|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI - majčiče, junijčice
12.11.2007 16:55:48   
spelka12
bumbum jaz sem super. Res. Tale martinovanje sem vzela čisto zares, dokončno sem utopila žalost (na srečo ne v solzah ampak v vinuuser posted image ) in komaj čakam veseli december.
Boš že videla, leto 2008 bo za naju sanjsko.

tosja lepo je prebirat vas nosečke, ker vam kar sije sreča iz vaših postov.

deja75 veliko sreče, sama nisem IUI-jevka ampak IVF-jevka. Ko sem prišla na RR, sploh še nisem vedela v kateri postopek grem in kaj se bo dogajalo z menoj. IUI-jevke so mi prve dale par super nasvetov in navijale za mene. Zato jih še zdaj spremljam.
Punce hvala.user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 726
12.11.2007 19:04:27   
marjana.r
no da dam znak da sem še živa user posted image zaenkrat nobenih znakov, kot sem jih mela prvič.no test bi mogla delat komaj drugi teden...tak da ...bomo vidli sproti kak bo user posted image no v kolikor ne bo nič, sem se z g. zmenila,da bomo komaj po novem letu šli spet v akcijo, ker sem to zadnjo rundo zelo slabo prenesla tablete, zato je boljše mal pavze nardit, pa da mal odklopim. no bom vse vedla čez en teden user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 727
12.11.2007 19:10:42   
zorica

No punce, jaz sem danes klicala za UZ katerega imam v četrtek in takrat tudi dobim K.Če bo šlo vse po sreči, bom imela naslednji teden IUI - seveda je vse odvisno od foliklov.Do sedaj sem vedno lepo odreagirala, upam da bo tudi tokrat.Upam le, da me ne odpravijo kot predzadnjič, da imam cisto,....Potem pa zadnjič, da so prazniki.Tako da v tretje gre radouser posted image

Marjana  upam da ti je uspelo !

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 728
15.11.2007 20:48:10   
zorica

Danes sem bila na UZ (5dan).Dobila sem škatlico K tako da lahko sedaj pridno papcam in se pripravljam na IUI.

Me pa nekaj zanima.Kot sem že napisala sem danes 5dan, pa sem pridelala že tri folikle 7,13 pa 14.Pa še sploh nisem začela jesti K.
Sem vedno mislila, da pridelaš le en folikel ki potem ob O poči user posted image Me prav zanima koliko jih bom imela potem sedaj, ko začnem jesti K.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 729
16.11.2007 9:30:56   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image zorica, mislim, da bo tvoj IUI kr hitro!!! user posted image  user posted image  user posted image

Držim pestke! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 730
19.11.2007 11:49:48   
tosja
user posted image Alooooooooooooo, kje ste borke???

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 731
19.11.2007 14:51:33   
bumbum
Marjana, Zorica, stiskam pesti!

eto, pa se vračam med IUI-jevke. Sva bila danes na posvetu in nama je rekla, da gremo spet v IUI, ker bi bilo škoda ne izkoristit še to možnost pred umetno. V glavnem, zdaj nimam nič več Klomifena ampak injekcijeuser posted image user posted image user posted image Se jih bojim kot hudič križa. Če dobim M do 5.12., štartamo že v tem ciklu, če pa po 5. pa nasl. leto, ker imajo vmes dopuste.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 732
19.11.2007 22:10:22   
zorica

Pravkar sem vzela zadnjo tableto K.
V sredo imam UZ in upam, da se folikli lepo razvijajo, da bom lahko imela že v petek IUI. Sem ful optimistična user posted image

Tablete na srečo dobro prenašam in z mojim tudi veselo doma user posted image tako da ne čakam le na ta IUI.Upam res da nama tokrat uspe.

Marjana.r kako pa kaj ti ?

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 733
20.11.2007 7:32:21   
marjana.r
no jst ne vem kaj povedat glede mene...ker ne čutim nič kar bi me povezalo z user posted image , mogoče pa se motim. moram počakat še nekaj dni...no mal več kot nekaj dni, pa bom vedla javit kaj več user posted image
bumbum držim pesti, da bo v to rundo ratalo. pa javi kako je z injekcijami, ker baje jih bom tudi jst fasala, če mi to ne rata. sem povedala g., da ful težko prenašam vso tisto porcijo tablet user posted image pa je reku, da bo druga varjanta...brez, da mi je povedal, sem vedla, da so injekcije....ma dobro se raje pikam kot da mi je konstantno cel dan slabo zaradi tablet.
zorica držim pesti, da se bojo folikli fanj zredili ... no če ne drugo vsaj eden user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 734
22.11.2007 9:34:45   
marjana.r
no moji občutki takoj par dni po IUI me niso zahinavli...danes zjutraj je prišla user posted image tako, da zdaj do kakega februarja al marca ne bom mela nobenega IUI-ja al kaj podobnega, ker bom prekinla z zdravljenjem. sem res težko prenašala vso to porcijo tablet, tako da sva se zmenila z g. da mi da mal časa da se počistim pa sprostim user posted image
bom pa redno gledala in navijala za vse, da vam rata čimprej videt user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 735
22.11.2007 15:27:39   
bumbum
Marjanauser posted image user posted image user posted image ! Ma to ni fer! Zakaj nama noče ratat? Želim ti, da v teh mesecih čakanja na novi IUI, rata samo od sebe! Drži se! Bova pa nosečki 2008. Mislim nate!

