|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI - majčiče, junijčice
8.10.2007 21:09:22   
zorica

Hvala Tosja za hiter odgovor.
Dala sem skoz že dva IUI in vedno je tako da imaš prvi UZ peti dan M, da vidijo če lahko začneš jesti K in nato drugi UZ 10 dan.In na podlagi tega kaj vidijo 10 dan, te naročujejo za nadaljne UZ.

No vsaj meni so rekli da sta ta dva UZ stalna.Zato sem prišla na 10dan.Pa vse le predvidevam, ker če pride user posted image prej ali kasneje, mi itak ti prazniki nič ne pomenijo.Le tak me je zanimalo, če slučajno user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 626
9.10.2007 13:03:23   
tosja
Sem šla prav na koledar gledat, če so bili pri meni tud tolk natančni.

Skoz sem dala dve pripravi na IUI, ker do njega sploh ni prišlo.

1) MAJ:1 UZ 5 dan, 2.UZ 12 dan, 3UZ 15 dan, 4UZ 19 dan, 6UZ 20dan - PREPOZNO!!!

2) JUNIJ: 1UZ 4 dan, 2UZ 10 dan, 3UZ 14 dan, 4UZ 16 dan, 5UZ 18 dan - PREPOZNO!!!

Tak, da ni glih neke formule. user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 627
13.10.2007 12:08:31   
dajamaja
Se mal še k vam javim, da vam rating dvignem. Bumbum hvala za čestitke na naši temi. Jaz še vedno k vam pošpejam in spremljam kako se borite, pa razen z Marjano niste kej dost zgovorne. Pol se pa navijači dolgočasimo. Dejmo punce, kako je stanje na fronti!?  user posted image  Medve s Tosjo bi navijali! user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 628
13.10.2007 13:24:23   
marjana.r
no jst sem na čakanju...mislim čakam user posted image in upam, da ne bo prišla...če pa pride pa nič zato...pa čakat na novo rundo za IUI user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 629
13.10.2007 17:19:10   
bumbum
Jaz sem tudi na čakanju user posted image user posted image user posted image . S tem, da jaz čakam najprej na 2. UZ, da vidimo, če kaki folikli rastejo, pol čakam na inseminacijo in pol NE čakam na user posted image . UZ imam v pon. Se javim takrat, če ne prej.

Dajamaja, si kar ne znam predstavljati kako srečna moraš bit zdaj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 630
15.10.2007 20:11:37   
bumbum
In marjanca? Kako kaže?

Jaz sem imela danes 2. UZ. trije folikli pridno rastejo, sluznica je tudi lepa, v sredo pa spet UZ.

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 631
17.10.2007 14:21:42   
bumbum
Kje ste moje punce? Marjana, jaz navijam!user posted image user posted image user posted image

Danes dobim stopko, v petek pa inseminacija.user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 632
17.10.2007 17:38:59   
monikap
Bumbum držim močne pestke in ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo naj ti prinesejo tako željeneuser posted image user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 633
17.10.2007 18:52:27   
bumbum
Hvala ti, moja Monika!user posted image user posted image user posted image Kako si kaj ti?

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 634
17.10.2007 19:41:40   
pinkec
bumbum - a na te inseminacije lahko greš 3x eno za drugo?

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 635
17.10.2007 19:45:11   
marjana.r
joj bumbum a je že čas za novi IUI? megaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa bom še bolj držala pesti...še na nogah bom probala če mi rata user posted image
pa javi kako je šlo ok? srečnooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image
no pri meni še nič novega....baje da moram računat kao dva tedna od ovulacije....in to bi bil glih ta vikend, ki prihaja...bomo vidli kako in kaj user posted image

(odgovor članu pinkec)
Neposredna povezava do sporočila: 636
17.10.2007 20:05:52   
bumbum
Pinkec, na iseminacije lahko greš različnokratuser posted image . Ene gredo 2krat, ene 3krat, mislim pa da v MB ni ravno praksa, da gredo več kot 3x. Če je po eni inseminaciji vse ok(se pravi, da ti od Klomifena ali drugih hormonov ne ostanejo nobene ciste), pol ti lahko delajo eno za drugo. Je pa baje fajn met kako pavzo vmes. Jaz sem jo mela med 1. in 2. IUI-jem, ker so meli dopuste(poletje).

