|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI - majčiče, junijčice
31.10.2007 21:49:03   
bumbum
Hej, monika! Si nazaj? Kako je bilo na operaciji? Pa hvala za pesti! Tudi jaz ti želim user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 701
1.11.2007 14:10:46   
monikap
Bumbum ja sem že nazaj so mi našli vozliče in povečane jajcevode vendar so sedaj vse uredili tako,da bomo videli kako in kaj naprej 26 takrat imam razgovor.
Zate pa res imam občutek,da je sedaj uspelo boš videla v petek bouser posted image user posted image .

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 702
1.11.2007 15:43:35   
bumbum
Super, monika! Samo, da si ok. Zdaj pa mora bit!

Mah, jaz pa nič več nimam občutka, da je kaj ratalo. Me že pomalem boli kot pred vsako M. Vem, ne smem še obupat in tudi ne bom. Do konca!

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 703
1.11.2007 19:55:28   
zorica

bumbum komaj čakam da jutri pridem iz službe in ugledam tvoj zapis, da si zagledala user posted image .Res močno upam da ti bo uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 704
2.11.2007 7:53:48   
bumbum
Eto, še tukaj sporočam, da test kaže samo eno  črtico. Čakam na M in 19.11., ko imava ambulanto. Mislim, da naju čaka IVF.user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 705
2.11.2007 8:36:45   
marjana.r
ma bumbum reči da ni res user posted image user posted image user posted image čuj mogoče pa moraš malo počakat, dokler je ni je še vedno neki upanja user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 706
2.11.2007 10:21:30   
spelka12
bumbum, da te še tuki malo pocrkljam. Moja, moja (zdej te stiskam k sebi).

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 707
2.11.2007 13:06:33   
monikap
Bumbum pa saj to ni resuser posted image user posted image jaz sem pa bila tako zelo prepričana,da ti je tokrat uspelouser posted image user posted image zate.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 708
2.11.2007 15:11:36   
zorica

bumbum sem ravnokar prebrala.Tako zelo mi  je žal user posted image user posted image user posted image Tako zelo sem upala da boš user posted image , ker bom mogoče tudi jaz šla ta mesec na zadnji IUI in bi mi vlila optimizem, če bi ti po tej poti uspelo.

Ful mi je žal zate - ampak me se ne damo !!!!!!!!

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 709
2.11.2007 20:58:41   
marjana.r
no jst sem danes mela prvi UZ na 15.dan ciklusa in mam sam en dober folikel in to na levem jajčniku, velik pa je neki več kot 13 mm. v torek imam spet UZ, pa bomo vidli, če se bo dovolj zredil, da lahko naredimo IUI user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 710
2.11.2007 21:52:00   
zorica

marjana.r zdaj pa bom tebe spremljala in ti res držala pesti, da ti uspe.Jaz sem sicer mnenja, da sem noseča, kar se bo potrdilo šele za 10 dni user posted image user posted image user posted image .Ne morem si pomagati, ful sem optimističana za ta mesec.

PS :Če pa bi se slučajano zgodilo neverjetno in bi user posted image vseeno prišla, pa grem ta mesec tudi v zadnji postopek IUI.Naprej pa je itak že umetna.

Neposredna povezava do sporočila: 711
4.11.2007 9:37:13   
bumbum
No, tako....pa nama tudi z IUI-ji ni uspelo.user posted image Vsem, ki še upate in čakate na svoj IUI želim mnoooogo več uspeha kot sva ga mela midva.
Marjana, kako si? Upam, da bo ta en folikel tisti tapravi, zmagovalni!

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 712
4.11.2007 20:28:59   
marjana.r
joj bumbum kot to rundo slabo prenašam tablete jih nisem nikoli...upam, da so zadnje. folikel pa ne vem kaj dela user posted image moram torek počakat user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 713
6.11.2007 9:02:40   
marjana.r
jutri 7.30 IUI user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 714
6.11.2007 9:15:48   
spelka12
user posted image user posted image user posted image  čestitke marjana, držim pesti za uspešen IUI.
Vedno vas preberem, sem zvesta navijačica.

