Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 29.11.2007 15:55:05
|
|
|
|
Efi
|
Evo, moj IUI je mimo. Upam, da smo bili uspešni. Folikel je bil gromozanski, endometrij 10. Upam, da se izljubijo do onemoglosti. Curkica, po moje je pa res nekaj na tem. Boš poročala naslednji mesec
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 29.11.2007 17:38:16
|
|
|
|
marjana.r
|
ma mi pravijo dohtarji, da zna bit, da me je vse to zdravljenje mal kosti pokvarilo, da klomifen dostikrat skrha kosti oz prične z osteoporozo. tako, da ko se mal pozdravim, se grem prvo za to testirat, pol pa da vidimo kako naprej. grdo slišat, ampak sem prvo jst in pol . 4 leta pijem klomifen in hočem videt kaj je z mano ratalo. tako, da dokler se ne testiram ne bova delala na .
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 29.11.2007 17:41:44
|
|
|
|
zorica
|
Spelka hvala ti za darilo.Ga z veseljem sprejmem in ti nasledji mesec vrnem. Curkica res upam da je tokrat uspelo.Danes in že včeraj po malem, me cel dan špika tam dol.Pojavlja se mi bel tok.Čeprav je šele dober teden do testa imam občutek, kot ko pride .Pa napihnjena sem ( ali pa sem se preveč najedla ).No joški pa me niti malo ne bolijo, kot da jih ni Lahko pa da imam kakšno vnetje, ko me tako špika Efi sedaj pa navijam zate, da se tvoji dobro izljubijo
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 29.11.2007 18:00:11
|
|
|
|
Abra
|
Pozdravljene punce! Vsake tolko prečekiram tudi vaš forum, sem pa bolj aktivna pri IVFjevkah. Marjana.r precej me je presentilo, kako tebe zdravijo. Saj sem ti že enkrat hotla napisat, pa pol nisem. Zdaj berem, da si že 4 leta na klomifenu. Pa kaj si tvoj zdravnik misli? A eksperimente na tebi dela, al kaj? Klomifen se jemlje tri mesece, saj to ni nedolžno zdravilo. Pametni ginekologi ga niti ne predpisujejo, ampak to prepuščajo strokovnjakom za neplodnost. Veliko se govori tudi o tem, da bi ga lahko samo oni predpisovali prav zaradi takih zlorab, ki so pacientom prej v škodo kot korist. Najbrž si čisto mlada in osteoporoza pri tvojih letih je res kriza. Se mi zdi, da si napisala, da mu popolnoma zaupaš, jaz ti svetujem, da ga takoj zamenjaš oz. naj ti napiše napotnico za neplodnostno ambulanto. To ti po enem letu pripada. Pa da ti sam inseminacije dela, haloo? Seme je potrebno pred tem prečistiti in to počnejo v slo samo v treh centrih - GK Lj, Maribor in Postojna. Za tvoje zdravje gre, poišči pri zdravljenju neplodnosti vsaj drugo mnenje. Sicer pa nikjer ne delajo več kot 4 inseminacije, pa ne zaradi tega, ker jih zavarovalnica samo tolko plača, ker je uspeh pri neplodnih zelo nizek. Čimprej do pravega strokovnjaka in upam, da je z osteoporozo samo lažni alarm. Čisto vsem pa želim, da čimprej zagledate z iui ali brez.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 29.11.2007 19:23:47
|
|
|
|
zorica
|
Punce jaz res čedalje bolj čutim, da se tam spodaj nekaj dogaja.Danes je 6dan od IUI. A mislite da mi to špikanje dela psiha ?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 29.11.2007 20:08:35
|
|
|
|
Efi
|
Upam, da je vse res in ni samo plod psihe Je pa res, da smo (skoraj) vse (preveč) obsedene z in nam psiha meša štrene. Js sm mela ničkolikokrat "simptome" nosečnosti pa pol nič... Tako da Zorica, po moje je najboljš, da se sprostiš in preguraš še teh par dni do testa in verjamem, da bo Do takrat pa uživaj pa ne preveč na to študirat (ja, saj vem, da ni lahko).