Marjana, jaaaaaaaaaaa! Čas je za ponovno inseminacijo. Komaj čakam. Tokrat je šlo kar hitro. In ne boš verjela: najbolj "zanimiv" folikel je zrasel v LEVEM jajčniku.user posted image user posted image user posted image
Pa se počutiš kaj nosečo?user posted image Stiskam pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 637
17.10.2007 20:08:25   
marjana.r
res ??? v levem ???? upajmo, da bo ta tisti dober, kot je bil zame takrat user posted image user posted image user posted image
jst pa prou nič nosečo se ne počutim,razen tega, da ful lulam user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 638
17.10.2007 20:32:48   
bumbum
Jaaa, v levem!user posted image user posted image user posted image Sem bla čist šokirana. Ampak sem tudi sama pomislila na to, da bi pa mogoče ta lahko bil kvaliteten, če že ona dva iz desnega nista bla. UPAM!

He he, to je pa že nosečniško počutje, če skoz lulaš.user posted image user posted image user posted image Jupi! Navijam kolikor le lahko!

Neposredna povezava do sporočila: 639
17.10.2007 20:37:12   
dajamaja
No, sem se prav čas privlekla na vašo stran, da ne boste le same za sebe navijale. Bravo Bumbum za stopko in krasen folikel... držim pesti kot Marjana (na rokah, pa še na nogah če bo šlo).

Marjana, lulanje mmmm definitivno dober znak!

Gremo user posted image punce!!!

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 640
18.10.2007 8:59:29   
marjana.r
ma sej ne vem, če je dober znak. res, da se mi je zadnjič glih tak vse skupaj pojavlo....takoj po ovulaciji oz IUI-ju me je skozi bolelo v spodnjem delu trebuha, ko sem končala lulat, me je špikalo tam dol....in zdaj glih tako...ko pa sem šla k splošni zdravnici, je rekla, da mam unet mehur, čeprav mi ni nardila nobenega testa user posted image pa zadnjič so me grozno dojke bolele...zdaj pa niiiiiti malo...tako, da jst mislim, da za vikend dobim obiske user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 641
18.10.2007 10:27:58   
monikap
Marjana ne tako hitro obupat user posted image .Naj te ta vikend osrečitauser posted image user posted image .
Bumbum veš kaj pravijo v tretje gre rado in naj bo tudi pri tebi tako.
Tudi jaz stiskam močne pesti na rokah in nogah.
Ja jaz pa danes spet kličem v MB in upam da zvem kaj novega bi že tako rada opravila to operacijo ,da bi lahko šla v novi boj.

Neposredna povezava do sporočila: 642
18.10.2007 10:43:25   
marjana.r
ja no sej bomo vidli user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 643
18.10.2007 15:58:28   
bumbum
Marjana, s črnimi mislimi počakaj dokler se ne ulije. Jaz pa itak verjamem, da vama je spet uspelo!

Monika, hvala ti še enkrat!user posted image user posted image user posted image Pa upam, da čim prej prideš do te operacije!

Neposredna povezava do sporočila: 644
18.10.2007 15:59:22   
bumbum
Dajamaja, tudi tebi hvala!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 645
18.10.2007 17:10:57   
marjana.r
no sej ne mislim črno :)
bumbum kdaj pa maš jutri IUI?

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 646
18.10.2007 17:19:38   
bumbum
Še ne vem točno, okrog 12h, ali 13h. Bojo mojmu zjutraj povedali, ko gre nest seme.

Prav je tako, da pozitivno misliš!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 647
18.10.2007 17:21:11   
marjana.r
a on prvo nese seme? pri nas pa je tako da ga prinesem jst s sabo user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 648
18.10.2007 17:25:29   
bumbum
On ga zjutraj nese, da ga oni kao prepucajo in ven izberejo samo taboljše plavalce, pa full jih skoncentrirajo v malo tekočine.

Neposredna povezava do sporočila: 649
18.10.2007 17:27:18   
marjana.r
ajaaaa tak to deluje :) pri meni pa čist izi...vzame ven iz lončka z injekcijo in direkt v cevko :) čimveč kar se da...oz vse user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.