|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
19.9.2007 11:38:36   
klaja
Dan!

Midve pa sma že iz malo daljšega sprehoda, sma mogli izkoristit lepo vreme. Pri nas ni bilo nič hujšega, smo na takem mestu doma - še sreča.

Klepetka - mene to zadnje štiri dni že kar pošteno muči. Imam pa tudi občutek, da ful nizko nosim, že brcike so tako nizko, pa bolečine tudi. Pa saj sem v prvi nosečnosti tudi imela močne bolečine v takem času. Upam da se počasi pomiri.

Tudi jaz snoči nisem kaj dosti spala. Moj je šel včeraj zjutraj v službo ob šestih, domov pa je prišel ob treh ponoči, tako da ko sem zaslišala avto sem komaj zaspala. Me je bilo strah, da ni kaj narobe. Zdaj pa je spet šel v službouser posted image .

Glede imen pa tako ali tako ima vedno kdo kako pripombo. Meni je mama tudi rekla, zakaj sma izbrala glih ime Hana in zakaj ne kaj druga ter se je nekaj norčevala. Sma se po hitrem postopku skregali, ker sem zelo občutljiva na take izjave.
Sicer pa vsak ima svoj okus, meni so vsa imena lepa (razen izjem), res pa je, da vsakega nebi dala svojemu otroku.

Brce pa čutim zelo zelo intenzivno, me kar krepko opozori, da nisem sama.
Koala probaj ga malo prebudit, mogoče pa ne čutiš zato, ker se bolj nežno premika.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
19.9.2007 11:42:44   
Katrin
Lepo pozdrav punce!

Ker se javljam le občasno, vas ne bom komentirala vsake posebej (itak nas je že preveč user posted image ).

Jaz sem super, edino kar me matra je nizek (prenizek) pritisk; trebušček raste, bitjece brca in me suva vsak dan in takrat mi je prav toplo pri srčku user posted image  Kaja žekomaj čaka dojenčka in vsak dan govori o njem in sprašuje - res je zlati sonček. Potem pa se spomni in me objame čez trebuh ter boža dojenčka user posted image

Drugače nič novega, le to, da smo še vedno brez telefona in interneta user posted image

Spim pa tudi jaz bolj slabo oz. se kar naprej zbujam in hodim na WCuser posted image

Pazite nase in na svoje pikce user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
19.9.2007 11:57:43   
klepetka
pozdravljene punce

no pa je neurje na gorenjskem mimo.ma sem se ponoči 2x zbudila in razmišljala,kako se nam narava maščuje.Glih prej sem ujela po radiu ,da so najmanj 4 smrtne žrtve.Sožalje svojcemuser posted image user posted image

Nalin ,glede z  " nestrinjanjem"imena ostalih članov bližnje žlahte je tudi meni zeloo poznano.mi imamo zbrano za punčko(med temi tud definitivno zbiramo)Lana,Žana ,Nina ali Zala ,za boysa pa žan ,Gašper,Nejc ali Luka.
In ravno za tapunčkasta imena so kritike,da kako kakšno ime je Lana ,pa Zala baje tud ne paše v naš okolišuser posted image .Sicer ne vem zakaj nebi ,am apk..
Amapk me ne gane.
Jonas je pa zelo lepo imeuser posted image user posted image .

koala,glede brcik pravi Pušenjak ,da je normalno tudi do 25 tedna če kakšen dan niso prisotne brce zaradi nastale večje količine plodovnice.Če pa ne bi otročka čutili že par dni skupaj ,potem pa res se pokazat iti.To sem prebrala na njegovem forumu.Amap kker praviš da mu ni všeč ,če pomivaš posodo ,potem pa ni skrbi da bi ble kakšne šalce od kofeta kdaj ostale nepomiteuser posted image user posted image (hecam se)
Ursulina,Gašper in Žan user posted image user posted image user posted image user posted image

klaja ,a veš da spolh nisem nikoli se spomnila na ime Hana.In če pomislim ,mi je zelo všeč.Resnično.zato Hanauser posted image user posted image

katrin,gled epritiska si prav lahk o podava roki.Tudi mene namreč matra prenizek pritisk.ampak se tolažim ,da je to vseeno boljše kot visok,kajne.

