luškane stvari noter. Mi pa tudi europark ustreza. Ob 11-ih bo čisto ok.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
9.11.2007 17:08:59   
mala pikica
Prej nisem mogla kaj več napisat, sem morala hitro nekaj skuhat...

No, danes sem bila na pregledu. Vse je super, naš user posted image je z glavico že obrnjen navzdol user posted image user posted image user posted image in je težek 2280 g. Ljubljana je pisala, da je njen pod 2000 g, upam, da ni moj pretežek user posted image Drugače pa se mi PDP iz pregleda v pregled spreminja. Uradno sicer ostaja 3.1., ampak mere želodčka so danes pokazale celo 22.12., glavica 27.12., stegnenica pa 2.1. Me res zanima, kdaj se bo naš user posted image odločil pogledati v ta svet user posted image V glavnem, da je vse v redu. Čez tri tedne pa bomo verjetno naredili že prvi CTG. Le kako bomo preživeli letošnje praznike???

Sicer pa naš otroček tudi ne brca več toliko kot prej. Pa saj je na nek način logično, da se umirijo, saj nimajo niti več veliko prostora. Glede štetja gibov... Meni je G danes rekel, da se začnejo šteti zadnji mesec in da se šteje vsak gib, tudi če jih je 5 v eni minuti.

Še enkrat kavica v Mariboru... Jaz sem vseeno zato, da se dobimo v Europarku, vidim, da vas precej ne ve, kje je Leclerc. Pa saj pravim, da tudi noben lokal ni nič kaj posebnega. Trgovina za otročke je res ena, ampak imajo samo cotke, teh pa imam že zdaj preveč user posted image Upam samo, da nismo zdaj preveč zakomplicirale s tem Leclercom...

Klaja, vse najboljše že danes user posted image user posted image user posted image

Sunny Morning glede porodniške... Pripada nam 365 dni, torej res eno leto, vendar jo začnemo koristit že 28 dni pred PDP-jem in to je treba šteti zraven. Praviloma se res odšteje en mesec, če pa bi bili bolj natačni, pa bi bilo treba prešteti dneve. Pa drugo leto je še prestopno, še je treba to upoštevat.

Se še zvečer kaj oglasim. Saj ne morem brez vas user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
9.11.2007 17:26:00   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Sunny Morning glede porodniške... Pripada nam 365 dni, torej res eno leto, vendar jo začnemo koristit že 28 dni pred PDP-jem in to je treba šteti zraven. Praviloma se res odšteje en mesec, če pa bi bili bolj natačni, pa bi bilo treba prešteti dneve. Pa drugo leto je še prestopno, še je treba to upoštevat.

Vse razumem, torej če nastopim porodniško 7.12. sem doma do 05.12. drugo leto. Je tako ali ni?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4259
9.11.2007 17:37:44   
koala
Torej v europarku? urssy bo vredu?

A lahko torek že vpišem v svoj koledarček, ker drugače kaj rada pozabim.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 4260
9.11.2007 19:49:22   
klepetka
glede porodniške;ja ,zmotila sem se pri pisanju ,čeparv sem drugače mislilauser posted image .Torej ,sem prej pogledala v moje papirje;zame velja;porodniško nastopim 2.12. in mi teče potem do 2.12.2008.Ker je prestopno leto,zato do drugega  dec.,

v nasprotnem primeru b i zaključila  drugo leto  1.12.

vaney,sem speregledala user posted image da sta kupila Jane slalom pro(k osem te spraševala katerega Janeja sta vzela).Verjetno me je cena prevzelauser posted image .Kje pa sta ga kupila?

Lep večer

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
9.11.2007 19:54:31   
vaney
ja, sunny morning, voziček sva kupila v Pikapolonici. res ni tako poceni, prava cena športnega dela vozička je 432,90 evrov, ampak smo se nekako zmenili in na koncu sva ga kupila za 359 evrov. to se pa meni zdi že kar v redu cena. res ni poceni, toda tako hudo spet ni. je pa res stvar okusa.

klepetka, v pikapolonici se mizdi, da se da kar zmenit za neko normalno ceno. vzela pa sva model Jane slalom pro.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
9.11.2007 20:41:47   
mala pikica
Koala, mislim da lahko vpišeš torek v koledarček. Sicer pa te bomo do takrat še nekajkrat spomnile user posted image
Urssyy pa je tudi pravkar tu nekje (urssyy, kje pa si user posted image ), pa bo tudi povedala, kako in kaj...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
9.11.2007 20:48:40   
mala pikica

glede porodniške;ja ,zmotila sem se pri pisanju ,čeparv sem drugače mislilauser posted image .Torej ,sem prej pogledala v moje papirje;zame velja;porodniško nastopim 2.12. in mi teče potem do 2.12.2008.Ker je prestopno leto,zato do drugega  dec.,

v nasprotnem primeru b i zaključila  drugo leto  1.12.