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 29.11.2007 20:58:03
|
|
|
|
spelka12
|
zorica res upam, da ni psiha. Vidiš moja štorklja je bila sigurno že na obisku.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 29.11.2007 21:23:23
|
|
|
|
zorica
|
Ja jaz tudi upam.Saj ne bi toliko študirala o tem, pa me vsake toliko špika, da enostavno pomislim na to(ko me špikne)Pa ne bi rada, ker se bojim, da bom potem spet razočarana.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 29.11.2007 21:38:03
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Marjana.r precej me je presentilo, kako tebe zdravijo. Saj sem ti že enkrat hotla napisat, pa pol nisem. Zdaj berem, da si že 4 leta na klomifenu. Pa kaj si tvoj zdravnik misli? A eksperimente na tebi dela, al kaj? Klomifen se jemlje tri mesece, saj to ni nedolžno zdravilo. Pametni ginekologi ga niti ne predpisujejo, ampak to prepuščajo strokovnjakom za neplodnost. Veliko se govori tudi o tem, da bi ga lahko samo oni predpisovali prav zaradi takih zlorab, ki so pacientom prej v škodo kot korist. Najbrž si čisto mlada in osteoporoza pri tvojih letih je res kriza. Se mi zdi, da si napisala, da mu popolnoma zaupaš, jaz ti svetujem, da ga takoj zamenjaš oz. naj ti napiše napotnico za neplodnostno ambulanto. To ti po enem letu pripada. Pa da ti sam inseminacije dela, haloo? Seme je potrebno pred tem prečistiti in to počnejo v slo samo v treh centrih - GK Lj, Maribor in Postojna. Za tvoje zdravje gre, poišči pri zdravljenju neplodnosti vsaj drugo mnenje. Sicer pa nikjer ne delajo več kot 4 inseminacije, pa ne zaradi tega, ker jih zavarovalnica samo tolko plača, ker je uspeh pri neplodnih zelo nizek. Čimprej do pravega strokovnjaka in upam, da je z osteoporozo samo lažni alarm. Čisto vsem pa želim, da čimprej zagledate z iui ali brez. Sem tud sama že opozorila marjano. Pa pravi, da G zaupa in da bo dela IUI-je dokler ne rata
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 29.11.2007 21:46:59
|
|
|
|
spelka12
|
zorica mene je po ET-ju tud skoz špikalo, pa zvijalo. Kolk je to čudn. Normalno takih stvari sploh ne opaziš, ko pa si na temu da greješ te pa vsaka stvar zmoti pa nervira. tosja ti si pa že na polovici.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 29.11.2007 21:52:17
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 tosja ti si pa že na polovici. z vsemi mukami in težavami... ...sem že prešla polovico
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 1.12.2007 19:33:23
|
|
|
|
Efi
|
Ko sm zadnjič rekla, da čim manj razmišljat pa se ne sekirat.... Jah, men ne ratuje več. 3 dni po IUI mi je slabo, tresem se (tolk sm švoh) pa skoz me špika. ooo, preseneta psiha. Al je mogoče kaj na tem? Nisem še nikol bla tk da sploh ne vem, kk bo moje telo odreagiralo. Mogoče pa so se mi znaki začeli pojavljati takoj- saj nekaterim se, ne? Bm morala počakat do 15. 12., ni druge..
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 1.12.2007 20:54:17
|
|
|
|
zorica
|
Efi res nama čist nič drugega ne preostane kot to čakanje, ki ubija.Jaz sem sedaj 8dan po IUI. Pa kaj jaz vem.Verjetno mi res dela psiha.Na trenutke me ful špikne, potem pa cel dan nič,...Bom pa v ponedeljek 10dan naredila test, onega ki bi naj pokazal 10dni po oploditvi. Ali mislite da lahko pokaže lažno pozitivno zaradi stopke ?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 1.12.2007 21:43:20
|
|
|
|
Efi
|
Sem js tud že razmišljala, da bi test prej naredla, čeprav itak je, kar je in ne morem nič nardit. Kateri test pa je to? Kak specialen al lahko tudi BC?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 1.12.2007 22:27:33
|
|
|
|
zorica
|
Jaz ga kupim v Mullerju, ne vem sedaj točno kak se reče.Imajo pa itak samo enega takšnega. Saj tudi jaz ne vem če ga bom kupila, mogoče točno na miklavžeka, dan prej Kaj pa vem, občutki so postali ful mešani.Včasih si mislim, da bi lahko bila, potem spet, da je vse plod moje domišljije oz. psihe
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 2.12.2007 12:03:04
|
|
|
|
bumbum
|
Zorica, Efi, mislim na vaju in navijam za !!! Mislim,da stopka nič kaj ne vpliva na test.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 2.12.2007 14:03:49
|
|
|
|
zorica
|
Danes pa me špika kao v sami maternici.Ne levo, ne destno ampak nekje na sredini.Občasno.Nekakšnih drugih znakov nimam,... Verjetno se spet vse pripravlja na
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 2.12.2007 17:12:20
|
|
|
|
tosja
|
dajmo punce...navijammmmmmmmmmmm za Kupita CB v lekarni - je najbolj zanesljiv...pokaže že 10 dni po oploditvi!
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 2.12.2007 17:33:33
|
|
|
|
Efi
|
Madonca, smo nestrpni... Saj po eni strani komaj čakam, da mine še teh nekaj dni, po drugi pa se bojim razočaranja. Zorica, jaz verjamem, da nama je uspelo. Upanje umre zadnje. Aja, a je špikanje dober znak al ne?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 2.12.2007 20:06:20
|
|
|
|
monikap
|
Zorica in efi navijam in stiskam pesti za močne dajmo punci naj bo december vajin mesec.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 3.12.2007 8:57:36
|
|
|
|
Efi
|
Dobro jutro, punce. Je bil lep vikend? Upam, da bo tudi teden, kljub kislemu vremenu... Zorica, kako kaže? Si se opogumila in naredila test al si se odločila, da še malo počakaš? Držim pesti za .
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 3.12.2007 9:19:33
|
|
|
|
spelka12
|
Zorica, efi kako sta? Špikanje prenehalo efi?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 3.12.2007 9:23:57
|
|
|
|
Efi
|
Kaj pa vem. Sem šele vstala Ponavadi se pojavi kje čez dan. Bomo videli. Je to dober ali slab znak?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 3.12.2007 9:29:57
|
|
|
|
spelka12
|
Ja pomoje je dobr znak. To pomeni, da se otroci razvijajo in te špikajo - mami tuki smo, tuki smo .
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 3.12.2007 9:36:15
|
|
|
|
Efi
|
Mah, ka naj rečem? Super si.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?