|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI - majčiče, junijčice
31.5.2007 15:32:43   
bumbum
Tia-na, bravo! Močno bom stiskala pesti!
Sonček in Anitka, hvala!

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 176
31.5.2007 21:04:43   
tosja
user posted image  user posted image IUI - majčice, junijčice user posted image  user posted image  

user posted image  curkica (2. IUI, MB )
- 30.05. 1. UZ
- 06.06. 2.UZ

user posted image  nana
    - 04. 05. user posted image  
    - 09.05. 1. UZ

user posted image  sarcy21 (1. IUI, Praga) 

user posted image  Tia-na (1. IUI, LJ)
    - 28. 05. 1. UZ
    - 30.05. 2. UZ
    - 31.05. 3. UZ + STOP
   - 02.06. IVI
    - 16.06. TEST

user posted image  anadejka (1. IUI, Praga)

user posted image  Sandra978 (1.IUI, LJ)
    - 14. 05. začetek špikanja Gonal 
    - 20. 05. UZ
    - 22. 05. UZ 
    - 23. 05. IUI  user posted image  
- 07. 06. TEST user posted image

user posted image  bumbum (1. IUI, MB)
  - 30.05. dočakala user posted image
  -  03.05. začetek jemanja Klomifena
  -  04.06. 1. UZ

user posted image   tosja (1. IUI, MB, čaka user posted image

user posted image

Drage IUI-jevke - veselo na delo!

Javite s čim se drogirate in vse ostale pomembne datume,
pa seveda tudi to, katera klinika vas ima na grbi. user posted image

Pol pa kar veselo na delo. In ne glede na to, da bodo zdravniki pomagali,
lahko še doma malo user posted image user posted image user posted image  tako čisto za ziher.

Optimistični začetki - srečni konci! 

user posted image user posted image  FAN CLUB user posted image user posted image

Mojca9000, Anitka, ija, DaisyE, monikap, gold fish, Dalija, sonček.djukelcauser posted image , sayuri, dajamaja, HEL36, tosja user posted image ,

user posted image         

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tia-na user posted image   stiskamo močne pestke user posted image

bumbum user posted image   imaš enako terapijo kot jaz. Ker se zdraviš v MB sem malce radovedna - h kateremu zdravniku hodiš, katere preiskave si imela in kaj je bilo ugotovljeno? Tud, če ne boš odgovorila ne bom huda user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 177
1.6.2007 19:30:41   
tosja
user posted image  user posted image IUI - majčice, junijčice user posted image  user posted image  

- 30.05. 1. UZ
- 06.06. 2.UZ

user posted image  nana
    - 09.05. 1. UZ

- 28. 05. 1. UZ
    - 30.05. 2. UZ
    - 31.05. 3. UZ + STOP
  - 02.06. IVI
    - 16.06. TEST

- 20. 05. UZ
    - 22. 05. UZ 

-  03.06. začetek jemanja Klomifena
  -  04.06. 1. UZ

user posted image

lahko še doma malo user posted image user posted image user posted image  tako čisto za ziher.

user posted image user posted image  FAN CLUB user posted image user posted image

Mojca9000, Anitka, ija, DaisyE, monikap, gold fish, Dalija, sonček.djukelcauser posted image , sayuri, dajamaja, HEL36, tosja user posted image ,

user posted image         

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tia-na user posted image   stiskamo močne pestke user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 178
1.6.2007 20:25:14   
DaisyE
Luba moja tosja, hvala za vse. Delo ti gre odlično od rok. Če se strinjaš (upam, da se boš) bi jaz to kar tebi malo prepustila. Za nedoločen čas... Dokler spet ne zapadem v mojo baby psihozo.

Da vam povem svojo zgodbo. En teden sem bila na timeoffu z eno ogromno maso otrok, ki so mi žrli živce. Dan za dnem, uro za uro, minuto za minuto. Kregali smo se ko nori (v bistvu sem jaz njih bolj, kot oni mene), vsak božji dan sem reševala brezvezne spore, ki se itak sami od sebe rešijo in danes sem končno doma. In ko potegnem črto, lahko povem samo to, bilo je FENOMENALNO!!!! Jaz hočem nazaj.