Klepetka, saj ne vem, kako štet. Zdaj sem prav šla po dnevih štet user posted image Glede na to, da je leto prestopno, se porodniška vsekakor po datumu zaključi en dan prej in ne kasneje. Je pa še pomembno ali prvi dan šteješ za prvega ali šele naslendji dan šteješ za prvega user posted image Nekaj ne štima, sigurno se že prvi dan šteje, saj smo takrat že doma... Groza, kako sem zakomplicirala user posted image user posted image user posted image Ah, najboljše na CSD-ju vprašat, kateri datum napišeš...

V glavnem, jaz začnem 6.12. s porodniško in ko sem štela 365 dni, sem naštela 365.dan 4.12. user posted image Zdaj pa vedi, kako in kaj user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
9.11.2007 20:49:06   
koala
mala pikica je že vpisano, saj veš kaj pravijo, pametni pišejouser posted image . Obljubim, da nebom pozabila.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 4265
9.11.2007 20:50:06   
mala pikica
Urssyy je izginila neznano kam user posted image Je pa lusa tu nekje (lusa, kje pa si ti user posted image )....

Zdaj pa se vidi, da mi je dolgčas, že bedarije delam tukaj po RR-u user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4266
9.11.2007 21:01:43   
koala
LUUUUUSAAAAAAAAAAA!!!!!! UUUUUUUURSSSSSSSYYYYYYYYYY!!!!!!!!! Dajta no punci javita se.

Al hodita samo firbcatuser posted image ?

mala pikica a tebi je tudi dolgčas? Jaz še vedno čakam mojega dragega, je še vedno v službi, no zdaj je baje že na poti domov.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 4267
9.11.2007 21:10:03   
urssyy
Če pa tolk pišete da ne folgam brat. JAAAA, v torek ob 11.00 v Europarku. V katerme lokalu??

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
9.11.2007 22:13:25   
klepetka
mala pikica,tudi jaz ne vem nič več točno kako in kaj s temi datumiuser posted image .amap k prej omenjene (zame mislim)je meni napisala delavka CSD.ma menda ve kaj dela,čeprav se lahko glih tako zmoti

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
9.11.2007 22:17:09   
mala pikica

mala pikica,tudi jaz ne vem nič več točno kako in kaj s temi datumiuser posted image .amap k prej omenjene (zame mislim)je meni napisala delavka CSD.ma menda ve kaj dela,čeprav se lahko glih tako zmoti

Klepetka, potem je že v redu, če ti je delavka na CSD-ju tako rekla. Jaz bom pustila prazno, pa bom tudi tam vprašala, kaj naj napišem.

No, mariborske čveke, potem velja, da se dobimo v torek ob 11-ih v Europarku. Lokal pa dajte ve zbrat, jaz sem že preveč zakomplicirala s tem Leclercom user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
10.11.2007 6:57:02   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Jutro souser posted image

No včeraj mi je po pol leta končno spet uspelo priti do frizerja user posted image . Potem sem šla pa še v Leclerc in kupila 2 bodija na preklop. Me je pa prodajalka pozitivno presenetila. Sem se postavila v vrsto za nosečnice, pred mano pa je bil en starejši zakonski par, za njima pa en moški z eno stvarjo. in me je vprašala, če lahko še njemu

Midva sva bila pa včeraj v leclerku in sem mojmu rekla da se greva postavit v vrsto za user posted image , itak je full nergal če res morva. No skratka pred mano je bila najprej 1 ženska ki je že plačevala, potem pa še ena user posted image enska srednjih let. Obe prodajalka in ta ženska sta me videli pa od nobene nič. Jaz jezika nisem nič stegovala, trebuh se je pa videl ker sem za to poskrbela. Kdaj pa si bila tam, jaz sem bila popoldan in je bila ena mlada  ženska-punca , suha, s črnimi dolgimi lasmi, seveda pa že v osnovi ni imela olike, se je z drugo blagajničarko veselo pogovarjala pa še to ne v slovenščini. Mislim da bi en profesionalen nastop le lahko imela, vsaj pred strankami.

Prodajalka je bila svetlolaska. izgleda si imela smolo. Bila sem pa tam nekje po 18. uri.

Klaja kar se Berlinga tiče, je bil meni ena navadna "gajba". Meni ni všeč. Mi je previsoko za sedet, višine sedeža se pa ne da nastavit - visoka sem 164 cm. jaz se v nejem nisem dobro počutila in sva ga zato čez 2 dni zamenjala za C4. najbolje da gresta na testno vožnjo.

