Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 21.4.2008 8:52:55
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashajt Punce tudi jaz sporočam da me je v soboto obiskala ... Očitno bo pot še malo daljša...
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 21.4.2008 11:08:06
|
|
|
|
snežinka7
|
Ashajt žal mi je
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 21.4.2008 18:24:14
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashajt Punce tudi jaz sporočam da me je v soboto obiskala ... Očitno bo pot še malo daljša... Ej bejbi ful mi je žal.Pa sej bo.Bomo na kakšno rekli.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 22.4.2008 15:53:20
|
|
|
|
gold fish
|
...punce...malo sem skočila k vam iz IVF/ICSI..... a ve mogoče katera kako je kaj s Tosjo? PDP je imela 10.4., zdaj bi že skor moglo bit kaj novičk..... Drugače pa lepo bodite in pestke za vse, da rata čimprej. Goldfish
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 22.4.2008 21:43:54
|
|
|
|
bumbum
|
Ahajt, objemček zate!!! Tudi mene zanima kako je naša tosja!
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 24.4.2008 11:33:27
|
|
|
|
witto
|
Punce,prosim dejte mi pomagat. Danes je 8 dan po iui, ne čakam 2.5. zjutraj sem se zbudila z takimi krčmi, kot, da bi imela , spila sem 2 buscopana, in krč je minil, a to mogoče pomeni, da ne bo nič?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 14.5.2008 19:52:43
|
|
|
|
oktavija
|
Čao dekleta! Evo jaz se vam od danes pridružujem na temi IUI... Danes sem bila na prvem posvetu v MB in najprej so me poslali na IUI, ki ga imam največ 4x, če ne uspe pa dalje na IVF/ICSI.... Kako hitro set ve zanosila z IUI? No javite se kaj da počvekamo!!!
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 14.5.2008 20:16:44
|
|
|
|
Fargesia
|
O, Oktavija, pa sva spet skupaj!!!! jaz imam 19.5. UZ, pol pa v tistem tednu še IUI...odvisno od rasti foliklov. A imaš najprej K al kaj drugega? jaz imam 2x K, pol pa gonal F.
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 15.5.2008 15:24:06
|
|
|
|
oktavija
|
Čao Mašika je spet sve skupaj, naju usoda združuje! Ja najprej 2 x K , potem pa neke ampule sam še nevem katere... Jaz čakam na , ki že 10 dni zamuja, pol grem pa na ultrazvok in 5 dan cikla Klomifen..... čez 10 dni pa IUI... A ti si že bila na prvem IUI? Maša kam pa hodiš, jaz sem v MB... Lep pozdrav!
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 15.5.2008 22:55:00
|
|
|
|
Fargesia
|
Oktavija, jaz hodim v LJ. nisem še bila na IUI...jutri je zadnji dan K, pol v ponedeljek UZ in takrat več izvem... a si šla na krvni test?
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 16.5.2008 8:37:50
|
|
|
|
Fargesia
|
Oktavija, želim ti da se ti tole hitr porihta in pol hitro na IUI!!!! lep dan! pri nas ni nič sončka...zdej je skos bil, danes pa nič...eh, Ljubljana....
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 20.5.2008 8:58:36
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish a ve mogoče katera kako je kaj s Tosjo? PDP je imela 10.4., zdaj bi že skor moglo bit kaj novičk..... Mal z zamudo sporočam, da sem 04.04.2008 postala mamica najlepšemu čmrleku na svetu... Vsem držim pestke in se veselim s Špelko čestitke za dva ...za vse bo posijalo sonce
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 20.5.2008 9:17:19
|
|
|
|
Fargesia
|
Tosja, ČESTITKE!!!!
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 20.5.2008 13:57:58
|
|
|
|
monikap
|
Tosja iskrene čestitke sedaj se pa lepo cartajte.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 20.5.2008 14:43:26
|
|
|
|
snežinka7
|
tosja iskrene čestitke, sedaj pa se kar lepo cartaj
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 23.5.2008 19:33:26
|
|
|
|
Fargesia
|
da še tukaj javim.... moji folikli so tok pridno rastli da so v levem en 21mm, v desnem dva 20mm, en 16 in en 11...se pravi da so trije folikli "godni za ženitev". danes bi moral dbit stopko, ampak je LH test pokazal vrh in imam jutri dopoldne IUI!!!!
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 5.6.2008 14:08:11
|
|
|
|
roth
|
malo sem prišla pokukat,pri meni nič novega klomifen in nič razultatov ,tako sedaj pa odhajam v prago na ometno oploditev samoplačniško pa kar bo bo čakalne dobe ni tako ko pri nas samo se naročiš in prideš.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 5.6.2008 22:08:23
|
|
|
|
blanč
|
Roth, saj je pri nas tudi tako, če greš samoplačniško.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 5.6.2008 22:58:42
|
|
|
|
sarcy21
|
Koliko pa pri nas stane samoplačniški IUI? Približno
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 6.6.2008 22:08:01
|
|
|
|
spelka12
|
Joj kolk se malo javljate . Kako ste punce? mašika za tebe vem, da trepetaš. Veliiiko sreče. Pa ostale? Lep pozdrav od nas treh
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 6.6.2008 22:16:56
|
|
|
|
Fargesia
|
Ja, špelka, res je tale tema čist zamrla...
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 9.6.2008 7:36:06
|
|
|
|
september1
|
pozdravljene.Vse ki ste od postopka IUI in čakate na željeni rezultat močno stiskam pesti,še posebej ker grem tudi jaz v ta postopek in vem kaj prestajate.Nimam še datuma ker grem najprej ta mesec na hsg pol pa na IUI.A na IUI prideš še isti mesec na vrsto ko se naročiš al je čakalna doba več mesecev? hvala in lp
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 11.6.2008 12:37:58
|
|
|
|
roth
|
jutri grem k rešu,pa da vidim koliko so mi folikli zrastli in če mi bo hotev naredit iui v ponedeljek in sedaj v petek dat stopko vse samoplačniško bo če ne pa vija praga.polni kufer imam tega čakanja pa bulit v teste itd...TAKO da ta mesec pol pa so tako dopusti in ni nič z rešom,čeprav mi je ta reš čes dalje majn všeč.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 11.6.2008 12:40:58
|
|
|
|
roth
|
če boš šla samoplačniško boš takoj na vrsti še preiskav nekih nerabiš,samo morata tja pridit z partnerjom skupaj.kako je pa preko zavarovanja pa nevem.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?