Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 3.2.2008 20:02:55
|
|
|
|
Efi
|
Yuliah, js sm mela cel teden mokre hlačke, in to fejst Očitno tako mora bit.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 3.2.2008 20:26:02
|
|
|
|
*ajetam*
|
ja to sem tudi jaz imela. ampak pred ovulacijo...
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 3.2.2008 20:41:01
|
|
|
|
YULIAH
|
Hvala, punce za odgovore...čaka me kar nekaj dni negotovosti, saj veste kako to gre. Javite, če bo kaj novega, Ajetam, drži se.... Lahko noč vsem, pa lepe sanje
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 3.2.2008 21:00:55
|
|
|
|
*ajetam*
|
lahko noč...
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 3.2.2008 21:02:06
|
|
|
|
monikap
|
YULIAH tudi jaz sem imela izcedek še cel teden po IUI. *ajetam*ti pa se drži in ko boš pripravljena naredi test ter sporoči lepe novičke. Punce vsem vam želim močne na testih. Nočko in lepe sanje
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 3.2.2008 21:19:23
|
|
|
|
*ajetam*
|
joj babure tok se bojim da ne bo najraje sploh nebi delala testa... bi lažje kar čakala sej bo... prej dam mimo bolje bo mislite da bo ?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 4.2.2008 10:00:29
|
|
|
|
Efi
|
Ajetam, čakamo novičke...
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 4.2.2008 10:08:06
|
|
|
|
*ajetam*
|
ah test je negativen
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 4.2.2008 10:09:38
|
|
|
|
Efi
|
kako to? a še pa ni? Pa ostali znaki? Mogoče je pa res še prezgodaj.. Kaj pa če bi šla na krvni test- bo najbolj ziher?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 4.2.2008 10:16:47
|
|
|
|
*ajetam*
|
ma ni sam bo vsak cajt ziher. full bedno... po enem letu sem spet dobila upanje in spet me je doletelo razočaranje... sej ne morem vrjet
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 4.2.2008 10:24:10
|
|
|
|
monikap
|
*ajetam* če ni je še zmeraj upanje poskusi spet čez kake 3 dni ponoviti test mogoče je pa prišlo do poznejše O.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 4.2.2008 10:50:08
|
|
|
|
*ajetam*
|
dvomim... sej sem vedla da je prelepo, da bi blo res...
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 4.2.2008 13:57:48
|
|
|
|
monikap
|
*ajetam* ne no pa to ne more biti res .Kdaj moraš Iti nazaj v Lj?Mogoče ti bo pa kri pokazala drug rezultat saj testi tudi niso vedno 100%.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 4.2.2008 14:26:46
|
|
|
|
*ajetam*
|
punce... dones zjutraj sem bila precej nestrpna. in ne vem zakaj sem mislila da bi se rezultat moral pokazati že po 3eh minutah... kasneje sem ga šla še enkrat pogledat in se vidi rahla druga črtica... sicer na navodilih piše, da četudi je rahla črtica je test pozitiven. a sem že delala teste in je skoraj vedno bila druga črtica malo malo obarvana pa nisem bila noseča. tako da jim ne zaupam, dokler črtica ne bo ornk vidna.. tako da sem spet na začetku... sedaj pa ne vem kaj naj... naj grem jutri v lj na test pa naj mi ga tam opravijo ali naj še kak dan počakam... ahjoj.... me je že popadla grozna žalost, sedaj pa imam spet upanje... sovražim tole psihološko vojno...
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 4.2.2008 14:32:37
|
|
|
|
blanč
|
Ajetam, najbolje da greš do lekarne in kupiš clear blue. Je najbolj siguren test in če pokaže plus je to to. Tole z slabo vidniomi črticami je pa res beda. Upam, da nam kmalu sporočiš dobro novico.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 4.2.2008 14:47:08
|
|
|
|
*ajetam*
|
ja sej mam clear blue doma... ga moboče jutri naredim. v sredo pa grem v ljubljano v leonišče, pa naj mi tam povejo kako je
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 4.2.2008 15:42:15
|
|
|
|
YULIAH
|
Joj, Ajetam, sedaj sem komaj prebrala...upam da tista svetla črtica le pomeni to, kar si s tabo vred želimo vse. Želim ti vso srečo tega sveta, in navijam zate za jutri, če boš ponovila test .........
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 4.2.2008 17:41:52
|
|
|
|
*ajetam*
|
hvala
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 4.2.2008 17:56:40
|
|
|
|
YULIAH
|
Ej, punce! Jaz sem danes kot cota, nič se mi ne da. Že ko sem prišla iz službe sem šla takoj malo ležat, pa še zdaj sem čisto hin. Kako to vreme vpliva na nas, ne moreš verjet. KOOOOmaj čakam da zadiši po pomladi, pa sonca rabim.... Kako kaj ve preživljate te turobne dni, razen tega da čakate skupaj z mano na te dve ....
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 4.2.2008 18:25:29
|
|
|
|
*ajetam*
|
ja jest sem ista.. že cel dan se valjam po postelji brezveze...
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 4.2.2008 19:22:11
|
|
|
|
Efi
|
Mhm, vreme je res bedno. Js sm si vzela 2 dni fraj pa sem danes bolj kot ne samo diplomsko pisala cel dan. Upam, da jo jutri dokončam vsaj v grobem..
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 4.2.2008 19:55:33
|
|
|
|
monikap
|
*ajetam* naj ta raha črtica postane tako močna,da bo vidna z lune . YULIAH tudi jaz sem te dni nekam čist zanič me čaka že en kup za likat pa se ne morem zraven spravt. Efi za tvojo diplomsko,da jo končaš uspešno. Snežinka7 kako pa si ti?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 4.2.2008 20:50:38
|
|
|
|
snežinka7
|
monikap še kar vredu sem, samo me nekaj matrajo jajčniki. Imam občutek kot če bi imela vnetje, prisotni so rahli izcedki in tu pa tam me kaj zapeče ko grem lulat. No drugače pa še dober teden pa bomo videli kaj bo, če bo kaj novega. Ali je stop inekcija kaj pomagala ali ne. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 4.2.2008 21:36:40
|
|
|
|
*ajetam*
|
efi pridnaa zavidam. jaz imam tudi polno dela za šolo pa se nikakor ne spravim meni je pa zdele tako slabo da ne vem kaj naj sama s sabo... verjetno ker sem preveč sladoleda pojedla
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 5.2.2008 12:15:03
|
|
|
|
*ajetam*
|
punce nosečka sem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
PleniceammamUporabljate pralne plenice ali za enkratno rabo?pralne plenice (
17%)
za enkratno rabo (
83%)
Število vseh glasov: 173Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!