No jaz sem pa pred dvema letoma delala tudi stiroporaste kugle. Posprejala sem jih z zlatim lakom in porisala z bleščicami. Treba je edino pazit, da se uporabi sprej, ki ne razžira stiropora, ker meni jih je nekaj topilo. Mislim da imam nekaj slik v albumu.

urssyy lahko da boš že od začetka imela dovolj mleka, lahko pa premalo. Ni pa tako, da bi vse od začetka imele premalo. Mi smo sicer morali dodajat, ampak drugače se pa vsaj splača probat. Flaško je pa fino imet doma, če moraš slučajno dodajat kaj za pit - vodo ali čaj. Naša čaja še zdaj pri skoraj 3 letih noče. Poznam pa eno, ki je tamali dajala pit izključno po žlički.

Piškamiška jaz pa poznam eno mamico dvojčkov, ki je rodila na rok. Priznam da me je to močno presenetilo.

Mala pikica to bo zato, ker je drugo leto prestopno leto.

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 10.11.2007 7:19:52 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
10.11.2007 7:51:53   
Sunny Morning
ja, sunny morning, voziček sva kupila v Pikapolonici. res ni tako poceni, prava cena športnega dela vozička je 432,90 evrov, ampak smo se nekako zmenili in na koncu sva ga kupila za 359 evrov. to se pa meni zdi že kar v redu cena. res ni poceni, toda tako hudo spet ni. je pa res stvar okusa.

Se mi zdi, da sta se kar dobro zmenila. In kaj lahko potegnemo pod zaključek? Da nas spet tudi tukaj nategujejo. Veš kakšno maržo morajo imet, da si lahko na koncu privoščijo in ceno toliko spustijouser posted image . Je pa res nekam "malo", ker so ti Jane zasoljeno dragi, tako da še enkrat user posted image  za dober nakup. Važno je pa itak samo to, da boš ti zadovoljna z njim.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
10.11.2007 8:19:34   
sani1
Dobro jutro!
Moj je šel k zobarju in sem jaz kar prilezla iz postelje...
klepetka- ti lahko uveljavljaš še kakšen dan več, ker je to že tvoj tretji otrok. Vprašaj in kakšen dan več ti sigurno ne bo škodil... Kaj potem jaz če nastopim 17.12.2007- napišem potem 17.12. 2008? No sej bom še vprašala...

muzika- enostavno morem biti karakter in se držat, ker drugače me čakajo inekcije inzulina...

urssyy- zakaj pa se nisi vsedla v avto in pripeljala na obisk. Še vedno lahko- so še zapakirane v hladilniku...

Ko boste ve na dieti spomladi se bom pa jaz basala z sladkarijami...user posted image user posted image user posted image

mml- jaz sem včasih ful rada pekla in pripravljala sladice, a ker se je to poznalo na vseh nas v familiji in ker sem potem tudi jaz ful hujšala uspešno seveda sem nehala pečt. Ampak moj dragi je sladkosned in mu vsake toliko kaj naredim. Jaz se pa zraven slinim kot kuža...

No, lep vikend vsem in pazite na svoje user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 4273
10.11.2007 8:39:11   
klepetka
sani , boljše da še nič ne napišeš pa rajši vprašaj .Ker meni se zdi tud mal o čudno.Ker je prestopno leto bi res po vsej logiki jaz mogla imeti do zadnjega novembra drugo leto in ne do 2.12.
Jaz grem itak v ponedeljek še enkart tja ker moram odnesti papirje ,pa jo bom še enkrat vprašala glede tega.

Tisto ,ko praviš da bi imela malo dlje zaradi tretjega ortoka pa pri meni ne velja več.To uveljavljajo tisti starši ,katerih najstarejši otrok ni starejši od 8 let.Naša je pa že 9.Tako da smo bili za eno leto prepozniuser posted image

sunymorning,to glede marž se tudi jaz sprašujem .V naši pikapolonici stane Jane slalom pro 449€,nič popustov na got.,...brez vsakega darilauser posted image .Čudna logika.Odvisno potem ,na katerega prodajalca naletiš.Ker za 100€ se m iga potem iti spača iskat v Novo mesto

Grem zdaj malo pospravit,se kaj berem o kasneje
lep dan

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
10.11.2007 8:52:05   
urssyy
Dobro jutro vsem po eni dooolgi neprespani noči. Moja user posted image  je tako brcala vso noč, da sem že pomislila da ji kaj ne paše in posledično seveda nisva obe nič spali.

Ja tole glede trajanja porodniške pa mene tudi zanima. Sem že postavila isto vprašanje na forumu Partnerstvo. Če kaj izvem vam sporočim.

No Mariborčanke  izberite lokal v Europarku, ve to bolj poznate......naj bo kakšen diskreten, da nas moj direktor res ne vidiuser posted image .....pa sej dopoldne mora biti v službi, ne pa šetat po Europarku al neuser posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?