curkica
|
Da se še jaz malo javim na tej temi. Torej, drage moje, kot sem že pisala, oba moja IUI-ja sta bila neuspešna, zato zdaj čakam na IVF. Sem bila oktobra na razgovoru pri Reljiču, pa je rekel, da glede na moj PCO in slabe plavalčke, se mu zdi nesmiselno delat še tretji IUI, tako da zdaj čakam pošto za "ta hudo" metodo. Upam, da bo kmalu kaj prišlo, ker sem že prav nervozna. G je rekel, da bi mogla prit do konca leta (to bo pa kmal, a ne?). A mogoče katera kaj ve v zvezi s tem?! Zorica, držim pesti, , ful upam, da bo tokrat IUI uspel in boš . Samo mirno in ko boš na unem stolu, ne razmišljaj o tem, ampak o kaki drugi lepi stvari. Bumbum, injekcije so menda drugačne od tablet, baje je v njih več hormonov in vsega. Spodbudijo, da zraste več foliklov, in menda je tudi večja možnost za zanositev. Kar pogumno, te pikice niso nič takega. Nič v primerjavi s tem, da boš potem v rokah držala svojo ljubo pikico. Jaz sem ta mesec jedla klomifen, mi je G na zadnjem razgovoru še svetoval, da naj vseeno še s tem kaj probam, tako da je danes 16 dan v ciklusu, zato sva zdaj z mojim bolj dejavna , mogoče pa rata kaj po naravni poti. HM! Vsem skupaj lep pozdrav, ostanite pozitivne! P.S.: Tosja, kako kaj pri tebi napreduje?
|