|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
20.9.2007 14:35:31   
zofija nr.2
Katee: sem že sama poklicala in zvedela, da nimajo vadbe za user posted image  ker ni bilo zanimanja.... Čakam še podatke o plavanju; kolikor vem, se še ni začelo - na Fakulteti za šport. A katera hodi v Atlantis na plavalno vadbo?

kaj pa pilates, a ste ga našle kje v ljubljani razen na Wolfovi kjer je 1) drag in 2) ob 9h zjutraj?

(odgovor članu zofija nr.2)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
   [Brisano sporočilo]
20.9.2007 15:57:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2702
20.9.2007 16:02:00   
mala pikica
Hej, hej, punce!

Danes sem tako fajn razpoložena! Zjutraj sem najprej dobila majico "Pridem januarja", pa mi je tako všeč. Mimogrede, slikica je v albumu user posted image  Moram se pohvalit. Potem pa sem še v Celju zavila v C&A. Zelo mi je všeč, res imajo lepe stvari, pa še nekaj za nosečnice se najde. Pa še cene so nekaj nižje se mi zdi kot v H&M-u. Ampak sebi nisem nič kupila, nisem pa si mogla kaj, da ne bi vzela nekaj za našega pikca. Mi je bilo tako všeč, da vam moram pokazat:

user posted image

Večja slikica je v albumu 'Stvari za dojenčka', bom pa še dodala nekaj drugih, ko uspem poslikat našo garderobo user posted image

Sicer pa še vas nisem uspela prebrati za dva dni nazaj. Bom zvečer, pa še se takrat enkrat oglasim.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 2703
20.9.2007 16:48:39   
Lunca1
Luštkano.user posted image

Mene pa moj bremza, da nič ne rabimo, ker imamo že eno. Za fantka naj bi pa dobila od sestre.user posted image user posted image  No ampak eno majčko sva pa že kupila.user posted image  Ne morem iz svoje kože. Za tamale ful, zame pa komaj kaj.user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
20.9.2007 17:39:16   
Sunny Morning
Mala pikica kako lepe hlačke. So prav frajerske.
Mene nakupovanje še čaka in bova prvi nakup opravila naslednji teden po 3D UZ, ki ga imava v torek. Sem že prav nestrpna, ker res že komaj čakam, da tudi tam potrdijo, da bo user posted image .

Kar se tiče posteljice, sem jaz že skoraj odločena, da bom kupila od Lip Poljčane. Se mi zdi nepotrebno, da bi full preveč denarja porabljala za njo, posodit mi jo pa nima kdo, ker sva midva prva v naši družbi in se mi zdi, da bova bolj midva posojala.
user posted image
Se mi pa drugače strašansko dopade posteljica od Stokke, ampak je tako svinjsko draga (osnovna za 600€). Pa sem mojemu pokazala in se je full zagrel. Sem ga morala skoraj "pretepst", da je nehal fantazirat o njej.

Danes sem šefu povedala, da sem na bolniški 4 ure in se je šele zdaj spomnil, da bi pa bilo mogoče dobro, če bi mi že dobili mojo zamenjavo. Ne vem kje je bil do sedaj. In zdaj bom morala v enem mesecu nekoga naučit vse tisto, kar sem se jaz učila najmanj 5 let.user posted image  To bo še zanimivo. Je pa kar pripravljen na bom imela takoj še enega in da me mogoče 2009 še ne bo nazaj.user posted image

Nana35 in Mala pikica imata tudi tako lepo okrogle trebuščke. Je prav lušno gledat kako rastejo in se spreminjajo.
Kar se kg tiče sem jaz do 24. tedna pridelala 3,5 kg. Se pa pozna, da sem v obdobju največjega pridobivanja teže. Prej je bilo kar enako zdaj pa malo raste, čeprav se mi zdi, da je tole zelo sprejemljivo. Bomo videli kaj bo do januarja.user posted image  

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
20.9.2007 18:23:34   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
Jaz moram biti že od samega začetka na dieti, zdej so mi pa včeraj ugotovili še sladkorno... NORO!!!

