Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 21.5.2007 16:10:15
|
|
|
|
Sandra978
|
ojla V nedeljo folikli še niso bili dovolj zreli, tako da nadaljujem z gonalom ,jutri grem spet na UZ. lepo se imejte, pa vse takoj ven na sončka
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 21.5.2007 18:41:11
|
|
|
|
dajamaja
|
Super koka!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 21.5.2007 18:57:22
|
|
|
|
DaisyE
|
IUI - majčice, junijčice 1. tosja (MB, 1. IUI) - 03. 05. - 07. 05. 1. UZ - 07. 05 - začetek klomifena (5. - 9. dan - 2 tbl.) - 14. 05. 2. UZ - 17. 05. 3. UZ - 21. 05. 4. UZ - 22. 05. 5. UZ 2. curkica (2. IUI, čaka ) 3. nana - 04. 05. - 09.05. 1. UZ 4. sarcy21 (1. IUI, Praga) 5. Tia-na (1. IUI, LJ, čaka ) 6. anadejka (1. IUI, Praga) 7. Sandra978 (1.IUI, LJ) - 14. 05. začetek špikanja Gonal - 20. 05. UZ - 22. 05. UZ 8. bumbum (1. IUI, MB čaka ) Drage IUI-jevke - veselo na delo! Javite s čim se drogirate in vse ostale pomembne datume, pa seveda tudi to, katera klinika vas ima na grbi. Pol pa kar veselo na delo. In ne glede na to, da bodo zdravniki pomagali, lahko še doma malo tako čisto za ziher. Optimistični začetki - srečni konci! FAN CLUB Mojca9000, Anitka, ija, DaisyE, monikap, gold fish, Dalija, sonček.djukelca , sayuri, dajamaja, Jutri stiskamo pesti za sandro978 in tosjo!!!!!! DAJMO FOLIKELČKI.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 21.5.2007 19:54:10
|
|
|
|
Tia-na
|
Jupi, moja M se je končno prikazala in v ponedeljek imam že prvi UZ. Pri meni bo šlo bolj hitro, ker sem na klomifenu pa kratke cikluse imam-25 dni.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 21.5.2007 20:10:07
|
|
|
|
DaisyE
|
Tia-na Želim ti uspešen štart.
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 21.5.2007 21:30:40
|
|
|
|
bumbum
|
O, Tia-na! Sem vesela, da se je končno začelo! ZDaj pa naj se čim prej kaj lepega zgodi!!! Stiskam pesti!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 21.5.2007 21:43:43
|
|
|
|
HEL36
|
Tia-na, sam da se premika in poročaj bumbum, zdaj nekje si ti na vrsti ne? Marjetka, a lahk tut jaz dobim članstvo v fan klubu, da pomagam pesti držat ali so kaki posebni pogoji
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 22.5.2007 14:30:53
|
|
|
|
Sandra978
|
Tia-na, mislim nate, držim pesti, pa poročaj. DaisyE, ti pa lahko napišeš v seznam, DA BO JUTRI IUI!!!!!! Foliklčki so bili velikosti 18 (ne vem, kaj to je), ampak važn je, da imam ovulacijo in stop injekcija sploh ne bo potrebna. Jutri ob 9.30 gremo V AKCIJO, pol pa na morje in čakat rezultat bai bai
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 22.5.2007 14:32:23
|
|
|
|
Sandra978
|
Tosja, kako je bilo na UZ? Kdaj začneš?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 22.5.2007 16:53:01
|
|
|
|
tosja
|
Sandra978 Nima dobrih novic bom pa ostala navijačica vsem borkam Eni zdravnici bi danes lahko zavila vrat Včeraj se je režala, danes pa mi je dr. Kovačeva rekla:" Žal je folikel že počil!" so tekle v potokih... Sedaj sem že bolje Ostajam NAVIJAČICA ...dajmo punce
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 22.5.2007 17:47:20
|
|
|
|
dajamaja
|
Tosja, a jaz to prav berem? Se je to tebi zgodilo? Oprosti, ampak res ne dojemam.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 22.5.2007 19:15:12
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Tosja, a jaz to prav berem? Se je to tebi zgodilo? Oprosti, ampak res ne dojemam. res je dajamaja - tud jaz sem imela v glavi tisoč in en scenarij...sam tega, žal ni bilo... Sem pa besna ko na dohtarco, žal pa ne vem njenega priimka čez dva tedna grem k svoji G, če ne druga si bom olajšala dušo in rekla kakšno krepko čez to dohtarco... ...mi je čist vseeno, kaj si misli. Jaz bom tisto kar mislim - POVEDALA!!!
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 22.5.2007 19:43:08
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: tosja IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Tosja, a jaz to prav berem? Se je to tebi zgodilo? Oprosti, ampak res ne dojemam. Sigruno tista mlada,ki nima pojma o ničem.Ki je mnei elevit podturila meni je pa smao zgago naredil.Bomo sedaj videli kaj je njen pogoj ko bom jaz imela test.Tosja žal mi je. LP Mojca
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 22.5.2007 19:43:16
|
|
|
|
Sandra978
|
Tosja, saj ne morem verjet kaj se ti dogaja ampak ne zgubi upanja. Takoj se dogovori za naslednji ciklus, saj grejo meseci mimo tebe, da sam ne veš. Jezo pa kar daj iz sebe in jim povej, kar jim gre. držim za tebe.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 22.5.2007 19:48:16
|
|
|
|
tosja
|
Mojca, ni bila Mlakarjeva - bila je meni neznana, govorila je hrvaško, zraven pa sam gleda ena, ki tud ne govori slovensko Danes pa sem bila tud nad Kovačevo razočarana, ker ni rekla nič drugega, kot to, da je počil.... Vse ostalo sem se pogovorila s sestro! ...seveda grem naslednji mesec v nov boj!
