|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI - majčiče, junijčice
18.10.2007 17:28:50   
bumbum
Aja?user posted image user posted image user posted image No pol pa ne vem kaj je zdaj tu boljše.

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 651
18.10.2007 17:29:52   
marjana.r
nič se sekirat...oni že vejo kaj je prou...sam naj not dajo...kako in kaj me ne zanima...sam not naj pride user posted image pa tam naj tudi ostane 

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 652
18.10.2007 17:30:50   
bumbum
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa tud. če dajo not kako od črnca, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 653
18.10.2007 17:33:34   
marjana.r
ja sam pol mislim, da bi malo čudno pogledali možeki, če bi prišu ven malo bolj obarvan user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 654
19.10.2007 8:08:30   
marjana.r
evo pa je prišuvrag  na vse zgodi user posted image
mal kasneje bom poklicala k ginekologu, da se naročim za UZ za 2.11.

Neposredna povezava do sporočila: 655
19.10.2007 16:26:28   
zorica

user posted image se je danes prikazala, pa sem klicala v MB da se naročim na UZ peti dan, pa mi je rekla " joj, ta cikel preskočite, kaj pa če bo potrebna stop inekcija 31.10 ali 01.11 mi pa takrat  ne delamo user posted image user posted image user posted image

Sem morala že prejšnji mesec preskočiti zaradi ciste in sedaj TOuser posted image user posted image user posted image Nič ne bo ta mesec iz IUI

Neposredna povezava do sporočila: 656
19.10.2007 19:03:01   
bumbum
Oh, marjanca in zorica! Tako zelo žal mi je za obe!

Zorica, pa saj ti stopko lahko dajo tudi na oddelku. Tam pa skoz delajo. Ma so smotani, no!Kot, da se mudi samo, če si že 40 let star. Me prav moti ta odnos.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 657
19.10.2007 19:26:34   
zorica

Bumbum ti si bila danes na IUI če se ne motim?Ti iz srca želim, da bi ti uspelo.Jaz bom na tretji IUI šla - če ne zanosim po naravni, naslednji mesec.

Sem si že na začetku leta zadala, da letos zanosim in upam, da mi v teh zadnjih dveh mesecih uspe.

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 658
19.10.2007 21:06:02   
dajamaja
Zorica žal mi je za tole smolo z datumi. So pa res togi
Marjana, pa tako smo pesti držali. Bomo pa še mal, še enkrat, pa tistikrat malo dlje (user posted image ), a prav?  

Bumbum, za tebe bomo pa že tokrat na dolge proge  (user posted image ). Tudi prav, ne?

Dejmo dekleta user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 659
20.10.2007 8:38:05   
marjana.r
dajamaja no sej ni panike tudi če je prišla user posted image ...no v petek 2.11. sem naročena na prvi UZ in to je moj 14. dan....in če je vse ok mislim, da bi mogla it na IUI nekje 8., 9. ali 10.11.....bomo vse sproti vidli user posted image
bumbum kako je kaj šlo s tvojim IUI-jem user posted image
zorica gremo skupaj v nove boje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 660
20.10.2007 8:43:24   
bumbum
Zorica, jap včeraj sem bila na 3. in zadnjem IUI-ju. Res upam, da uspe!

Dajamaja, itak, da bo tako tudi vredu. Pa še kako vredu!user posted image

Marjana, jah nič posebnega.....kot vedno. Foliklček je počil že prej, plavalčki so zdaj v meni. Kaj pa bo, pa user posted image Me pa tokrat prvič ni čisto nič bolela sama inseminacija. No, saj me prej tudi ni, me je pa vsakič full speklo, ko mi je vbrizgnil seme....tokrat pa nič.

