|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI - majčiče, junijčice
23.11.2007 19:03:35   
zorica

Bumbum si me pa pomirila.Sicer sem tudi sama upala, da mi bo katera odgovorila tako.Sedaj ko so zbrali moževe najboljše vojaščke in jih vstavili na najboljše mesto, se mi zdi možnost malce večja, da se ob O srečajo z jajčecem user posted image .

Sicer pa sem danes vprašala, kako naprej, če slučajno ne rata.Dobila sem datum razgovora z dr.Vlaisavljevičem (30.01.08), kjer se bomo zmenili za umetno.

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 751
23.11.2007 20:33:34   
zorica

Od moje stop inekcije je minilo točno 36,5 ur.In spodaj me je resnično začelo špikati.Upam da je to to in da bo prišlo do tako željenega srečanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 752
23.11.2007 20:47:09   
Efi
Ja hvala lepa za dogovore. Saj so mogoče čudna vprašanja, sam sm pač prvič na tem user posted image v primeru, da se ta mesec ne prime, bom drug mesec že pravi ekspertuser posted image

Če si lahko injekcijo dam sama je pa tk super- je mama medicinka. Res je mal preveč letanja, ker morš it 2x na UZ pa pol po injekcijo pa pol še na IUI. Sploh pa ker je do Mb še kar daleč. Ampak po drugi strani pa vem, zakaj hodim.

Upam...

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 753
23.11.2007 21:53:50   
zorica

Efi tudi jaz imam kar daleč in ve biti res prav zoperno.Še posebej danes ko sva z mojim šla na IUI in je on dal seme ob 8zjutraj, IUI pa sem imela ob 13.30.Pa se potem res nimaš kam dati teh pet ur.

Sedaj koliko UZ pa boš imela pa je čisto odvisno, kako boš reagirala na K in kako bodo rasli tvoji folikli.Jaz vedno lepo odreagiram, tako da imam potem na 13dam že IUI.
Drugače pa je sedaj po novem, da bi se naj IUI delal vsak drugi mesec.Upam da bo tebi uspelo, ker so rezultati res ne preveč rožnati ,...

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 754
24.11.2007 9:00:07   
bumbum
IUI ti lahko delajo vsak mesec, če ti od prejšnjega cikla ne ostanejo kake posledice(ciste ipd.), če pa ti kaj ostane, se naredi pavza vmes. Jaz sem imela 1.IUI junija in pol pavzo zaradi njihovih dopustov, 2. septembra in 3. oktobra....nikoli mi niso ostale keke ciste.
Efi, nič niso čudna tvoja vprašanja, smo jih imele vse, ko smo bile na začetku....s časom pa postaneš ekspert, ja.user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 755
26.11.2007 20:39:47   
zorica

Minil je tretji dan od moje IUI.Vem da je za znake ali kakršnokoli opažanje daleč prezgodaj, a sem tak na trnihuser posted image

Zdi se mi kot da ne bom nikoli dočakala teh 14dni.Kako zelo si želim za Miklavžeka user posted image .

Efi kako pa kaj ti ?

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 756
27.11.2007 19:35:44   
Efi
Pozdravljene.

Da se vam javim. Danes sem šla na uz in bojda sem pridelala (le) en folikel, ki pa je tako velik, da imam v četrtek že IUI. Pred dobro urco sem si dala injekcijo- sem skoraj skup padla user posted image Moje telo očitno (glede na vaše izkušnje) hitro dela, saj je danes 10. dan, IUI pa bom torej imela že 12. dan. Upam, da bo uspešen, čeprav menda uspešnost procentualno nikakor ni spodbudna...

Upam, da čimprej ugledamo user posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 757
27.11.2007 19:57:10   
zorica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Efi, tudi en folikel je v končni fazi dovolj da uspe.Jaz sem se tokrat privič ko sem si dala stopko počutila čisto zanič.Sicer sem si jo morala dati zjutraj, a je dosti boljše zvečer, greš spat in prespiš.Jaz cel dan nisem mogla k sebi.Vlekla sem se po stanovanju.
Meni je že 4dan po IUI.

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 758
27.11.2007 20:06:09   
Efi
In, kako se počutiš? SO občutki dobri? Zdaj pa morš počakat do tistega datuma, ko je ne bo in pol bo to to, ne?

