Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 24.10.2007 9:36:23
|
|
|
|
marjana.r
|
bumbum mogoče pa se je začelo držimo pesti veš, da je mene tako špikanje spremljalo takoj po IUI in je bil dober znak tako da res upam, da ti zdaj rata dajamaja se bom jst zmenla drugi teden z mojim g. naj on nardi čudež, da moja carina ne bo tako stroga no danes je moj 4.dan od začetka jemanja mojega koktejla...in komi čakam naslednji petek, da vidimo kaj se dogaja...pa sam pivo bom pila, tako da bojo folikli rastli ko nori tosja kako pa kaj v tvojem buščiju? vedno spremljam kolko časa ti še ostaja...ker če bi šlo pri meni vse po sreči...bi se glih za rep lovile
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 24.10.2007 19:02:44
|
|
|
|
bumbum
|
Jah, saj upam, da je to to. Samo je tako zelo rahlo, da nima smisla polagati preveč pozornosti na to. Upam pa, SEVEDA!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 24.10.2007 19:05:15
|
|
|
|
sonček33
|
bumbum - upam s tabo!!!!!!
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 24.10.2007 19:36:46
|
|
|
|
bumbum
|
Hvala, sonček moj!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 24.10.2007 19:42:35
|
|
|
|
DaisyE
|
Punce čeprav ne napišem kaj veliko, vas redno berem in navijam. Bumbum drži se, marjana tebi naj pa tale IUI uspe, da ne bo IVF nikol potreben. Tosjek ljubavi, večkrat se javi, da mi ne bo dolgčas po tebi.
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 25.10.2007 10:51:32
|
|
|
|
marjana.r
|
daisye hvala
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 25.10.2007 19:00:51
|
|
|
|
bumbum
|
Hej, punce moje! Imam eno vpr.: a mislite, da moj današnji ROZA izcedek lahko pomeni kaj lepega kljub temu, da je šele 6. dan od IUI-ja?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 25.10.2007 20:07:23
|
|
|
|
marjana.r
|
bumbum lahko pa da se je ugnezdilo jooooooooooooooj kak stiskam pesti
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 25.10.2007 20:58:04
|
|
|
|
DaisyE
|
Bumbum, dnevi vsekakor štimajo. Za je prehitro, se pa en 6. dan po oploditvi ugnezdijo. Navijam ko norc.
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 25.10.2007 21:06:49
|
|
|
|
bumbum
|
O joj, zdaj sem pa spet napsihirana do onemoglosti. Upam, da ne bo spet razočaranja.......in koooomaj čakam 2.11. Hvala, punce moje! Rada vas imam!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 26.10.2007 10:46:45
|
|
|
|
marjana.r
|
jst tudi komi čakam 2.11....da vidim, če kak folikel raste...danes pa grem nardit zalogo pive, da bo kaj videt ko bom šla na UZ
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 26.10.2007 16:03:16
|
|
|
|
bumbum
|
O, marjanca, pol bova skupaj čakali! Ti pa glej, da si nabaviš zaloge brezalkoholnega piva!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 27.10.2007 8:16:28
|
|
|
|
marjana.r
|
no ni glih zbrezalkoholno...ma pa manj kot drugi
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 28.10.2007 14:20:59
|
|
|
|
bumbum
|
Marjanca, kako kaj? Upam, da ne preveč pijano . Jaz se dolgočasim v tej turobni nedelji....ma je res bedno vreme!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 29.10.2007 8:25:10
|
|
|
|
marjana.r
|
bumbum ni pijano ne ... sem se pa slabo počutla včeri zaradi vseh teh tablet, da sem prou sita vsega skupaj no še dva dni bom nekak potrpela ... in upam, da je to zadnjič, ki jih moram pit
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 29.10.2007 8:32:06
|
|
|
|
bumbum
|
Marjana, te popolnoma razumem! Jaz sem včasih v dneh, ko moram jemat te tablete, tako žalostna in jezna na vse skupaj.......ampak, ok...da bi le pomagalo do . Drži se! Še 2 dni in nikoli več!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 29.10.2007 8:41:29
|
|
|
|
marjana.r
|
kako pa kaj ti? že odštevaš?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 29.10.2007 8:51:01
|
|
|
|
bumbum
|
Joj, ne vprašaj! Koooomaj čakam ta 2.11.,pa strah me je kot psa, da spet ne bo nič, ker namreč ni niti enega najmanjšega znakca za karkoli.......no ja....lačna sem skoz kot volk, ampak to sem itak vedno pred M. Ne vem, ne vem.......če ne bi blo tistega roza flekca, bi bla 100%, da spet ne bo nič, zdaj pa.....
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 29.10.2007 8:54:16
|
|
|
|
marjana.r
|
ej da ne bi prehitro obupala, ni nujno, da moraš met kaki znak...a veš keri znak je najbolj važen? tisti, ko greš delat test in vidiš drugi znaki pa se ti lahko sploh ne pojavijo. tak da jst mooooooooooooočno držim pesti...sem glih tak živčna, kot da mam jst za delat v petek test
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 29.10.2007 8:56:43
|
|
|
|
bumbum
|
Hvala, marjanček moj! Upam, da v petek obe zvezva krasne novice.......jaz , ti pa polno lepih foliklov.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 29.10.2007 9:00:45
|
|
|
|
marjana.r
|
zdaj pa grem malo ven na sonček, da se mal ogrejem, ker mam čist mrzle prste
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 31.10.2007 9:41:41
|
|
|
|
dajamaja
|
Ojla, dečve, a tale petek bo vajin dan? Držim pesti, da bodo same lepe novice !
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 31.10.2007 17:37:45
|
|
|
|
tosja
|
navijam k nora...mislim na vas...sam sem brez neta bumbum - čutim, da bo v petek marjana.r - tud tebi močne, močne pestke
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 31.10.2007 18:46:10
|
|
|
|
bumbum
|
Dajamaja, tosja . Dajčimajči, kako si ti? Marjana, pripravljena na petek? Jaz nisem. Me je strah kot psa. Še vedno nobenih posebnih znakov. Danes me je enkrat v desnem jajčniku fajn zašpikalo, ostalo pa en velik niiiiiiiiiiiiiiiič.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 31.10.2007 19:48:10
|
|
|
|
monikap
|
Bumbum močno stiskam pestke,da bo petek tvoj srečen dan
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.