|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
25.9.2007 11:49:05   
ursulina
pozdravljene!
joj, čestitke vsem za dobre rezultate in izboljšano počutje, jaz sem sedaj tako naspidirana, da samo čakam, kdarj se bo tale "dobra faza" nehala user posted image  celo soboto sem pospravljala, v nedeljo kuhala kosilo za vse, pa mi nič ni bilo (najbolj me je skrbel križ), razen spala nisem najbolje - nekje se pa mora poznat, ne?

ja, sem hotela vprašat kako je z šolo za starše, mene je sestra prejšnji teden na kontroli skoraj nagnala, da morva it oktobra, ampak povsod priporočajo po sedmem mesecu, tako da sva se z dragim odločila, da tudi midva greva novembra (se mi zdaj še ne gre poslušat okoli poroda, kjeeeeeeee je še to.....user posted image ) mogoče bo bolj zoprno zaradi vremena, ampak bomo že. katera bo hodila na šlajmerjevo, da se skupaj usedemo user posted image ?

komaj čakam tudi jaz na 3D, to mora biti čarobno, pa i je šele 19. oktobra na vrsti.... me kar mal matra, da bi šla vmes kam na UZ preverit, kakšen je naš brcač :) saj vsete, v leonišču ne privoščijo več kot 2 UZja...

...včasih se mi zdi, da prav namerno usmeri vse sile v en del trebuha in se vse
trese, hehe...

jaz razmišljam o nakupu vozička, a katera gleda hartan? toliko je enih modelov, da sploh ne vem, kje začet, kaj izbrat, na netu je najt vse polno informacij, pa nič konkretnega izkušenj....

posteljico pa bova verjetno vzela od lipa ali v ikei, še ne vem, ker jo morva vidt... sem se pa včlanila v baby center klub pa vila darila kartico imam, tako da dobivam prospekte in je polno nekih znižanj.... se mora človek prov zardžat, da ne gre takoj v šoping :)

lepo bodite in se ne sekirajte okoli obsega. jaz sem zadnjič vidla eno nosečko bojda v sedmem mesecu in je bila tako suha, kot jaz na moji poroki nisem bla user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
25.9.2007 11:59:52   
klepetka
dan user posted image

ste pa kar nekaj napisale.user posted image user posted image

Koala,glede actimela jaz še nisem slišala,da se ga naj nebi pilouser posted image .Jaz ga kar ,ker ga imam že od skoz rada.P aglede pritiska;meni je G zagotovila ,ker imam tud nizkega ,da to nikakor ne škodi ,škodil naj bi le previosk

urssyy,to pa od tašče ni fer,da je tak oodreagirala.Priznam ,da tud meni nebi bilo vseeno .Ko bi bla vsaj tiho ,ko je že videla ,kako si se potrudila.Saj verjetno ,če pa se ne bi nič dotaknila ,bi pa paniko naredila ,zakaj pa nisi .user posted image Ma ne sekiraj se,bo že boljše

sani1,pridn i vi ,ko ste zapravljali v Avstriji.jaaz bi šla tudddduser posted image .Sam mimogrede ;v petek pridem po zavese.user posted image

raja ,tvoja punčka bo vsaj v svetlomodrem ,pri nas pa če bo fantina ,bo pa v roza ,ker imam res skoraj večino v rozauser posted image .Ampak v tem primeru bom pa  plavo  sigurno dokupila user posted image

nalin RR,pa kaj je zdaj to  stemi ušesi.pri na s  so kar naprej pri tamalmu vneta.Čim se pokaže smrkelj,takoj sledi Ceclor.Pa mu zlivam na hektolitreuser posted image fiziološke in operila.Želim ,da se čimprej   pocajtate

nana,ti pa imaš že ornk kilskega korenjaka.user posted image user posted image Se pravi da je potem tud moj tako težak ,ko praviš da je za 26 tednov.Tolk sem namreč jaz noseča

karatina ,glede materinske šole;jaz je tokrat ne bom obiskovala,ker sem jo že taprvič.Čeprav sem glih nekaj dni nazaj slišala,da potrdilo velja 5 let,od mojega prvega obiskovanja pa je minilo 9 !!! letuser posted image .

sunny morning ,mislim da si po nepotrebnem v dilemi zaradi t vojega.Po moje da te zdaj vse bolj moti(tako kot mene!!),zaradi podivljanih hormonovuser posted image ,pa smo bolj občutljive.Pa glede preiskav zaradi smeha v nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

butara,čestitke za princeskouser posted image user posted image

ketrin24 ,super da si boljše (glede otekanja)Ti kar pridno počivaj  še naprej
Glede kil in obvsega se pa nimaš kaj dosti sekirat ,ker ti lahk opovem ,da je moj obseg precej večji od tvojegauser posted image -113 cm

klaja,glavno da si ti tud boljšeuser posted image user posted image .Blagor teb ,ko si že kostanje jedlauser posted image .jaz bi jih tud

