|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI - majčiče, junijčice
4.6.2007 21:20:35   
dajamaja
Ups, Tosja, sem u temo brcnila? Nisi učiteljica? user posted image  Si bo treba matriko nastavit ko nas je toliko. Pohvala je šla izčrpnosti navedbe.
Bumbum, jaz sicer nisem učiteljica, mislim pa da mimamo vse enake probleme - kako manjkati brez prave razlage. Men je en čink lažje, ker smo pr Rešu že ponoč na vrsti, tako, da sem tudi ob UZ pravočasno v službi. Se pa vedno zaplete ko je punkcija, transfer, ker kot user posted image  vedno imam za takrat tempirane stranke. Pol se pa začnem izmotavat ... Zdej sem objavila da imam najavljeno zdravljenje, terapijo in da so termini v božjih rokah, ker pač vzamejo ko vzamejo. Pa brez nadaljnih podrobnosti. Naekako je šlo skozi, ker sem sicer pečena in kuhana tam, če je treba.   

Tosja, a sem spet zamešala al greš ti ta mesec mal v borbe?

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 201
4.6.2007 21:48:14   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Tosja, a sem spet zamešala al greš ti ta mesec mal v borbe?

jap user posted image  grem počasi spet folikle merit user posted image  user posted image  

bumbum - jaz sem povedala ravnateljici user posted image  za bolniško pa rečem vodji - npr. v petek imam bolniško. user posted image  
Se mi je že zgodilo, da sem imela B v ponedeljek in petek user posted image  pa če bi mi kdo modroval bi ga po g....user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 4.6.2007 21:51:21 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 202
4.6.2007 22:01:32   
bumbum
Jaz pa danes in četrtek user posted image user posted image user posted image . Pa ravno pred koncem šolskega leta in 3. razred imam, ko se moram poslovit od njih. Pa še piknik s starši..... Adijo pamet. V službi me bojo nekam poslali. Ampak za user posted image vse.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 203
5.6.2007 16:21:55   
Suana
Hvala za dobrodošlico Tosjauser posted image user posted image ...
ja saj vseeno ,sem pa toliko bolj važna da imam edina user posted image user posted image ...
tudi tako je v redu....
ja drage ivi-jevke,želim vam da bi foliklčki lepo rastli ,ter da bi jih bilo velikooo ,na koncu pa rezultat en veliki user posted image ....
držita se ....user posted image

lp suzanauser posted image user posted image user posted image

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 204
5.6.2007 17:21:34   
bumbum
Hvala, fras! Enako želim tudi tebi!

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 205
5.6.2007 18:08:26   
dajamaja
Tule mal pogledam kako grejejo jajčka in pozdravim. Dejmo punceuser posted image , olajšajte delopa mal napište ka dogaja.  

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 206
5.6.2007 19:33:12   
tosja
user posted image  user posted image IUI - majčice, junijčice user posted image  user posted image  

user posted image  curkica (2. IUI, MB )
- 30.05. 1. UZ
- 06.06. 2.UZ

user posted image  nana
    - 04. 05. user posted image  
    - 09.05. 1. UZ

user posted image  sarcy21 (1. IUI, Praga) 

user posted image  Tia-na (1. IUI, LJ)
    - 28. 05. 1. UZ
    - 30.05. 2. UZ
    - 31.05. 3. UZ + STOP
    - 02.06. IVI
    - 16.06. TEST

user posted image  anadejka (1. IUI, Praga)

user posted image  Sandra978 (1.IUI, LJ)
    - 14. 05. začetek špikanja Gonal 
    - 20. 05. UZ
    - 22. 05. UZ 
    - 23. 05. IUI  user posted image  
- 07. 06. TEST user posted image

user posted image  bumbum (1. IUI, MB)
  - 30.05. dočakala user posted image
  -  03.06. začetek jemanja Klomifena (2 tab. 5. - 9. dne)
  -  04.06. 1. UZ

-  08.06. 2. UZ

user posted image   tosja (1. IUI, MB) 
   -  05.06. dočakala user posted image
   -  08.06. 1. UZ
   -  09. 06. začetek jemanja Klomifena (2 tab. 5. - 9. dne)

user posted image
  fras  (3.IVI, MB, čaka user posted image )

user posted image

Drage IUI-jevke - veselo na delo!

Javite s čim se drogirate in vse ostale pomembne datume,
pa seveda tudi to, katera klinika vas ima na grbi. user posted image

Pol pa kar veselo na delo. In ne glede na to, da bodo zdravniki pomagali,
lahko še doma malo user posted image user posted image user posted image  tako čisto za ziher.

Optimistični začetki - srečni konci! 

user posted image user posted image  FAN CLUB user posted image user posted image

Mojca9000, Anitka, ija, DaisyE, monikap, gold fish, Dalija, sonček.djukelcauser posted image , sayuri, dajamaja, HEL36, tosja user posted image ,

user posted image         

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

06.06.

curkica 2.UZ user posted image

07.06.