Ampak najboljše od vsega je pa to, da en CEL TEDEN tudi pomislila nisem na svojo lastno reprodukcjo. user posted image  In to paše ko hudič. In jaz bi ta občutek še malo držala. Želim si le, da bi lahko še kak mesec, ali pa vsaj teden rekla:
"user posted image  SE MI!"
Oziroma, da tega sploh ne bi rekla, ker se itak ne bi spomnila.

U glavnem, tosja, če si pripravljena še kak teden (ali mesec, če bo sreča) sezname furat, bom jaz to neskončno cenila in ti častim sladoled, ko pridem kdaj v MB.

Hvala.

Vedno vaša... 

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 179
1.6.2007 20:31:04   
tosja
...marjetka moja user posted image   user posted image   user posted image  sem takooooooooooooo vesela, da si nazaj user posted image  user posted image  user posted image

Tvoji prošnji bom ugodila - seznami niso, kot bi morali... user posted image  pa se ne sekiram...tist, ki se naj popravlja user posted image  user posted image  user posted image   bom pa tud jaz odrajžala na en oddih in predvsem ODKLOOOOOOOOOOOOOOOOOOP user posted image

user posted image  sladoleda pa se veselim, kot moji piceki user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 1.6.2007 20:32:25 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 180
1.6.2007 20:49:40   
DaisyE
Facko moj tosjin, evo avans...
user posted image  ODKLOOOOPIIIIIII SEEEEEEE!!!!!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 181
1.6.2007 23:24:13   
bumbum
Marjetka, si ti učitlca? Ste meli kako šolo v naravi? Sorry, če preveč sprašujem. Ampak se mi tovje pisanje zdi popolnoma enako mojim občutkom,ko sem prišla domov iz šole v naravi. Tako blazno paše odklop!

Tosja, itak da ti bom odgovorila, ni problema:
sem pri dr. Gavričevi(krasna ženska), bla sem na hormonskih preiskavah, HSG-ju, UZ, pa enkrat pred ambulanto za neplodnost sem jedla Klomifen, ampak me niso nič z UZ spremljali. Kaj so ugotovili? Hmmm, v bistvu nič kaj preveč: hormonske preiskave ok, edino progesterona je blo malce premalo, HSG odličen, na UZ pa vedno znova ugotavljajo, da imam pretanko sluznico in prav zato sem malce skeptična glede IUI-ja.
Če te še kaj zanima, le vprašaj. Zanima pa vse to tudi mene user posted image o tebi, seveda.

Čau, babe....jutri grem pa na poroko. Kako se veselim!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 182
2.6.2007 14:28:27   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  bumbum uživaaaaaaaaaaaaaaaaaaj na poroki user posted image

...kaj naj ti rečem, aja marjetka JE tršica user posted image  user posted image  user posted image  
              a ti tud, al kaj user posted image  user posted image  user posted image  

...enkrat sem že slišala....ženske, ki delajo z otroki imajo VELIKOKRAT težave z zanositvijo... danes verjamem, da je v tem tud nekaj resnice user posted image

...Vida user posted image  krasna zdravnica, krasna oseba - tud moja user posted image
Moja sluznica je OK, sem pa tolk bolj skeptična, ker se IVI dela, ko so plavalčki švoh - naši pa so dobra ekipa user posted image  user posted image  user posted image  
Tako, da sem kr skeptiš...kaj čmo...ta mesec bom še probala...pol pa ODKLOOOOOOOOOOOOOOP, pa jeseni verjetno rajžam v Graz user posted image

... pa MB je mali user posted image  user posted image  user posted image  levi pa desni breg  user posted image  user posted image  user posted image  lahk mi tud na zs pišeš user posted image

...aja, pa še to - naslednji teden predvidevam start - UZ, mogoče pa tokrat rata in bova srečki user posted image  držim user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 2.6.2007 14:30:53 >

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 183
3.6.2007 1:37:59   
DaisyE
Kera farba tosja!? Črke so mi kar laufale... user posted image user posted image user posted image  Sem glih komaj prebrala...