No ,jaz sem drugače po starem ,samo čedalje bolj občutim mojo velikost trebuha.Ko kaj delam ,rabim ene dvakrat pavzo vmes ,da zmorem do koncauser posted image
Pa križ me precej matra.Glede nespečnosti sem se pa maksimalno popravilauser posted image user posted image .Spat grem okol 21user posted image (ni to v moji navadiuser posted image ),in spim do 7 -ih zjutraj.Vmes sam oen obisk wc-ja ob treh in spim daljeuser posted image user posted image

Eh ,bo že.zdaj grem pa kuhat;lazanjo in solato bomo jedliuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2777
25.9.2007 12:02:40   
klepetka
ursulina,glede vozičkov;Hartana ima mml,sam je ta teden še na dop. ,tako da lahko iz prve roke zveš kar te zanima v zvezi z njimi

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
   Januarčice
25.9.2007 12:39:25   
karatina
ursulina, mi smo se odločili prav za Hartanov voziček. Sem ga izbrala že po katalogu, ko sem bila v Mozirju in si vozičke ogledala v živo (pa sprobala, če gre sploh v naš avto user posted image ), smo ga pa takoj naročili.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
25.9.2007 12:59:38   
piškamiška
Tudi mi nameravamo nabaviti Hartana, samo mislim, da nimamo v mislih istih modelov vozičkov. user posted image user posted image user posted image Pri nas gledamo model ZXII (za dvojčke). user posted image

3D UZ - jaz imam v Dravljah rezerviran termin 8.10 ob 10:00 pri dr. Reš. Ker sem že bila na 3d bom v kratkem odpovedala ta termin v Dravljah. Če katero zanima oz. če je katera zainteresirana za ta termin naj pove, da se uskladimo glede odpovedi (da ne bodo katere druge prej dali notri).

lp
piškamiškauser posted image user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
25.9.2007 14:52:43   
Tinča1
Ja jaz grem v MŠ tudi novembra, upam, da bo tudi user posted image  lahko prisoten. Po mojem mu vsakokrat ne bo uspelo, ker vedno dela popoldne enih 3X mu bo pa mogoče ratalo. Upam, da bo to dovolj za potrdilo.

Natančen datum, pa vam sporočim drug teden, ko opravim kolposkopijo pri dr, Kodričevi, da vidimo, kako je z mojimi celicami in ali bom lahko donosila do konca.

Nazadnje je bilo stanje nespremenjeno in močno upam, da je tako tudi ostalo.

Uživajte v ostankih sončka, se mi zdi, da se vreme že spreminja, ker postajam nekam user posted image  in tečna. Grem malo posteljo gret, da ne bo zvečer premrzla user posted image .

Lp

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
   [Brisano sporočilo]
25.9.2007 15:32:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinča1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2782
25.9.2007 16:17:18   
ursulina
hmmmm, nalin, zdaj si mi dala misliti... a naj pol greva kar sedaj? bom še z dragim predebatirala, hvala za nasvet!

karatina, kateri model pa sta izbrala in zakaj? se lepo zloži, ni neroden? in je primeren za malo bebico? kaj sta pa še dokupila - zdaj te ne izpustim iz rok dokler mi ne poveš čim več user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
25.9.2007 17:22:13   
katee
Nalin: a dejansko si tam 2 uri (materinska šola). Men je kolegica rekla, ki sedaj hodi tja, da si sam eno uro. Jaz definitivno dve uri pri miru ne zdržim. Sam je pa res, da oktobra ne bom mela še tok časa kot novembra. Upam, da se Žan čimprej pozdravi.
ursulina: dej čimprej sporoč, kdaj boš ti hodila, da bova skupaj "gulili" klopi. A nalepke že imaš? Jaz sem jih dobila pri morfologiji, ki sem jo delala v porodnišnici.

piškamiška: mene zanima ta pregled. V bistvu nisem veliko premišljevala o 3D pregledu, sam ste vse tako navdušene, da bi morda jaz šla. Kje pa je ta G v Dravljah? Pa kok pride pregled? Do katerega tedna se dela 3D pregled?

