|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI - majčiče, junijčice
23.5.2007 19:56:51   
sayuri
Tosja, t si kar daj duška in jim povej svoje user posted image . Pa ne daj se!!!!user posted image user posted image user posted image
Naslednji mesec pa ponovno na fronto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 151
23.5.2007 20:22:27   
DaisyE
user posted image  user posted image IUI - majčice, junijčice user posted image  user posted image  

user posted image  curkica (2. IUI, čaka user posted image )

user posted image  nana
    - 04. 05. user posted image  
    - 09.05. 1. UZ

user posted image  sarcy21 (1. IUI, Praga) 

user posted image  Tia-na (1. IUI, LJ)
    - 28. 05. 1. UZ

user posted image  anadejka (1. IUI, Praga)

user posted image  Sandra978 (1.IUI, LJ)
    - 14. 05. začetek špikanja Gonal 
    - 20. 05. UZ
    - 22. 05. UZ 
    - 23. 05. IUI  user posted image  
   - 07. 06. TEST user posted image

user posted image  bumbum (1. IUI, MB čaka user posted image )

user posted image   tosja (1. IUI, MB, čaka user posted image

user posted image

Drage IUI-jevke - veselo na delo!

Javite s čim se drogirate in vse ostale pomembne datume,
pa seveda tudi to, katera klinika vas ima na grbi. user posted image

Pol pa kar veselo na delo. In ne glede na to, da bodo zdravniki pomagali,
lahko še doma malo user posted image user posted image user posted image  tako čisto za ziher.

Optimistični začetki - srečni konci! 

user posted image user posted image  FAN CLUB user posted image user posted image

Mojca9000, Anitka, ija, DaisyE, monikap, gold fish, Dalija, sonček.djukelcauser posted image , sayuri, dajamaja, HEL36, tosja user posted image ,

user posted image         

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tosja seveda upam, da je ne dočakaš, vendar sem te kar nazaj prilimala, zdaj ko so tako fajn dude. Če pride bo itak če 14. dni tu.

user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image

Vse punce, ki čakate user posted image , seveda držimo pesti, da je ne dočakate.
Če pa že pride, naj pa vsaj ne zamuja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Bravo Sandra user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 23.5.2007 20:23:36 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 152
23.5.2007 20:38:46   
tosja

user posted image  

Kaj mi preostane drugega, kot da čičam in čakam... user posted image  user posted image  
                           kaj bo -pa bo! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 153
23.5.2007 21:21:31   
bumbum
Tosja, žal mi je za tole kar se ti je zgodilo. Upam, da bojo v drugo bolj dosledni!

Hja, zase pa prav za prav sploh ne vem kdaj naj jo čakam, ker mam tako različne cikluse. Ampak recimo, da nekje v začetku junija, jap. Bova skupaj stiskali pesti. Kdaj naj bi pa tvoja user posted image prišla?

Držite se punce in pozitivno naprej!!!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 154
23.5.2007 21:28:00   
tosja
...če pride, čez 14 dni... drugače pa je 1 leto nočem!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 155
24.5.2007 21:20:55   
DaisyE
Punce občutek imam, da moram pred težkopričakovanim dopustom še kaj tehtnega povedat, ampak misli ne dohajajo mojih občutkov.

Ker smo pretežni del časa namorjene zaradi user posted image , ki pride, ko je ni treba, in ne pride, ko jo hočemo in še zaradi sto drugih skrbi, ki se pojavijo, ko jih človek najmanj potrebuje, bom poskušala biti bolj pozitivno naravnana.

Prosim potrpljenje z mano, tole še napišem, obesim cote in grem brat knjigo, da se potem jutri zbudim v nov dan, ki je hkrati petek, kar me navdaja z brezmejnim veseljem. Vsak petek, že ene 14 let.

Kaj naj vam rečem, da ne bo obrabljeno in že tisočkrat predelano? Ne vem.

