|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI - majčiče, junijčice
21.5.2007 16:10:15   
Sandra978
ojla
V nedeljo folikli še niso bili dovolj zreli, tako da nadaljujem z gonalom ,jutri grem spet na UZ.

lepo se imejte, pa vse takoj ven na sončkauser posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 126
21.5.2007 18:41:11   
dajamaja
Super koka!

user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 127
21.5.2007 18:57:22   
DaisyE
user posted image  user posted image IUI - majčice, junijčice user posted image  user posted image

1. tosja (MB, 1. IUI)
     - 03. 05. user posted image
     - 07. 05. 1. UZ
     - 07. 05 - začetek klomifena (5. - 9. dan - 2 tbl.)
     - 14. 05. 2. UZ 
     - 17. 05. 3. UZ
     - 21. 05. 4. UZ
     - 22. 05. 5. UZ

2. curkica (2. IUI, čaka user posted image )

3. nana
    - 04. 05. user posted image  
    - 09.05. 1. UZ

4. sarcy21 (1. IUI, Praga) 

5. Tia-na (1. IUI, LJ, čaka user posted image )

6. anadejka (1. IUI, Praga)

7. Sandra978 (1.IUI, LJ)
    - 14. 05. začetek špikanja Gonal 
    - 20. 05. UZ
    - 22. 05. UZ 

8. bumbum (1. IUI, MB čaka user posted image )

user posted image

Drage IUI-jevke - veselo na delo!

Javite s čim se drogirate in vse ostale pomembne datume,
pa seveda tudi to, katera klinika vas ima na grbi. user posted image

Pol pa kar veselo na delo. In ne glede na to, da bodo zdravniki pomagali,
lahko še doma malo user posted image user posted image user posted image  tako čisto za ziher.

Optimistični začetki - srečni konci! 

user posted image user posted image  FAN CLUB user posted image user posted image

Mojca9000, Anitka, ija, DaisyE, monikap, gold fish, Dalija, sonček.djukelcauser posted image , sayuri, dajamaja, 

user posted image         

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Tosja pridna punca. user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri stiskamo pesti za sandro978 in tosjo!!!!!!
DAJMO FOLIKELČKI.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 128
21.5.2007 19:54:10   
Tia-na
Jupi, moja M se je končno prikazala in v ponedeljek imam že prvi UZ. Pri meni bo šlo bolj hitro, ker sem na klomifenu pa kratke cikluse imam-25 dni.user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 129
21.5.2007 20:10:07   
DaisyE
Tia-na

user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image

Želim ti uspešen štart.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 130
21.5.2007 21:30:40   
bumbum
O, Tia-na! Sem vesela, da se je končno začelo! ZDaj pa naj se čim prej kaj lepega zgodi!!! Stiskam pesti!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 131
21.5.2007 21:43:43   
HEL36
Tia-na, sam da se premika in poročaj user posted image user posted image

bumbum, zdaj nekje si ti na vrsti ne?

Marjetka, a lahk tut jaz dobim članstvo v fan klubu, da pomagam pesti držat user posted image  ali so kaki posebni pogoji user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 132
22.5.2007 14:30:53   
Sandra978
Tia-na, mislim nate, držim pesti, pa poročaj.
DaisyE, ti pa lahko napišeš v seznam, DA BO JUTRI IUI!!!!!! user posted image Foliklčki so bili velikosti 18 (ne vem, kaj to je), ampak važn je, da imam ovulacijo in stop injekcija sploh ne bo potrebna. Jutri ob 9.30 gremo V AKCIJO, pol pa na morje in čakat rezultatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bai bai

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 133
22.5.2007 14:32:23   
Sandra978
Tosja, kako je bilo na UZ? Kdaj začneš?