In samo tolko, da je jasno... nisem tršica user posted image user posted image user posted image  Ampak mulcem vedno rečem, da mi lahko tršica rečejo. Da ni komplikacij. Si lastim naziv, ki mi ne pritiče... Jaz bi lahko kot prfoksa samo na srednji šoli delala.

Se pa tudi meni zdi vedno bolj sumljiva tale povezava - delo z otroci in tržave z zanositvijo. Msdona, saj so sami prosvetniki na tej temi!

Pridne bodite in veliko user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 184
3.6.2007 8:28:25   
sayuri
Jst tud, jst tud, jst tud-tršica mislim user posted image - Uf, kolk nas je. Zdaj bom pa še jst začela u tisto verjet, kar je tosja napisala. Jst bi prejšnji teden tud morala bit v šoli v naravi, pa sem se že prej zmenila s šefom, da letos pa ne bo šlo user posted image , ker sem mela ravno punkcijo in ET.

Še vedno ostajam vaša zvesta navijačica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 185
3.6.2007 20:48:23   
tosja

- 30.05. 1. UZ
- 06.06. 2.UZ

user posted image  nana
    - 09.05. 1. UZ

- 28. 05. 1. UZ
    - 30.05. 2. UZ
    - 31.05. 3. UZ + STOP
- 02.06. IVI
    - 16.06. TEST

- 20. 05. UZ
    - 22. 05. UZ 

-  04.06. 1. UZ

user posted image

user posted image         

bumbum user posted image

-dobro opravi jutri na 1.UZ (te bo dr. Reljič gledal user posted image )user posted image

nanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kje si - že čakaš na test user posted image  si ga že naredila user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 186
3.6.2007 20:50:42   
tosja
user posted image  marjetka oprosti, ker sem objavila neresnico user posted image  ne bom več...

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 187
3.6.2007 21:12:28   
Suana
pozdravček...
dolgo nisem nič napisala,in sedaj se jvaljam da tudi jaz čakam na ivi ,sedaj 16.junija bi naj prišla tako nezaželena user posted image in nato takoj klic za 1 uz..drugače ,pa bo to sedaj moj že 3 ivi..kajti  pri meni se je vse skuoja malo zavleklo in vedno pride nekaj  kaj ne bi smelo vmes..

lp suzanauser posted image

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 188
3.6.2007 22:46:39   
bumbum
Hvala, tosja za pesti! Sporočim kaj bodo rekli jutri. A dr. Reljič bo? Maš pa naštudirane user posted image .

Še nekaj: punce, kako se torej reče temu postopku v katerem sem pravkar sama? A je to IVI ali IUI? Mi še vedno ni jasna razlika.user posted image

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 189
4.6.2007 12:00:50   
Sandra978
Ojla pupikeuser posted image user posted image user posted image  Bliža se moj dan D, ko naj bi delala test po 1. IUI. Pa veste, da imam tak občuek, kot da bi danes ali pa jutri user posted image  prišla. Mislim, da se moram že psihično pripravit za 2. IUI user posted image user posted image user posted image
Na morju sem pa res uživala, ampak kaj, ko pa moj odklop ni nič pomagal user posted image
Joj samo user posted image , to ni OK. Grem v nove boje tako kot vse ve user posted image

Marjetka ti uživaj, pa ODKLOOOOOOOOOOPI, Tosja tebi pa vsa čast, da skrbiš za naše seznamčkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 190
4.6.2007 13:29:38   
Tia-na
intra-uterine insemination (IUI) user posted image

Jst grem tud drug teden na morje, da se malce odklopim pa pozabim na test user posted image

(odgovor članu Sandra978)
Neposredna povezava do sporočila: 191
4.6.2007 13:33:44   
Sandra978
Tia-na, ful ti privoščim dober odklopuser posted image user posted image user posted image user posted image  pazi nase, pa glej, da se ne prehladiš (govorim kot moja nona), da bo 16.06. user posted image user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 192
4.6.2007 14:29:22   
bumbum
O hvala, Tia-na! Zdaj mi je končno jasno.user posted image
Sandra in Tia-na, jaz še kar stiskam pesti za vaju. Sandra, nič še ni izgubljeno dokler se user posted image ne prikaže!