Mogoče samo to, da v iskanju cilja ne pozabit na pot. Navsezadnje je pot edina stvar, ki jo imamo v tem trenutku. In na njej se dogaja toliko lepih stvari... Čvekamo na forumu. Naši bližnji nas podpirajo in nam stojijo ob strani. Imamo službe, ki nas zadovoljujejo (če vas ne, pol jih je treba pustituser posted image ). Zunaj je pomlad, ki se navihano spogleduje s poletjem in poletje je en tak brezskrben čas. Moj čas. In življenje je lepo. Zdaj, tukaj, takšno kot je. Z vsemi deluxe dodatki, kot so naše skrbi. Če za trenutek pomislimo, ga lahko še bolj cenimo ravno zato. Samo znati je treba. In jaz vam želim, da bi znale.

Tako. To je bil moj poetski izliv pred timeoffom. Pazite nase in ena na dugo.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 156
25.5.2007 20:03:23   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

In življenje je lepo. Zdaj, tukaj, takšno kot je. Z vsemi deluxe dodatki, kot so naše skrbi. Če za trenutek pomislimo, ga lahko še bolj cenimo ravno zato. Samo znati je treba. In jaz vam želim, da bi znale.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  marjetka moja... user posted image  si človek z velikim, ljubečim in srečnim user posted image  to človek čuti...

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 157
26.5.2007 6:14:23   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

In življenje je lepo. Zdaj, tukaj, takšno kot je. Z vsemi deluxe dodatki, kot so naše skrbi. Če za trenutek pomislimo, ga lahko še bolj cenimo ravno zato. Samo znati je treba. In jaz vam želim, da bi znale.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  marjetka moja... user posted image  si človek z velikim, ljubečim in srečnim user posted image  to človek čuti...

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Se pridružujem mnenju

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 158
28.5.2007 10:45:10   
curkica
Pozdravljene!

NUJNO rabim vašo pomoč. V soboto je končno prišla zoprna user posted image , tokrat sem jo pravzaprav že kar željno pričakovala, da gremo naprej v nove poskuse.

Danes klicarim v Mb že od pol osmih zjutraj, pa se mi sploh noben ne oglasi. Ali mogoče katera ve, na katero številko točno se je treba naročit za ultrazvok in tudi, ob kateri uri je najbolj priporočljivo poklicat???!!!

Milijon številk imajo, oglasi se pa nihče. Prav na živce mi gre to.

Upam, da mi bo čimprej katera odgovorila, ter da čimprej dobim datum in uro za UZ, ker sem že prav nervozna.

HVALA in LP!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 159
28.5.2007 13:46:47   
curkica
KONČNO DOBILA!!!

V sredo imam 1. UZ.

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 160
28.5.2007 17:18:20   
Tia-na
Tia-na pa slabo reagira na klomifen ... je samo en majhen folikelček. Sicer je šele 10 dan ciklusa in v sredo ponovimo vajo in upam, da bo lepo zrasel in dobil tudi družbo.

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 161
28.5.2007 17:41:41   
dajamaja
Brezalkoholno pivo, v zmernih količinah hvalijo punce. Držim pesti!

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 162
28.5.2007 19:14:21   
bumbum
Tia-na, danes sem se velikokrat spomnila nate.
Ah res? Nočejo nič kaj rast? Ma saj še ni nič izgubljenega! Močno, močno stiskam pesti za tvoje folikle!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 163
28.5.2007 20:19:02   
tosja
SPOROČILO: Tia-na

Tia-na pa slabo reagira na klomifen ... je samo en majhen folikelček. Sicer je šele 10 dan ciklusa in v sredo ponovimo vajo in upam, da bo lepo zrasel in dobil tudi družbo.
 user posted image  user posted image  user posted image  navijam, da foliklčk rastejo... Sicer moja zgodba ni ravno vzpodbudna - dam tud jaz nisem imela 10 dan ....user posted image , komaj 15 dan se je začelo neki svitat... 19 je bilo vredu - sam sem naletela na kravo od G, pa me je naročla še na 20. dan, ko mi je rekla samo še to, da je ŽAL počil user posted image user posted image user posted image

Tako, da je prekmalu govoriti o slabem reagiranju! user posted image

curkica user posted image  user posted image  user posted image  pogumno v nove boje in v sredo dober UZ