Neposredna povezava do sporočila: 715
6.11.2007 16:57:34   
bumbum
Marjanček, saj veš, da sem s tabo, ne?user posted image Drži se, punca moja! Pa naj bo uspešno!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 716
6.11.2007 19:29:36   
marjana.r
bom javla jutri kak je šlo :)

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 717
7.11.2007 18:15:10   
bumbum
In marjana? Kako je šlo?

Neposredna povezava do sporočila: 718
8.11.2007 9:20:23   
marjana.r
evo me mal kasno ma vseeno javljam...včeri smo nardili, pa čeprav ni folikel poču, danes zjutraj pa sem šla še enkrat in je blo počeno...zdaj pa čakat user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 719
8.11.2007 10:00:58   
spelka12
Veliiiko sreče marjana.
bumbum kdaj pa ti nadaljuješ?

Neposredna povezava do sporočila: 720
8.11.2007 13:54:18   
bumbum
Uh, stiskam pesti, marjana.

Spelka12, nič ne nadaljujem....19.11. imava posvet pri zdravnici, pa bomo videli kaj dalje. Z IUI-ji smo zaključili.user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 721
12.11.2007 14:06:13   
spelka12
Ste že na drugo stran padle, pa da vas vrnem nazaj med žive.
Marjana kako, kdaj pade test?
bumbum še en teden, pa bomo vidli kaj ti bodo rekli. Držim pesti, da bo kmalu.

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 722
12.11.2007 14:52:50   
bumbum
Spelkica, kako se kaj držiš? Si ok? Hvala za pesti, jaz jih enako močno stiskam zate!

Marjana, zdaj bi bil pa že čas, da nam malo poročaš.user posted image Kakšno je stanje?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 723
12.11.2007 14:56:43   
deja75
Zdravo IVI-jevke! Javljam se po dolgem času, razočarana. Imela sem 2 IVI-ja, obakrat pridelala lepe foliklčke s klomifenom, imela idealno sluznico in nič. Ne morem verjet, da je z nama kao vse o.k., pa v nekaj letih nisem še sploh nikoli zanosila. Seveda nisem izgubila upanja in sem pripravljena na nove boje! A mi lahko katera mal opiše, kaj me čaka vnaprej. Sedaj imam pogovor pri svojem G., menda naj bi mi menjal terapijo.
Upam, da bo imela katera od vas več sreče.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 724
12.11.2007 15:31:50   
tosja
user posted image Pozdravljene moje borke!!!

bumbum - žal mi je, da se je tudi tokrat končalo brez user posted image Sicer pa verjamem, da boš dana na čakalno listo (v kolikor še nisi) in boš magičen user posted image user posted image zagledala, preden boš šla v postopek! To se je tud men zgodilo. Verjemi, verjemi....

marjana.r - držim pestke in močno močno stiskam, da tokrat zagledaš user posted image user posted image

zorica 
- tudi tebi želim, da se stvari začnejo odvijati tako kot se morajo...

Tudi sama sem imela takšno smolo z IUI - ji, da do njih sploh ni prišlo. Pol sem se tud mal razkurla, pa....
Nisem več verjela, da bi lahko zanosila po naravni poti - po 5 letih truda ne... pa se je zgodilo ravno to (no, Klomifen je imel prste vmes!) user posted image user posted image user posted image
Sedaj sem skoraj na polovici user posted image in včeraj sem prvič začutila prave brcike, ki sploh niso bile tako zelo nežne.
Srečna sem in želim si, da tudi ve kaj kmalu izkusite srečo, ki je res nekaj posebnega user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

POROD
riba5

KAKO SE JE RODIL VAŠ OTROK

NARAVNO (83%)

CARSKI REZ (17%)

Število vseh glasov: 211

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!