Spati pa sem jaz začela malo boljše kot je bilo ,zbudim se sam o 1x al i2x na noč zaradi obiska wc-ja.
jaz pa zdajle ponovno pečem kruh,da bo za kosilo.tisti od včeraj je že šeluser posted image .pa upam da bodo tud baterije od vage šle ,zdaj ko je na jedilniku vsak dan domač pečen kruh,da se ne bom pogosto vagalauser posted image user posted image

lep dan vam želim vsem skupaj

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
19.9.2007 11:57:52   
Lunca1
No jaz sem se včeraj 2 uri vozila iz LJ v Radovljico, samo na srečo ni bilo ne pri naju, ne pri starših nič hujšega. So bili samo zaliti podvozi in sem se morala peljat proti Bledu, da sem prišla v Radovljico.user posted image  Je pa radio Belvi celo popoldne na 10-15 minut opozarjal na razne dogodke, žalezniki, plazovi, zaliti podvozi, prometne nesreče... Od  konca avtoceste do izvoza za Bled pa smo šli 10 na uro. No nazaj je šlo na srečo hitreje, samo spet je šel en s ceste pod Kacinovim klancem. Spet tam kjer je pred kratkim že en pokasiral radar (napravo). Je izgleda tam spolzek asfalt, tako da previdno tisti, ki se vozite tam.

Kar se imen tiče, se meni zdi, da je pomembno samo , da je všeč staršem. No midva sva pri Pini sicer zelo komplicirala, pa da je kratko, da nima šumnikov, pa da ne dajeva povodov za zafrkancijo, npr. Lena ali kaj podobnega. Drugače mi je to ime zelo všeč. No pa smo na koncu dala tako ime, da bi jo otroci, če bi vedeli kaj to pomeni zelooo zafrkavali. Če bi takrat to vedela, ji ga ne bi dala. Pomena ne bom pisala, tiste ki pa obvladate madžarščino, pa to že veste.user posted image user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
19.9.2007 12:16:23   
TONČI.
Ma ve ste res pridne. Komaj vam sledim. No mali je šel spat in imam končno malo časa. Včeraj smo imeli ludo v našem koncu. Polno zaprtih cest, polja so še sedaj pod vodo,...... Je mali želel hranit račke, pa je bil prav užaljen ker jih ni nikjer bilo. Sama voda, blato, hlodi,........
No ne spomnim se katera je že pred časom pisala da je doma na bolniški. Katera je to in ali je še? Jaz čakam na komisijo, ki jo imam v petek. Upam da bom lahko še doma, ker drugače ne vem kako bo šlo. Me še sedaj boli hrbet in križ. Ampak sedaj ko nič težkega ne dvigujem je boljše.
V trgovinah po nakupih pa še nisem bila. Tud nimam tolk energije zaenkrat še. Drugače imam pa še od ta prvega veliko doma.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
19.9.2007 12:19:28   
TONČI.
Kaja žekomaj čaka dojenčka in vsak dan govori o njem in sprašuje - res je zlati sonček. Potem pa se spomni in me objame čez trebuh ter boža dojenčka

Joj Katrin ane kolk je to fino. Pri nas me Tilen tud vedno boža po trebuhu. Lupčka,....... Še zaspat noče več brez da se nebi držal trebuha. Sedaj je dobro le to, da ga lahko samo drži. Na začetku je moral imeti glavo na trebuhu. Sedaj je pa trebuh že prevelik.user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
19.9.2007 16:04:22   
katee
Jaz sem pa ugotovila, da ima moja user posted image velikokrat glavico naslonjeno na mojga trebuščka. A mislite, da psi tudi čutijo? Se mi zdi, da je spremenila obnašanje. Skoz bi se crklala pri meni (sej se je prej tudi, ampak zdaj pa sploh), glavico ima na trebuščku, včasih še tačko položi gor. Res, kot da bi čutila, da se notri skriva user posted image .

Kar se imen tiče, so vsa lepa. Jaz imam za user posted image user posted image zbrano ime že 5 let in moram reči, da mi je še vedno najlepše -Žan Luka. In moj se čist strinja s tem imenom, tko da user posted image že kar po imenu kličem. Mami je sicer rekla, da ga bo samo Luka (Lukec) klicala, ampak meni je pa ravno zaradi obeh imen tako lepo.