Jaz pa sem imela danes 1. UZ, pa mi itak ni čist nič jasno kaj je zdaj videla. V glavnem, bila je neka čudna zdravnica(tosja, ni bil Reljičuser posted image ), ki ni nič govorila, samo to kar je narekovala sestri. Vse kar sem slišala je bilo to: desno 6, levo1....endometrij od 4 do 6. Zdaj pa ne vem kaj naj bi to sploh pomenilo. A da je sluznica delbela od 4 do 6 mm ali da so folikli veliki od 4 do 6mm in da jih je v desnem jajčniku 6, v levem pa eden in ta je velik 7mm. Hja, kaj vem.
Ko sem pa notri, sem itak vedno čist zmešana, da se sploh ne spomnim kaj vprašat.
No, bomo vidli kako naprej. V čet.7.6. imam 2. UZ.

(odgovor članu Sandra978)
Neposredna povezava do sporočila: 193
4.6.2007 19:06:13   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum

Hvala, tosja za pesti! Sporočim kaj bodo rekli jutri. A dr. Reljič bo? Maš pa naštudirane user posted image .

Očitno slabo user posted image  ker mi ta dohtarca not vletava user posted image  če se naslednji teden srečava ji bom nekaj po SLOVENSKO povedala user posted image  Pred vrati imaš seznam kdo dela in kaj dela...včasih tud NE drži user posted image

Še nekaj: punce, kako se torej reče temu postopku v katerem sem pravkar sama? A je to IVI ali IUI? Mi še vedno ni jasna razlika.user posted image

user posted image  Sestro spomni, da ti ŠE NI dala lista o IVI - inseminaciji!!!

Si pa pridna kokoška - na levi in desni imaš folikle - številke so velikost, endometrij in njegova debelina pa sta pomembna za vgnezditev!!! user posted image

Kaj je umetna inseminacija?

I je ena od najstarejših tehnik zanositve z medicinsko pomočjo. Za razliko od stanja, ko se seme samo znajde v rodilih po naravnem spolnem odnosu /naravna inseminacija/, je umetna I postopek, ko seme vnesemo v rodila ženske v času, ki je najprimernejši za zanositev. Zaradi vpliva ang. literature v medicini, se za to obliko zdravljenja uporablja kratica AIH. AI pomeni, da gre za umetno inseminacijo (Artificial Insemination) z moževim (H=Husband) semenom, za razliko od AID, kjer D pomeni donorsko seme (seme neznanega darovalca).

Priprava za postopek inseminacije je zelo podobna običajnemu ginekološkemu pregledu. Seme, ki ga je dal soprog pacientke z mastrubacijo, prenesemo v nožnico ali v cervikalni kanal vratu maternice. Oploditev nastane v jajcevodu, zato želimo seme prenesti čim bližje mestu oploditve. Tako se semenčice ne zgubljajo v rodilih, kar je zelo pomembno, če je njihovo število majhno. Semenčice vnesemo v votlino maternice ali v jajcevod s posebno cevko s katetrom za inseminacijo. To je tanka plastična mehka cevka, ki ne poškoduje sluznico maternice med posegom. Metodo imenujemo IUI ali intrauterina inseminacija (uterus=maternica).

Za omenjeno metodo je pomembno, da moramo seme v laboratoriju pripraviti za prenos v maternico ali jajcevod. Postopek imenujemo "pranje semenčic". Z njim želimo razdvojiti gibljive semenčice od semenske tekočine.