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 164
28.5.2007 20:25:42   
tosja

user posted image  user posted image IUI - majčice, junijčice user posted image  user posted image  

user posted image  curkica (2. IUI, MB )
  - 30.05. 1. UZ

user posted image  nana
    - 09.05. 1. UZ

- 28. 05. 1. UZ
    - 30.05. 2. UZ

- 20. 05. UZ
    - 22. 05. UZ 

user posted image  bumbum (1. IUI, MB čaka user posted image )

user posted image

lahko še doma malo user posted image user posted image user posted image  tako čisto za ziher.

user posted image user posted image  FAN CLUB user posted image user posted image

Mojca9000, Anitka, ija, DaisyE, monikap, gold fish, Dalija, sonček.djukelcauser posted image , sayuri, dajamaja, HEL36, tosja user posted image ,

user posted image         

Sem si dovolila izpopolnit seznam user posted image  mal me že skleroza, mislim pa, da je naša marjetka na oddihu user posted image  sam enotedenskem - da ne bo pomote user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 165
30.5.2007 15:01:59   
Tia-na
Moj user posted image   ima že 17 mm, jutri pa spet na UZ. Potem pa enkrat do nedelje IUI.  user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 166
30.5.2007 19:03:41   
dajamaja
Lepo opravi, saj veš, da zadošča že eden! Držim pesti zate!

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 167
30.5.2007 19:34:40   
bumbum
Bravo, Tia-na! Naviam zate in tvojo pikico!

Jaz sem pa danes dobila user posted image , v ned. začnem s Klomifenom, v pon. pa 1. UZ. Pa sem le dočakala dan začetkauser posted image .

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 168
30.5.2007 19:36:54   
Tia-na
Že v nedeljo imaš prvi UZ?
V ljubljani je prvi UZ šele 12 dan cikusa. Jst sem jih mal pretentala, da sem ga imela že 10 dan, ker imam bolj kratke cikluse.
Drugače pa se je danes začelo močno špikanje v levem jajčniku, zgleda sam ta deluje. user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 169
30.5.2007 20:02:01   
tosja

user posted image  curkica (2. IUI, MB )
- 30.05. 1. UZ

user posted image  nana
    - 09.05. 1. UZ

- 28. 05. 1. UZ
    - 30.05. 2. UZ
    - 31.05. 3. UZ

- 20. 05. UZ
    - 22. 05. UZ 

user posted image  bumbum (1. IUI, MB)
  - 30.05. dočakala user posted image
  -  03.05. začetek jemanja Klomifena
  -  04.05. 1. UZ

user posted image

user posted image         

Tia-na user posted image  super koka... glede UZ pa tole: v Mb so me spremljali od 5.dne pol pa sfalili...user posted image

bumbum user posted image  imaš terapijjo 5. - 9. dan

curkica user posted image  kako je bilo danes na UZ?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 170
30.5.2007 20:51:03   
curkica
UZ minil brez posebnosti, začela sem s klomifenom, danes teden, 06.06., imam pa spet UZ.

Toliko na kratko. Vsem skupaj en lep pozdravček!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 171
30.5.2007 21:00:51   
bumbum
Tia-na, prvi UZ imam v pon.(tosja, to je 4.6.in ne 4.5.user posted image ), morala bi ga pa met 5. dan ciklusa. Ampak, ker je to ravno nedelja, ga imam v pon. V MB je kao nujno od 5. dne naprej.
Curkica in ostale, držim pesti!
Tosja, jap terapija od 5.-9. dne.user posted image

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 172
30.5.2007 21:27:16   
Anitka
Punce še vedno sem z vami in navijam za vse skupaj in vsako posebej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 173
31.5.2007 13:56:54   
Tia-na
Jst grem pa danes ponoči po stop injeckijo, v soboto pa akcija.  user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 174
31.5.2007 14:18:24   
soncek.djukelica
ojla,

sem vas prišla tudi jaz mal čekirat! Da ne bom skrita navijačica!user posted image user posted image user posted image
Sandra, še malo do testa! user posted image user posted image user posted image
Tia, tudi ti boš kmalu dobila za čuvat svoje user posted image user posted image !
Cukrica,bumbum na veliko število foliklov! user posted image user posted image
Tosja, user posted image user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?