klepetka
|
dober dan da še jaz potrdim ,da je tud pri nas sonce Pri nas več al iman jvse po starem,danes imam v planu pranje cunjic,zdaj ko sem jih znesla na KUP .Jutri grem na CSD uredit papirje;me je včeraj ka r zvilo ,ko sem včeraj videla ,da imajo ljubljanske čveke več al imanj že vse zrihtano. Pa danes pop.grem na obisk h kolegici pogledat dojenčico ,staro 1 mesec. mml,ti pa imaš kljub precejšnjemu padcu Hb,še prav zavidljivo vrednost . Vsaj proti meni,ko sem s pomočjo 6-ih steklenic legoferja nekako prilezla do 111.Spodnaj meja ,kaj pa drugega Potem si lahk o predstavljaš moje počutje.Živi mrlič suny morning,glede daril;pri nas nam bo ožje sorodstvo ,(ki pa je drugače zelo široko ),tak o vsaj pravijo ,prineslo bone ,ker oblekic imam res več kot dovolj.Drugim pa niti ne bom rekla,če me ne bodo vprašali.Če pa bodo ,bom pa tud jaz kar plenice"naročila" klaja,pa saj bo vse vredu,boš videla da bo.Mere bodo pa tud take kot morjo bit.pri vseh tvojih zdravstvenih problemčkih sem ti pa jaz huda konkurenca,veš malamedika, za Jureta ,da se mu še nikamo r ne mudi.Je pa res že pravi korenjak.Pazi nase nalin,edino pametno da si Žana danes odpeljala v vrtec,če mu nič ni. dašabina,a ti imaš tud že tako velike otroke doma?Pol boš imela zdaj pomoč nussy,verjamem ,da si danes prav prijetno utrujena.Se pa strinjam ,ja, s tvojo "ugotovitvijo",da kaj bi moški brez žensk Še glede pleničk;V našem hoferju jih ni ,sem bla glih danes.Po moje da težko ,če so še v kakšnem ostele,ker po moje je to kar hitro šlo in tud že precej časa je minilo od akcije.Jih imajo pa drugače potiskane v pikapolonici barbas,na vašem CSD so pa natančni.Se pa držijo rokov,res Lunca 1,tebe ne bodo pustili v službi še rodit,boš videla .Verjetno mislijo ,da nosečnost traja dlje od 9 mesecev al kaj Luša, to je moglo bit pa za obedve zanimivo ,k o ti je Luša porisala trebuh . Super ideja,na kaj tagega se pa še spomila nebi. Sem se pa zdaj spomnila,k osmo bil iletos na morju in sm o s sabo na plaži imeli vodene barvice.Preden sta šla tamaladva v vodo ,sta se vsa porisala i n pobarvala;tudi jaz nism tem uušla;z nameno m da bo se itak v vodi spralo.Ko sm oprišl iiz vode ,barva na vseh skoraj še vsa gor.Itak da je vsa plaža vedela kako nam je ime ,ker sm o bili precej dobro označeni ,da se ne zgubimo .In trajalo je kar nekaj časa ,da smo se do čistega oprali.Nisem si mislial,da gredo tud te barve tak o težko dol. Tak o,zaenkar to .Itak pa ne bom dolgo zdržala brez vas Lep dan še naprej