Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 3.4.2008 8:49:22
|
|
|
|
Fargesia
|
witto, ne!!! pa to ne more bit res!!!! jst sem pa tako upala zate...
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 3.4.2008 9:14:35
|
|
|
|
witto
|
Ja,sej sem tudi jast upala,sploh po včerajšnjem testu. Ampak,kaj čemo,je tako. Upajmo, da bo ta mesec bolje.Zdaj samo čakam, da mi konča ,še dobro, da jo imam zelo kratko, in v soboto akcija , in začet papat klomifenček
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 3.4.2008 9:49:41
|
|
|
|
snežinka7
|
monikap nevem kaj je z mano narobe imam rahle bolečine v jajčnikih, kaj misliš kaj to pomeni. Se bojim, da bo že prišla tečka, čeprav je še do nje daleč. witto žal mi je pa sem upala, da boš zagledala .Kaj sedaj takoj ponovno začneš z inekcijami ali imaš en mesec pavze?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 3.4.2008 9:51:05
|
|
|
|
snežinka7
|
oprosti nisem videla, da imaš ti klomifen.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 3.4.2008 9:56:31
|
|
|
|
witto
|
sem glih govorila z mojo ginekoliginjo. Namesto 5 dan ciklusa,bom že 3ciklusa,začela pit klomifen, ampak ne 2 tableti,samo 1 na 5 dni. 15.4. pa imam uz.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 3.4.2008 10:40:21
|
|
|
|
monikap
|
Snežinka7 to špikanje pa je lahko tudi znak nosečnosti pusti se presenetit stiskam pestke zate. wito pa ne no sem bila prepričana zate,da si nova nosečka bo pa sedaj uspelo a ne.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 3.4.2008 10:57:16
|
|
|
|
witto
|
Nedvomno
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 3.4.2008 10:58:03
|
|
|
|
Ashajt
|
Evo drage moje... moj jajček je zrasel na 19, endometrij je 10 in gremo jutri na insememnacijo... Držite pesti, da tudi rata...
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 3.4.2008 11:04:15
|
|
|
|
witto
|
Ashajt, boš videla,da bo uspešno . Držim pesti za čimprej!!
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 3.4.2008 11:32:03
|
|
|
|
snežinka7
|
monikap hvala Ashajt a si dobila stopko ali ne? Držim pesti za jutri .
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 3.4.2008 12:05:20
|
|
|
|
Ashajt
|
Hvala in stopka ni bila potrebna ker je bil HCG test 1 in sem očitno pred ovulacijo.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 3.4.2008 12:44:20
|
|
|
|
snežinka7
|
Ja tudi meni ni bila potrebna, ker je bilo enako kot pri tebi. Lepo in uspešno opravi jutri.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 3.4.2008 15:21:47
|
|
|
|
spelka12
|
ashajt dobro opravi jutri witto - orkalapipila ma ne no. 6 čut me je čisto zapustil . Res mi je žal. snežinka upam da špikanje pomeni .
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 3.4.2008 15:27:25
|
|
|
|
snežinka7
|
spelka12 hvala
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 3.4.2008 16:18:15
|
|
|
|
monikap
|
Spelka kako pa je bilo na UZ si videla svoji pikici ? ashajt za jutri veliko .
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 3.4.2008 19:43:24
|
|
|
|
spelka12
|
Evo mene, videla pa kar 2 srčka. Še dobro da sem ležala, drugač bi rešu v naročje zlezla. Vsem hvala za pesti, zlate ste res.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 3.4.2008 19:56:39
|
|
|
|
monikap
|
Spelka končno že cel dan letam na računalnik,da vidim tvoje novičke .Iskrene čestitke za dva srčka to je pa res čudovita novička.Jupi sem ful srečna zate .
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 3.4.2008 21:07:03
|
|
|
|
snežinka7
|
spelka12 čestitam,obenem pa sem zelo vesela za tvoja dva srčka.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 4.4.2008 9:33:58
|
|
|
|
bumbum
|
No, zdaj si pa ne morem več pomagat, da ne bi nič napisala: Spelkica12, tako zeloooooooo vesela sem zate! Ma kaj vesela, vesela na kvadrat(saj ne vem, če se me še spomniš.....pred časom sem že bila me IUI-jevkami)! Drugače pa tudi mene danes čaka inseminacija.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 4.4.2008 9:41:32
|
|
|
|
YULIAH
|
Spelka12, čestitke iz srca! Bumbum, zate pa stiskam pesti, mora ti uspet. Jaz še vedno počivam, v sredo imam kontrolo v bolnici, 14.4 pa izvemo NOVIČKE!
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 4.4.2008 10:25:36
|
|
|
|
spelka12
|
o bumbum, seveda se te spomnem luba duša. Še pogrešala sem te. Pridi malo k nam na borbo, tam so vse starešine zbrane. Pa inseminacijo imaš danes. Veliiiiko sreče.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 4.4.2008 10:27:31
|
|
|
|
ledenka
|
bumbum, držim pesti zate! in dobrodošla spet med nami
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 4.4.2008 10:58:14
|
|
|
|
snežinka7
|
bumbum držim pesti za inseminacijo, mora uspet
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 4.4.2008 11:51:28
|
|
|
|
monikap
|
Bumbum sem vedela,da te bo enkrat premagalo in boš prišla nazaj .Za danes pa ti stiskam močne pestke čez 14 dni pa seveda plusek na testu. YULIAH pupa moja kako si danes?Ti le lepo počivaj in pazi na svoja . Snežinka7 kako si pa ti?Kdaj delaš test?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 4.4.2008 13:06:00
|
|
|
|
snežinka7
|
monikap jaz še imam vedno prisotno špikanje, prav začutim nekaj, ko grem nevem no kaj je to. Pa boleče prsi, pa kar precej belega toka imam, je mogoče to kaj krivo. Test bom po vsej verjetnosti delala naslednjo soboto, če se pred ne prikaže . Saj je komaj ne pričakujem okrog 11.4. Kako pa ti kaj? Pri vas tudi tako čudno vreme kot pri nas? Malo sonca, potem spet tak veter, da sploh ni lepo biti zunaj. Lep pozdrav!
< Sporočilo je popravil snežinka7 -- 4.4.2008 13:07:35 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OHEndometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?