mala pikica
|
No, sem uspela najti toliko časa, da napišem par besed. Da vidim, na kaj vse se bom spomnila... Lusa majčko sem res naročila pri Mojci. Zelo prijazna, pa zelo hitro mi je poslala. Z majčko pa sem tudi zelo zadovoljna. Prav zabavno je hodit v njej, sicer ne v službo, v trgovino pa že. Se vsak samo nasmeji Kilogrami... Kaj pa vem... Ni videt, ampak sem jih vseeno pridelala približno 7. Čeprav ne vem, kje so Samo v trebuhu, drugje me je še zmeraj toliko kot me je bilo pred nosečnostjo. No, to sem vesela. Čeprav imam na čase občutek, da mi bo razneslo ta trebušček. Pa so še trije meseci do konca Kakšna le bom Benika vsenajboljše Benjaminu Upam, da ste se lepo zabavali danes. In uživajte na dopustu. Moški... tudi če so doma, se mi zdi, da je bolj malo od njih. Moj dragi pride domov, poje kosilo, se preobleče, potem pa do teme zunaj dela okoli hiše. Se umije, pade na kavč in že sladko spi... Potem pa seveda to isto stvar nadaljuje v spalnici In spet nimam nič od njega, podobno kot tiste, ki ste cele dneve same. S križem pa imam jaz tudi težave. Sem vas že hotela vprašati, če vas tudi tako boli. Jaz samo nekaj več fizičnega dela naredim, pa že zvečer komaj vstanem iz kavča, pa v postelji se tudi potem komaj obračam. Danes sem samo pokosila pol dvorišča, pa potem še spekla pecivo, pa se mi zdi, da me prav pošteno trga v križu. Jutri me spet čaka pospravljanje po hiši. Že vidim, kako bo zvečer. Kaj šele bo Aha, še kostanji... Jaz sem jih včeraj jedla, sicer kuhane. Pa je mami tudi čez nekaj časa rekla, naj se ustavim, da mi ne bo hudo potem. Pa če jih imam tako rada, sploh pečene. Se kdo javi, da jih gre nabirat Ketrin res zelo fajn stran. Sem kar vse pregledala. Pa vidim, da je naš pikec čisto v redu Dovolj bo počasi... Upam, da nisem kaj pozabila. Lepo bodite, izkoristite lepe dneve, ki so pred nami, ponesite naše pikice in pikce na kakšen dolg sprehod, pa lepo božajte svoje bušije Nočka....