Jaz grem pa na aerobiko sedaj. Sej se mi ne da, ampak se moram razmigat.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
25.9.2007 17:36:54   
minka28
Pozdravljene lepo vseuser posted image Jaz se že kar lep čas nisem oglasila
vendar ob branju vaših zgodbic me je zamikalo,da vas prosim za kak nasvet.
Trenutno sem v 25t in danes sem imela pregled pri gin.Razen  malo preveč
dobljenih kilogramov me je malo prestrašila s tem,da user posted image drži glavo nazaj ,da pa
ji ni jasno zakaj.Na nuhalni je bilo vse uredu.Po parih minutah se je ob premiku spet postavil normalno.
Dala mi je tudi recept za Buscopan.Zanima me ali je kateri od vas tudi gin opazil
kak čuden položaj user posted image .In ali je kateri pomagal Buscopan?Je pa rekla da naj bi tehtal tam okoli 800g.
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovore.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
25.9.2007 18:03:14   
piškamiška
Katee, tale 3D UZ v Dravljah je pri dr. Reš in je za plačat 80 evrov. Pregled  v Dravljah delajo od 25 do 30 tedna (mene je naročila v 26 t), je pa to ulica Bratov Babnik, pri Šparovi trgovini v enem trgovskem centru (za parkirat ni problem).

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
25.9.2007 18:36:01   
ursulina
hmja, po premisleku sva se odločila, da bi hodila kar sedaj oktobra, samo moj je kar čudno pogledal, češ, da še na faksu ni blo tolk predavanj za predmet, kot pa tukaj user posted image  je pač tema zahtevna, očitno... katee, ti greš zdaj ali novembra?

torej moram še ta teden v porodnišnico po te slavne nalepke? Mi ne pomaga zaloga nalepkic iz leoniščauser posted image ?

3D v dravljah dela dr reš ali dr antonič-babnik, oba zelo v redu. pri meni pa bo to v 29. tednu...

Neposredna povezava do sporočila: 2787
   Januarčice
25.9.2007 18:44:55   
karatina
Ursulina, izbrala sem model RS one, ker so mi všeč masivni vozički z večjimi, fiksnimi kolicami in odličnim vzmetenjem. Je primeren tudi za novorojenčka. Lahko si ga ogledaš v albumu, sem ga trola zaklenila, geslo je HARTAN - z velikimi črkami user posted image .

Nekako se mi ne morejo prikupit tisti z vrtljivimi kolesi, še posebej, če so le-ta ˝majhna˝, kar običajno pomeni, da ni vzmetenja. To me je ful motilo pri kolegicinem vozičku, ki je imel te dvojne, vrtljive kolice in sva z malo šibale na sprehode. Sem jih vedno fiksirala. Gledam tudi npr. sosedo, ko mali joče, ona pa z vozom naprej in nazaj, saj ga ni možno zazibat na mestu user posted image , pa še vsak kamenček na cesti ga namesto zaziba, zbudi.
Uravnava se vse z gumbi (za zložit, sprememba smeri vožnje, višina držala, ki je pravi blagor za nas, ki smo med višjimi...) in je kar komot in enostavno; blago je snemljivo in  pralno. Koliko se zloži? Hm, kar precej, vendar ga pa v kak mali prtljažnik verjetno res ne spraviš. Je najboljše, da tako kot midva prej probaš.

To je pač to, kar je mene prepričalo, izbrat pa mora vsak sam. Pri toliko dobaviteljih in modelih je jasno, da ima vsak svoj okus in želje.

http://www.comfortbaby.com/rs.html
http://www.comfortbaby.com/strolli.htm

Zaenkrat sem vzela voziček in torbo, ker bo le zimski user posted image , ovčke pa še zaenkrat ne. Kaj pa vem. Če bo v kakšnem toplem kombinezončku, zavita v dekico in še v torbi, mislim, da bo še ovčka zraven preveč. Če ne, pa jo bomo naknadno nabavili.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
25.9.2007 19:19:52   
Sunny Morning
Midva sva bila danes na 3D UZ v Dravljah pri dr. Pušenjaku. Mogoče sem pričakovala preveč in sem kar malo razočarana. Vsi so zelo prijazni, ampak se mi je vseeno zdelo, da je bilo vse preveč po tekočem traku. Saj se je tip najbrž maximalno potrudil ampak naše dete nikakor ni hotelo sodelovat. Predno je začel delat jo je vso premeril. Čisto vse meritve so v taki lepi zlati sredini. Uglavnem user posted image se sploh ni zmenila za nas in je veselo spala, tako da nam je naredil samo 4 filmčke, ki so bolj ali manj nezanimivi, ker ona pač spi in nas že zdaj ignorira.user posted image Ja, pa dobila sva potrditev, da je user posted image in sem full vesela, ker sem si res neznasko želela user posted image , pa nimam pojma zakaj.