(odgovor članu Sandra978)
Neposredna povezava do sporočila: 134
22.5.2007 16:53:01   
tosja
Sandra978  user posted image  user posted image  user posted image

Nima dobrih novic user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  bom pa ostala navijačica vsem borkam user posted image

Eni zdravnici bi danes lahko zavila vrat user posted image user posted image  Včeraj se je režala, danes pa mi je dr. Kovačeva rekla:" Žal je folikel že počil!" user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  so tekle v potokih... Sedaj sem že bolje user posted image

Ostajam NAVIJAČICA user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
                                           ...dajmo punce user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 135
22.5.2007 17:47:20   
dajamaja
Tosja, a jaz to prav berem? Se je to tebi zgodilo? user posted image  Oprosti, ampak res ne dojemam.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 136
22.5.2007 19:15:12   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Tosja, a jaz to prav berem? Se je to tebi zgodilo? user posted image  Oprosti, ampak res ne dojemam.

user posted image  res je dajamaja - tud jaz sem imela v glavi tisoč in en scenarij...sam tega, žal ni bilo... user posted image
Sem pa besna kouser posted image  na dohtarco, žal pa ne vem njenega priimka user posted image  čez dva tedna grem k svoji G, če ne druga si bom olajšala dušo in rekla kakšno krepko čez to dohtarco... user posted image

...mi je čist vseeno, kaj si misli.
                     Jaz bom tisto kar mislim - POVEDALA!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 137
22.5.2007 19:43:08   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Sigruno tista mlada,ki nima pojma o ničem.Ki je mnei elevit podturila meni je pa smao zgago naredil.Bomo sedaj videli kaj je njen pogoj ko bom jaz imela test.Tosja žal mi je.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 138
22.5.2007 19:43:16   
Sandra978
Tosja, saj ne morem verjet kaj se ti dogajauser posted image user posted image user posted image  ampak ne zgubi upanja. Takoj se dogovori za naslednji ciklus, saj grejo meseci mimo tebe, da sam ne veš. Jezo pa kar daj iz sebe user posted image user posted image user posted image user posted image  in jim povej, kar jim gre.

držim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tebe.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 139
22.5.2007 19:48:16   
tosja
Mojca, ni bila Mlakarjeva - bila je meni neznana, govorila je  hrvaško, zraven pa sam gleda ena, ki tud ne govori slovensko user posted image

Danes pa sem bila tud nad Kovačevo razočarana, ker ni rekla nič drugega, kot to, da je počil....user posted image
Vse ostalo sem se pogovorila s sestro!

...seveda grem naslednji mesec v nov boj! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 140
22.5.2007 19:57:51   
DaisyE
user posted image  user posted image IUI - majčice, junijčice user posted image  user posted image  

user posted image  curkica (2. IUI, čaka user posted image )

user posted image  nana
    - 04. 05. user posted image  
    - 09.05. 1. UZ

user posted image  sarcy21 (1. IUI, Praga) 

user posted image  Tia-na (1. IUI, LJ)
    - 28. 05. 1. UZ

user posted image  anadejka (1. IUI, Praga)

user posted image  Sandra978 (1.IUI, LJ)
    - 14. 05. začetek špikanja Gonal 
    - 20. 05. UZ
    - 22. 05. UZ
    - 23. 05. IUI  user posted image  

user posted image  bumbum (1. IUI, MB čaka user posted image )

user posted image

Drage IUI-jevke - veselo na delo!

Javite s čim se drogirate in vse ostale pomembne datume,
pa seveda tudi to, katera klinika vas ima na grbi. user posted image

Pol pa kar veselo na delo. In ne glede na to, da bodo zdravniki pomagali,
lahko še doma malo user posted image user posted image user posted image  tako čisto za ziher.

Optimistični začetki - srečni konci! 

user posted image user posted image  FAN CLUB user posted image user posted image

Mojca9000, Anitka, ija, DaisyE, monikap, gold fish, Dalija, sonček.djukelcauser posted image , sayuri, dajamaja, HEL36, tosja user posted image ,

user posted image         

user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image

Jutri stiskamo pesti za sandro978!!!!
DAJMOOOO user posted image  user posted image  user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 141
22.5.2007 20:03:22   
DaisyE
Pa to je za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Sem rekla, grem najprej seznam zrihtat, da najdem besede... No pa jih še zdaj nisem našla!!!!

"...ja pa guspa veste...kaj se razburjate...saj ste še mladi...hja je poču... ja pa zgleda nisem dobro pogledala...ne se zdaj neki razburjat..."

Al kako si to predstavljajo!?

Saj ne vem.

Šit.