Sandra978  TEST user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

08.06.

bumbum - 2. UZ user posted image

tosja - 1. UZ user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 207
5.6.2007 19:40:41   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Tule mal pogledam kako grejejo jajčka in pozdravim.

user posted image  ku-ku. A bi tu tud rada koleke kupila? user posted image  user posted image  user posted image
Dejmo punceuser posted imageolajšajte delo pa mal napište ka dogaja.  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pa bom jaz nekaj napisala user posted image  - tak vedno samo JAZ pišem user posted image  user posted image  
Danes sem administratorko tak nadrla user posted image  presneta b user posted image  mi je nekaj lajnala, da se ne morem naročit ob pol osmih zjutraj user posted image  imeli so tehnično težavo...računalnik še niso zalaufali
              user posted image   user posted image   user posted image  tak sem se drla,
                               da so me hitro naročili user posted image  user posted image  user posted image

..v petek grem na prvo merjenje user posted image  v ponedeljek pa na posvet v ambulanto user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 208
5.6.2007 20:21:51   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

user posted image  user posted image IUI - majčice, junijčice user posted image  user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

06.06.

07.06.

Sandra978  TEST user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

08.06.

bumbum - 2. UZ user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

Curkica, jutri dobro opravi in poročaj o letini! user posted image

Sandra, mirne živce, še dan, dva. Bumbum, Tosja vidve sta pa tako na pivu, ne - torej pomirjeno rastoči. 

No, če tole ni komot. Hvala tajništvu user posted image .

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 209
5.6.2007 20:25:53   
dajamaja

Jaz pa teb o pivu in pomirjevalnih efektih - bo treba zvišat dozo kandidatka. user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 210
5.6.2007 20:48:00   
bumbum
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, punci! Sta me pa nasmejali, zdaj! user posted image user posted image user posted image Faci sta, dajamaja in tosja.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 211
5.6.2007 21:13:27   
tosja

Jaz pa teb o pivu in pomirjevalnih efektih - bo treba zvišat dozo kandidatka. user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  drenje je bilo meni pomirjujoče - efekt pa najboljši user posted image  takoj so zalaufali računalnik user posted image  user posted image  user posted image  

Dozo piva pa bo RES treba zvišat user posted image  ker v petek bodo še NEMERLJIVI user posted image  
PIVO pa bo naredilo svoje user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 212
6.6.2007 8:00:05   
dajamaja
user posted image  Ja, sej pravjo da čustev ne smeš u seb držat. user posted image  

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 213
6.6.2007 20:40:38   
HEL36
bumbum, a maš ti jutri UZ ali v petek, da ne bom dva dni pesti stiskala user posted image user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 214
6.6.2007 21:35:05   
bumbum
Ups, a sem kje napisla, da ga mam 8.?user posted image Jutri ga mam, ja. Pa že vnaprej hvala za pesti!

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 215
6.6.2007 21:48:08   
tosja

user posted image  curkica (2. IUI, MB )
- 30.05. 1. UZ
- 06.06. 2.UZ

user posted image  nana
    - 04. 05. user posted image  
    - 09.05. 1. UZ

user posted image  sarcy21 (1. IUI, Praga) 

user posted image  Tia-na (1. IUI, LJ)
    - 28. 05. 1. UZ
    - 30.05. 2. UZ
    - 31.05. 3. UZ + STOP
    - 02.06. IVI
    - 16.06. TEST

user posted image  anadejka (1. IUI, Praga)

user posted image  Sandra978 (1.IUI, LJ)
    - 14. 05. začetek špikanja Gonal 
    - 20. 05. UZ
    - 22. 05. UZ 
    - 23. 05. IUI  user posted image  
- 07. 06. TEST user posted image

user posted image  bumbum (1. IUI, MB)
  - 30.05. dočakala user posted image
  -  03.06. začetek jemanja Klomifena (2 tab. 5. - 9. dne)
  -  04.06. 1. UZ

-  07.06. 2. UZ

user posted image   tosja (1. IUI, MB) 
   -  05.06. dočakala user posted image
   -  08.06. 1. UZ
   -  09. 06. začetek jemanja Klomifena (2 tab. 5. - 9. dne)

user posted image
  fras  (3.IVI, MB, čaka user posted image )

user posted image

Drage IUI-jevke - veselo na delo!

Javite s čim se drogirate in vse ostale pomembne datume,
pa seveda tudi to, katera klinika vas ima na grbi. user posted image

Pol pa kar veselo na delo. In ne glede na to, da bodo zdravniki pomagali,
lahko še doma malo user posted image user posted image user posted image  tako čisto za ziher.

