Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 9.4.2008 17:55:35
|
|
|
|
monikap
|
YULIAH ne grdoba nesme priti jaz hočem čez 8 mesecev pestovat tvoja . Snežinka ti kar hitro test naredi drugače pridem Spelki pomagat. Ashajt ni potrebno,da imaš kakšne občutke saj smo si vse med sbo zelo različne in ene imajo razne znake in občutke druge pa nič ti se samo sprosti jaz ti stiskam pestke,da bo plusek. Bumbum tudi tebi ogromne pestke. maša 82 ti pa hitro poštarja lovit,da ti prinese pošto . Spelka le kaj bi me brez tebe .
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 9.4.2008 18:07:28
|
|
|
|
snežinka7
|
spelka12, YULIAH, monikap prav bom pa jutri naredila test in vam potem sporočim. OK! Samo upam, da se bo pokazalo to kar že zelo dolgo pričakujem. Malo vas še pustim čakat, tudi sama sem že nestrpna ampak eno noč še prespim potem pa bomo videli. Tu pa vam vsem skupaj, ki navijate zame pošiljam
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 9.4.2008 18:15:51
|
|
|
|
monikap
|
Snežinka jutri bo močan plusek boš videla jaz že nestrpno čakam novičke in stiskam pestke.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 9.4.2008 18:28:25
|
|
|
|
snežinka7
|
Monika hvala veš bila bi zelo vesela, če bi zagledala plus, samo si nekako ne morem še reči, da tako bo.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 9.4.2008 19:58:39
|
|
|
|
Fargesia
|
Snežinka, držim pesti!!!
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 9.4.2008 21:29:04
|
|
|
|
snežinka7
|
maša hvala
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 10.4.2008 10:28:53
|
|
|
|
Fargesia
|
snežinka!!! kje si z novicami?
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 10.4.2008 10:35:23
|
|
|
|
bumbum
|
Snežinkica, tudi jaz te čakam!!! Yuliah, kako kaže?Upam zate!!!
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 10.4.2008 13:19:00
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: monikap YULIAH ne grdoba nesme priti jaz hočem čez 8 mesecev pestovat tvoja . Se popolnoma strinjam z monikap. šcšcšcšcšcšcšcšcšcšcš teta stran. Snežinka ti kar hitro test naredi drugače pridem Spelki pomagat. Pa ne mislit, da nisva resni. Jaz mam avto že v prvi . Lulaj hitro. Misli na slapove, reke, deročo tekočo vodo, kapljanje vode iz pipe.....a te že kaj lulat
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 10.4.2008 13:38:44
|
|
|
|
snežinka7
|
No pa sem se vseeno upogumila in poklicala mojega pa mu naročila naj gre v lekarno in mi kupi test, tako da ko bom naredila test vam takoj sporočim. Prav, samo veste kako me je strah, da bom zopet razočarana. Punce držite pesti!
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 10.4.2008 13:49:01
|
|
|
|
spelka12
|
Veš da držimo pesti za tebe. Močno. Razočaranje je pa pač del življenja. Brez tega ni uspehov zato...... upamo na najboljše.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 10.4.2008 14:33:46
|
|
|
|
monikap
|
Snežinka kaj zdaj bova z spelko res morali prit do tebe .jaz že z vsemi štirimi stiskam pestke me že vse boli. YULIAH kako si pa ti pupa naša?Upam,da izcedka ni več.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 10.4.2008 16:09:02
|
|
|
|
YULIAH
|
Drage IUI-jevke. Danes je prišla, v vsej svoji rdeči mogočnosti, ne vem če je še upanje za moja dva , .... .
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 10.4.2008 16:23:19
|
|
|
|
monikap
|
YULIAH ne no pa to ne more biti res.kaj naj ti povem draga moja z teboj in ti pošiljam močne .
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 10.4.2008 16:42:18
|
|
|
|
snežinka7
|
drage moje sem delala test pa je negativen YULIAH pa ne no zakaj je morala priti ta tečnoba
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 10.4.2008 17:00:27
|
|
|
|
snežinka7
|
Punce kaj mislite mogoče pa je bilo za test še prezgodaj, saj M ne pričakujem od jutri naprej. Moji ciklusi so od 28 - 34 dni. Je mogoče še kakšna možnost ali ne? Zelo sem žalostna, prsa so še vedno boleča, špikanja skoraj več ni. No nevem kaj to pomeni.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 10.4.2008 17:03:43
|
|
|
|
sapi
|
snežinka7 upam, da se še kaj spremeni ... kako je s temi testi ne bi vedela ... jaz močno upam in stiskam pesti, da pa le si delala test prekmalu ... sicer je pa tu pše krvni test ...
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 10.4.2008 19:00:22
|
|
|
|
bumbum
|
Yuliah, pa še tukaj, ker vem, da le to v takih trenutkih majčkeno pomaga: mooooooooooooooočan stiskec!!! Drži se, punca moja! Snežinka, zate pa še upamo!
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 10.4.2008 19:11:10
|
|
|
|
snežinka7
|
bumbum hvala, tudi jaz še upam in si močno želim, da tečke ne bo!!!
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 10.4.2008 19:41:08
|
|
|
|
YULIAH
|
Vsem vam hvala za vse spodbudne besede . Snežinka, še je upanje. Daj nas vsaj ti razveseli ....
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 11.4.2008 10:42:38
|
|
|
|
snežinka7
|
Moje še ni, prsi so še boleče in napete, še upam naprej dokler se ne prikaže .
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 11.4.2008 10:53:55
|
|
|
|
snežinka7
|
Punce moje sedaj sem klicala v LJ. pa mi je gospa Tatjana rekla, da če do ponedeljka ne dobim , naj pridem potem na BHCG. Če pa slučajno pride , pa moram počakat en ciklus, ker se drugače ne bi izšlo zaradi dopustov. Punce držite pesti, da moje tečke ne bo.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 11.4.2008 11:14:12
|
|
|
|
Fargesia
|
Snežinka, upam da bo bhcg pokazal pozitivno!!! joj, pol pa tud jst ne bom zdaj na vrsto prišla al kako...no, moja M naj bi okoli 1.5. prišla...aja, sej pol pa klomifen od 5.-9. dne in je takrat že konc dopustov...
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 11.4.2008 11:34:51
|
|
|
|
snežinka7
|
maša takrat je že konec dopustov
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 11.4.2008 12:00:03
|
|
|
|
Fargesia
|
Snežinka, stiskam pesti, da ne bo tvoje tečke!!!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?