Mene je glih klicala od G in moram zaradi povišanega sladkorja k diabetologu. Grem v ponedeljek zjutraj. Samo še to rabim, da bom zdaj morala gledata kaj lahko jem in kaj ne. Nisem čisto nič navdušena.user posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
20.9.2007 20:50:15   
klaja
Večer!

Jaz sem  pa danes bila pri ginekologu, ker imam neznosne bolečine in se mi zdi, da ko user posted image brca, da bo vsak čas ven pogledal. Mi je dal neke tablete proti krčem, pa sem si prebrala v navodilih, da niso primerne za nosečnice, stranski učinki pa so, da povzročajo halucinacije. Zdaj pa čakam, kaj se bo z mano dogajalo. Upam da me to mine, ker niti hodit več ne morem, kaj šele, da bi Julijo nosla.
Predvsem pa moram mirovat.

Sem bila danes čisto na tleh, upam da bom zdržala do konca. Ker če samo pomislim, da bi prišlo do prezgodnjega poroda, me kar solze zalijejo. Se še spomnim nedonošenčkov z zelo nizko težo (550g) in predvsem mariborske pediatrije, kjer je popolna katastrofa.

Grem zdaj počivat, ker niti sedet ne morem več.

Aja, še to. Sem ginekologa prosla, če bi mi na naslednjem pregledu lahko naredil še en UZ, pa je rekel, da mora imeti razlog za to!? Če pa si ga sama plačam, pa sploh ni problema, stane pa 36 evrov.

Lusa, bom počasi istega mnenja kot ti (glede ginekologa).

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
20.9.2007 20:55:19   
urssyy
Sani1 in Sunny Morning ne se sekirati glede sladkorne, tudi nas še čakajo testi in ne vemo kako bo. Bomo pa držali pesti za vaju, da se bo to po porodu uredilo.

Vidim pa da smo glede kilogramov zelo različno, ene se preveč redimo, ene se premalo.......user posted image , menda mati narava že ve kaj dela user posted image , ja po porodu bo pa to naša stvaruser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
20.9.2007 21:01:23   
urssyy
Klaja počivaj, počivaj in še enkrat počivaj in ne se sekirati. Naj ti tvoj user posted image  prinese kakšno komedijo in si jo poglej na DVD-ju, kosilo ti tud lahk prinese iz menze- raskiraj tistih par Eurov, sam da boš ti in tvoj user posted image  vredu! Poprosi taščo ali mamo za po moč pri dnevnih opravilih, saj zdaj imaš pa res opravičljiv razlog za pomoč. Držim pesti za vaju dva.user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
20.9.2007 21:03:14   
urssyy
Še tole Sunny M. full lepa posteljica od Lipa Poljčane, mala pikica tebi pa user posted image  za tako srčkan nakup. Zdaj pa res grem pančat.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
   [Brisano sporočilo]
20.9.2007 21:24:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urssyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2711
21.9.2007 8:29:01   
Ketrin24
Dobro jutro punce!

Odkrila sem eno spletno stran, kjer lahko primerjate mere user posted image vse se, da pogledat za vsak teden posebej (BPD,HC,AC,FL) in teža otročka. 

http://babymed.com

kliknite na ikono TOOLS, tam pa si boste potem lahko zbrale v katerem trimesečju ste, potem pa še teden odtipkate in vam bo izračulano kolk približno naj bi bilo vaše dete veliko, težko, ...

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
21.9.2007 8:52:26   
nana35
Pozdravljene!

Glede kg sploh ne bom komentirala,ker sem se zredila preveč!Včeraj sem dobila posteljico,ki mi jo je svakinja posodila in je zelo lepa,pa tudi obrobo,baldahin,jogi,rjuho in posteljnino zraven,vse z malimi zajčki.Tako,da je ena stvar rešena.