Res ti želim, da ti rata. Si bla prvič?

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 759
27.11.2007 20:20:42   
zorica

Ne Efi to mi je tretjič in zadnjič, potem grem na umetno.
Občutki ?Ful mislim pozitivno, mora mi uspeti še letos user posted image user posted image user posted image Malo heca mora biti.

Ne vem, danes me je začelo špikati spodaj ampak to prepisujem vsemu mogočemu.Nočem se dosti bremeniti več s tem, saj je že dve leti kaj se trudim.

Upam da mi je tokrat uspelo !

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 760
27.11.2007 20:30:26   
Efi
Želim ti, da ti uspe.

Tudi midva se trudiva že skoraj dve leti. Zdaj razmišljam: 8 let sem jedla tabletke, da se ja ne bi primlo, zdaj pa se sprašujem, a bi se, če jih ne bi jemala. V tem primeru bi me pa sigrno presenetilo, če ne bi planirala...

Čudna so pota gospodova... user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 761
27.11.2007 20:40:44   
zorica

Ja tudi jaz sem jedla tablete 8let, tolažim se edino s tem, da mogoče pa moje telo rabi dlje da se spuca.Ampak bo že !

Občutek imam da bove obe v kratkem srečke user posted image

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 762
27.11.2007 21:10:05   
Efi
Iz tvojih ust v božja ušesa user posted image

Samo še nekaj: od injekcije do IUI bo pri meni minilo preko 40 ur. Je potem sploh možnost za uspeh? Brala sem, da se naj bi IUI delal nekako 24- 38 ur po stopki... Hmmm

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 763
27.11.2007 22:04:04   
zorica

Efi da sem čist odkrita, to tudi jaz nisem nikoli razumela.Imam isto razmišljanje kot ti.
Tokrat pa sem imela IUI točno 30ur po stopki, folikli mi še niso počili, kaj bi naj bilo tudi dobro.Tako da imam že zaradi tega ful občutek, da bi tokrat lahko kaj bilo.

Čutila pa sem potem zvečer, ko sem imela ovolucijo, kar je pomenilo da so počili.Tako da res upam, da so se uspeli najti user posted image

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 764
28.11.2007 16:18:46   
marjana.r
no da se javim po skoraj enem tednu. nimam prou nič lepe novice...v četrtek ni blo dovolj da sem dobila user posted image sem mogla še padet in si obe noge polomit. tak, da sem bla od četrtka do pondeljka v bolnici, ker so mi mogli levi gleženj operirat. sem mela obe kosti polomljene pri gležnju pa še gleženj premaknjen....tak da so mi dali železo, na desni nogi pa imam polomljene one male koščice na stopalu...sam vseeno ne morem hodit. tak da sem priklenjena na posteljo. drugače pa se vredu počutim in nič ne težim, sem pridni bolnik user posted image no glih da sem javla, da v kakem stanju sem. tak da punce ne se jezit, če ne vidite user posted image sam da se ne polomite user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 765
28.11.2007 17:00:36   
spelka12
marjana božca,kaj pa se je vse nate spravilo? Hitro okrevaj.
zorica, kdaj lahko pri tebi pričakujemo user posted image ?

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 766
28.11.2007 17:52:36   
zorica

Marjana user posted image user posted image user posted image user posted image si  pa res hudo polomljena,...Žal mi je zate.Dobro da si lahko vsaj na računalniku oz. pri nas na RR.Ti bomo že me delale družbo.

Drugače pa Spelka upam da mi Miklavžek prinese user posted image .Danes je peti dan od IUI ne počutim se nič drugače, nobenih znakov za enkrat.Upam da pridejo user posted image Občasno me špika spodaj, pa napihnjena sem, a to bo verjetno posledica K.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 767
28.11.2007 19:40:24   
bumbum
U jej, Marjana! TI si pa hudo padla.Boga. Želim ti čim prejšnje okrevanje!

Zorica, jaz fulllllllllllnavijam!

Efi, superca! Pesti so stisnjene tudi zate!

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 768
28.11.2007 19:56:45   
Efi
Ja marjana, kaj pa si počela? user posted image Upam, da čimprej okrevaš in nadaljuješ z user posted image .