Sedaj grem pa na aerobiko. Tok sem polna energije in se super počutim (kot da ne bi bila noseča), da moram to energijo dati ven. Se vidi, da telesu primanjkuje športanja (lani sem imela vsak dan po 3 ure aerobike). Zvečer me pa user posted image pelje na večerjo , ker ga spet dva dni ne bo .

Lepo se imejte!!!!

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
19.9.2007 17:30:54   
Sunny Morning
Imena imava midva tudi že v ožjem krogu. Za user posted image nimava že od začetka čisto nobene ideje, tako da še dobro, da bo user posted image . Jaz se nekako odločam med Neja, Zala, Zara. Mojemu se full dopade Neja in skoraj noče slišat drugega. Mogoče se nama do januarja porodi še kakšno.user posted image

Danes sem bila pri G. Sem morala popit tiso pocukrano tekočino.user posted image  Je pa G rekla, da bo najbrž pokazalo, da imam povišan sladkor, ker sem ga danes imela tudi v urinu. Bom najbrž morala k diabetologu, da bo ugotovil, če je kaj resnega. Mi sporočijo. Drugače sem se pa zmenila za bolniško. Me je kar sama vprašala, če še vedno delam, pa sem ji povedala, da enostavno ne morem več delat 9 ur na dan in je bila zelo razumevajoča. Za zdaj sva se zmenili za 4 ure bolniške na dan, če bo pa treba bom šla pa na polno bolniško. Uglavnem sama se bom odločila glede na nadaljnje počutje.

Drugače pa naša bebika tako telovadi po mojem trebuhu, da resno upam, da se bo zdaj znorela in da bo potem dala bolj mir, ker se mi bo drugače zmešalo.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
19.9.2007 18:30:12   
Lusa
Uhhh koliko ste napisale.

Koala-sedaj veš s čim zbudit otroka-s posodouser posted image  ,še ti lahko jaz mojo vsak dan pošljem?user posted image Da boš ga po ves dan čutila.

Nalin-čestitam za Jonasa ,pa mu bo le tako ime ,meni je zelo lepo ime.To sem ti itak že 1x napisala.

Puri-kakšno veselje po treh fantih a ne?user posted image

Glede imen-pri nas bi bil fantek Gašperuser posted image  ,za punčko pa itak veste kaj bo-Daša.Na komentarje ,ki prihajajo pa se ne oziram ,čeprav moram priznat ,da so še do sedaj vsi rekli,da je Daša lepo ime ,pri Luši so pa bili začudeni in Ajši tud,ampak so se ga morali navadit.Moji predragi domači(mama ,očim brat ,punca) ,pa nikoli niso dajali nobenih komentarjev.Je pa res ,da do poroda nismo nikomur povedali za ime Luša in Ajša ,vsaj ne veš kaj si mislijo.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
19.9.2007 19:35:04   
koala
Čer punce!

Danes je bil spet en pester popoldan, ker smo imeli trgatev, no jaz sem samo nadziralauser posted image , pa kaj za pit in pojest prinesla.
So bili pridni, so vse pobrali no nekja malega so zaradi mojih glasnih protestov, da mora ostat nekaj za ptičke pustili. Pridni.

Mi je pa kolegica, ki je pred mesecem in pol rodila posodila angelsounds ( je prebrala da mi najino dete povzroča skrbi) in sem ga seveda že poslušala, srček bije, zvoki pa takšni da se mi srce topi. Mi je skoraj malo žal, da ga nisem že prej nabavila, samo bolje pozno kot nikoli.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
19.9.2007 21:01:52   
urssyy
Po dolgem času se javim še jaz, imam taščo na morju in sem izkoristila njeno odsotnost in počistila celo stanovanje generalno (kuhinjo vse elemente, hladilnik, pečico.....sem ful stavri stare krame zmetala - zdravila in živila s preteklim rokom veljavnosti..), tak da že od petka sam čistim cele dneve, včeri zjutraj pa me je začel hrbet boleti in trebušček in sem šla koj v postlo počivat. Jaz sn se tok namučla, ko pa tašča pride domov bo pa user posted image , ker sem zmetala stvari brez njenega dovoljenjauser posted image . Kdor ne raskira ne profitira. Je pa zdaj tako sveže in čistouser posted image .