Tudi jaz bi bila vesela,če bi pri nas v MB že odprli ta C&A,da bi šla malo po kakšno stvar za dojenčka.Moram mu pa kupiti kakšen zimski kombinizon.Saj niso preveč dragi in to bo rabil,ker prihaja v hudi zimi.V Planetu tuš imajo tudi eno trgovino z otroškimi oblačili,ne vem če mariborčanke veste,ne vem kako se ji reče,ampak prijateljica pravi,da imajo lepe stvari in je tam zadnjič kupovala,tam je tudi en Baby center. Pa tudi v Qlandiji imajo v Clarku otroški odd.,tako da je kar nekaj trgovin,ki še jih niste omenile.Pa tudi sama nisem vedela,da sploh obstajajo.Zato grem v bližnji prihodnosti,ko bo moje počutje dobro malo pogledat.

Klaja,res se mi smiliš,ker imam tudi jaz težave,ki me spremljajo kar pogosto.Tega prezgodnjega poroda se tudi jaz bojim,ker se moja posteljica ne misli dvignit in kar bo pa bo.Upam pa,da zdržim čimdalje,najbolje do konca.Tudi mene boli v trebuhu,ampak ne pogosto.Občasno se mi zdi da me bolijo jajčniki,zdaj en zdaj drugi.Včeraj sem se gnilo počutila,danes je bolje.Pač več počivam,ni kaj druga narediti.

Mala pikica,lepo si izbrala za tvojega otročka,v H&Msem zadnjič tudi sama že imela v rokah en tako lep komplet,pa sem si potem premislila,v resnici bolj rabim samo še nekaj bodijev z dolgimi rokavi in zimski kombinizon,ampak nekaj bom pa še zagotovo kupila,ker se ne bom mogla upreti.

Lepo bodite in lp,Nana

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
21.9.2007 8:58:32   
nussy
Dobro jutro!

Ketrin24 hvala za link, sem si že pogledala, pa mal primerjala, kdaj bo kej.user posted image

Zdele greva z direktorico samo na en sestanek, ko pa pridem nazaj pa kaj več.

Lep dan vsem!

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
   [Brisano sporočilo]
21.9.2007 9:21:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nussy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2715
21.9.2007 9:40:31   
Golobček
Pozdravljene souser posted image !

Evo še mene po dolgem času.

Še sreča da sem doma na hribu drugače bi me torkovo neurje čist zalilo, pa saj je dovoj da nam je podtalnica v klet udarla sem mogla čistit in se ubadat z to nadležno vodo.
In zvečer seveda posledice, moja mala pikica je mislila, da sem boksarska vreča, saj se sploh ni hotla umirit, šele ko sem ji oblubla da ne bom več tolk delala me je narahlo pobožala pol se pa umirila.user posted image   

Kar se kg tiče sem na +4,5 v prejšnjih nosečnostih jih je blo še več tako da se sedaj sploh ne obremenjujem.

Za vse tiste, ki imate teste na sladkorno držim pesti, da bo vse OK, tudi mene to čaka, že zaradi tega ker sta bila moja dva otroka prava korenjaka ko sta se rodila.user posted image

Za tiste ki pa boste kupovale otroško opremo in oblačila pa naj povem da imajo v Celju kar veliko trgovin za otroke

- V PLANETU TUŠ imate Baby center,(otroška oblačila in oprema),nasproti BC imate otroško trgovinico z cotkami, (sem videla da imajo konbizone sam ne vem št.)

- V CITYCENTRU imate trgovino z oblačili H&M in pa trgovino ZARA (imajo tudi otroški oddelek, sam mislim da so tam malo večja oblačila), pa seveda da ne pozabim trgovina ARIEL(otroška oprema in oblačila)

V novem objektu nasproti CITYCENTRA pa je sedaj C&A (nevem kaj use nudijo, ker še nisem bila tam)

Za vse tiste, ki poznate CELJE pa naj povem da je še ena trgovina v Celju in sicer zraven trgovine Hardi je in nudi vso opremo pa tudi oblačila za otročke mislim da se ji reče PINGO (če prideš iz avtoceste proti mestu zaviješ pri CITYCENTRU desno in se pelješ po Dečkovi mimo gasilskega doma naravnost, potem pa je na desni ena OMF -jeva pumpa zraven pa objekt v katerem je GIga sport , Hardi in Pingo (upam da sem prav napisala ). 

