Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 11.4.2008 12:09:53
|
|
|
|
spelka12
|
snežinka RES upam, da je do pon.ne bo. yuliah žal mi je, v drugo gre raje.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 11.4.2008 13:14:21
|
|
|
|
snežinka7
|
žal moja tečka se že najavlja
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 11.4.2008 13:31:41
|
|
|
|
Fargesia
|
neee!!! šccccc, šccccc..
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 11.4.2008 14:02:12
|
|
|
|
YULIAH
|
Snežinka, pa ne, sigurno ne bo. Ne mislit na to !!!!!
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 11.4.2008 14:33:44
|
|
|
|
snežinka7
|
ja pa je prišla samo še nekam švoh je me pa nekaj zanima, jaz sem danes klicala v Lj. pa mi je sestra rekla, da če jo dobim med vikendom, da nemorem priti po inekcije ker oni ne delajo v stari porodnišnici pa mi jih ne morejo dati. Kaj pa naj sedaj naredim? Bi nilo prepozno, če grem v ponedeljek tja? Pa še nekaj kdaj pa začnejo oni z dopusti? Saj ni še prvi maj, da je relka, če jo dobim čez vikend bi se še dalo iti skoz glede UZ drugače pa ne. Kaj mi svetujete?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 13.4.2008 19:13:00
|
|
|
|
spelka12
|
O snežinkica žal mi je . A greš takoj v nov boj? kako ste pa ostale kaj?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 15.4.2008 9:58:47
|
|
|
|
Ashajt
|
Punce imam eno vprašanje? Kdaj lahko delam test če sem dobila inekcijo Pregnyl v petek 11.04.2008 kot podporo morebitni nosečnosti? Ali kaj vpliva na test?
< Sporočilo je popravil Ashajt -- 15.4.2008 10:01:16 >
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 15.4.2008 10:00:03
|
|
|
|
Ashajt
|
ups napaka...
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 15.4.2008 11:42:19
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashajt Punce imam eno vprašanje? Kdaj lahko delam test če sem dobila inekcijo Pregnyl v petek 11.04.2008 kot podporo morebitni nosečnosti? Ali kaj vpliva na test? Ja Pregnyl lahko pokaže lažni +.Tako da vsaj 10 dni po injekciji.To je minimalno,kar moraš počakat.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 15.4.2008 11:59:28
|
|
|
|
Ashajt
|
Ej Pikovitka hvala... se mi je zdelo...bomo pa še mal počakal
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 17.4.2008 9:14:05
|
|
|
|
Fargesia
|
končno sem dobila pošto za IUI!!!
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 17.4.2008 11:41:01
|
|
|
|
witto
|
maša82, vso srečo,da ti uspe . Jast sem danes opravila že 2 poskus iui, upajmo, da bo tokrat bolje
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 17.4.2008 13:23:42
|
|
|
|
snežinka7
|
witto držim pesti, da ti uspe maša 82 , končno si dobila pošto
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 17.4.2008 15:20:43
|
|
|
|
YULIAH
|
Witto, Maša, sedaj pa pri obeh gre zares stiskam pesti, da se vama vse lepo izide.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 17.4.2008 19:37:15
|
|
|
|
bumbum
|
Maša, vesela sem za tvojo pošto! Jaz pa sporočam, da tudi 4. IUI ni bil uspešen.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 17.4.2008 19:54:09
|
|
|
|
Fargesia
|
bumbum.... witto, držim pesti!
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 19.4.2008 13:06:55
|
|
|
|
snežinka7
|
bumbum kaj pa sedaj sledi IVF?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 19.4.2008 19:51:54
|
|
|
|
spelka12
|
oooo bumbum, zelo, zelo, zelo mi je žal . A greš zdaj na IVF? mašika moja, jupiiiiiiii. Pošta je tukaj, nizki štart. A si že pripravljena? Kdaj pa štartaš?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 20.4.2008 8:06:41
|
|
|
|
bumbum
|
Ne, ne.....ne še na IVF. Še dvakrat IUI z Gonalom......šele nato pa na listo za IVF. Mah, saj bo.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 20.4.2008 9:40:50
|
|
|
|
spelka12
|
Seveda da bo bumbum. Ampak ne razumem. Meni nikoli sploh niso ponudili možnosti IUI-ja ampak direkt na IVF. Kaj tolko komplicirajo pol pri vas? Če ne uspe npr.3x bi mogle it direkt na IVF, brez pardona. bumum upam, da ti kmalu uspe in ti nikoli sploh ne bo treba umetno zanosit.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 20.4.2008 11:35:34
|
|
|
|
bumbum
|
Spelči, hvala ti! Na IUI nas dajejo zato, ker ne vidijo razloga zakaj ne zanosimo. Ker je v bistvu vse ok..........edino ovulacij nimam........te pa mi sprožajo s Klomifenom oz. zdaj z Gonalom. Pri vama je blo tudi vse ok? Če bi bil recimo spermiogram slabši, bi me dali tudi direkt na IVF..........pa mene je itak tega IVF-a tak strah, da mi je v bistvu boljše, da še nisem na tem. Tvoji pikici sta ok?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 20.4.2008 11:45:22
|
|
|
|
ledenka
|
bumbumcek moja IUI je definitivno bolj mila oblika, ceprav te tud tu stimulirajo. Spelci, Resko sploh ne dela IUI, vsaj kolikor jaz vem. ampak on je itak poglavje zase bumbum, pri naju tudi ni nic tako narobe, s-gram je mal slabsi, ker se plavalcki limajo, ampak ne v taki meri, da bi bilo to indikacija za neplodnost. meni so v MB rekli, da bi naju s takimi rezultati pustili 2 leti poskusat, potem pa naprej. ampak jaz sem relativno stara, 34, in si tega enostavno ne morem vec privoscit, zato sva sla k Reskotu. morda bo pa v naslenjem ciklu kdaj se spet zacnes spikat?
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 20.4.2008 11:58:05
|
|
|
|
bumbum
|
Ledenka, dve leti bi vaju pustili čakat??? Tega nama nikol niso rekli.V bistvu nisva nič čakala.....skoz se je nekaj dogajalo. Najprej preiskave, zdaj skoz IUI-ji........bova pa čakala na IVF, če z IUI-ji ne uspe. Malo pavze bo pa tudi pasalo, se mi zdi(to se mi zdaj zdi.....bog ve kaj bo takrat, ko bo treba res čakat)........Tudi sama se rahlo obremenjujem z leti(kmalu jih bom štela 30)........preveč pa še ne. S tem se obremenjujem predvsem zato, ker sem si vedno želela ene tri otročke.......zdaj se mi pa te sanje oddaljujejo. Bom ZELO srečna že, če dobim enega.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 20.4.2008 12:11:40
|
|
|
|
ledenka
|
v MB je itak taka cakalna doba, da prej sigurno ne bi bila na vrsti ker sem bila tam, ko sva imela za sabo dobro leto nacrtnega delanja, oz. leto in 3 mes, ce se ne motim - bila sem pa itak sam zaradi laparo, ker je v MB precej kratka cakalna doba. no, za postopke je zato toliko daljsa...
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 21.4.2008 7:22:51
|
|
|
|
Ashajt
|
Punce tudi jaz sporočam da me je v soboto obiskala ... Očitno bo pot še malo daljša...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?