nana35
|
Pozdravljene! Glede kg sploh ne bom komentirala,ker sem se zredila preveč!Včeraj sem dobila posteljico,ki mi jo je svakinja posodila in je zelo lepa,pa tudi obrobo,baldahin,jogi,rjuho in posteljnino zraven,vse z malimi zajčki.Tako,da je ena stvar rešena. Tudi jaz bi bila vesela,če bi pri nas v MB že odprli ta C&A,da bi šla malo po kakšno stvar za dojenčka.Moram mu pa kupiti kakšen zimski kombinizon.Saj niso preveč dragi in to bo rabil,ker prihaja v hudi zimi.V Planetu tuš imajo tudi eno trgovino z otroškimi oblačili,ne vem če mariborčanke veste,ne vem kako se ji reče,ampak prijateljica pravi,da imajo lepe stvari in je tam zadnjič kupovala,tam je tudi en Baby center. Pa tudi v Qlandiji imajo v Clarku otroški odd.,tako da je kar nekaj trgovin,ki še jih niste omenile.Pa tudi sama nisem vedela,da sploh obstajajo.Zato grem v bližnji prihodnosti,ko bo moje počutje dobro malo pogledat. Klaja,res se mi smiliš,ker imam tudi jaz težave,ki me spremljajo kar pogosto.Tega prezgodnjega poroda se tudi jaz bojim,ker se moja posteljica ne misli dvignit in kar bo pa bo.Upam pa,da zdržim čimdalje,najbolje do konca.Tudi mene boli v trebuhu,ampak ne pogosto.Občasno se mi zdi da me bolijo jajčniki,zdaj en zdaj drugi.Včeraj sem se gnilo počutila,danes je bolje.Pač več počivam,ni kaj druga narediti. Mala pikica,lepo si izbrala za tvojega otročka,v H&Msem zadnjič tudi sama že imela v rokah en tako lep komplet,pa sem si potem premislila,v resnici bolj rabim samo še nekaj bodijev z dolgimi rokavi in zimski kombinizon,ampak nekaj bom pa še zagotovo kupila,ker se ne bom mogla upreti. Lepo bodite in lp,Nana
|