Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 31.10.2007 21:49:03
|
|
|
|
bumbum
|
Hej, monika! Si nazaj? Kako je bilo na operaciji? Pa hvala za pesti! Tudi jaz ti želim
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 1.11.2007 14:10:46
|
|
|
|
monikap
|
Bumbum ja sem že nazaj so mi našli vozliče in povečane jajcevode vendar so sedaj vse uredili tako,da bomo videli kako in kaj naprej 26 takrat imam razgovor. Zate pa res imam občutek,da je sedaj uspelo boš videla v petek bo .
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 1.11.2007 15:43:35
|
|
|
|
bumbum
|
Super, monika! Samo, da si ok. Zdaj pa mora bit! Mah, jaz pa nič več nimam občutka, da je kaj ratalo. Me že pomalem boli kot pred vsako M. Vem, ne smem še obupat in tudi ne bom. Do konca!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 1.11.2007 19:55:28
|
|
|
|
zorica
|
bumbum komaj čakam da jutri pridem iz službe in ugledam tvoj zapis, da si zagledala .Res močno upam da ti bo uspelo
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 2.11.2007 7:53:48
|
|
|
|
bumbum
|
Eto, še tukaj sporočam, da test kaže samo eno črtico. Čakam na M in 19.11., ko imava ambulanto. Mislim, da naju čaka IVF.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 2.11.2007 8:36:45
|
|
|
|
marjana.r
|
ma bumbum reči da ni res čuj mogoče pa moraš malo počakat, dokler je ni je še vedno neki upanja
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 2.11.2007 10:21:30
|
|
|
|
spelka12
|
bumbum, da te še tuki malo pocrkljam. Moja, moja (zdej te stiskam k sebi).
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 2.11.2007 13:06:33
|
|
|
|
monikap
|
Bumbum pa saj to ni res jaz sem pa bila tako zelo prepričana,da ti je tokrat uspelo zate.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 2.11.2007 15:11:36
|
|
|
|
zorica
|
bumbum sem ravnokar prebrala.Tako zelo mi je žal Tako zelo sem upala da boš , ker bom mogoče tudi jaz šla ta mesec na zadnji IUI in bi mi vlila optimizem, če bi ti po tej poti uspelo. Ful mi je žal zate - ampak me se ne damo !!!!!!!!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 2.11.2007 20:58:41
|
|
|
|
marjana.r
|
no jst sem danes mela prvi UZ na 15.dan ciklusa in mam sam en dober folikel in to na levem jajčniku, velik pa je neki več kot 13 mm. v torek imam spet UZ, pa bomo vidli, če se bo dovolj zredil, da lahko naredimo IUI
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 2.11.2007 21:52:00
|
|
|
|
zorica
|
marjana.r zdaj pa bom tebe spremljala in ti res držala pesti, da ti uspe.Jaz sem sicer mnenja, da sem noseča, kar se bo potrdilo šele za 10 dni .Ne morem si pomagati, ful sem optimističana za ta mesec. PS :Če pa bi se slučajano zgodilo neverjetno in bi vseeno prišla, pa grem ta mesec tudi v zadnji postopek IUI.Naprej pa je itak že umetna.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 4.11.2007 9:37:13
|
|
|
|
bumbum
|
No, tako....pa nama tudi z IUI-ji ni uspelo. Vsem, ki še upate in čakate na svoj IUI želim mnoooogo več uspeha kot sva ga mela midva. Marjana, kako si? Upam, da bo ta en folikel tisti tapravi, zmagovalni!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 4.11.2007 20:28:59
|
|
|
|
marjana.r
|
joj bumbum kot to rundo slabo prenašam tablete jih nisem nikoli...upam, da so zadnje. folikel pa ne vem kaj dela moram torek počakat
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 6.11.2007 9:02:40
|
|
|
|
marjana.r
|
jutri 7.30 IUI
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 6.11.2007 9:15:48
|
|
|
|
spelka12
|
čestitke marjana, držim pesti za uspešen IUI. Vedno vas preberem, sem zvesta navijačica.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 6.11.2007 16:57:34
|
|
|
|
bumbum
|
Marjanček, saj veš, da sem s tabo, ne? Drži se, punca moja! Pa naj bo uspešno!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 6.11.2007 19:29:36
|
|
|
|
marjana.r
|
bom javla jutri kak je šlo :)
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 7.11.2007 18:15:10
|
|
|
|
bumbum
|
In marjana? Kako je šlo?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 8.11.2007 9:20:23
|
|
|
|
marjana.r
|
evo me mal kasno ma vseeno javljam...včeri smo nardili, pa čeprav ni folikel poču, danes zjutraj pa sem šla še enkrat in je blo počeno...zdaj pa čakat
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 8.11.2007 10:00:58
|
|
|
|
spelka12
|
Veliiiko sreče marjana. bumbum kdaj pa ti nadaljuješ?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 8.11.2007 13:54:18
|
|
|
|
bumbum
|
Uh, stiskam pesti, marjana. Spelka12, nič ne nadaljujem....19.11. imava posvet pri zdravnici, pa bomo videli kaj dalje. Z IUI-ji smo zaključili.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 12.11.2007 14:06:13
|
|
|
|
spelka12
|
Ste že na drugo stran padle, pa da vas vrnem nazaj med žive. Marjana kako, kdaj pade test? bumbum še en teden, pa bomo vidli kaj ti bodo rekli. Držim pesti, da bo kmalu.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 12.11.2007 14:52:50
|
|
|
|
bumbum
|
Spelkica, kako se kaj držiš? Si ok? Hvala za pesti, jaz jih enako močno stiskam zate! Marjana, zdaj bi bil pa že čas, da nam malo poročaš. Kakšno je stanje?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 12.11.2007 14:56:43
|
|
|
|
deja75
|
Zdravo IVI-jevke! Javljam se po dolgem času, razočarana. Imela sem 2 IVI-ja, obakrat pridelala lepe foliklčke s klomifenom, imela idealno sluznico in nič. Ne morem verjet, da je z nama kao vse o.k., pa v nekaj letih nisem še sploh nikoli zanosila. Seveda nisem izgubila upanja in sem pripravljena na nove boje! A mi lahko katera mal opiše, kaj me čaka vnaprej. Sedaj imam pogovor pri svojem G., menda naj bi mi menjal terapijo. Upam, da bo imela katera od vas več sreče.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 12.11.2007 15:31:50
|
|
|
|
tosja
|
Pozdravljene moje borke!!! bumbum - žal mi je, da se je tudi tokrat končalo brez Sicer pa verjamem, da boš dana na čakalno listo (v kolikor še nisi) in boš magičen zagledala, preden boš šla v postopek! To se je tud men zgodilo. Verjemi, verjemi.... marjana.r - držim pestke in močno močno stiskam, da tokrat zagledaš zorica - tudi tebi želim, da se stvari začnejo odvijati tako kot se morajo... Tudi sama sem imela takšno smolo z IUI - ji, da do njih sploh ni prišlo. Pol sem se tud mal razkurla, pa.... Nisem več verjela, da bi lahko zanosila po naravni poti - po 5 letih truda ne... pa se je zgodilo ravno to (no, Klomifen je imel prste vmes!) Sedaj sem skoraj na polovici in včeraj sem prvič začutila prave brcike, ki sploh niso bile tako zelo nežne. Srečna sem in želim si, da tudi ve kaj kmalu izkusite srečo, ki je res nekaj posebnega
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
PORODriba5KAKO SE JE RODIL VAŠ OTROKNARAVNO (
83%)
CARSKI REZ (
17%)
Število vseh glasov: 211Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!