Tosja ti jim kar povej. Nič se šparat! Pa drži se in nadaljuj! Jih naj kar en k... gleda. Smotke.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 142
22.5.2007 20:31:27   
DaisyE
Tosja draga...

A ste kljub vsemu kaj trenirali doma? Če ste, je pa mogoče keremu plavalčku vseeno uspelo priti na cilj... Da opravi svojo nalogo...

Jaz še kar upam. Vsaka mala šansa prav pride...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 143
22.5.2007 21:13:01   
DaisyE
Marjetka, a lahk tut jaz dobim članstvo v fan klubu, da pomagam pesti držat ali so kaki posebni pogoji

Draga HEL36 nobenih posebnih pogojev nimamo, nobene članarine, tudi nobenih znanj ne rabiš pokazat. Samo navijat se ti mora dat.

Oprosti, ker nisem prej nič rekla, ampak me je tole s tosjo čisto iztirilo. user posted image

Dobrodošla.

Sandra978 tebi pa jutri želim, da vse teče kot po maslu in da plavalci opravijo svojo nalogo tako kot je treba.

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 144
22.5.2007 22:50:58   
ija
Sej ne morem verjet, tosja user posted image  maš pa res smolo user posted image  sem v mislih s tabo, drži se, pa čimprej v nov boj, zdravnikom pa le povej ta svoje. Gre men tud ful na živce, k so tok pametni, ne pomislijo pa, kaj vse tele zadeve pomenijo za nas user posted image
go, tosja, go, kljub vsemu! ija

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 145
23.5.2007 10:37:59   
soncek.djukelica
tosja,

če jo boš videla dohtarco jo v p.m. pošlji! user posted image  pa katero ji pripopi!
želim pa ti,da bo naslednji postopek bolj uspešen! user posted image user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 146
23.5.2007 15:27:48   
Sandra978
ojla punceuser posted image user posted image user posted image  samo da se vam javim, da je vse OK. IUI je bila popolnoma neboleča in je trajala vsega 2 min.
pa sem za vsak slučaj G opozorila, da ne bo vstavla kakšnega blond, pa s plavimi očmi, ker bo drugač hudič u bajtuser posted image
zdaj pa šibam na morje se mal zrelaxiratuser posted image , se vam oglasim drug teden. baj baj

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 147
23.5.2007 17:45:43   
bumbum
Uuuu, sandra! Zdaj pa stiskamo pesti!!! Uživaj na morju!

Jaz pa mislim, da še ne bom tako zelo kmalu na vrsti. Šele enkrat v začetku junija bi morala moja user posted image priti. Me pa danes bolijo prsi za znoret, ampak tokrat niti ne upam, da bi se kaj prijelo, ker sva bila tako zelo lena, da joj. Torej, čakam da se prikaže user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 148
23.5.2007 18:03:33   
dajamaja
Sandra, ti pa tole kr mim grede. Super, držim pesti.

Tosja, meni je tako žal. Prej sploh nisem dojemala, ker si bila na rednih kontrolah in še dan prej. Bi človek pričakoval, da bi opazili ... Kontroliran postopek, pa to. Zdej bo treba pa sapo zajet (jaz si rečem v rit sunt) pa it naprej! Ne bodi preveč žalostna in se osredotočaj na nov poskus. Že morda veš kdaj te bodo vzeli? 

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 149
23.5.2007 19:22:39   
tosja
user posted image  HVALA pupike, ker tako mislite name in sočustvujete... user posted image

Marjeka... user posted image  pa veš, da smo...še preden sem prišla domov, me je user posted image  že čakal... user posted image

bumbum - če prideš na vrsto v juniju (a čakaš junijsko user posted image ) bova skupaj stiskale pestke. Ker ti tud hodiš v MB user posted image

tisto G pa bom zagotovo še srečala, pa o njej še marsikaj rekla... user posted image user posted image user posted image

...naslednji mesec, ko (če) pride user posted image  grem spet v nov boj!!! user posted image

...za vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še na Sandro ne smem pozabiti - uživajjjjjjjjjjjjjjjjj in ko se vrneš naj te čaka prekrasno user posted image   user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 23.5.2007 19:24:08 >

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?