Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 18.10.2007 17:28:50
|
|
|
|
bumbum
|
Aja? No pol pa ne vem kaj je zdaj tu boljše.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 18.10.2007 17:29:52
|
|
|
|
marjana.r
|
nič se sekirat...oni že vejo kaj je prou...sam naj not dajo...kako in kaj me ne zanima...sam not naj pride pa tam naj tudi ostane
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 18.10.2007 17:30:50
|
|
|
|
bumbum
|
Pa tud. če dajo not kako od črnca, ne?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 18.10.2007 17:33:34
|
|
|
|
marjana.r
|
ja sam pol mislim, da bi malo čudno pogledali možeki, če bi prišu ven malo bolj obarvan
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 19.10.2007 8:08:30
|
|
|
|
marjana.r
|
evo pa je prišuvrag na vse zgodi mal kasneje bom poklicala k ginekologu, da se naročim za UZ za 2.11.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 19.10.2007 16:26:28
|
|
|
|
zorica
|
se je danes prikazala, pa sem klicala v MB da se naročim na UZ peti dan, pa mi je rekla " joj, ta cikel preskočite, kaj pa če bo potrebna stop inekcija 31.10 ali 01.11 mi pa takrat ne delamo Sem morala že prejšnji mesec preskočiti zaradi ciste in sedaj TO Nič ne bo ta mesec iz IUI
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 19.10.2007 19:03:01
|
|
|
|
bumbum
|
Oh, marjanca in zorica! Tako zelo žal mi je za obe! Zorica, pa saj ti stopko lahko dajo tudi na oddelku. Tam pa skoz delajo. Ma so smotani, no!Kot, da se mudi samo, če si že 40 let star. Me prav moti ta odnos.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 19.10.2007 19:26:34
|
|
|
|
zorica
|
Bumbum ti si bila danes na IUI če se ne motim?Ti iz srca želim, da bi ti uspelo.Jaz bom na tretji IUI šla - če ne zanosim po naravni, naslednji mesec. Sem si že na začetku leta zadala, da letos zanosim in upam, da mi v teh zadnjih dveh mesecih uspe.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 19.10.2007 21:06:02
|
|
|
|
dajamaja
|
Zorica žal mi je za tole smolo z datumi. So pa res togi Marjana, pa tako smo pesti držali. Bomo pa še mal, še enkrat, pa tistikrat malo dlje ( ), a prav? Bumbum, za tebe bomo pa že tokrat na dolge proge ( ). Tudi prav, ne? Dejmo dekleta !
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 20.10.2007 8:38:05
|
|
|
|
marjana.r
|
dajamaja no sej ni panike tudi če je prišla ...no v petek 2.11. sem naročena na prvi UZ in to je moj 14. dan....in če je vse ok mislim, da bi mogla it na IUI nekje 8., 9. ali 10.11.....bomo vse sproti vidli bumbum kako je kaj šlo s tvojim IUI-jem zorica gremo skupaj v nove boje
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 20.10.2007 8:43:24
|
|
|
|
bumbum
|
Zorica, jap včeraj sem bila na 3. in zadnjem IUI-ju. Res upam, da uspe! Dajamaja, itak, da bo tako tudi vredu. Pa še kako vredu! Marjana, jah nič posebnega.....kot vedno. Foliklček je počil že prej, plavalčki so zdaj v meni. Kaj pa bo, pa Me pa tokrat prvič ni čisto nič bolela sama inseminacija. No, saj me prej tudi ni, me je pa vsakič full speklo, ko mi je vbrizgnil seme....tokrat pa nič.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 20.10.2007 18:23:26
|
|
|
|
tosja
|
bumbum - stiskam pestke, da si se za vedno odkrižala kleti na gineki zorica: ne sekiraj se zaradi datumov, poskusi mal odmislit, naslednji mesec pa udarno marjana.r: želim ti, da kmalu zagledaš Je pa res zanimivo, da seme nič ne prečistijo pred IUI dajamaja: kje hodiš moja srečka A si že imela UZ?
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 20.10.2007 21:21:32
|
|
|
|
spelka12
|
bumbum jaz tud stiskam pesti da ti uspe, v tretje gre rado.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 21.10.2007 9:12:31
|
|
|
|
bumbum
|
Tosja in spelka
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 21.10.2007 11:26:43
|
|
|
|
marjana.r
|
ja ne prečistijo seme, ker to delajo na klinikah...tak, da kr vse not damo...pa kar bo bo ... ja prvič se je kr dobro primlo...sam zgleda, da je pečica malo bolj na malo delala pa ni dobro vzhajalo bomo vidli kako bo v drugi rundi
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 21.10.2007 20:43:03
|
|
|
|
zorica
|
Mi pride nora misel, da si potem sama doma naredim IUI z neko inekcijo z katero posesam spermo od dragega
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 22.10.2007 11:38:54
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica Mi pride nora misel, da si potem sama doma naredim IUI z neko inekcijo z katero posesam spermo od dragega tak IUI sem tud jaz mela doma, sam nič nismo uporabljali injekcije... pa nič sesali sam
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 22.10.2007 17:02:34
|
|
|
|
marjana.r
|
zorica kak mi je to znano zadnjič ko sem šla od g. in je reku, da ga za vikend ni in ne bo mogu nardit sem bla ful sam pol sem rekla možu...kaj ko bi šli v merkur po ono cevko...pa nardimo sami...ej budale neumne...no sej pol nisma tega nardila, ker to bi pa res bla neumnost....tudi midva sva ampak brez uspeha ...ta moja carina je prehuda ...no sej zdaj v kratkem padejo meje pa mislim, da bo takrat vse ok
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 23.10.2007 8:27:56
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjana.r ...ta moja carina je prehuda ...no sej zdaj v kratkem padejo meje pa mislim, da bo takrat vse ok tiste ta hude carinike pošlji na dopust Boš videla, da se ti bo zasvetil
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 23.10.2007 8:29:16
|
|
|
|
tosja
|
Vidim, da je bumbum na odklopu... tudi prav Mi stiskamo pestke, k norci!!!
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 23.10.2007 10:02:30
|
|
|
|
marjana.r
|
ja bumbum je prou na odklopu ...važno, da se nam javi in pove,da je vidla
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 23.10.2007 16:34:12
|
|
|
|
bumbum
|
Ma bumbum je na prislilnem odklopu . Sem cele dneve v službi in tako bo do petka. Kooooooomaj čakam petek! Hvala za navijanje! Drugače pa je danes 4. dan po IUI in sem malo prej začutila nako zbadanje po jajčnikih(iluzija verjetno ), pa 4 dni me glava boli, ko me drugače še v življenju ni(za to je pa krivo vreme).
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 23.10.2007 19:37:28
|
|
|
|
dajamaja
|
Drugače pa je danes 4. dan po IUI in sem malo prej začutila nako zbadanje po jajčnikih Ja, ja ... tukaj se že nekaj kaže. Dejmo Bumbum ! marjana.r ti pa ne zdej šengenske predpise tolk za res jemat te bojo cariniki tožili zaradi nelojalne konkurence .
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 23.10.2007 20:33:47
|
|
|
|
bumbum
|
Dajamaja, po moje pa je čist prekmalu, da bi kaj pomenilo. Pa še tako zelo blago je bilo.......no, bomo videli.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 23.10.2007 21:25:40
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum Dajamaja, po moje pa je čist prekmalu, da bi kaj pomenilo. Pa še tako zelo blago je bilo.......no, bomo videli. Veš kaj pravijo - NIKOLI ne reci NIKOLI...
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.