|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI - majčiče, junijčice
29.11.2007 15:55:05   
Efi
Evo, moj IUI je mimo. Upam, da smo bili uspešni. Folikel je bil gromozanski, endometrij 10. Upam, da se izljubijo do onemoglosti.

Curkica, po moje je pa res nekaj na tem. Boš poročala naslednji mesecuser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 776
29.11.2007 17:38:16   
marjana.r
ma mi pravijo dohtarji, da zna bit, da me je vse to zdravljenje mal kosti pokvarilo, da klomifen dostikrat skrha kosti oz prične z osteoporozo. tako, da ko se mal pozdravim, se grem prvo za to testirat, pol pa da vidimo kako naprej. grdo slišat, ampak sem prvo jst in pol user posted image . 4 leta pijem klomifen in hočem videt kaj je z mano ratalo. tako, da dokler se ne testiram ne bova delala na user posted imageuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 777
29.11.2007 17:41:44   
zorica

Spelka hvala ti za darilo.Ga z veseljem sprejmem in ti nasledji mesec vrnem.

Curkica res upam da je tokrat uspelo.Danes in že včeraj po malem, me cel dan špika tam dol.Pojavlja se mi bel tok.Čeprav je šele dober teden do testa imam občutek, kot ko pride user posted image .Pa napihnjena sem ( ali pa sem se preveč najedla user posted image ).No joški pa me niti malo ne bolijo, kot da jih ni user posted image

Lahko pa da imam kakšno vnetje, ko me tako špika user posted image

Efi sedaj pa navijam zate, da se tvoji dobro izljubijo user posted image

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 778
29.11.2007 18:00:11   
Abra
Pozdravljene punce!
Vsake tolko prečekiram tudi vaš forum, sem pa bolj aktivna pri IVFjevkah. Marjana.r precej me je presentilo, kako tebe zdravijo. Saj sem ti že enkrat hotla napisat, pa pol nisem. Zdaj berem, da si že 4 leta na klomifenu. Pa kaj si tvoj zdravnik misli? A eksperimente na tebi dela, al kaj? Klomifen se jemlje tri mesece, saj to ni nedolžno zdravilo. Pametni ginekologi ga niti ne predpisujejo, ampak to prepuščajo strokovnjakom za neplodnost. Veliko se govori tudi o tem, da bi ga lahko samo oni predpisovali prav zaradi takih zlorab, ki so pacientom prej v škodo kot korist. Najbrž si čisto mlada in osteoporoza pri tvojih letih je res kriza. Se mi zdi, da si napisala, da mu popolnoma zaupaš, jaz ti svetujem, da ga takoj zamenjaš oz. naj ti napiše napotnico za neplodnostno ambulanto. To ti po enem letu pripada. Pa da ti sam inseminacije dela, haloo? Seme je potrebno pred tem prečistiti in to počnejo v slo samo v treh centrih - GK Lj, Maribor in Postojna. Za tvoje zdravje gre, poišči pri zdravljenju neplodnosti vsaj drugo mnenje. Sicer pa nikjer ne delajo več kot 4 inseminacije, pa ne zaradi tega, ker jih zavarovalnica samo tolko plača, ker je uspeh pri neplodnih zelo nizek. Čimprej do pravega strokovnjaka in upam, da je z osteoporozo samo lažni alarm.
Čisto vsem pa želim, da čimprej zagledate user posted image user posted image z iui ali brez. user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 779
29.11.2007 19:23:47   
zorica

Punce jaz res čedalje bolj čutim, da se tam spodaj nekaj dogaja.Danes je 6dan od IUI.

A mislite da mi to špikanje dela psiha ?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 780
29.11.2007 20:08:35   
Efi
Upam, da je vse res in ni samo plod psihe user posted image Je pa res, da smo (skoraj) vse (preveč) obsedene z user posted image in nam psiha meša štrene. Js sm mela ničkolikokrat "simptome" nosečnosti pa pol nič...user posted image

Tako da Zorica, po moje je najboljš, da se sprostiš in preguraš še teh par dni do testa in verjamem, da bo user posted image Do takrat pa uživaj pa ne preveč na to študirat (ja, saj vem, da ni lahko).

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 781
29.11.2007 20:58:03   
spelka12
zorica res upam, da ni psiha. Vidiš moja štorklja je bila sigurno že na obisku. user posted image

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 782
29.11.2007 21:23:23   
zorica

Ja jaz tudi upam.Saj ne bi toliko študirala o tem, pa me vsake toliko špika, da enostavno pomislim na to(ko me špikne)Pa ne bi rada, ker se bojim, da bom  potem spet razočarana.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 783
29.11.2007 21:38:03   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Marjana.r precej me je presentilo, kako tebe zdravijo. Saj sem ti že enkrat hotla napisat, pa pol nisem. Zdaj berem, da si že 4 leta na klomifenu. Pa kaj si tvoj zdravnik misli? A eksperimente na tebi dela, al kaj? Klomifen se jemlje tri mesece, saj to ni nedolžno zdravilo. Pametni ginekologi ga niti ne predpisujejo, ampak to prepuščajo strokovnjakom za neplodnost. Veliko se govori tudi o tem, da bi ga lahko samo oni predpisovali prav zaradi takih zlorab, ki so pacientom prej v škodo kot korist. Najbrž si čisto mlada in osteoporoza pri tvojih letih je res kriza. Se mi zdi, da si napisala, da mu popolnoma zaupaš, jaz ti svetujem, da ga takoj zamenjaš oz. naj ti napiše napotnico za neplodnostno ambulanto. To ti po enem letu pripada. Pa da ti sam inseminacije dela, haloo? Seme je potrebno pred tem prečistiti in to počnejo v slo samo v treh centrih - GK Lj, Maribor in Postojna. Za tvoje zdravje gre, poišči pri zdravljenju neplodnosti vsaj drugo mnenje. Sicer pa nikjer ne delajo več kot 4 inseminacije, pa ne zaradi tega, ker jih zavarovalnica samo tolko plača, ker je uspeh pri neplodnih zelo nizek. Čimprej do pravega strokovnjaka in upam, da je z osteoporozo samo lažni alarm.
Čisto vsem pa želim, da čimprej zagledate user posted image user posted image z iui ali brez. user posted image