No sedaj pa uživajte, grem malo pospravljat in kuhat kosilo, ker pol greva z mojim fantičem malo predremat(sam eno kiticouser posted image , ker ponavadi so dveuser posted image user posted image )

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
21.9.2007 9:42:24   
Golobček
Saj sem vedla da bom nekaj pozabla, v novem objektu nasproti CITYCENTRA je tudi trgovina PIKAPOLONICA

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
21.9.2007 9:56:07   
katee
klaja: res si boga, da se ti dogajajo te stvari v nosečnosti. Ampak ti nič drugega ne preostane, kot da počivaš, tvoj user posted image naj te pa maximalno razvaja.

sunny morning: luštna posteljica, meni je v trgovini tudi takoj padla v oči. A tebi je G povišan sladkor v krvi našel na rednem pregledu? A morajo vse nosečke iti na ta test za sladkorno??? Ker meni moja ni nič omenjala tega testa, pa ne vem, a naj ji sama kaj rečem, al me bo ona poslala???

mala pikica: luškan kompletek si kupila, pa saj so itak vse stvari za naše user posted image tok luškane, da bi kar vse pokupil

nalin: zate verjamem, da ne boš nikamor na telovadbo hodila, ker imaš Žana doma. Ti verjamem, da se dobro razmigaš!!!

golobček: naslednjič še nas pokliči, ti pridemo pomagat. Še dobro, da vam voda ni česa več uničila.

Jaz sem si pa danes privoščila spanec do 9 zjutraj. Ne vem, kdaj nazadnje sem tako dolgo spala. Še dobro, da s poukom začnem šele ob 10.50. Pa nisem včeri nič kaj takega delala, ampak na koncu dneva sem bila ful utrujena.

Vsem želim lep dan, pa pojdite malo na sončka!!!

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
21.9.2007 10:25:30   
klepetka
dober dan
mala pikica,ful luškan kompletekuser posted image .Res cart nakup

sunymorning
,tud posteljica mi je fulll všeč.Mi je tale definitivno bolj všeč kot od Stokkeja.No ,različni okusi.Mi bomo imeli še kar tastaro (9 let),ne tako moderno

sani1,saj tale nosečniška sladkorna ni baje nič posebnega ,če se držiš določene diete.Svakinja jo je imela,pa m ije ona rekla,da nosečnost poteka čist isto.Z dieto seveda.Jaz pa hvalabogu nimam izkušenj s tem.

Aja,zanima me ,če greste to prostovoljno na ta test za sladkorno al kako?Al vas napoti G že preventivno,ker nekaj veliko vas bo šlo.Meni ni moja G nikoli tud v prejšnjih nos.omenila tega testa

klaja,si pa res boga ti.Pa si sigurna ,da ti je dal prave tablete,če piše da niso za nosečnice primerne?Jaz bi se še pri kakšnem drugem G pozanimala kako in kaj ,preden bi vzela.Počivaj ,kolikor pač lahko in pazi nase

ketrin 24,hvala za link.Že letim "preverjat"user posted image

nana35
,no pa je enaskrb manjin tudi del stroškov(ker si dobila posteljico tuto
kompletouser posted image )Jaz se tud ne branim ,ko mi svakinja skoraj vsak dan kaj prinese od njenih čebelic.user posted image

golobček
,to je mogla bit groza ,gledat tako ujmo tud v živo in ne samo po TV(čeprav je bilo tud po TV grozljivo ,nepredstavljivo,kajne?Pa samo da si vredu ,da ni nič hujšega kot zalita klet.