Jaz še vedno nimam imena za našo user posted image .

Kako ste kaj s kilogrami ? A pazite ka pojeste ali lahko pojeste vse in se vam nič ne pozna. A je res, da se zadnje tri mesece redimo najbolj tudi do 5 kg na mesec. Mene že kar skrbi kaka "trodelna omara " bomuser posted image . Sem že na + 7.5 kg od svoje prednosečniške teže.

lp

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
19.9.2007 21:09:09   
muzika
Kar se kilogramov tiče, sem jaz na istem kot Urssy. Pa ne se sekirat, sedaj si mislim, koliko jih bo, jih pač bo. Sem pa malo prej prišla z aerobike pri Štorklji in moram reči, da je super. Končno malo miganja. Kako paše! Tudi včeraj sem bila na sprostitvenih vajah za nosečnice in priznam, da mi je vse skupaj močno manjkalo. Škoda edino, da sta to dva zaporedna dneva rekreacije, potem pa do naslednjega tedna nič.

Koala in ostale, se nam pridružite?

lp

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
19.9.2007 21:47:52   
koala
muzika sem razmišljala, ja da bi tudi jaz šla na aerobiko. Kje pa je zdaj Štorklja? A so se res preselili ali so še v kalohovi?

Kile, sem na prejšnjem pregledu kar debelo pogledala, ker sem pridlala tri kile v enem mesecu, skupaj pa 4,5. No g pravi, da se nisem zredila preveč. Je pa res da ne pojem čisto vsega kar se mi zlušta, recimo piza bi lahko bila dnevno na sporedu, pa tudi sladko je začelo malo bolj dišati. Jaz takrat pač raje pojem kakšno nektarino ali pa spijem nekaj čaja, ker se mi zdi, da če nekaj spijem tudi želja po sledkem usahne.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
20.9.2007 7:20:48   
katee
Jutro!

Muzika:
kje pa je ta vadba? Jaz hodim kar na ŠD GIB, na Drenikovo. Pa hodim na aerobiko, malo pazim, kaj delam, pa mi ful odgovarja. Kdaj pa so tam vadbe?

urssyy: ful si pridna s pospravljanjem. Sam pazi, da ne boš pretiravala. Jaz sem prejšnji teden malo krvavela, ker sm v dveh dneh ful garala po stanovanju.

Jaz sem se pa danes zbudila ob 5 zjutraj in nisem mogla zaspati nazaj. Prvo me je sms zbudil (folk je res bolan, da ob 5 zjutraj pošilja sms-e), pol se je tamalček zbudil in je imel jutranjo telovadbo (ta ga tud že sedaj serje, namesto, da bi z mano telovadil popoldne, telovadi ponoči hehehe), pol se je moj rihtal za na pot. Pa ravno danes so bili vsi tako zgodnji, ko bi lahko malo dlje spala.

Lep dan vam žeilm!!!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
20.9.2007 8:10:55   
Ketrin24
Jutro!

Kok ste pridne, v dveh dneh ste tolk napisale da komaj folgam :-)

Sunny Morning in nana35 lepe bušije imate user posted image user posted image user posted image

ja kar se pa kilogramov tiče grejo pa meni tudi kar gor, do 22.tedna sem predelala 8 kg. Se vidi da moram kar počivati in ne dosti gibati, papcam pa lahko user posted image pojem kar mi paše, vendar bom morala mal paziti ker je tole mal velik. Čeprav mi pa g.ni nič rekel, da bi bilo to kaj preveč. Je rekel,da imam razlog za to.  Res je pa da se mi na riti in bedrah ne pozna toliko kot v treguh in obraz. Je pa res da je pri meni tudi zatekanje malo dvignilo težo. Bo že, zaradi teže se bomo sekirale po porodu.

lep dan vam želim

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
20.9.2007 9:09:58   
Lunca1
Težo naj bi nosečnice najbolj pridobile med 22. in 30. tednom. No jaz sem pa še vedno 1,5 kg v minusu.user posted image

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
20.9.2007 9:45:38   
raja
Oj,

z mojo težo je pa takole, trenutno sem na +5 (24t), kar se mi zdi čist OK.