KAJ VPLIVA NA USPEŠNOST POSTOPKA INSEMINACIJE?
I lahko opravimo v naravnem ciklusu. Takrat računamo na razvoj le ene jajčne celice. V primerih, ko želimo spodbuditi razvoj večjega števila jajčnih mešičkov (foliklov), spodbujamo njihov razvoj z zdravili. Ta so lahko v obliki tablet KLOMIFEN ali injekcij GONAL F, MENOPURE ali PUREGON. Razvoj foliklov spremljamo z UZ. Ko folikel doseže velikost, ki je značilna za dan pred ovulacijo, dobi pacientka injekcijo hormona hCG (Ovitrel), s katero sprožimo končno zorenje jajčne celice. I opravimo 24-38 ur po aplikaciji injekcije hCG, ko pride do sproščanja jajčne celice iz jajčnega mešička (ovulacija).

Nepričakovan zaplet med stimulacijo je razvoj velikega števila jajčnih mešičkov. Takrat lahko z  inseminacijo nastane nezaželena večplodna nosečnost. V takšnih primerih se pogosto odločimo za spremembo prvotneg NAČRTA in pacientki namesto I predlagamo eno od tehnik oploditve z biomedicinsko pomočjo (IVF lai ICSI), ko lahko v maternico prenesemo le želeno število zarodkov. 

I= inseminacija

< Sporočilo je popravil tosja -- 4.6.2007 19:38:35 >

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 194
4.6.2007 19:15:23   
tosja

- 30.05. 1. UZ
- 06.06. 2.UZ

user posted image  nana
    - 09.05. 1. UZ

- 28. 05. 1. UZ
    - 30.05. 2. UZ
    - 31.05. 3. UZ + STOP
    - 02.06. IVI
    - 16.06. TEST

- 20. 05. UZ
    - 22. 05. UZ 

-  04.06. 1. UZ

-  08.06. 2. UZ

user posted image   fras  (3.IVI, MB, čaka user posted image )

user posted image

user posted image         

fras - dobrodošla user posted image  naj gre v tretje rado... user posted image
Pa oprosti, ker imaš račko user posted image  dudice je prlimala naša marjetka user posted image , jaz pa ne znam user posted image

Sandra -  ne prehitevaj!!! user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

bumbum - spij kakšno pivce za večanje foliklov user posted image  user posted image  user posted image

Tia-na - uživaj na user posted image  ob vrnitvi pa user posted image  user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 195
4.6.2007 20:09:30   
dajamaja
Vidim, da ste pridne IVI girls.
Se pa človek na vaših strani tudi kej nauči - se vidi, da ima učitlca user posted image  komando črez. Ne, resno prvič mi je jasno kaj je IVI in razlika do IVF. Jaz sem pri ICSI zato taka nerazgledanost - me se kr prepustimo, pa vsi ostali del namesto nas nardijo.

Le tako naprej, da bo dece kej! Vaša user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 196
4.6.2007 20:18:35   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Le tako naprej, da bo dece kej!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

dajamaja - pa to ni  besedilo od tršice user posted image  
                                ...pač pa od dr. Vlaisavljevića user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 4.6.2007 20:20:44 >

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 197
4.6.2007 20:23:35   
bumbum
Uuuu, tosja! Tole je pa blo izčrpno. Tisočkrat ti HVALA! Lista pa mi sestra res ni dala.

Joj, upam, da je to to in da sem res dobra kokoška.user posted image Mislim pa, da je do zdaj pri meni bil problem rast foliklov in pretanka sluznica. Danes o sluznici ni rekla nič(razen endometrij nekaj od 4 do 6-samo ne vem, če ni blo to za folikle) tako, da upam, da je ok. Za folikle pa bom ruknila kako pivo.user posted image

Aja to, da pred vrati piše kdo dela vem, ampak jih je danes blo tolk nagnetenih tam okrog, da sploh zraven nisem prišla.

