|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI - majčiče, junijčice
7.6.2007 15:58:36   
curkica
Ojla!

Sandra978, držim pesti za jutrišnji test. Pa nekak sem kar prepričana, da bo user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem bila včeraj na UZ, je bla ena ful prjazna dohtarca. V desnem jajčniku sta mi lepo zrasla dva foliklčka; eden pribl. 17mm, drugi malo manjši - 11mm. Naredila mi je tudi 3D ultrazvok, ampak tisto mi ni blo čist najbolj jasno. Na ekranu nisem vidla nič kaj dosti več, kot pri navadnem UZ. Jah, se pač ne spoznam tako dobro, kot oni...

Jutri imam še en UZ, potem pa mislim da v soboto D dan. Tako je nekaj omenjala ta doktorca.

Sicer se zelo zelo bojim razočaranja, ampak nekak sem veliko bolj sproščena tokrat, kot pri prvem IUI. Si pa ful, ful želim, da bi bilo tokrat uspešno. Že mojuser posted image  je že čisto nervozen in neučakan.

Vam poročam, čim bo kaj novega! Vsem "kokoškam" lep dan že naprej!!!

(odgovor članu Sandra978)
Neposredna povezava do sporočila: 226
7.6.2007 19:23:56   
bumbum
Ojla!

Sandra, veš da bomo stiskale pesti zate! In tokrat BOŠ videla ti magični user posted image !

Kaj pravi moj UZ: naletela sem spet na ono dr., ki je raje tiho kot, da kaj pove. Ampak danes je bla vseeno malo boljše razpoložena. Pa še jaz sem se jo spomnila kaj vprašat, za razliko od zadnjič. Torej, sluznica se je malce stanjšala user posted image , je zdaj debela 4mm, v levem in desnem jajčniku pa pridno rasteta po dva foliklauser posted image user posted image user posted image user posted image (bravo za vsakega posebej in vse skupaj). V desnem sta velika 10mm, v levem pa 11mm, ostali so bolj majčkeni.
V soboto imam 3.UZ.
Lp!

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 227
7.6.2007 19:45:01   
dajamaja
Bravo, kokice. Kar lepo valite dalje!
Sandra jutri pa bo veselje user posted image user posted image .

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 228
7.6.2007 20:03:30   
tosja
user posted image  user posted image IUI - majčice, junijčice user posted image  user posted image  

user posted image  curkica (2. IUI, MB )
- 30.05. 1. UZ
- 06.06. 2.UZ
- 08.06. 3. UZ
- 09.06. IUI

user posted image  nana
    - 04. 05. user posted image  
    - 09.05. 1. UZ

user posted image  sarcy21 (1. IUI, Praga) 

user posted image  Tia-na (1. IUI, LJ)
    - 28. 05. 1. UZ
    - 30.05. 2. UZ
    - 31.05. 3. UZ + STOP
    - 02.06. IVI
    - 16.06. TEST

user posted image  anadejka (1. IUI, Praga)

user posted image  Sandra978 (1.IUI, LJ)
    - 14. 05. začetek špikanja Gonal 
    - 20. 05. UZ
    - 22. 05. UZ 
    - 23. 05. IUI  user posted image  
- 07. 06. TEST user posted image

user posted image  bumbum (1. IUI, MB)
  - 30.05. dočakala user posted image
  -  03.06. začetek jemanja Klomifena (2 tab. 5. - 9. dne)
  -  04.06. 1. UZ

-  07.06. 2. UZ
  -  09.06. 3.UZ

user posted image   tosja (1. IUI, MB) 
   -  05.06. dočakala user posted image
   -  08.06. 1. UZ
   -  09. 06. začetek jemanja Klomifena (2 tab. 5. - 9. dne)

user posted image
  fras  (3.IVI, MB, čaka user posted image )

user posted image

Drage IUI-jevke - veselo na delo!

Javite s čim se drogirate in vse ostale pomembne datume,
pa seveda tudi to, katera klinika vas ima na grbi. user posted image

Pol pa kar veselo na delo. In ne glede na to, da bodo zdravniki pomagali,
lahko še doma malo user posted image user posted image user posted image  tako čisto za ziher.