Mene pa danes kar malo zvija, čutim nek nemiruser posted image Nekako bo pa že. Jutri moram na kaj lepega mislit ste rekle, a ne? Bo, kar bo.

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 769
28.11.2007 21:04:02   
zorica

Efi a jutri imaš IUI ?Držim pesti !!!!!!!

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 770
28.11.2007 21:58:14   
Efi
Hvala, hvala.

Upam samo, da ne bomo zamudli O, ker me že danes mal špikauser posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 771
29.11.2007 10:52:12   
spelka12
efi, danes so moje pesti namenjene samo tebi. Veliiiko sreče pri (jah ne vem točno kako to pri IUI-ju zgledauser posted image ) ampak ni važno, važen je rezultat a ne?user posted image
zorica bom k tebi poslala miklavža z darilom, a je lahko težek okoli 3 kg pa tam ene 50 cm velikuser posted image ? Jaz ga ta mesec ne rabim, ker še ne smeva zanosit. Naslednji mesec, mi ga pa vrni po hitri pošti, pa ne pozabi na darilo.

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 772
29.11.2007 11:29:19   
curkica
Pozdrav vsem skupaj!

Naj najprej zaželim vsem, ki ste v postopku ali ki čakate na magični user posted image , vse naj naj, veliko sreče in uspeha.

Zorica, čakamo na plusek in verjamemo, da bo. Jaz sem bila veliko bolj negativno usmerjena, saj ne samo, da imam jaz PCO, tudi spermiogram je slab, tako da v tretje sploh nisem šla na IUI, je rekel dr., da nima smisla, naj rajši počakam IVF, ki upam, da bo kmalu. Ful nestrpno že čakam na pošto, saj mi je rekel dr. Reljič, da mora prit še letos. Hm!user posted image

Efi, držimo pesti za današnji postopek. Samo pozitivno razmišljaj, pa bo!user posted image  samo zate!

Marjana, lepega hudiča si ušpičla. Zdaj pa kar lepo ležat, da se pocajtaš, da boš pol lahko user posted image . Hi, hi! Ja, saj vem, tudi to ni ovira!

Jaz sem ta ciklus jemala klomifen in danes je že 23 dan ciklusa, pa me še vedno ful nekej pritiska v jajčnikih. Kaj to pomeni? Da je ovulacija bila, ali šele prihaja? Nisem si čisto na jasnem! Z mojim sva sicer te dni kar dosti slončkala, zato upam, da mogoče rata kaj po naravni poti in mi bojo prihranjene muke postopka IVF. No, če ne bo šlo pač drugače, bomo tudi to pretrpeli, kajne?

Lepo se imejte še naprej, dekleta, pa javite se še kaj!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 773
29.11.2007 11:36:53   
curkica
Aja, sem še neki pozabla; Namreč, včeraj sem se peljala iz službe, pa se mi je skoraj štorklja zaletela v avto. Hi, hi! Ampak mi včeraj ni blo prav nič smešno. Sprehajala se je po njivi in kar naenkrat zletela in se mi skoraj zabila v avto. Še pravi čas je zamenjala smer.

Me zanima, kaj bi to lahko pomenlo? Hm, mogoče pa kaj dobrega. HI HI!!!

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 774
29.11.2007 13:35:44   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: curkica
Namreč, včeraj sem se peljala iz službe, pa se mi je skoraj štorklja zaletela v avto. Hi, hi! Ampak mi včeraj ni blo prav nič smešno. Sprehajala se je po njivi in kar naenkrat zletela in se mi skoraj zabila v avto. Še pravi čas je zamenjala smer.

Me zanima, kaj bi to lahko pomenlo? Hm, mogoče pa kaj dobrega. HI HI!!!

user posted image user posted image user posted image tud moj user posted image je imel mesec preden smo zagledali user posted image   bljižno srečanje s štorkljo....pa to na mestu oz. višini, kjer je ne bi pričakoval... user posted image user posted image user posted image
Curkica, mislim, da so to dimni signali user posted image klomifen zna tud presenetit...ne glede na tvojo diagnozo user posted image

Poglej si piko74 - po 7 letih in pol, po vseh možnih operacijah, 3 IVF, hiperstimulaciji, ko je čakala, da ji vstavijo zamrznjenčke...je ZANOSILA PO NARAVNI POTI!!!  

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.