|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI - majčiče, junijčice
24.10.2007 9:36:23   
marjana.r
bumbum mogoče pa se je začelo user posted image držimo pesti user posted image veš, da je mene tako špikanje spremljalo takoj po IUI in je bil dober znak user posted image tako da res upam, da ti zdaj rata
dajamaja se bom jst zmenla drugi teden z mojim g. naj on nardi čudež, da moja carina ne bo tako stroga user posted image
no danes je moj 4.dan od začetka jemanja mojega koktejla...in komi čakam naslednji petek, da vidimo kaj se dogaja...pa sam pivo bom pila, tako da bojo folikli rastli ko nori user posted image
tosja kako pa kaj user posted image v tvojem buščiju? user posted image vedno spremljam kolko časa ti še ostaja...ker če bi šlo pri meni vse po sreči...bi se glih za rep lovile user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 676
24.10.2007 19:02:44   
bumbum
Jah, saj upam, da je to to. Samo je tako zelo rahlo, da nima smisla polagati preveč pozornosti na to. Upam pa, SEVEDA!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 677
24.10.2007 19:05:15   
sonček33
bumbum - upam s tabo!!!!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 678
24.10.2007 19:36:46   
bumbum
Hvala, sonček moj!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 679
24.10.2007 19:42:35   
DaisyE
Punce čeprav ne napišem kaj veliko, vas redno berem in navijam.

Bumbum drži se, marjana tebi naj pa tale IUI uspe, da ne bo IVF nikol potreben.

Tosjek ljubavi, večkrat se javi, da mi ne bo dolgčas po tebi.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 680
25.10.2007 10:51:32   
marjana.r
daisye hvala user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 681
25.10.2007 19:00:51   
bumbum
Hej, punce moje!

Imam eno vpr.: a mislite, da moj današnji ROZA izcedek lahko pomeni kaj lepega kljub temu, da je šele 6. dan od IUI-ja?

Neposredna povezava do sporočila: 682
25.10.2007 20:07:23   
marjana.r
bumbum lahko pa da se je ugnezdilo user posted image jooooooooooooooj kak stiskam pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 683
25.10.2007 20:58:04   
DaisyE
Bumbum, dnevi vsekakor štimajo. Za user posted image  je prehitro, se pa en 6. dan po oploditvi user posted image  ugnezdijo. user posted image user posted image user posted image

Navijam ko norc.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 684
25.10.2007 21:06:49   
bumbum
O joj, zdaj sem pa spet napsihirana do onemoglosti. Upam, da ne bo spet razočaranja.......in koooomaj čakam 2.11.

Hvala, punce moje! Rada vas imam!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 685
26.10.2007 10:46:45   
marjana.r
jst tudi komi čakam 2.11....da vidim, če kak folikel raste...danes pa grem nardit zalogo pive, da bo kaj videt ko bom šla na UZ user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 686
26.10.2007 16:03:16   
bumbum
O, marjanca, pol bova skupaj čakali!user posted image

Ti pa glej, da si nabaviš zaloge brezalkoholnega piva!

Neposredna povezava do sporočila: 687
27.10.2007 8:16:28   
marjana.r
no ni glih zbrezalkoholno...ma pa manj kot drugi user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 688
28.10.2007 14:20:59   
bumbum
Marjanca, kako kaj? Upam, da ne preveč pijano user posted image user posted image user posted image .

Jaz se dolgočasim v tej turobni nedelji....ma je res bedno vreme!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 689
29.10.2007 8:25:10   
marjana.r
user posted image bumbumuser posted image ni pijano ne ... sem se pa slabo počutla včeri zaradi vseh teh tablet, da sem prou sita vsega skupaj user posted image no še dva dni bom nekak potrpela ... in upam, da je to zadnjič, ki jih moram pit user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 690
29.10.2007 8:32:06   
bumbum
user posted image user posted image user posted image Marjana, te popolnoma razumem! Jaz sem včasih v dneh, ko moram jemat te tablete, tako žalostna in jezna na vse skupaj.......ampak, ok...da bi le pomagalo do user posted image . Drži se! Še 2 dni in nikoli več!

Neposredna povezava do sporočila: 691
29.10.2007 8:41:29   
marjana.r
kako pa kaj ti? že odštevaš? user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 692
29.10.2007 8:51:01   
bumbum
Joj, ne vprašaj! Koooomaj čakam ta 2.11.,pa strah me je kot psa, da spet ne bo nič, ker namreč ni niti enega najmanjšega znakca za karkoli.......no ja....lačna sem skoz kot volk, ampak to sem itak vedno pred M. Ne vem, ne vem.......če ne bi blo tistega roza flekca, bi bla 100%, da spet ne bo nič, zdaj pa.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 693
29.10.2007 8:54:16   
marjana.r
ej da ne bi prehitro obupala, ni nujno, da moraš met kaki znak...a veš keri znak je najbolj važen? tisti, ko greš delat test in vidiš user posted image  user posted image drugi znaki pa se ti lahko sploh ne pojavijo. tak da jst mooooooooooooočno držim pesti...sem glih tak živčna, kot da mam jst za delat v petek test user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 694
29.10.2007 8:56:43   
bumbum
user posted image user posted image user posted image Hvala, marjanček moj!user posted image Upam, da v petek obe zvezva krasne novice.......jaz user posted image , ti pa polno lepih foliklov.

Neposredna povezava do sporočila: 695
29.10.2007 9:00:45   
marjana.r
user posted image user posted image user posted image
zdaj pa grem malo ven na sonček, da se mal ogrejem, ker mam čist mrzle prste user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 696
31.10.2007 9:41:41   
dajamaja
Ojla, dečve, a tale petek bo vajin dan? Držim pesti, da bodo same lepe noviceuser posted image user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 697
31.10.2007 17:37:45   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image navijam k nora...mislim na vas...sam sem brez neta user posted image

bumbum - čutim, da bo v petek  user posted image user posted image user posted image user posted image

marjana.r - tud tebi močne, močne pestke user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 698
31.10.2007 18:46:10   
bumbum
Dajamaja, tosja user posted image user posted image user posted image .

Dajčimajči
, kako si ti?

Marjana, pripravljena na petek? Jaz nisem. Me je strah kot psa. Še vedno nobenih posebnih znakov. Danes me je enkrat v desnem jajčniku fajn zašpikalo, ostalo pa en velik niiiiiiiiiiiiiiiič.user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 699
31.10.2007 19:48:10   
monikap
Bumbum močno stiskam pestke,da bo petek tvoj srečen danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.