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 22.5.2007 19:57:51
|
|
|
|
DaisyE
|
IUI - majčice, junijčice curkica (2. IUI, čaka ) nana - 04. 05. - 09.05. 1. UZ sarcy21 (1. IUI, Praga) Tia-na (1. IUI, LJ) - 28. 05. 1. UZ anadejka (1. IUI, Praga) Sandra978 (1.IUI, LJ) - 14. 05. začetek špikanja Gonal - 20. 05. UZ - 22. 05. UZ - 23. 05. IUI bumbum (1. IUI, MB čaka ) Drage IUI-jevke - veselo na delo! Javite s čim se drogirate in vse ostale pomembne datume, pa seveda tudi to, katera klinika vas ima na grbi. Pol pa kar veselo na delo. In ne glede na to, da bodo zdravniki pomagali, lahko še doma malo tako čisto za ziher. Optimistični začetki - srečni konci! FAN CLUB Mojca9000, Anitka, ija, DaisyE, monikap, gold fish, Dalija, sonček.djukelca , sayuri, dajamaja, HEL36, tosja , Jutri stiskamo pesti za sandro978!!!!
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 22.5.2007 20:03:22
|
|
|
|
DaisyE
|
Pa to je za ! Sem rekla, grem najprej seznam zrihtat, da najdem besede... No pa jih še zdaj nisem našla!!!! "...ja pa guspa veste...kaj se razburjate...saj ste še mladi...hja je poču... ja pa zgleda nisem dobro pogledala...ne se zdaj neki razburjat..." Al kako si to predstavljajo!? Saj ne vem. Šit. Tosja ti jim kar povej. Nič se šparat! Pa drži se in nadaljuj! Jih naj kar en k... gleda. Smotke.
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 22.5.2007 20:31:27
|
|
|
|
DaisyE
|
Tosja draga... A ste kljub vsemu kaj trenirali doma? Če ste, je pa mogoče keremu plavalčku vseeno uspelo priti na cilj... Da opravi svojo nalogo... Jaz še kar upam. Vsaka mala šansa prav pride...
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 22.5.2007 21:13:01
|
|
|
|
DaisyE
|
Marjetka, a lahk tut jaz dobim članstvo v fan klubu, da pomagam pesti držat ali so kaki posebni pogoji Draga HEL36 nobenih posebnih pogojev nimamo, nobene članarine, tudi nobenih znanj ne rabiš pokazat. Samo navijat se ti mora dat. Oprosti, ker nisem prej nič rekla, ampak me je tole s tosjo čisto iztirilo. Dobrodošla. Sandra978 tebi pa jutri želim, da vse teče kot po maslu in da plavalci opravijo svojo nalogo tako kot je treba.
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 22.5.2007 22:50:58
|
|
|
|
ija
|
Sej ne morem verjet, tosja maš pa res smolo sem v mislih s tabo, drži se, pa čimprej v nov boj, zdravnikom pa le povej ta svoje. Gre men tud ful na živce, k so tok pametni, ne pomislijo pa, kaj vse tele zadeve pomenijo za nas go, tosja, go, kljub vsemu! ija
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 23.5.2007 10:37:59
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
tosja, če jo boš videla dohtarco jo v p.m. pošlji! pa katero ji pripopi! želim pa ti,da bo naslednji postopek bolj uspešen!
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 23.5.2007 15:27:48
|
|
|
|
Sandra978
|
ojla punce samo da se vam javim, da je vse OK. IUI je bila popolnoma neboleča in je trajala vsega 2 min. pa sem za vsak slučaj G opozorila, da ne bo vstavla kakšnega blond, pa s plavimi očmi, ker bo drugač hudič u bajt zdaj pa šibam na morje se mal zrelaxirat , se vam oglasim drug teden. baj baj
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 23.5.2007 17:45:43
|
|
|
|
bumbum
|
Uuuu, sandra! Zdaj pa stiskamo pesti!!! Uživaj na morju! Jaz pa mislim, da še ne bom tako zelo kmalu na vrsti. Šele enkrat v začetku junija bi morala moja priti. Me pa danes bolijo prsi za znoret, ampak tokrat niti ne upam, da bi se kaj prijelo, ker sva bila tako zelo lena, da joj. Torej, čakam da se prikaže .
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 23.5.2007 18:03:33
|
|
|
|
dajamaja
|
Sandra, ti pa tole kr mim grede. Super, držim pesti. Tosja, meni je tako žal. Prej sploh nisem dojemala, ker si bila na rednih kontrolah in še dan prej. Bi človek pričakoval, da bi opazili ... Kontroliran postopek, pa to. Zdej bo treba pa sapo zajet (jaz si rečem v rit sunt) pa it naprej! Ne bodi preveč žalostna in se osredotočaj na nov poskus. Že morda veš kdaj te bodo vzeli?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 23.5.2007 19:22:39
|
|
|
|
tosja
|
HVALA pupike, ker tako mislite name in sočustvujete... Marjeka... pa veš, da smo...še preden sem prišla domov, me je že čakal... bumbum - če prideš na vrsto v juniju (a čakaš junijsko ) bova skupaj stiskale pestke. Ker ti tud hodiš v MB tisto G pa bom zagotovo še srečala, pa o njej še marsikaj rekla... ...naslednji mesec, ko (če) pride grem spet v nov boj!!! ...za vse vas pa še na Sandro ne smem pozabiti - uživajjjjjjjjjjjjjjjjj in ko se vrneš naj te čaka prekrasno
< Sporočilo je popravil tosja -- 23.5.2007 19:24:08 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?