|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Javite se vse ki čakate na IUI
23.2.2008 19:42:34   
snežinka7
Jaz zdaj najprej čakam na izid na UZ potem pa v akcijo in bomo videli kaj bo, če se prime ali ne. IN če se ne prime potem grem na IUI. Me pa zanima kako dolgo se čaka za ta postopek?

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
24.2.2008 18:57:56   
YULIAH
Hej!

Jaz sem čakala na prvi IUI postopek nekje vsega skupaj 8 mesecev od prvega posveta v kliniki za neplodnost, s tem da sem bila vmes na op (pregrada,+ laparo).

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
24.2.2008 19:48:30   
Fargesia
8 mesecev!??? a ni to malo veliko?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
25.2.2008 10:08:30   
monikap
Na IUI se ne čaka takoj,ko dobiš M pokličeš in začneš z postopkom vsaj tako je v MB.Yuliah je hotela povedat,da od takrat,ko sta začela se zdravit pa preden sta prišla do IUI je preteklo 8 mesecev a ne?Tudi midva sva začela hodit v neplodnostno lani januarja letos januarja pa sva začela z prvim IUI,ki pa žal ni bil uspešen in sedaj , ko pride packa (upam,da ne prideuser posted image )startamo z 2 IUI.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
25.2.2008 11:13:45   
Fargesia
aja! Uf, sem se že amlo ustrašila! ja, moja M pa upam da ne pride ta teden! če pa pride, pol pa čakam na pošto...

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
25.2.2008 12:13:36   
snežinka7
monikap bom držala pesti, da ne pride user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
25.2.2008 20:49:36   
YULIAH
Monikap, želim ti veliko moči in pozitivne energije, predvsem pa čim manj stresa v tem novem obdobju IUI.
Snežinka, Monika to je lepo napisala za čakanje, je pa res, da za vsak pregled oz. preiskavo čakaš najmanj 2 meseca, zato se ti meseci čakanja kar naberejo. Jaz sem npr. ko sem nesla 1.napotnico tja, čakala, da pridem prvič do zdravnika cele  štiri mesece.

Kako ste ostale, kaj novega?

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
26.2.2008 8:24:10   
Ashajt
Punce pozdravljene,

še ena ki bo šla v postopek IUI, upam da čimpreje. Hsg, laparoskopijo in klomifen smo že dali čez, vendar brez uspeha. Moj ima spermiogram odličen. V petek pa imam ponovno pregled pri dr. Drobniču. In sem ugotovila, da je že 8 mesecev od tega kar sem začela v ambulatni za neplodnost. Ali katera ve kakšne preiskave me še čakajo?

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
26.2.2008 9:30:50   
monikap
Moja user posted image pa me ima tako rada,da je včeraj popoldan že prišla tako,da danes kličem v MB in startam z novim IUI spet me čakajo nove inekcije in upam,da nama tokrat uspe.
Snežinka7 sedaj pa jaz navijam zate,da grdobe ne bouser posted image .
Ashajt dobrodošla.Če so vse preizkave bile dokaj dobre mislim,da te čaka IUI vsaj pri meni je bilo tako.
YULIAH user posted image user posted image user posted image .
Maša82 kakšno pošto pa to moraš počakatuser posted image ?V MB ni treba nič čakat,ko pride M pokličeš in 2-3 dan M imaš UZ in dobiš inekcije ter začneš z postopkom.

(odgovor članu Ashajt)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
26.2.2008 17:10:18   
Fargesia
v Lj je pa treba neko vabilo dobit in pol prvi dan M kličeš...user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
26.2.2008 17:13:04   
YULIAH
Ashajt, dobrodošla med nami. Tudi jaz mislim enako kot Monika, da pa je naslednji tvoj korak postopek IUI. Vso srečo ti želim.
Monika, sedaj pa zares, držim pesti, ker te verjetno naslednji teden, če bo šlo vse po maslu, že čaka 2 iui...
Kako kaj ostale....Jaz čakam da bo ura pol šest, da grem nazaj v službo, danes imamo dva sestanka...user posted image ...in..user posted image ...Tako da sem štiri ure dobra....