IZVIRNO SPOROČILO: piškamiška
Katee, tale 3D UZ v Dravljah je pri dr. Reš in je za plačat 80 evrov. Pregled  v Dravljah delajo od 25 do 30 tedna (mene je naročila v 26 t), je pa to ulica Bratov Babnik, pri Šparovi trgovini v enem trgovskem centru (za parkirat ni problem).

Ma je bil problem za parkirat. Sva komaj najdla en prostor, da sva uturila kišto. Drugače je pa dokaj lahko do tja pridet, čeprav sva se midva malo zgubila.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 2789
25.9.2007 19:25:16   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR
Sunny morning, žal glede moža in tašče nimam nasveta, ker imam super taščo in sem jaz večkrat pri njej na kofetuuser posted image in me moj skoz podi naj grem goruser posted image Pomoje bi se mogla ti mal z mojim Matejem pogovortuser posted image bi ti on dal kak nasvetuser posted image .

Sva se že pomenila, tako da sem stvar dokaj uredila...seveda do naslednjega izbruha.user posted image  (danes mi je že smešno)

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
25.9.2007 20:37:25   
butara
Mene pa zanima, ali je bila katera na 3D UZ pri dr. Lukmanu na Ptuju? Sem se namreč naročila tam, pa me zanima, kako je... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2791
25.9.2007 21:01:58   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: butara

Mene pa zanima, ali je bila katera na 3D UZ pri dr. Lukmanu na Ptuju? Sem se namreč naročila tam, pa me zanima, kako je... user posted image

Super user posted image

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
25.9.2007 21:18:52   
butara
karatina, ali si ti tudi bila pri njemu? user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
   Januarčice
25.9.2007 21:37:55   
karatina
Ja, je res dobro. Boš videla user posted image .

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
25.9.2007 21:39:15   
mala pikica
Butara, jez sem tudi bila pri dr.Lukmanu na 3D UZ. Sem več kot zadovoljna. Si lahko pogledaš slikice v albumu. Je bil zelo prijazen, nasmejan (kar je redko), zelo zgovoren, še hecali smo se vmes. Res, vse pohvale user posted image  Že z nuhalno sem bila zelo zadovoljna. Mimogrede, čestitke za vašo user posted image

Šola za starše.... jaz začnem 19.novembra, traja pet dni po dve uri. To je v okviru ZD. Bolnišnica pa ima enkrat mesečno predavanja na različne teme. V oktobru bodo predavali o shranjevanju izvornih celic, v novembru pa o obporodnih bolečinah. Zdaj v torek pa organizirajo predavanje o dojenju. Na vsa ta predavanja bom tudi šla. Vsak ponedeljek pa bom hodila na telovadbo user posted image  Jo tudi organizirajo v bolnici.

Sicer pa sem danes tako vesela. Peg perego že ima zunaj modele za 2008. Pa tako luškane barve, so me že čisto prevzeli. Pa še do ugodne variante bom verjetno prišla. Res sem vesela user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
   RE: Januarčice 08
25.9.2007 21:52:22   
mala pikica
user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
user posted image  klepetka (33), Ribnica, user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana    
user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  zasanjana (25), user posted image  + user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image  ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image , Kranj, user posted image  Jakob

4.1.
user posted image  mala pikica (27), okolica Ptuja, user posted image , Ptuj, user posted image
user posted image  minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image   
user posted image  aurora6(30), user posted image , Ljubljana 

6.1.
user posted image  katee (28), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  martinka (28), user posted image
user posted image  karatina (29), user posted image , Maribor , user posted image

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (33), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj 
user posted image  sunny morning (32), Novo mesto, user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  malamedika, Zasavje, user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Trbovlje, user posted image Jure

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image     
user posted image  nana35, Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Klemen
user posted image  mateja80 (26), user posted image
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (22), user posted image , Maribor
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  ursulina (27), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje 

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   
user posted image  sani1, Ljubljana, user posted image , user posted image

15.1.
user posted image  klaja (26), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel

16.1.
user posted image  lusa (28), Gor.Rad., user posted image + user posted image  + user posted image , Mur.Sob., user posted image  Daša
user posted image  piškamiška (29), user posted image user posted image (dvojna nosečka), Ljubljana, user posted image user posted image
user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image  

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (25), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna user posted image

21.1.
user posted image  katrin (31), user posted image + user posted image     
user posted image  lillygmail user posted image

22.1.
user posted image  karmyka (20), user posted image  user posted image (dvojna nosečka), Celje, user posted image  in user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale  

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana 

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image

28.1.
user posted image  butara, user posted image + user posted image , Maribor, user posted image
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image  

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  piba, user posted image  + user posted image
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image

user posted image   A ostale punce še ne veste spola, ali nam ga ne želite zaupati? user posted image

Pa še malo statistke

Januarčic nas je že 73 user posted image user posted image user posted image   Ni kaj, pridne smo!

