|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Javite se vse ki čakate na IUI
13.2.2008 20:26:17   
YULIAH
Efi hvala...sem kar dobro sprejela ta "poraz". Res, da sem bila včeraj veliko bolj žalostna, tudi jokala sem , vendar sem se nekako sprijaznila, da pač ni.
Gremo dalje, samo za marec ne vem če bom na IUI, ker sem naročena šela 10.3. pri dr. Gavrič, ne vem pa kako bo z mojo gospo user posted image , saj ne moreš predvidevat kdaj pride. Ta mesec je prišla veliko prehitro. Šele 20 dni je od prejšnje user posted image , pa je že druga tu (stimulacija z inj.).
Tako da morda pred aprilom ne bo nič!Bomo videli.

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
14.2.2008 10:34:18   
snežinka7
yuliah zelo mi je žal, da te je obiskal, naj ti še povem da tudi jaz ne bom delala testa, ker se mi bo vsak čas vlila. Ja pojavil se mi je rdeče rjav izcedek, ki pa vendar napoveduje user posted image . Tako sem žalostna pa kaj morem nič se je treba sprijaznit z usodo in začet zopet še zadnji mesec s klomifenom.user posted image user posted image

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
14.2.2008 11:11:04   
monikap
Snežinka7 pa ne no še tiuser posted image user posted image sem imela upanje,da je vsaj tebi uspelo.Izjokaj se vzami si dan zase in si privošči tisto kar te navdaja z srečo potem pa pogumno naprej saj nekje čaka sreča  natebe.
YULIAH me veseli,da si prebrodila to krizo sedaj pa pogumno naprej marec bo hitro tukajuser posted image .In tvoja pikica nekje že čaka nate.
Efi te razumem tudi jaz sem prvi dan,ko je prišla packa bila v totalni depresiji solze so mi kar same tekle nato pa sem zbrala moči in se pobrala ter šla naprej v novi boj.Želim ti,da bo ta mesec zate uspešen in ne bo potrebno iti na IUI.
Ajetam kako si pa ti naša nosečka?

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
14.2.2008 11:30:07   
snežinka7
monikap lepo bi si bilo vzeti dan zase pa kaj,  ko moram popoldan delat. Najraje bi si privoščila počitek, da bi se lahko v miru izjokala in se pocarkljala z mojim. A kje je še zvečer 22.30. Kaj morem takšno pač je življenje eni imajo srečo, da takoj zagledajo user posted image mi drugi pa moremo malo dlje časa čakati na usodo. Sem pa že tudi klicala v Lj. in se naročila na uz, ki ga imam 26.2. ob 7.30 pa bomo videli kaj bo. Imam še eno rundo klomifena potem pa sledi IUI.
lp
Vsem vam za srečo  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
14.2.2008 11:39:49   
monikap
Snežinka7 prav imaš naša pot do pikice je res strma in polna raznih ovir in prav zato bo na koncu naša sreča toliko večja in bolj cenjena.In zaupaj v to,da do cilja ni več daleč.

Neposredna povezava do sporočila: 1255
14.2.2008 14:43:46   
spelka12
snežinka in YULIAH žal mi je za vaju user posted image . Poznam ta občutek poraza ko jo zagledaš.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
14.2.2008 15:36:01   
*ajetam*
ja monikap uredu sem...
se nikakor ne morem navadit na to da sem nosečka... naslednji teden v četrtek imam pregled in vidim srčka in slikico tako da takrat bom mogoče lažje sprejela da sem nosečka. sedaj mi je pa vse še tako čudno user posted image
kar ne verjamem da sem. se morem kar prepričevat user posted image
mislim na vas..

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
14.2.2008 15:57:43   
YULIAH
Spelka12, hvala!
Snežinka, pač nama ni bilo usojeno, vsaka stvar zgleda rabi določen čas, tudi zanositev. Lahko samo upava skupaj, ter se spodbujava skupaj z ostalimi puncami. Mi je žal, da ni vsaj tebi ratalouser posted image !