Optimistični začetki - srečni konci! 

user posted image user posted image  FAN CLUB user posted image user posted image

Mojca9000, Anitka, ija, DaisyE, monikap, gold fish, Dalija, sonček.djukelcauser posted image , sayuri, dajamaja, HEL36, tosja user posted image ,

user posted image         

06.06.

07.06.

bumbum - 2.UZ user posted image

08.06.

- curkica kaj pravijo folikli user posted image  in dohtarji user posted image

- Sandra jutri pa le sporoči veselo novico user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image

- bumbum glej, da bodo folikli dobro kipnili user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 6.6.2007 21:50:40 >

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 216
6.6.2007 21:58:24   
MARTINŠČICA
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum

Jaz pa danes in četrtek user posted image user posted image user posted image . Pa ravno pred koncem šolskega leta in 3. razred imam, ko se moram poslovit od njih. Pa še piknik s starši..... Adijo pamet. V službi me bojo nekam poslali. Ampak za user posted image vse.

Vidim, da nas je kar nekaj zaposlenih v šolah. Jaz moram tudi zaključit ocene v 7. 8. in 9. razredih, pa nihče nič ne ve, kaj točno se z mano dogaja, le vnaprej sem jim povedala, da me najbrž 3 tedne ne bo. Pravijo, da nas na delovnem mestu z lahkoto nadomestijo, mi pa bi vse naredili za službo in nič za družino. Pri meni ni več tako in me prav nič ne skrbi. Važno da sta user posted image user posted image  pri meni na varnem.

Nočko!
Martinščica

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 217
6.6.2007 22:02:19   
MARTINŠČICA
Pozabila sem napisat, da sem bila predvidena za IUI (Menopur), potem mi je pa dozorelo 9 foliklov, pa so me nemudoma preusmerili na IVF-ET, zato 3 tedne nenapovedane bolniške.

Zdej pa res nočko.
Martinščica

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 218
6.6.2007 22:08:12   
bumbum
No, tole s službo sem že nekak približno uredila. Sem jim povedala, da me zelo pogosto ne bo. So me najprej debelo pogledali, pol smo se pa dogovorili, da vsakič drugič, ko me ni vzamem bolniško, vsakič drugič pa kako urco ali dve fraj. Kako bo pa potem, ko bi naj bila 2 tedna doma, to pa ne vem. Mi pa tudi ni za bit doma 2 tedna, ker se mi bo po moje mešalo od misli na to, če je uspelo ali ne.

Tosja, UPAM, da so folikli fajn kipnili.

Sandra, MOČNE pesti za user posted image , jutri!

Še eno vpr.: po kolikem času približno od prenehanja jemanja Klomifena, ti naredijo inseminacijo? Ok, jasno mi je, da morjo bit folikli tam nekje okrog 20mm, ampak kdaj, po kolikem času pa zrastejo tako veliki? Kateri dan ciklusa približno?

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 219
6.6.2007 22:24:46   
tosja

Še eno vpr.: po kolikem času približno od prenehanja jemanja Klomifena, ti naredijo inseminacijo? Ok, jasno mi je, da morjo bit folikli tam nekje okrog 20mm, ampak kdaj, po kolikem času pa zrastejo tako veliki? Kateri dan ciklusa približno?

user posted image  meni so 20 dan ciklusa user posted image  verjetno ti nisem ravno v pomoč...

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 220
6.6.2007 22:26:32   
bumbum
Itak, da si mi v pomoč! Aha, se pravi, da imamo še nekaj časa.user posted image

Zdaj pa čist zares, lahko noč!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 221
6.6.2007 22:36:55   
tosja

Itak, da si mi v pomoč! Aha, se pravi, da imamo še nekaj časa.user posted image

Zdaj pa čist zares, lahko noč!

user posted image  pa še nasvet, če se zgodi kaj nepredvidenega - ko bodo folikli že merljivi začnita z user posted image   pridno user posted image user posted image user posted image  vsak drugi dan bo čisto dovolj user posted image  user posted image  user posted image

...pa sladke sanje...tud jaz grem v mižule user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 222
7.6.2007 9:12:17   
dajamaja
Jutro, vaši navijači  čakamo  user posted image  na lepe novice  user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 223
7.6.2007 9:25:17   
Tia-na
Meni so IUI naredili točno 14 dan ciklusa :)
Danes pa šibam po novo injekcijo ... za podporo morebitne nosečnosti. Spet špikanje ... user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 224
7.6.2007 12:25:31   
Sandra978
ojla, še nič ne vem. user posted image  še ni prišla in upam, da je ne bo, ker je res ne maram user posted image
v ponedeljek sem imela rjav izcedek, čisto malo, od takrat dalje pa nič. Popolnoma nič.
jutri zjutraj bom delala test. Držite user posted image , da končno zagledam user posted image user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?