V prvi nosečnosti sem pridelala +12, ko sem odšla iz porodnišnice sem imela še +5, po 6 tednih mi je ostalo +3 in na koncu porodniške, ko sem šla v službo sem imela -2 od začetne teže. Upam, da bo tokrat podoben scenarij. Se pa nisem čisto nič matrala s hujšanjem, kilce so se kar same topli, tako kot sem jih kar lepo pridobivala med nosečnostjo, čeprav se nisem posebno basala s hrano. Sem pa v enakem obdobju nosečnosti prvič imela +7.

Mi je pa ostal trebušček po porodu, za njega sem se pa morala kar fino matrati, da je izgledal vsaj približno tako kot pred porodom.

Mislim, da se ni treba sekirati zaradi kilc v nosečnosti, narava že ve kaj dela.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
20.9.2007 10:06:14   
sani1
Pozdravljene user posted image !!!

No lepo ste se razpisale, mi je vzelo kar nekaj časa, da sem vse prebrala. Ni blo zdej časa biti na internetu, ker sem imela cel teden zdravnike... Noro...

Kaj se vi sekirate za te kilograme. Jaz moram biti že od samega začetka na dieti, zdej so mi pa včeraj ugotovili še sladkorno... NORO!!! In sem nogla iti na predavanje o zdravi prehrani in pol stvari, ki jih lahko jem v sladkorni dieti jih v moji dieti ne smem.In zdej skombiniraj. Sem bla čist aut. Sem rekla, da bom še sam vodo pila in star kruh jedla. In zdej morem še tja hodit k diabetoliginji in če ne bo v redu bom sigurno kregana...
Sej vem, da če bom pridna se bo obrestovalo ampak včasih bi človek kar obupal, ko več ne ve kaj bi...
Ampak za vsakim dežjem posije sonce... In danes je sonček in kljub prehladu grem zdej malo na sprehod in oblečem novo majico in bo vse lepše!!!

Lepo se imejte in ne se pustit jezit. Sploh ne glede imen, ker vsako ime je lepo če ga lepo kličeš in če je prisotna ljubezen!
Zdej pa res uživajte in se smejte!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
20.9.2007 10:08:34   
klepetka
oj

urssyy,pridna ti s tem pospravljanjem.jaz pa kar nekaj odlašam ,pa bi tud mogla.se mi ne dauser posted image user posted image

glede moje teže;v prejšnji nosečnosti sem se zredila 28 kiluser posted image ,ker sem pojedla vse kar sem videla.Pa če sem bila lačna al i ne .Sicer mi jih je šlo tako jdol 8 kil ,ampak 20 jih je pa ostalo.

zdaj pa bolj pazim ,kaj dam v usta.jem takrat ,ko sme lačna,ne stradam in zaenkrat sm na 1,5 kg+.Čez en teden imam pregled pri G pa da vidimo koliko smo spet pridelali.Samo mislim da neke sile ni-zaenkrat ,kar pa ne pomeni da jo tud ne bo.Pri tamalmu sem se zredila od 6.meseca naprej po 4-5 kiluser posted image na mesec

Sicer pričakujem zdaj porast teže,ampak 28 kil pa definitivno ne bouser posted image

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
20.9.2007 10:16:32   
TONČI.
katee verjemi da kuža tudi čuti, da nisi sama. Da nekaj nosiš pod srčkom.

Ja meni kg zaenkrat še stojijo. Sem še 1kg v minusu. V prvi nosečnosti sem šla gor tam 2 kg na mesec. Skupaj le 9kg. Po porodu pa niso šli dol. Ampak sem se po 3m po porodu začela redit. Mogoče tudi zaradi operacije na slepiču, ker sem morala ležat. Pa hormonom se je zmešal.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
20.9.2007 11:44:27   
Tinča1
kg!