Moje detece  p a danes po včerajšnjem burnem dnevu ,polnem brc,bolj meditira.user posted image
Veste kaj me zanima?Jaz iam posteljico še od prejšnjih dveh otrok in obakrat sem imela isto vzetnico(eno za oba otroka).Zdaj pa mislim ,sploh ke rje tamali spal notri cela 4 leta,da bi bilo dobro ,da bi kupila novo vzetnico.Pa mi vsi okol pametijo ,da ni potrebno .Sam ojaz še vedno mislim da bi blo pametno .kaj ve mislite?Kaj bi ve naredile?

Tak o,zdaj bom šla počas pa kuhat .Joto in palačinke.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
21.9.2007 12:41:06   
Lusa
Sani-moja najboljša prijateljica ima tud problem s sldkorno ,že v prvi je imela in sedaj v drugi nosečnosti spet in to tako hudo ,da si mora dajat injekcije ,ampak ni tako strašno kot se sliši.

mala pikica-majčka je super ,si si ti tud naročila pri mojci?Za malčka pa se ve ,da je lep komplet!

Klaja-spet ta user posted image ginekolog,jaz mu več ne bi zaupala ,madonca.Pa pri tebi ,ko tud ni videl ,da nosiš otrokca z DS ,bi si pa lahko vsaj v tej nosečnosti malo bolj zavzel zate ,jaz imam sedaj super ginekologa(privat) in vsakokrat nardi na hitrco uz(vsem ,ne samo meni),da se prepriča in je mnenja ,da bi vsaka nosečnica morala pri vsakem pregledu imet uz.In ,da še pri meni pa ja mora bit bolj pozoren do otročka -tako je rekel.Sem se prav nasmejala ,ko si napisala mora imet razlog za to!!!!user posted image Tudi meni je rekle tako ,in da on že ve kdaj je potreben uz.Ampak tebi bi pa ja moral pripadat ,ko pa imaš takšne bolečine,....eh brezveze besedičit!Prosim počivaj in to vzemi RESNO!!!

Nalin-tudi jaz sem prelena za aerobiko ,pa itak obiskujem skor vsak dan naš strmi gozd(kostanji so že juhuuser posted image )Zakaj se ti je C&A zagravžal?

Nana-tudi jaz moram kupit kombinizonček ,ker Luša je rojena poleti in Daši ne bo prav.Edino ,če se bomo šli skrivalnice.user posted image

Ketrin-hvala za link!

Klepetka-glede vzmetnice jaz ne bi komplicirala ,če je vredu in ni polulana ,jo kar uporabi ,drugač pa v trgovino!

Zdaj pa ,da še kaj o sebi povem.Mi je prej očim rekel ,da hodim kot stara babica user posted image  ,jaz pa temu rečem bolj raca kot babica.Drugače se pa kar precej gibam ,včeraj sem že bila ob 8.30 v gozdu in nabrala 4kg kostanjev in smo si jo z dobro družbo spekli in še za danes je ostalo.Baje ene ful komplicirajo s kostanji ,da se v nosečnosti naj ne bi smeli jesti ,ampak jaz se jim ne bom uprla-mnjami.Zdaj pa grem skuhat cmoke ,imam polno sliv in luša jih obožuje.Včeraj sem pa dobila sveže jurčke in sem nardila takšno dobro gobovo juho.Malo se moram považituser posted image .Si sploh ne morem predstavljat ,da ne bi kuhala za nas tri/štiriuser posted image je tako lepo videt ,ko z veseljem pojesta domačo skuhano hrano.

Če ste sploh prebrale do sem ,vam želim lep vikend(obljubljen nam je sonček)

Neposredna povezava do sporočila: 2720
21.9.2007 13:04:21   
karmyka
user posted image Ojla nosečke.
Nekaj dni me ni na netu pa je toliko za prebrat da potem že kar pozabim kaj vam bom napisala.Upam da bo potem še tudi kaj časa za net, ko pridejo naše bejbike.
Bila sem v Celju vam povem tolk je zdej tega da že nevem več kam bi šla kej kupit sem kupila neki bodijov in kapic za mojo dušo.

