Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 5.2.2008 12:47:53
|
|
|
|
desire
|
Uf,ajetam,ČESTITAM!!! Sem sicer nova, samo sem se tako razveselila, kos em videla tvoj post!!! Najprej žalostna, sedaj pa...WAW Čestitke in upam, da bo vse potekalo tako kot mora. Lepo in zdravega !!! Čestitke tudi atiju
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 5.2.2008 13:01:30
|
|
|
|
Efi
|
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 5.2.2008 15:45:44
|
|
|
|
YULIAH
|
Ajetam, sonček naš, ki si nam danes kjub temu turobnemu vremeno takoooo polepšala dan. Čestitke... .kako sem vesela zate. Upam srčno da grem kar za tabo....želim ti prečudovito materinstvo. Javi kaj kako se počutiš,....
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 5.2.2008 16:22:59
|
|
|
|
monikap
|
*ajetam* super si mi polepšala dan to so pa čudovite novičke vidiš tvoj možek je vedel ,da vama je uspelo.Sedaj pa uživaj in se pusti malo razvajat pa ne pozabi na nas ostale borke.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 5.2.2008 16:58:55
|
|
|
|
snežinka7
|
Bravo ajetam iskrene čestitke ob , pa lepo čuvaj svojo pikico. lp
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 5.2.2008 17:12:45
|
|
|
|
*ajetam*
|
hvala! ne nikakor ne pozabim na vas! sama še kar ne dojamem da sem nosečka... upam samo, da bo nosečnost potekala ok in da ne bo nič narobe... sej človek ne more verjet da mu rata po dveh letih.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 5.2.2008 18:43:48
|
|
|
|
Efi
|
Seveda bo. Uživaj in upam, da se ti kmalu pridružimo še ostale.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 5.2.2008 20:02:19
|
|
|
|
sarcy21
|
Že kar nekaj časa nisem sodelovala v tej debati ker nisem hotela misliti na nič glede oploditev ampak meni je test danes pokazal , res da je slabo vidna ampak upam da je to to, bom čez nekaj dni ponovila test JUPI Sam nočem se prehitro veseliti
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 5.2.2008 20:33:31
|
|
|
|
YULIAH
|
Sarcy 21, tudi tebi čestitke za . Čuvaj se, prav tako ti ajetam, javi kako kaj vse skupaj .... Pa ostale, navijam za vas, pa tudi za sebe , od IUI je minilo 4 dni. Še 8 dni pa bomo tudi mi delali teste !!!!Glede na moje počutje ni nič kaj novega.Upam da se motim. Je pa res, da je vsako telo unikat, ter da vsak doživlja posamezne dogodke, stvari drugače. To mi daje tisto pozitivno energijo in zagon za naprej....prav tako sem zelo vesela kadar katera od vas objavi takšno novičko kot jo je danes ajetam, ja pa sarcy21. Monika kako si ti? Že kaj novega pri tebi, pa Efi in ostale?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 5.2.2008 22:07:41
|
|
|
|
*ajetam*
|
sarcy čestitke to je najin dan a ? yuliah držim pesti....
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 6.2.2008 9:47:55
|
|
|
|
Efi
|
Živio. Čestitke novim ! Pr men nič novega. Danes je 9.dan od IUI in včeraj me je tako zvijalo, kot pred M in ful ful. Pa slabo mi je blo- kot bi mela kamne v želodcu. Pa riga se mi.... Katastrofa pa psiha..
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 6.2.2008 12:35:30
|
|
|
|
*ajetam*
|
efi morda pa le ni psiha...
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 6.2.2008 14:14:31
|
|
|
|
sarcy21
|
Ja in danes je še CB pokazal +
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 6.2.2008 16:02:43
|
|
|
|
monikap
|
sarcy21 iskrene čestitke in zdravo nosečnost. YULIAH pri meni nič novega čakam,da pride ponovno packa in takrat startam v novi boj z trdo drogo .Tebi pa močno stiskam pestke,da bo na testu močan plus. Efi pri tebi pa morda to res ni psiha stiskam pestke za . Punce bravo dajmo pluseke naj bo ta mesec vaš .
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 6.2.2008 16:38:26
|
|
|
|
YULIAH
|
Hej, babike! Danes sem takega počutja, da ne vem več kaj naj si mikslim. Me v križu tu pa tam pikne, mal v jajčnikih...zaspanaaaaa sem že od jutra...mislim pa da to vse izhaja iz moje glave, prsi me ne bolijo, ampak samo bradavičke, pa srbijo me kot vrag !! Še koliko, aja misli da če ste ve punce zdržale 14 dni po IUI bom pa še jaz, torej test delam naslednji petek, ali pa že v četrtek če ne bom mogla zdržat...ja na valentinovo, to bi pa bilo, ha !! Kako ste, efi že kaj več veš? Ajetam, kako kaj naša ? Monikap, hvala za z.s., sarcy, pa ti?Pa še da ne pozabim ostale, že pri kateri kaj novega ?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 6.2.2008 17:08:34
|
|
|
|
tosja
|
ja puce, par dni ne berem, pa vidim, da ste začele na polno... sarcy in *ajetam* iskrene čestitke...uživajta in se pustita pedenat. Predvsem pa ne velik brat po forumu - vsaj na začetku, kr bosta kr iskali nekih slabih znakov... Želim vama lepo, najlepšo , ki naj poteka, mirno, zdravo... ...dajmo ostale borke navijamo, navijamo......... naj se pravljica nadaljuje...
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 6.2.2008 19:42:47
|
|
|
|
sarcy21
|
Ja jaz imam pregled 19.2. pri Rešu in še ena zanimivost 14.2 naj bi imela datum za laparoskopijo katero sem sedaj na srečo morala odpovedati in še hecala sem se da ne bom šla ker bom noseča in glej ga zlomnka res sem
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 6.2.2008 19:43:10
|
|
|
|
sarcy21
|
Tosja kako pa kaj tvoj buši?
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 6.2.2008 20:31:08
|
|
|
|
*ajetam*
|
sarcy juhuuu čestitkeeeeeee oktoberke juhuuuu se še v porodnišnici vidimo
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 6.2.2008 21:00:26
|
|
|
|
sarcy21
|
Ja tudi ti prejmi čestitke in lepo PS: Iz kje pa si?
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 7.2.2008 6:48:58
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21 Tosja kako pa kaj tvoj buši? je velik, da se težko oblečem, pa obujem.... Saj boš videla! Uživaj v in se ne obremenjuj z vsem napisanim...vsaka je edinstvena in drugačna Pa res lepoooooo obdobje, ki še prehitro mine!
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 7.2.2008 6:50:21
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *ajetam* oktoberke juhuuuu *ajetam* pa tikrček si menjaj...
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 7.2.2008 21:06:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajetam, bejbika, pa čestitam, da ti je uspelo, res sem vesela.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 7.2.2008 21:09:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Sarcy21, čestitke tudi tebi.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 8.2.2008 17:58:07
|
|
|
|
sarcy21
|
Yuliah čakamo na pozitivne novičke, kako se kaj počutiš? Koliko je še do testa? Stiskamo pestke
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
KašiceLelly28 RRKakšne kašice najrajši ponudite svojim dojenčkom?sadne (
36%)
zelenjavne (
36%)
žitno-mlečne (
18%)
mesne (
9%)
Število vseh glasov: 11Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!