Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 7.6.2007 15:58:36
|
|
|
|
curkica
|
Ojla! Sandra978, držim pesti za jutrišnji test. Pa nekak sem kar prepričana, da bo . Jaz sem bila včeraj na UZ, je bla ena ful prjazna dohtarca. V desnem jajčniku sta mi lepo zrasla dva foliklčka; eden pribl. 17mm, drugi malo manjši - 11mm. Naredila mi je tudi 3D ultrazvok, ampak tisto mi ni blo čist najbolj jasno. Na ekranu nisem vidla nič kaj dosti več, kot pri navadnem UZ. Jah, se pač ne spoznam tako dobro, kot oni... Jutri imam še en UZ, potem pa mislim da v soboto D dan. Tako je nekaj omenjala ta doktorca. Sicer se zelo zelo bojim razočaranja, ampak nekak sem veliko bolj sproščena tokrat, kot pri prvem IUI. Si pa ful, ful želim, da bi bilo tokrat uspešno. Že moj je že čisto nervozen in neučakan. Vam poročam, čim bo kaj novega! Vsem "kokoškam" lep dan že naprej!!!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 7.6.2007 19:23:56
|
|
|
|
bumbum
|
Ojla! Sandra, veš da bomo stiskale pesti zate! In tokrat BOŠ videla ti magični ! Kaj pravi moj UZ: naletela sem spet na ono dr., ki je raje tiho kot, da kaj pove. Ampak danes je bla vseeno malo boljše razpoložena. Pa še jaz sem se jo spomnila kaj vprašat, za razliko od zadnjič. Torej, sluznica se je malce stanjšala , je zdaj debela 4mm, v levem in desnem jajčniku pa pridno rasteta po dva folikla (bravo za vsakega posebej in vse skupaj). V desnem sta velika 10mm, v levem pa 11mm, ostali so bolj majčkeni. V soboto imam 3.UZ. Lp!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 7.6.2007 19:45:01
|
|
|
|
dajamaja
|
Bravo, kokice. Kar lepo valite dalje! Sandra jutri pa bo veselje .
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 7.6.2007 20:03:30
|
|
|
|
tosja
|
IUI - majčice, junijčice curkica (2. IUI, MB ) - 30.05. 1. UZ - 06.06. 2.UZ - 08.06. 3. UZ - 09.06. IUI nana - 04. 05. - 09.05. 1. UZ sarcy21 (1. IUI, Praga) Tia-na (1. IUI, LJ) - 28. 05. 1. UZ - 30.05. 2. UZ - 31.05. 3. UZ + STOP - 02.06. IVI - 16.06. TEST anadejka (1. IUI, Praga) Sandra978 (1.IUI, LJ) - 14. 05. začetek špikanja Gonal - 20. 05. UZ - 22. 05. UZ - 23. 05. IUI - 07. 06. TEST bumbum (1. IUI, MB) - 30.05. dočakala - 03.06. začetek jemanja Klomifena (2 tab. 5. - 9. dne) - 04.06. 1. UZ - 07.06. 2. UZ - 09.06. 3.UZ tosja (1. IUI, MB) - 05.06. dočakala - 08.06. 1. UZ - 09. 06. začetek jemanja Klomifena (2 tab. 5. - 9. dne) fras (3.IVI, MB, čaka ) Drage IUI-jevke - veselo na delo! Javite s čim se drogirate in vse ostale pomembne datume, pa seveda tudi to, katera klinika vas ima na grbi. Pol pa kar veselo na delo. In ne glede na to, da bodo zdravniki pomagali, lahko še doma malo tako čisto za ziher. Optimistični začetki - srečni konci! FAN CLUB Mojca9000, Anitka, ija, DaisyE, monikap, gold fish, Dalija, sonček.djukelca , sayuri, dajamaja, HEL36, tosja , 08.06. tosja - 1. UZ curkica - UZ - curkica v pričakovanju sobote - bumbum - Sandra978 jutri pa sporoči - da končno tud na tej temi odpremo poglavje: srečke
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 8.6.2007 11:59:05
|
|
|
|
Sandra978
|
ojla, drage moje še nič ne vem danes zjutraj sem naredila test, pa je bil negativen. Ob 8.00 sem šla na Leonišče, pa sem dala kri, da še to preverijo. Rezultat krvi bo šele v ponedeljek ob 12.00. Sem pa za vsak slučaj spet dobila injekcije, da se začnem špikat, če bo kljub vsemu prišla. tako da za zdaj še ne morem vriskat pa piskat , bom pa držala za vse vas, ki čakate na UZ, da bo čimveč foliklčkov, pa tudi debeli naj bodo se vam oglasim v ponedeljek, ker imam cel vikend piknike pa,pa
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 8.6.2007 13:15:56
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tosja ...da končno tud na tej temi odpremo poglavje: srečke Sandra - v ponedeljek bomo praznovale!!!