Tudi jaz sem na 7kg +. Pa hvala bogu nisem bila zadnjič kregana. Pa se mi ne zdi, da bi preveč jedla, ampak očitno se tega ne zavedam. Probam čim več piti, da ne bi staknila kakšnih bakterij v urinu. Zadnjič so mi našli ketone v urinu. A katera ve, kaj to pomeni?user posted image  G je rekla, ah saj je bila na UZ, pa je vse vredu. Ni pa mi hotla tega razložit.user posted image  Madona, res jo moram po porodu menjat, če misli bit tako nerazpoložena. Zdaj med nosečnostjo se mi zdi G menjat težje,kot Drnovška poiskatuser posted image . Še dobro, da imam 2.10. kolposkopijo, tam je G vsaj bolj prijazna. Bom njo zagnjavila.

Sicer pa uživajte v tako lepem sončku, v nedeljo bo baje spet dež.user posted image

Aja, kar pa se imen tiče, meni je všeč za user posted image  Gašper in Luka, za user posted image  pa Daniela, Daša, Sara in Zala.

Sicer pa kot je že ena napisala, vsako ime je lepo, če ga kličeš z ljubeznijo.user posted image

Lp

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
20.9.2007 12:04:38   
Katrin
Ojla,

Upam, da ste vse OK user posted image

Klepetka: ja, tako pravijo: bolje nizek kot previsok pritisk - bo že kako, kajne?

TONČI.: ja res je luštno, ko vidiš to sestrsko/bratsko ljubezen že sedaj user posted image

Katee: zagotovo tvoj kuža čuti, da se nekaj dogaja. Imam prijateljico, ko ji je njena psička napovedala porod. Malo predno so se pričeli popadki, je začela zganjati cel cirkus user posted image

Sedaj pa letim, moram v razred. Imejte se in uživajte!!!

Aja, kilogrami: do sedaj sem pridelala 3 kg, pa se nič kaj prav posebno ne pazim. v prvi nosečnosti sem dobivala po en kg na mesec, tako da sem jih na koncu imela 9 več.

pa-pa user posted image user posted image user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
20.9.2007 12:05:19   
dašabina
Živjo, punce, jaz sem si v službo prinesla ed CD  Lovely Baby in se deta zdaj zelo premika.
nalin, tudi mi imamo kužiko  - dalmatinko ki isto počne kot tvoj kuža in tud jaz mislim, da čuti.
Glede imen, vidim, da imamo podobne okuse in želje, tako, da mislim, da bo kar nekaj januarčkov imelo ista imena. Uživajte v sončku!

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
20.9.2007 12:47:24   
Lunca1
Tinča, ketoni v urinu ponavadi pomenijo, da hujšaš. Lahko pa tudi ješ veliko hrane, ki vsebuje ketone. Vsaj meni so tako pojasnili. Tudi jaz sem jih imela, sem tudi dejansko nenamerno hujšala, pa čeprav sem dovolj jedla. Ni pa nič narobe, tako da se zaradi tega ne sekiraj.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
20.9.2007 13:39:24   
zofija nr.2
zivjo punce,

neverjetno kok ste pridne, jaz pa sploh ne pridem do interneta ker imam ves čas tukaj delavce....upam, da bo kmalu konec in bo lahko v miru lenarila in poslušala user posted image  . je zelo aktiven, vneto brca, pa zgleda tudi boksa, ker ga čutim na obeh straneh bušija. jutri imam 3d v Postojni in se že zelo veselim, da ga bom spet videla. Upam, da bo pokazal obrazek !
Počasi se tuti jaz pripravljam na nakupe. Za začetek sem se navdušila nad zibko in postlejico Leander (http://www.leanderform.dk/) , pa všeč mi je previjalna mizica Stokke. Vse precej drago, in glede na to, da imam zibko že obljubljeno od prijateljice - tako ribn'ško - se najrbž vsaj temu nakupu lahko odpovem  samo ko je pa tako lepa..... Kar se vozička tiče sem tudi jaz za Bugaboo, ker je precej lep in predsem ni težek. Kako se odločate ostale, ki vam je tudi všeč?
Tudi jaz trpim zaradi prehlada. V lekarni so mi dali Sterimar - mogoče čisto malo pomaga, recimo no.... sicer je pa treba potrpet.

Katee: a hodiš na Drenikovo na navadno ali user posted image aerobiko? Mogoče veš a so z user posted image začeli? Jza bi tudi rada hodila tja, ker mi je najbližje, a nazadnje ko se sem spraševala še niso vedeli, ali bo.
Lep sončen dan vam želim!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......