(odgovor članu Ashajt)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
27.2.2008 19:53:04   
monikap
Punce kje ste vse?
Jaz sem danes imela prvi UZ in sem že na inekcijahuser posted image user posted image v torek pa imam drugi UZ.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
27.2.2008 20:01:23   
Sulfinija
Monikap,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Prosim te javi se mi na ZS.Držim ti pesti.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
28.2.2008 21:03:00   
YULIAH
Monika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Šemalo pa bomo tudi mi verjetno za IUI,....teden dni pa posvet pri zdravniku, ki bo dal napotke kako in kaj.
Ostale?

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
29.2.2008 11:52:24   
Ashajt
Evo čist frišna z ginekološke.... Tako kot sem predvidevala grem na IUI. Dokumente imam skoraj vse, danes sem dala še kri za SPB, moj dragi bo pa to naredil pri splošnem zdravniku. In bom nato izvid dostavla, ko bom na vrsti.
Za špikat bom dobila Menopur. Zdaj pa čakam na poštouser posted image

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
29.2.2008 16:12:09   
YULIAH
Ashajt, ja krasno, upam da čimprej začnete, pa seveda vso srečo. jaz sem na 1.IUI dobila injekcije GONAL, me zanima če so te tvoje boljše. Boš javila....Držim pesti zate user posted image user posted image user posted image .
Monika, kako kaj ti napreduješ? Si dobro?
pa ostale?

(odgovor članu Ashajt)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
29.2.2008 20:23:31   
monikap
Ashajt user posted image user posted image user posted image super to so pa lepe novičke naj ti IUI prinese pikico.
YULIAH jaz se pa že veselo pikam in upam,da tokrat ne zamanuser posted image .

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
29.2.2008 20:46:41   
YULIAH
Krasno punce, to pomlad bo pa veliiiiko nosečnic. Držim pesti za vasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
1.3.2008 10:41:19   
monikap
YULIAH tudi ti boš nosečka boš videla močno navijam zate.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
2.3.2008 21:23:44   
YULIAH
Hvala Monika! Upam da kar hitro za tabo, saj si sedaj definitivno ti na vrsti!!!!!
Držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
3.3.2008 19:03:51   
monikap
YULIAH naj se tvoje besede pozlatijo.No sicer pa me čaka jutri drugi UZ in bomo videli kakšna kokoška semuser posted image .

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
4.3.2008 14:53:37   
monikap
Punce kje ste vse je tukaj nekakšno zatišjeuser posted image ?
Jaz imam pa en folikl velik 17mm tako,da danes pade stoka v četrtek pa sledi drugi IUI.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
4.3.2008 16:13:29   
spelka12
Da še pri vas mal pometem z user posted image  in vas pripravim na user posted image .
šcšcšcšcšcšcšcššcšcšcšcšc user posted image , stran od IUI-jevk.
monikap sem videla da napreduješ. Super. Pa že v četrtek oploditev user posted image user posted image user posted image . Uf si hitra. A ve tudi čakate potem 14 dni na test kot me? Pa tudi to nisem vedela, da imate tudi injekcije. Pridne ste kokoške.
Ostalim, ki ste v postopku veliko sreče novim nosečkam pa user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
4.3.2008 16:23:43   
lina10
Monikap nič bati meni je 2.IUI uspel z enim samim foliklom tako da imaš dobre možnosti pa veliko sreče ti želim.user posted image user posted image  da zagledašuser posted image user posted image .

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
4.3.2008 17:38:33   
YULIAH
Vidiš Monika, kaj je Lina napisala....tako da se le pripravi!!!!!
Opažam, da veliko punc zanosi po 2.IUI, pa upam da nas bo še več.
Držim pesti za vse, ki ste v pričakovanju debelega +.

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?