Glede imena pa že mi imamo tudi zbrano se bo kr bolj ko ne rimalo.
Za druge pa ne se sikirat sej bojo vaši dojenčki nevem kako se lahko nekdo drug vmešuje pa postavlja pogoje da mu nekaj ni všeč.

Drgače glede nog meni ful zatekajo se mi zdi da mi vsak dan bolj.
Pa nohti: da ne govorim rastejo,rastejo.
Mazolčki: sem taka ko bi bla spet v puberteti.
Lasje :mastni,rastejo pa tudi  kr, se mi prov fajn zdi.

Otročki migajo enkrat manj enkrat bolj včasih po cel dan nič pol pa zvečer,
nevem pa še kateri  je kater se mi zdi da eden bolj brca ko drug.

user posted image
Še čestitke  vsem ki ste uspešno opravile vse preglede do sedaj jaz že tudi komaj čakam na naslednji pregled.
Imejte se lepo in pridno nakupujte pa pazite na svojeuser posted image .
L.p.Karmykauser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
   [Brisano sporočilo]
21.9.2007 13:23:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karmyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2722
21.9.2007 13:35:20   
karmyka
Ja NALIN imaš čist prav, še posebej ker je moja prva nosečnost je še vse v večjem pričakovanju pol pa nevem kako bo to pa ono pa če bom zmogla vse včasih se kr bojim.
Se mi pa dogaja da sem zadnje čase  tako rahlo čutna no čustvena nevem kako naj razložim kr vse mi gre neki na jok pol se pa še spomnim da v meni ra stejo dve pikici pa še bolj, nevem a se to tudi vam dogaja.
Pa cartanje jaz bi se cartala pa lubčkala kr cel lubi dan če bi blo traba.
Pa recimo nakupi isto, jaz bi kr vse pokupla vse stvari so tako lepe še posebno tiste iz pliša,zadnje čase sem res nekje v devetih nebesih.user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
21.9.2007 14:08:10   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katee
sunny morning: A tebi je G povišan sladkor v krvi našel na rednem pregledu? A morajo vse nosečke iti na ta test za sladkorno??? Ker meni moja ni nič omenjala tega testa, pa ne vem, a naj ji sama kaj rečem, al me bo ona poslala???

Sem si pri G vzela eno knjigico v kateri piše naj bi v 24. tednu vsem user posted image naredili presejalni test za ugotavljanje diabetesa s 50g glukoze na tešče. Seveda jaz ob 14.00 nisem bila na tešče in mislim, da je tudi to eden od vzrokov za povišani sladkor. Pa še ta sploh ni bil tako povišan, je lahko še višji. Mogoče celo bolje, da je ratalo tako, bom zdaj vsaj pri diabetologu za sigurno zvedela kako je z zadevo. Bi mi pa lahko sestra povedala, da bi bilo mogoče bolje, če bi prišla zjutraj, da bi bila tešča. Ah, briga njo.
Sem pa šefu povedala, da v ponedeljek pridem svoje 4 ure oddelat kasneje, ker grem k diabetologu in se ni mogel spomnit kakšen je to zdravnik. Mu je bilo znano pa ni vedel kam bi ga vtaknil, namreč sam je sladkorni bolnik.

Kar se posteljice tiče pa mi je brat rekel, da sem ga full presenetila, ker ta posteljica sploh ni po mojem okusu in mu ni jasno kako to, da mi je sploh všeč. Mi pa "tašča" hoče na vsak način uvalit zibko od mojega, staro 33 let. Sem se posvetovala z mojo mami, ki je strokovnjak 1A glede površinske obdelave lesa in je rekla, da se take stare stvari, da full lepo obnovit, vendar se nenormalno navzamejo vonja po laku rabiš ne vem koliko časa, da se to razdiši. Mislim, da le ni pametno, da svojemu user posted image takoj pod nos porinem strupene hlape in zaradi tega odločitev, da bo takoj v posteljici. Če bi bila posteljica bolje ohranjena in samo potrebna čiščenja bi jo mogoče celo vzela, tako pa res nima smisla.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
   [Brisano sporočilo]
21.9.2007 14:27:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karmyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......