Mene pa rahla panika zagrabi,ko se spomnim na injekcije....ker so moja največja fobija že od nekdaj.user posted image Pa....a je kateri jasno zakaj moram na injekcije, če sem ok reagirala na Klomifen? Kaj pa je v injekcijah drugačnega?

Zorica, kako si kaj ti?

Neposredna povezava do sporočila: 736
22.11.2007 16:13:47   
zorica

Marjana žal mi je zate, sem res mislila da ti je uspelo user posted image user posted image user posted image

Jaz grem jutri na IUI in res upam da bo uspelo.Lepo sem odreagirala na K, kako pa bo dalje pa bomo videli.

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 737
22.11.2007 16:15:09   
spelka12
marjana res mi je žal za tebeuser posted image  user posted image user posted image .
bumbum injekcije nobeni niso ravno v veselje, meni je na koncu vse skup tolk smešno postalo, da je bilo špikanje kr zabavno, boš videla da notr padeš.
aha zorica torej zdaj pa držimo pesti za tebe. user posted image user posted image user posted image user posted image  pa veliiiko sreče.

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 738
22.11.2007 16:36:22   
bumbum
Dajmo, Zorica! Koliko foliklčkov si pridelala?

Ma ej, spelka, ne vem, če bom jaz kdaj not padla....sploh mi ni jasno kako se bom jaz kdaj zabodla....ne vem, kar nočem razmišljat o tem. Me bo verjetno moral kar kod drug....mož ne, ker je ravno tak kot jaz glede tega....mogoče sesta...ne vem, še nočem razmišljat o tem.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 739
22.11.2007 18:16:17   
curkica
Da se še jaz malo javim na tej temi. Torej, drage moje, kot sem že pisala, oba moja IUI-ja sta bila neuspešna, zato zdaj čakam na IVF. Sem bila oktobra na razgovoru pri Reljiču, pa je rekel, da glede na moj PCO in slabe plavalčke, se mu zdi nesmiselno delat še tretji IUI, tako da zdaj čakam pošto za "ta hudo" metodo. Upam, da bo kmalu kaj prišlo, ker sem že prav nervozna. G je rekel, da bi mogla prit do konca leta (to bo pa kmal, a ne?). A mogoče katera kaj ve v zvezi s tem?!

Zorica, držim pesti, user posted image , ful upam, da bo tokrat IUI uspel in boš user posted image . Samo mirno in ko boš na unem stolu, ne razmišljaj o tem, ampak o kaki drugi lepi stvari.user posted image

Bumbum, injekcije so menda drugačne od tablet, baje je v njih več hormonov in vsega. Spodbudijo, da zraste več foliklov, in menda je tudi večja možnost za zanositev. Kar pogumno, te pikice niso nič takega. Nič v primerjavi s tem, da boš potem v rokah držala svojo ljubo pikico. user posted image

Jaz sem ta mesec jedla klomifen, mi je G na zadnjem razgovoru še svetoval, da naj vseeno še s tem kaj probam, tako da je danes 16 dan v ciklusu, zato sva zdaj z mojim bolj dejavna user posted image , mogoče pa rata kaj po naravni poti. HM!user posted image

Vsem skupaj lep pozdrav, ostanite pozitivne!

P.S.: Tosja, kako kaj pri tebi napreduje?

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 740
22.11.2007 18:22:23   
bumbum
Curkica, HVALA! Tako lepo si mi napisala in prav imaš: kaj so pikice proti moji piki....
Močno stiskam pesti, da vama rata še pred IVF! Drži se in piši še kaj!