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 8.6.2007 13:49:46
|
|
|
|
dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tosja Sandra - v ponedeljek bomo praznovale!!! Pod tole se podpišem!!!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 8.6.2007 16:02:19
|
|
|
|
curkica
|
Hojla, punce, en lep pozdrav še od mene! Danes sem bila spet na UZ, ampak danes nisem več tako optimistična kot včeraj. Folikel je sicer zrasel na 17x18mm, sluznica pa se mi je stanjšala. Zadnjič je bila 4,6mm, danes pa samo 4. Sploh ne razumem več nič. A ne bi blo normalno, da bi bila samo še debelejša? Prosim mi lahko kera razloži. U glavnem, jutri zvečer si dam stop injekcijo, v ponedeljek pa IUI. Pol bomo pa vidli!!!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 8.6.2007 17:58:35
|
|
|
|
scubadiver
|
Drage punce, šele sedaj vidim kakšne muke so mi bile prišparane. Midva z mojim sva se namreč matrala leto in pol in sem se psihično pripravljala na dejstvo da bo potreba zdravniška pomoč, ko je ratalo. Mogoče malce za vzpodbudo, da rata tudi že ko obupaš. Držim pestke vsem in misim na vas
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 8.6.2007 19:02:26
|
|
|
|
bumbum
|
Curkica, a tvoja sluznica se tudi tanjša? Ja pa kaj je to? Moja se je tudi. Upam samo, da jutri ne bo še tanjša!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 10.6.2007 11:54:39
|
|
|
|
eve
|
Lep pozdrav vsem po dolgem dolgem času. Dolgo sem upala, da nama bo z možem uspelo po naravni poti, pa ni nič od tega. Ko sem aprila dobila napotnico za kliniko, pa se mi je podrl svet. Najprej. Potem pa se na novo sestaviš, pa gre. Torej: zdi se mi, da se lahko priključim vašemu "klubu", da nam bo s skupnimi močmi uspelo. Čakam na 1. postopek IUI pri dr. Rešu, s klomifenom sem začela 4. junija (3. - 5. dan ciklusa po 1/2 tabletke na dan). Prvi UZ imam 13. junija zjutraj. Občudujem vas - in to vse po vrsti, tako ste močne in optimistične. Jaz nisem pesimistična, samo menda je procent uspeha tako majhen, da je (menda) zelo malo možnosti, da ti uspe. Toliko zaenkrat! Lepo nedeljo vsem.
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 10.6.2007 11:58:32
|
|
|
|
dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: eve Jaz nisem pesimistična, samo menda je procent uspeha tako majhen, da je (menda) zelo malo možnosti, da ti uspe. Toliko zaenkrat! Lepo nedeljo vsem. Eve, je pa veselje potem toliko večje, ko dobiš svojo . In jih malo, ki jim je uspelo - zakaj ne bi še tebi!? Kar pogumno.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 10.6.2007 12:01:42
|
|
|
|
dajamaja
|
Tosja, v petek si bila na 1. UZ. Si se lepo dogovorila za naprej, al rabiš pomoč?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 10.6.2007 18:17:26
|
|
|
|
bumbum
|
Eve, bo uspelo! Ker enostavno mora! Enkrat že! Jaz sem bila včeraj na 3. UZ in po novem lepo raste samo še en folikel(je velik 15mm), ostali so ostali manjši. Je pa rekel dr. da bo ta en sigurno "dozorel", če že drugi ne bojo in po njegovem bo to verjetno v sredo ali petek. Jutri me čaka 4. UZ. Aja, sluznica pa še vedno le 4mm. Tosja, kako je bilo? Sandra, stiskam pesti!!!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 10.6.2007 20:38:37
|
|
|
|
dajamaja
|
Bumbum, saj ga bodo jutri ostali dohiteli. Pravijo, da brezalkoholno pivo tudi pomaga k rasti
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 10.6.2007 22:08:06
|
|
|
|
bumbum
|
Dajamaja, ga ravno pijem . Jaz bi mela vsaj dva folikelčka. Da bo malce več možnosti. Drugače pa je bolje eden kot nobeden.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 11.6.2007 9:03:41
|
|
|
|
dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum Dajamaja, ga ravno pijem . Jaz bi mela vsaj dva folikelčka. Da bo malce več možnosti. Drugače pa je bolje eden kot nobeden. Bumbum se je pivo izkazalo za čarobni napoj? Pa Sandro čakamo z dobrimi novicami. Sicer bo pa potrebna vloga na zvezo . Nič novic - nevzdržni pogoji za delo
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 11.6.2007 9:07:12
|
|
|
|
bumbum
|
He he, dajamaja. Ne vem še, mam UZ ob 11.20. Komaj že čakam. Jaaaaaa,Sandra! Kje so lepe novice??
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 11.6.2007 9:13:51
|
|
|
|
dajamaja
|
Maš še ravno čas za deci
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 11.6.2007 9:38:40
|
|
|
|
bumbum
|
Ti si pa res faca, dajamaja!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 11.6.2007 11:33:21
|
|
|
|
bumbum
|
Še vedno ni novic od sandre? Joooj, nas pusti čakati! UZ je pokazal, da smo pridelali en lep folikel, jutri grem po stop injekcijo, v čet. pa IUI. Sluznica je zdaj debela 5mm, jupiiiiii!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 11.6.2007 13:11:46
|
|
|
|
dajamaja
|
Super, Bumbum!! Držim pesti za četrtek in naprej!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 11.6.2007 13:59:53
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
UZ je pokazal, da smo pridelali en lep folikel, jutri grem po stop injekcijo, v čet. pa IUI. Sluznica je zdaj debela 5mm, jupiiiiii! Kar tako naprej! Srečno v četrtek!
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 11.6.2007 14:48:36
|
|
|
|
Sandra978
|
ojla ringarajčice nič ni. Sem danes klicala in so mi rekli, da je vrednost krvnega testa samo 2,2. Nosečke imajo vrednost 200 ali več pa še vedno ni. Ne vem, zakaj mi zamuja že 6 dni. Verjetno je vse psiha. nič, grem na 2. IUI. lepo se imejte, bomo pa čez en mesec praznovale
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?