curkica
|
Pozdrav vsem skupaj! Naj najprej zaželim vsem, ki ste v postopku ali ki čakate na magični , vse naj naj, veliko sreče in uspeha. Zorica, čakamo na plusek in verjamemo, da bo. Jaz sem bila veliko bolj negativno usmerjena, saj ne samo, da imam jaz PCO, tudi spermiogram je slab, tako da v tretje sploh nisem šla na IUI, je rekel dr., da nima smisla, naj rajši počakam IVF, ki upam, da bo kmalu. Ful nestrpno že čakam na pošto, saj mi je rekel dr. Reljič, da mora prit še letos. Hm! Efi, držimo pesti za današnji postopek. Samo pozitivno razmišljaj, pa bo! samo zate! Marjana, lepega hudiča si ušpičla. Zdaj pa kar lepo ležat, da se pocajtaš, da boš pol lahko . Hi, hi! Ja, saj vem, tudi to ni ovira! Jaz sem ta ciklus jemala klomifen in danes je že 23 dan ciklusa, pa me še vedno ful nekej pritiska v jajčnikih. Kaj to pomeni? Da je ovulacija bila, ali šele prihaja? Nisem si čisto na jasnem! Z mojim sva sicer te dni kar dosti slončkala, zato upam, da mogoče rata kaj po naravni poti in mi bojo prihranjene muke postopka IVF. No, če ne bo šlo pač drugače, bomo tudi to pretrpeli, kajne? Lepo se imejte še naprej, dekleta, pa javite se še kaj!
|