Optimistični začetki - srečni konci! 

user posted image user posted image  FAN CLUB user posted image user posted image

Mojca9000, Anitka, ija, DaisyE, monikap, gold fish, Dalija, sonček.djukelcauser posted image , sayuri, dajamaja, HEL36, tosja user posted image ,

user posted image         

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

08.06.

tosja - 1. UZ user posted image

curkica - UZ user posted image
Sandra - TEST user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

- curkica user posted image  v pričakovanju sobote user posted image  user posted image  user posted image

- bumbum   user posted image

- Sandra978 user posted image  user posted image  user posted image  jutri pa sporoči user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  - da končno tud na tej temi odpremo poglavje: srečke  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 229
7.6.2007 22:16:16   
tosja

user posted image  

user posted image         

...da končno tud na tej temi odpremo poglavje: srečke  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 230
8.6.2007 11:59:05   
Sandra978
ojla, drage mojeuser posted image  še nič ne vemuser posted image
danes zjutraj sem naredila test, pa je bil negativen. Ob 8.00 sem šla na Leonišče, pa sem dala kri, da še to preverijo. Rezultat krvi bo šele v ponedeljek ob 12.00.
Sem pa za vsak slučaj spet dobila injekcije, da se začnem špikat, če bo user posted image  kljub vsemu prišla.
tako da za zdaj še ne morem vriskat pa piskat user posted image user posted image user posted image , bom pa držala user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas, ki  čakate na UZ, da bo čimveč foliklčkov, pa tudi debeli naj bodouser posted image
se vam oglasim v ponedeljek, ker imam cel vikend piknike user posted image  pa,pa

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 231
8.6.2007 13:15:56   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

user posted image  

user posted image         

...da končno tud na tej temi odpremo poglavje: srečke  user posted image

Sandra - v ponedeljek bomo praznovale!!! user posted image

user posted image    user posted image    user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 232
8.6.2007 13:49:46   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Sandra - v ponedeljek bomo praznovale!!! user posted image

user posted image    user posted image    user posted image

Pod tole se podpišem!!!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 233
8.6.2007 16:02:19   
curkica
Hojla, punce, en lep pozdrav še od mene!

Danes sem bila spet na UZ, ampak danes nisem več tako optimistična kot včeraj. Folikel je sicer zrasel na 17x18mm, sluznica pa se mi je stanjšala. Zadnjič je bila 4,6mm, danes pa samo 4. Sploh ne razumem več nič. A ne bi blo normalno, da bi bila samo še debelejša? Prosim mi lahko kera razloži.

U glavnem, jutri zvečer si dam stop injekcijo, v ponedeljek pa IUI. Pol bomo pa vidli!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 234
8.6.2007 17:58:35   
scubadiver
Drage punce, šele sedaj vidim kakšne muke so mi bile prišparane. Midva z mojim user posted image sva se namreč matrala leto in pol in sem se psihično pripravljala na dejstvo da bo potreba zdravniška pomoč, ko je ratalo. Mogoče malce za vzpodbudo, da rata tudi že ko obupaš.
Držim pestke vsem in misim na vas user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 235
8.6.2007 19:02:26   
bumbum
Curkica, a tvoja sluznica se tudi tanjša?user posted image Ja pa kaj je to? Moja se je tudi. Upam samo, da jutri ne bo še tanjša!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 236
10.6.2007 11:54:39   
eve
Lep pozdrav vsem po dolgem dolgem času. Dolgo sem upala, da nama bo z možem uspelo po naravni poti, pa ni nič od tega. Ko sem aprila dobila napotnico za kliniko, pa se mi je podrl svet. Najprej. Potem pa se na novo sestaviš, pa gre.

Torej: zdi se mi, da se lahko priključim vašemu "klubu", da nam bo s skupnimi močmi uspelo.

Čakam na 1. postopek IUI pri dr. Rešu, s klomifenom sem začela 4. junija (3. - 5. dan ciklusa po 1/2 tabletke na dan). Prvi UZ imam 13. junija zjutraj.

Občudujem vas - in to vse po vrsti, tako ste močne in optimistične. Jaz nisem pesimistična, samo menda je procent uspeha tako majhen, da je (menda) zelo malo možnosti, da ti uspe.