Sem tud sama že opozorila marjano. Pa pravi, da G zaupa in da bo dela IUI-je dokler ne rata user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 784
29.11.2007 21:46:59   
spelka12
zorica mene je po ET-ju tud skoz špikalo, pa zvijalo. Kolk je to čudn. Normalno takih stvari sploh ne opaziš, ko pa si na temu da greješ user posted image  te pa vsaka stvar zmoti pa nervira.
tosja ti si pa že na polovici. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 785
29.11.2007 21:52:17   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12
tosja ti si pa že na polovici. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image z vsemi mukami in težavami...
                                   ...sem  že prešla  polovico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 786
1.12.2007 19:33:23   
Efi
Ko sm zadnjič rekla, da čim manj razmišljat pa se ne sekirat.... Jah, men ne ratuje več. 3 dni po IUI mi je slabo, tresem se (tolk sm švoh) pa skoz me špika. ooo, preseneta psiha. Al je mogoče kaj na tem?user posted image Nisem še nikol bla user posted image tk da sploh ne vem, kk bo moje telo odreagiralo. Mogoče pa so se mi znaki začeli pojavljati takoj- saj nekaterim se, ne?user posted image

Bm morala počakat do 15. 12., ni druge..

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 787
1.12.2007 20:54:17   
zorica

Efi res nama čist nič drugega ne preostane kot to čakanje, ki ubija.Jaz sem sedaj 8dan po IUI.
Pa kaj jaz vem.Verjetno mi res dela psiha.Na trenutke me ful špikne, potem pa cel dan nič,...Bom pa v ponedeljek 10dan naredila test, onega ki bi naj pokazal 10dni po oploditvi.
Ali mislite da lahko pokaže lažno pozitivno zaradi stopke ?

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 788
1.12.2007 21:43:20   
Efi
Sem js tud že razmišljala, da bi test prej naredla, čeprav itak je, kar je in ne morem nič nardit. Kateri test pa je to? Kak specialen al lahko tudi BC?

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 789
1.12.2007 22:27:33   
zorica

Jaz ga kupim v Mullerju, ne vem sedaj točno kak se reče.Imajo pa itak samo enega takšnega.
Saj tudi jaz ne vem če ga bom kupila, mogoče točno na miklavžeka, dan prej user posted image Kaj pa vem, občutki so postali ful mešani.Včasih si mislim, da bi lahko bila, potem spet, da je vse plod moje domišljije oz. psiheuser posted image

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 790
2.12.2007 12:03:04   
bumbum
Zorica, Efi, mislim na vaju in navijam za user posted image user posted image !!! Mislim,da stopka nič kaj ne vpliva na test.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 791
2.12.2007 14:03:49   
zorica

Danes pa me špika kao v sami maternici.Ne levo, ne destno ampak nekje na sredini.Občasno.Nekakšnih drugih znakov nimam,...

Verjetno se spet vse pripravlja na  user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 792
2.12.2007 17:12:20   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image dajmo punce...navijammmmmmmmmmmm za  user posted image  user posted image

Kupita CB v lekarni - je najbolj zanesljiv...pokaže že 10 dni po oploditvi! user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 793
2.12.2007 17:33:33   
Efi
Madonca, smo nestrpni...user posted image Saj po eni strani komaj čakam, da mine še teh nekaj dni, po drugi pa se bojim razočaranja.

Zorica, jaz verjamem, da nama je uspelo. Upanje umre zadnje.

Aja, a je špikanje dober znak al ne?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 794
2.12.2007 20:06:20   
monikap
Zorica in efi user posted image user posted image user posted image user posted image navijam in stiskam pesti za močneuser posted image user posted image dajmo punci naj bo december vajin mesec.

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 795
3.12.2007 8:57:36   
Efi
Dobro jutro, punce. Je bil lep vikend? Upam, da bo tudi teden, kljub kislemu vremenu...

Zorica, kako kaže? Si se opogumila in naredila test al si se odločila, da še malo počakaš? Držim pesti za user posted image user posted image .

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 796
3.12.2007 9:19:33   
spelka12
Zorica, efi kako sta? Špikanje prenehalo efi?

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 797
3.12.2007 9:23:57   
Efi
Kaj pa vem. Sem šele vstalauser posted image Ponavadi se pojavi kje čez dan. Bomo videli. Je to dober ali slab znak?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 798
3.12.2007 9:29:57   
spelka12
Ja pomoje je dobr znak. To pomeni, da se otroci razvijajo in te špikajo - mami tuki smo, tuki smo user posted image .

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 799
3.12.2007 9:36:15   
Efi
user posted image user posted image Mah, ka naj rečem? Super si.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?