|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Javite se vse ki čakate na IUI
8.2.2008 22:07:46   
YULIAH
Sarcy 21, še teden dni do tistega dneva. Počutim se dobro, le danes me je mal bolelo v spodnjem delu trebuha. Nekaj trenutrkov sem celo čutila bolečino obeh jajčnikov.Drugih sprememb ni, tako da ne vem, bomo videli.
Je pa od IUI danes teden dni, tako da bom test mogoče delala v četrtek, na valentinovo, seveda če me prej ne preseneti user posted image .
Kako kaj ti, pa ostale?
Tiste ki čakamo- bomo delale skupinski test na valentinovo?

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
9.2.2008 15:16:28   
snežinka7
Tudi jaz bom najverjetneje delala test na valentinovo, seveda če prej ne pride user posted image .

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
9.2.2008 16:33:10   
YULIAH
Snežinka, sva že dve kandidatki za valentinovo..to bi bilo kajne, lepo darilo za oba!!!
Držim pesti zate, snežinka user posted image user posted image user posted image user posted image !

Kandidatki za testiranje na valentinovo: user posted image user posted image user posted image user posted image
snežinka7
yuliah 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še morda katera? Z veseljem te dodamo zraven!

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
10.2.2008 14:56:15   
snežinka7
yuliah tudi jaz držim pesti zate upam, da zagledava user posted image , imaš mogoče kakšne znake? Mene že dva dni bolijo bradavice, prej nikoli me niso bolele mogoče je to dober znak, kaj pravite tiste ki imate izkušnje s tem. No pa tu in tam me tudi kaj zaboli v jajčnikih. Upam na najboljše.
Držim pesti za vse nas!
Lep pozdrav in sončno nedeljo!
Renata

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
10.2.2008 17:55:38   
YULIAH
Ja čisto enake težave imam, kor z bradavicami, tako tudi z jajčniki. Bova videli če to kaj pomeni, v četrtek, kajne?
Javi se kaj če bo pri tebi kaj novega.

Neposredna povezava do sporočila: 1230
10.2.2008 18:33:08   
monikap
Snežinka7 in YULIAH ne obremenjujta se preveč z znaki saj vsaka punca je drugačna ene imajo znake druge pa čist nič.Vem,da je to lažje reči ,ko storiti toda poskusita mislit na kaj lepega v četrtek pa vama itak želim močniuser posted image user posted image .
Efi kje pa si ti? Jutri delaš test a ne? Ti stiskam pesti in javi rezultatuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
10.2.2008 19:50:34   
Efi
Hja, mislim,da mi testa ne bo treba delat, ker spet ne bo nič..user posted image  Sem bla že včeraj v totalni depresiji, ker sem mela res močno upanje, da tokrat pa bo. Sicer user posted image  še ni, se pa najavlja s krči in rjavimi packami... Tako da sedaj 1 mesec pavze, potem pa še na 3. IUI.

Držim pa pesti za vse, ki še čakate, da ne pride in upam, da bo na valentinovo veliko pluskovuser posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
11.2.2008 10:59:59   
monikap
Efi dokler packe ni je še vedno upanjeuser posted image .

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
11.2.2008 15:23:16   
lina10
Ajetam pa Srchy iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .Vem kako je to ko vidiš plusek po tako dolgem času in želim vama lepouser posted image .Sama imam do PDPja še dober mesec in bosta videli kako to hitro mine in kako vas user posted image  spremeni v pozitivnem smislu seveda.
Pa drugim držim user posted image ,da vam čimprej uspe.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
11.2.2008 16:41:29   
YULIAH
res je Efi, dokler se ne ulije user posted image , še ne pomeni nič!!!bomo skupaj videle v četrtek, velja? Drži se!

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
11.2.2008 20:01:42   
Efi
Mogoče bo zame test prišel v poštev čez kak mesec do dva, ko boste ve že srečke user posted image . Držim pesti za četrtek.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
11.2.2008 20:17:56   
monikap
Efi ne tako govori no saj user posted image še ni a ne?In dokler je ni upanje ostaja.