Vendar medve se ne dava, kajne?
Letos HOČEM postati mamica, no vsaj zanositi! Pridružite se mi punce v boju za dosego cilja.Moramo biti močne, vem da je vsaka user posted image  padec, vendar drzi tisti stavek, ki mi je tako všeč: "NIKOLI NI KONCA, VEDNO SO NOVI ZAČETEKI"!!!!
Kako ste danes kaj? Ste dobile kaj lepega za valentinovo?
Mene so doma čakali veliki rocherji(rošeji), treh vrst, najboljši so mi temno rjavi, pa vrtnica in mala knjigica o LJUBEZNI.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
15.2.2008 12:19:30   
snežinka7
yuliah seveda  ne popustive še naprej se bova borili do doseženega cilja. Jaz razmišljam, da bi šla nekam na dopust mogoče bi potem kaj ratal, da bi pozabila malo na delo in skrbi. Poskusiti ni greh.
lp

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
15.2.2008 15:29:43   
YULIAH
Dobra ideja, ta dopust.Bi meni tudi ful pasalo mal odklopit vse, pa menjat okolico. Samo trenutno ni možno, služba, pa njegova služba, pa še faks...imava ful gužvo.
Ti pa si le privošči, pa se name kaj spomni user posted image .
Ja, tudi menjava okolja prinese veliko pozitivnih stvari, morda pri tebi celo zanositevuser posted image .
Kako kaj ostale v tem zeloooo mrzlem in turobnem dnevu?Mene že celi dan takooo zebe.

Neposredna povezava do sporočila: 1260
15.2.2008 15:52:20   
sarcy21
ajetam tudi jaz se še nisem čisto navadla na to da sem user posted image sem delala za vsak slučaj še krvne tste, jaz svojega user posted image vidim v torek joj kaj bi dala da že srček utripa takrat pa da bo vse ok

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
15.2.2008 17:39:06   
*ajetam*
jaz pa v četrtek....
brrr komi čakam. ko ga bom videla se bom lahko pomirila in začela res verjet v mojo nosečnost user posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
15.2.2008 18:05:00   
monikap
*ajetam* ti kar verjemi si srečka nosečka in boš videla kako hitro bo minilo in že boš mamica.V četrtek pa le poročaj koliko srčkov raste pod tvojim srčkomuser posted image aliuser posted image user posted image ali pauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
16.2.2008 18:47:00   
*ajetam*
user posted image
veš da bom

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
20.2.2008 11:43:00   
Anonimen
Ajetam, ti pošiljam user posted image za tvoj prvi UZ jutri.

(odgovor članu *ajetam*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1265
20.2.2008 11:57:31   
monikap
Ajetam tudi jaz ti pošiljam poln košekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
20.2.2008 15:39:49   
snežinka7
ajetam tudi jaz ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo pa poročaj kako bo jutri

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
20.2.2008 17:01:40   
YULIAH
Tudi z moje strani, user posted image user posted image user posted image user posted image  tebi ,Ajetam.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1268
21.2.2008 7:47:56   
spelka12
ajetam user posted image user posted image user posted image  a si ga videla?

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
21.2.2008 20:46:39   
Anonimen
Ajetam, kako je bilo na UZ? Javi nam user posted image , da ne bomo v skrbeh.  user posted image

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1270
22.2.2008 9:52:02   
Fargesia
Pozdravljene! včeraj sem bila pri G in grem v naslednjem ciklusu (če zdaj ni ratalo) na IUI. moj je menda superman kar se spermiograma tiče (ginekologove besede). jedla bom klomifen (že 6.ciklus) in potem IUI. če 2x ne rata s klomifenom, dobim Gonal F...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
22.2.2008 13:54:34   
monikap
maša82 bravo za tvojgauser posted image user posted image .In čestitam,da se končno nekam naprej odvija sedaj pa bo boš videlauser posted image .

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
22.2.2008 15:20:27   
YULIAH
Maša, JUPI, le pogumno naprej, tudi jaz se ti morda pridružim v marcu z IUI, samo jaz sem na prejšnjem IUI imela injekcije, ker klomifen ne prenašam dobro. Držim pesti zate...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
22.2.2008 20:03:01   
snežinka7
ja mene tudi čaka IUI, če zdaj ne rata

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
23.2.2008 8:59:31   
YULIAH
Snežinka, mora uspet, se bomo zopet spodbujale punce, ki čakamo na IUI, držale pesti. Kdaj pa imaš zadevo?

Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?