Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 4.4.2008 13:58:30
|
|
|
|
YULIAH
|
Monika, pri meni nič novega...malo počivam, obiski, danes sem že malo kuhala.Skratka, lenarim. Bumbum, za srečo...
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 4.4.2008 19:29:12
|
|
|
|
monikap
|
YULIAH ti le počivaj saj sedaj ste tri v enem. Snežinka naj bo tvoj test pozitiven.Če imaš beli tok pa si mogoče kakšno vnetje dobila.Vreme pa je tudi pri nas tko smotano spet sonce pa spet oblaki in veter,da te odpihne.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 4.4.2008 20:01:08
|
|
|
|
dajamaja
|
Bumbum držim pesti, da uspe!!!! Srečno tudi ostalim!
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 6.4.2008 0:14:38
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashajt Evo drage moje... moj jajček je zrasel na 19, endometrij je 10 in gremo jutri na insememnacijo... Držite pesti, da tudi rata... Držim pesti na nogah in na rokah.Zdej pa spadaš med trepetalke.Bom z tabo trepetala.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 6.4.2008 20:15:32
|
|
|
|
snežinka7
|
Dober večer! Kako smo kaj trepetalke, ki čakamo na naše rezultate. Meni je danes 11 dan po inseminaciji, pa imam še vedno boleče prsi pa v jajčnikih me še vedno špika. Upam, da je to napoved za dober rezulat. Kakšne znake pa imate ostale kaj po inseminaciji?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 7.4.2008 7:34:36
|
|
|
|
Ashajt
|
Ja ja... zdej sem pa trepetalka .
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 7.4.2008 19:29:03
|
|
|
|
spelka12
|
snežinka7 danes bi pa test sigurno že pokazal. A nam že + tajiš? Držim pesti, da res zagledaš . ashajt kdaj pa pri tebi pade test?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 7.4.2008 21:29:37
|
|
|
|
snežinka7
|
spelka12 jaz je ne pričakujem še komaj v petek, tako da nevem če bi ravno test že kaj pokazal. Pa bojim se, da bom zopet razočarana. Boleče prsi so še prisotne, špikanje pa tudi. Sploh pa še nimam testa doma, tako da si ga moram še kupit.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 8.4.2008 7:43:39
|
|
|
|
Ashajt
|
Insemenacija je bla 04.04., menstro pa ne pričakujem 23.04.2008.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 8.4.2008 12:54:54
|
|
|
|
spelka12
|
snežinka danes po test, jutri bo pa vesela novica. Držim pesti pa glej, da me ubogaš
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 8.4.2008 16:05:45
|
|
|
|
monikap
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 snežinka danes po test, jutri bo pa vesela novica. Držim pesti pa glej, da me ubogaš Se kar podpišem .
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 8.4.2008 16:07:11
|
|
|
|
YULIAH
|
Tud jaz držim pesti zate, Snežinka!
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 8.4.2008 17:09:11
|
|
|
|
snežinka7
|
spelka12, monikap, YULIAH najlepša vam hvala za lepe želje, punce sploh še nimam kupljenega testa, tako da si ga moram še kupit, potem pa bom poskusila in vam takoj sporočila. Punce zlate ste, rada vas imam
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 8.4.2008 21:06:04
|
|
|
|
spelka12
|
yuliah tudi za tebe držimo pesti da veš. Za vse, ki ste v postopku, trepetalke in tiste, ki čakajo ponovni postopek.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 8.4.2008 22:05:19
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashajt Insemenacija je bla 04.04., menstro pa ne pričakujem 23.04.2008. Evo bejbi zdaj pa se pripravi na in A so že kakšni občutki?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 8.4.2008 22:08:47
|
|
|
|
pikovit
|
Vsem trepetalkam in ostalim želim,da čimprej vidite tako željen
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 9.4.2008 8:39:02
|
|
|
|
Ashajt
|
Snežinka in Yuliah držim pesti . Pikovit ne boš verjela, ampak nimam čisto nobenih drugačnih občutkov... , itak je pa še prekmalu....
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 9.4.2008 10:28:36
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashajt Snežinka in Yuliah držim pesti . Pikovit ne boš verjela, ampak nimam čisto nobenih drugačnih občutkov... , itak je pa še prekmalu.... Pa sej boo.Veš da držim pesti kot nora.Sem bila včeraj v H&M pa sem srečala tvojo svakinjo.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 9.4.2008 11:19:01
|
|
|
|
bumbum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashajt Snežinka in Yuliah držim pesti . Pikovit ne boš verjela, ampak nimam čisto nobenih drugačnih občutkov... , itak je pa še prekmalu.... Ashajt, jaz sem tudi 4.4. imela IUI, pa še ni nobenih občutkov. Prekmalu je še, jap. Navijam za vse nas!
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 9.4.2008 12:15:02
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum Navijam za vse nas! Jaz pa za vse vas.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 9.4.2008 13:38:38
|
|
|
|
snežinka7
|
Punce tudi jaz navijam in držim pesti za vse nas.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 9.4.2008 13:40:16
|
|
|
|
snežinka7
|
Meni pa je danes 14 dni od inseminacije, pa še vedno ne upam delat testa raje počakam še dva dni, če me pred ne prehiti .
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 9.4.2008 14:50:31
|
|
|
|
spelka12
|
snežinka, takoj da greš delat test. Slišiš? TAKOJ. Drugače pridem tja s palčko in te tolko časa žgečkam, da se polulaš gor. Resno mislim.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 9.4.2008 15:00:08
|
|
|
|
YULIAH
|
Snežinka, tudi jaz komaj čakam, da nam sporočiš novičko, ki je sigurno pozitivna ! Ashajt, Bumbum, pa vse ostale, ki čakate, držim pesti za vas in vam pošiljam objemčke . Spelka, Monika Jaz sem danes bila na pregledu, pa se mi je kri od hiperstimulacije popravila, tako da ne rabim več fragmin injekcij. Je pa žal danes še več rjavega izcedka, toliko da si moram vložke menjevat ...ne vem kaj naj rečem....
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 9.4.2008 15:33:03
|
|
|
|
Fargesia
|
YULIAH, ne! napodi jo stran! mi hočemo čez 8 mesecev občudovat slikice tvojih dvojčkov!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OHEndometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?