Neposredna povezava do sporočila: 661
20.10.2007 18:23:26   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image bumbum - stiskam pestke, da si se za vedno odkrižala kleti na gineki user posted image  user posted image  user posted image
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zorica: ne sekiraj se zaradi datumov, poskusi mal odmislit, naslednji mesec pa udarno user posted image user posted image user posted image

marjana.r: želim ti, da kmalu zagledaš user posted image user posted image Je pa res zanimivo, da seme nič ne prečistijo pred IUI user posted image

dajamaja: kje hodiš moja srečka user posted image A si že imela UZ? user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 662
20.10.2007 21:21:32   
spelka12
bumbum jaz tud stiskam pesti da ti uspe, v tretje gre rado.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 663
21.10.2007 9:12:31   
bumbum
Tosja in spelka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 664
21.10.2007 11:26:43   
marjana.r
ja ne prečistijo seme, ker to delajo na klinikah...tak, da kr vse not damo...pa kar bo bo ... ja prvič se je kr dobro primlo...sam zgleda, da je pečica malo bolj na malo delala pa ni dobro vzhajalo user posted image bomo vidli kako bo v drugi rundi user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 665
21.10.2007 20:43:03   
zorica

Mi pride nora misel, da si potem sama doma naredim IUI z neko inekcijo z katero posesam spermo od dragega user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 666
22.10.2007 11:38:54   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: zorica

Mi pride nora misel, da si potem sama doma naredim IUI z neko inekcijo z katero posesam spermo od dragega user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak IUI sem tud jaz mela doma, sam nič nismo uporabljali injekcije... user posted image pa nič sesali user posted image user posted image user posted image sam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 667
22.10.2007 17:02:34   
marjana.r
zorica kak mi je to znano user posted image zadnjič ko sem šla od g. in je reku, da ga za vikend ni in ne bo mogu nardit sem bla ful user posted image sam pol sem rekla možu...kaj ko bi šli v merkur po ono cevko...pa nardimo sami...ej budale neumne...no sej pol nisma tega nardila, ker to bi pa res bla neumnost....tudi midva sva user posted image user posted image user posted image ampak brez uspeha user posted image ...ta moja carina je prehuda user posted image ...no sej zdaj v kratkem padejo meje pa mislim, da bo takrat vse ok user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 668
23.10.2007 8:27:56   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: marjana.r

...ta moja carina je prehuda user posted image ...no sej zdaj v kratkem padejo meje pa mislim, da bo takrat vse ok user posted image

user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  tiste ta hude carinike pošlji na dopust user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Boš videla, da se ti bo zasvetil user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 669
23.10.2007 8:29:16   
tosja
user posted image  Vidim, da je bumbum na odklopu... tudi prav user posted image

Mi stiskamo pestke, k norci!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 670
23.10.2007 10:02:30   
marjana.r
ja bumbum je prou na odklopu user posted image ...važno, da se nam javi in pove,da je vidla user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 671
23.10.2007 16:34:12   
bumbum
user posted image user posted image user posted image Ma bumbum je na prislilnem odklopu user posted image . Sem cele dneve v službi in tako bo do petka. Kooooooomaj čakam petek! Hvala za navijanje! Drugače pa je danes 4. dan po IUI in sem malo prej začutila nako zbadanje po jajčnikih(iluzija verjetnouser posted image ), pa 4 dni me glava boli, ko me drugače še v življenju ni(za to je pa krivo vreme).

Neposredna povezava do sporočila: 672
23.10.2007 19:37:28   
dajamaja
Drugače pa je danes 4. dan po IUI in sem malo prej začutila nako zbadanje po jajčnikih

Ja, ja ... tukaj se že nekaj kaže. Dejmo Bumbumuser posted image

marjana.r ti pa ne zdej šengenske predpise tolk za res jemat  te bojo cariniki tožili zaradi nelojalne konkurenceuser posted image .

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 673
23.10.2007 20:33:47   
bumbum
Dajamaja, po moje pa je čist prekmalu, da bi kaj pomenilo.user posted image Pa še tako zelo blago je bilo.......no, bomo videli.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 674
23.10.2007 21:25:40   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: bumbum

Dajamaja, po moje pa je čist prekmalu, da bi kaj pomenilo.user posted image Pa še tako zelo blago je bilo.......no, bomo videli.

Veš kaj pravijo - NIKOLI ne reci NIKOLI... user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.