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
12.2.2008 11:20:18   
snežinka7
yuliah kako pa ti kaj? Že kaj novega ali še nič? Pri meni se ni nič kaj dosti spremenilo čutim rahle slabosti vendar mislim , da to vse dela nervoza. Tako, da bomo videli čez dva dni, sicer pa je ne pričakujem jutri.
lp

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
12.2.2008 12:31:21   
sarcy21
Potem pa držim pesti da je jutri ne bo oz. še 9 mesecev user posted image

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

Neposredna povezava do sporočila: 1239
12.2.2008 12:41:57   
snežinka7
HVALA

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
12.2.2008 14:13:53   
spelka12
efi upam, da je ne bo user posted image user posted image .
monikap pa sem te našla. hvala za čestitke. Kdaj pa greš ti spet naprej? Nikjer ne najdem.user posted image
ajetam še tukaj čestitke za user posted image , pa tebi tudi sarcy user posted image user posted image user posted image
ostalim trepetalkam pa veliiiiko sreče user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1241
12.2.2008 14:31:11   
monikap
Spelka12 ja pa me mašuser posted image ?Jaz pa grem ponovno v boj z IUI,ko pride packa ne pričakujem pa je 28.2.in upam v pravljico ,da je res nebouser posted image .Ti pa le veselo startaj na koncu bo pa zmaga itak tvoja.
Snežinka7 tvoje packe pa itak jutri nebo v četrtek ti bo valentin prinesel močniuser posted image .
YULIAH kako si pa ti danes?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
12.2.2008 15:22:44   
YULIAH
Včeraj zvečer sem imela čisto malo roza izcedka, danes potrebujem že vložek, ker je izcedka vedno več, tako da....user posted image user posted image .Sem včeraj zvečer jokala...tokrat sem bila tako pozitivna glede rezultata..preveč
Snežinka, vso srečo, pa ostalim seveda tudi...

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
13.2.2008 10:52:00   
snežinka7
monikap tudi jaz tebi držim pesti, da je 28.2. ne bo in boš zagledala močan user posted image .
yuliah zate mi je pa zelo žal, da ne bove morali delati testa skupaj, vseeno pa ti držim pesti za drug mesec.
Moje stanje pa je zaenkrat še tako kot je bilo. Upam, da me ne preseneti ta tečka.
lp

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
13.2.2008 10:56:24   
monikap
Snežinka7 ne bo je ti niti ne misli na to grdobo raje prpravi test,da ti jutri pokaže močneuser posted image user posted image pa metulčka zraven,da boš test tvojemu zavila za darilouser posted image .
YULIAH jaz pa mislim,da je pri tebi še vedno upanje morda pa je ta izcedek znak česa drugega.

Neposredna povezava do sporočila: 1245
13.2.2008 11:04:17   
snežinka7
monikap test si še moram danes kupiti, ko bom šla delat, če se seveda pred ne pokaže.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
13.2.2008 15:52:52   
YULIAH
Snežinka, močno držim pesti zate, da boš prišla s pozitivnim rezultatom.
Draga moja Monika, danes se je gospauser posted image  ulila tako močno, da to ni res...tako da ta mesec z mojim testom definitivno ne bo nič!
Sem pa danes neverjetno pomirjena, pripravljena na nove podvige, zgleda da sem prejšnja dneva krizo dala skoz, tako da upam da ne bo prišlo za mano.
Monika, sedaj pa bova obratno, zdaj pa jaz močno upam, in si želim, da ti bo uspelo.že držim pesti zate.

Neposredna povezava do sporočila: 1247
13.2.2008 18:16:58   
sarcy21
Yuliah res ni je žal user posted image Ampak to naj ti ne vzame volje ker je že naslednjič ne bo res stiskam pesti da bo takouser posted image

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
13.2.2008 18:59:50   
monikap
YULIAH ta hudoba grda ,da je morala priti jaz sem pa še vedno upala,da je nebo.Me pa veseli,da si mirna sedaj pa s polno paro v novi boj in tokrat packi pokaži kdo je šef in jo odtiraj na počitnice.Hvala,da stiskaš pesti zame bomo videli kaj bo prinesel ta mesec.
Snežinka7 ti pa nas jutri razveseli z močnim plusomuser posted image .Že komaj čakam na lepe novičke je tako lepo ,ko kateri borki uspe.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
13.2.2008 20:10:32   
Efi
user posted image Yuliah, bo pa drug mesec pa bova mogoče skupaj delali test... Vem, kako ti je-sem tudi jaz bila v soboto totalno depresivna, ker sem bla res polna upanja. Ampak, kaj moremo- naš čas še pride. Drugače pa je moja user posted image že mimo- trajala samo  3 dni.. Zdaj pa en mesec pavze, potem pa na 3. IUI, čeprav mam upanje, da ne bo treba ituser posted image Bova ta mesec še posebej pridnauser posted image user posted image

Lepo se mejte pa velik user posted image user posted image jutri in v prihodnjih denh želim. Pa lepo praznujte valentinovo.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?