Toliko zaenkrat! Lepo nedeljo vsem.

Upanje je nekaj mehkega, ki se spusti na dušo in zapoje melodijo brez besed in nikoli ne obmolkne ...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 237
10.6.2007 11:58:32   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: eve

Jaz nisem pesimistična, samo menda je procent uspeha tako majhen, da je (menda) zelo malo možnosti, da ti uspe.

Toliko zaenkrat! Lepo nedeljo vsem.

Eve, je pa veselje potem toliko večje, ko dobiš svojo user posted image . In jih malo, ki jim je uspelo - zakaj ne bi še tebi!? Kar pogumno.

(odgovor članu eve)
Neposredna povezava do sporočila: 238
10.6.2007 12:01:42   
dajamaja
user posted image user posted image Tosja, v petek si bila na 1. UZ. Si se lepo dogovorila za naprej, al rabiš pomoč?  user posted image  

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 239
10.6.2007 18:17:26   
bumbum
Eve, bo uspelo! Ker enostavno mora! Enkrat že!

Jaz sem bila včeraj na 3. UZ in po novem lepo raste samo še en folikel(je velik 15mm), ostali so ostali manjši. Je pa rekel dr. da bo ta en sigurno "dozorel", če že drugi ne bojo in po njegovem bo to verjetno v sredo ali petek. Jutri me čaka 4. UZ. Aja, sluznica pa še vedno le 4mm.user posted image

Tosja, kako je bilo?
Sandra, stiskam pesti!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 240
10.6.2007 20:38:37   
dajamaja
Bumbum, saj ga bodo jutri ostali dohiteli. Pravijo, da brezalkoholno pivo tudi pomaga k rasti user posted image   

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 241
10.6.2007 22:08:06   
bumbum
user posted image user posted image Dajamaja, ga ravno pijem user posted image user posted image . Jaz bi mela vsaj dva folikelčka. Da bo malce več možnosti.user posted image Drugače pa je bolje eden kot nobeden.user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 242
11.6.2007 9:03:41   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum

user posted image user posted image Dajamaja, ga ravno pijem user posted image user posted image . Jaz bi mela vsaj dva folikelčka. Da bo malce več možnosti.user posted image Drugače pa je bolje eden kot nobeden.user posted image

Bumbum se je pivo izkazalo za čarobni napoj?
Pa Sandro čakamo z dobrimi novicami.
Sicer bo pa potrebna vloga na zvezo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nič novic - nevzdržni pogoji za delo user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 243
11.6.2007 9:07:12   
bumbum
He he, dajamaja. Ne vem še, mam UZ ob 11.20. Komaj že čakam.

Jaaaaaa,Sandra! Kje so lepe novice??

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 244
11.6.2007 9:13:51   
dajamaja
Maš še ravno čas za deci user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 245
11.6.2007 9:38:40   
bumbum
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti si pa res faca, dajamaja!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 246
11.6.2007 11:33:21   
bumbum
Še vedno ni novic od sandre? Joooj, nas pusti čakati!

UZ je pokazal, da smo pridelali en lep folikel, jutri grem po stop injekcijo, v čet. pa IUI. Sluznica je zdaj debela 5mm, jupiiiiii!

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 247
11.6.2007 13:11:46   
dajamaja
user posted image Super,  Bumbum!!
Držim pesti za četrtek in naprej!user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 248
11.6.2007 13:59:53   
MARTINŠČICA

UZ je pokazal, da smo pridelali en lep folikel, jutri grem po stop injekcijo, v čet. pa IUI. Sluznica je zdaj debela 5mm, jupiiiiii!

Kar tako naprej! Srečno v četrtek!

200% MAMI

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 249
11.6.2007 14:48:36   
Sandra978
ojla ringarajčiceuser posted image  nič ni. Sem danes klicala in so mi rekli, da je vrednost krvnega testa samo 2,2. Nosečke imajo vrednost 200 ali večuser posted image  user posted image  pa še vedno ni. Ne vem, zakaj mi zamuja že 6 dni. Verjetno je vse psiha.
nič, grem na 2. IUI.
lepo se imejte, bomo pa čez en mesec praznovaleuser posted image user posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?