Še eno vpr. predvsem za učitlce: kako se zmenite v službi, ko morate na UZ. Jaz pojma nimam kaj naj naredim. A naj grem vsak tretji dan na bolniško ali kako? Mi je že kar nerodno v šoli, ko moram rečt, da me spet ne bo. Danes sem dobila 2uri faj, ampak je baje to zadnjičuser posted image user posted image

A so UZ-ji vsak drugi ali vsak tretji dan ali čist različno?
Potem, ko opravijo inseminacijo, si dva tedna na bolniški do testa ali lahko normalno hodiš v službo?

Joj, kolk vprašanj. Mi je kar nerodno, ko sem tak nevednauser posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 198
4.6.2007 20:43:58   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum

Še eno vpr. predvsem za učitlce: kako se zmenite v službi, ko morate na UZ.
1) nisem učitlca user posted image  pa ti bom vseeno odgovorila user posted image
2) vzamem B - brez vsakega pomisleka - gre samo zame in za mojo srečo user posted image , pravzaprav najino user posted image
Samo enkrat sem vzela ure za zdravnika, pa sem bila tako živčna, da nikoli več... če bi jemama dopust, bi mi ga pa že ZMANJKALO!!! user posted image  user posted image  user posted image

Jaz pojma nimam kaj naj naredim. A naj grem vsak tretji dan na bolniško ali kako? Mi je že kar nerodno v šoli, ko moram rečt, da me spet ne bo. Danes sem dobila 2uri faj, ampak je baje to zadnjičuser posted image user posted image

Zakaj pa zadnjč user posted image  Mislim ti ravnatelji user posted image  Jaz sem s svojo porihtala - sam naj kdo kaj namigne...ga zdrobim user posted image

A so UZ-ji vsak drugi ali vsak tretji dan ali čist različno?
Potem, ko opravijo inseminacijo, si dva tedna na bolniški do testa ali lahko normalno hodiš v službo?

UZ so različno, če bodo tvoji foliklčki fajn kipnli, bo inseminacija en, dva tri... user posted image  
Od dne, ko ti delajo inseminacijo - zjutraj da user posted image  seme, pol ga spucajo user posted image  (seme), ti pa si na vrsti okoli poldneva - prvo UZ - nato IUI user posted image  pa do test - 14 dni ti pripada bolniška. Da pa ti jo tvoj OSEBNI ZDRAVNIK! Tako, da se z njim zmeni.
Moja praksa je že utečena - zdravnica je seveda seznanjena z zdravljenjem, ko imam pregled, UZ, oba posvet... dobim -a bolniško! (ker imava isto zdravnico user posted image  user posted image  user posted image ). Mi je že rekla, da bom kr po testu tud lepo doma...user posted image  naj se ji besede pozlatijo!!! user posted image user posted image user posted image
Joj, kolk vprašanj. Mi je kar nerodno, ko sem tak nevednauser posted image

Nič nisi nevedna, pa sploh ne rabiš user posted image  
                                          user posted image  user posted image  user posted image  ti sam vprašaj! user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 199
4.6.2007 20:52:54   
bumbum
Tosja, ti si pa res zlata! Hvala še enkrat, ker res full pomagaš!user posted image user posted image user posted image

Jah, ne vem kaj je s temi ravnatelji. Sem dobila odgovor, da danes naj mi bo, ampak to je zadnjič to leto. In sem ji rekla, da meni itak sploh ni problem, lahko grem tudi za cel dan na bolniško. Pa je rekla, da ne in da je tak kot je za zdaj ok.user posted image user posted image user posted image

A ti siravnateljici povedala kam hodiš? Ker moja nič ne ve. Jaz samo pridem in rečem: grem na bolniško, me ni takrat in takrat....in me že prav čudno gleda.
Bi ji morala povedat za kaj gre?
Ma sem butasta. Vem, da gre zame, za naju, za najino pikico, pa se kar brezveze sekiram.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?