Najbolj "naporen" dan bo zaenkart 7.januarja. Takrat naj bi dobili kar 6 user posted image To bo veliko joka user posted image  

Zaenkrat je napovedanih 15 user posted image  in tudi 16 user posted image   Pri 6 user posted image  je zaenkrat spol user posted image

Pa še to; doma pridno čaka 46 majhnih navihank in navihancev na bratce ali sestrice user posted image

Drage user posted image če že imate izbrana imena, nam jih lahko zaupate, pa bomo dodali na naš seznam!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
26.9.2007 8:25:00   
ljubljana
Mi bomo imeli user posted image  Jakoba.

Ginekologinja mi noče prestavit PDP za 2 dni. In bom mogla zamudit 2 dni porodniške. Mi v službi nočejo dat podatka o novemberski plači (4. normalni, prej so bile pripravniške 8x ) pred 5.12. in bom tako mogla čakat čisto do zadnjega, da bom lahko mela 40 EUR višjo porodniško. Groza teh 12 mesecev. Sodelovcem bojo plače dvignili za 10 % jaz bom pa za 30 % dol padla pri dohodku zarad tega butastega izračuna.user posted image   

Pa še socialna me bo user posted image  ker bom prepozna s papirji (26 dni pred porodom).

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
26.9.2007 8:57:52   
ljubljana
Mi pa nismo šli na 3D ultrazvok, ker je po mojem mnenju 80 EUR čisto preveč denarja za en pregled, ki mi v končni fazi lahko, če bi bilo z bebiko kaj narobe prinese samo to, da se bom sekirala ko user posted image  do konca nosečnosti in bom še dodatno slabo uplivala na razvoj otroka.

Bom rajši ta denar namenila za kakšno družino v stiski in mislim da jih v tem trenutku glede na divjanje narave v naši prelepi deželici ne manjka.

Mogoče nimam take želje videt otorčička v 3D tehniki do rojstva, ker imam doma že dva zdrava nadebudneža.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
26.9.2007 9:29:14   
ljubljana
ja kje pa ste vse danes se mi še ni zgodilo, da bi bila toliko časa gor pa nebi nobena nič napisala.user posted image user posted image

Jaz imam samo še danes računalnik pol mi ga pa odnesejo in bom brez interneta. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom čisto stik z vami zgubila.

Doma že 1,5 leta čakamo na T2 pa še vedno niso kablov do konca položili. Bo treba še malo počakat upam, da ne bom jaz prej rodila.

Neposredna povezava do sporočila: 2799
26.9.2007 10:10:10   
klaja
Jutro!

Karatina še enkrat hvala za nasvet!

Včeraj sem bila na 3D UZ pri dr. Lukmanu in me je kar malo potolažil, da je vse vredu. Tudi za srčeka je rekel, da je vredu, za kar sem si kar oddahnila, saj me je to najbolj skrbelo. Je bilo dovolj, da je Julija bila na operaciji in bi težko še enkrat dala to skozi. Sem zadovoljna z Lukmanom in tudi z razlago, saj je za vse povedal kje je kaj, pa še kar nekaj posnetkov je naredil.
Dobili pa bomo user posted image , tako da bo Julija imela sestrico! Glede imena pa si je moj malo premislil in še ne vema točno. Zgleda da ne bomo imeli Hane. Je potem hitro rekel, bomo pa še pol mogli enega fantka naredit. Pa sem ga vprašala, kaj pa če bi bla še ena punčka? No in njegov odgovor je bil: Ja pol pa še enega.... Mislim, kot da so fantki več vredni kot punčke.

Drugače pa sma oba zelo vesela, da bo še ena pupa! Smo potem šli kar naravnost v Baby Center in sem kupla taki lepi roza kompletek za našo punco.
Moj se  pa veseli, da sedaj ne bom dosti zapravla za cotike, ker imam še vse od Julije in so zelo lepe stvari. Edino kar je, da je sezona druga (Julija je rojena poleti), tako da bo vseeno sledil nakup. Jupi!!

Gledala sem že tudi zimske pajace, pa ne vem katero številko naj vzamem. Je že katera kaj gledala oz. kupovala? 62-ka se mi zdi tako velika, za 56 pa me je strah, da bo takoj prerasla.

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......