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 741
22.11.2007 19:17:17   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image pozdravljene borke!

marjana - odmisli, daj vse skupaj "na stran" pa bo naravno ratalo...

zorica - jutri se naj plavalčki in jajčka izljubijo do konca!

bumbum - če tud se tako bojiš igel, boš to dala skoz... saj veš kaj vse smo pripravljene naredit za user posted image user posted image user posted image Injekcije so boljše...boš videla, da bo! user posted image

curkica - super, da se je Reljič tako hitro odločil za  OPBM.
Upam, da čimprej dobiš pošto...ker pol bodo prazniki... To špikanje ni tako kratkotrajno. Sploh pa super za to odločitev, če so plavalčki mal slabši.
Držim pesti in čakam na lepo novico! user posted image

Jaz in mojuser posted image sva že čez polovico user posted image . Buši raste, mali razgrajaček pa že pridno brca. Naslednji teden me čaka morfologija in upam, da dete ne bo tolk sramežljivo in bo pokazalo...al je čebelca al trot... user posted image
Punce boste videle, da bo vsem uspelo...tud mene je sreča obiskala nenapovedano...

Držte se pikice! user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 742
22.11.2007 19:47:24   
Efi
POzdravljene.

Da se tudi jaz prijavim med tiste, ki čakajo na IUI. Ta mesec bo prvič, zato me je kar malo strah, ker ne vem, kako bo vse skupaj potekalo (no, teoretično že).

Danes je 5. dan ciklusa in sem opravila UZ. G. je dejal, da vidi v obeh jajčnkih več foliklov, nekako od 4-6. To je pa kr nekaj, ne, glede na to, da začnem s Klomifenom šele danes? user posted image Naslednji uz imam v torek, torej 10.dan. Kdaj mislite, bi lahko pričakovala IUI?

Mah, nekako bo že. Upam, da nam rata.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 743
22.11.2007 20:48:39   
zorica

Pridelala sem pet foliklov.Na IUI se več preveč ne zanašam, sva z  mojim kar pridno na dva dni user posted image .Da slučajno kaj ne zamudivauser posted image

Sem prepričana da mi Miklavžek prinese tako željen +.

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 744
22.11.2007 21:46:48   
bumbum
Zorica, uuuuu a kar 5 jih maš? To je pa full. Jaz sem vedno mela samo enega na koncu, prej jih je blo pa polno. Zato kar bolj optimistično glej na vse skupaj in SREČNO jutri!

Efi, dobrodošla med nami. Želim ti, da že prvič rata. Ne bi pa rekla, da boš že okrog 10. dne imela IUI...jaz sem ga mela vedno okrog 17.dne, pa so 5. dan bli folikli tudi nekako tako veliki kot tvoji. Seveda pa vsaka ženska drugače reagira na K.

Tosja, hej punca naša! Sem tako vesela, da je tvoja nosečnost lepa in da vse poteka kot mora. Le tako naprej in sporoči nam a maš čebelico al trota.user posted image Pa HVALA za tvojo podporo.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 745
23.11.2007 9:44:17   
Efi
Ja, saj v bistvu grem 10. dan na uz. Predvidevam, do bo IUI v ponedeljek, 3.12., če sem prav zračunalauser posted image Samo, a injekcijo dobiš v vsakem primeru? Ker je vikend vmes, pa ne vem kako bomo to izvedli...

Sicer bom pa vse izvedela (najbrž) v torek, ne?user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 746
23.11.2007 11:39:21   
tosja
Efi ne zanašaj se preveč na svoje izračune...
Pa nobene injekcije ni, če si na Klomifenu. Predvidevam, da ga ješ od 5. do 9. dne... To je najpogostejša terapija.
poglej mal med Klomifenke...pa obilo sreče na prvem IUI! user posted image

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 747
23.11.2007 11:41:25   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

Pridelala sem pet foliklov.

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo, ti si prava kokica... user posted image
Tud jaz sem vedno imela le enga, dva... tretji je bil že čist švohoten...user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 748
23.11.2007 17:06:39   
zorica

Danes sem imela IUI, bomo pa videli kako bo.Zanima me, ali je to običajno da so mi naredili IUI, pa O še naj ne bi imela, oziroma so folikli še bili, sicer so bili vsi zelo lepo rejeni,eden je bil 24.
Stopko sem si dala včeraj ob osmih zjutraj in je na IUI minilo šele 30ur.Ta inekcija bi naj preprečevala da počijo prej kot v 36urah user posted image Potem mi bo počilo nekje po osmi uri?

Malo sem zmedenauser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 749
23.11.2007 18:56:08   
bumbum
Efi, ja vedno dobiš injekcijo in to STOP injekcijo, ki si jo lahko oz. bi si jo naj dala sama. Če tega ne zmoreš in je vikend, greš pa v bolnico na oddelek in ti jo sestra da.

Zorica, držim pesti, da tokrat rata. Meni je Reljič rekel, da je boljše, če folikli še ne počijo pred IUI.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?