Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 8.10.2007 21:09:22
|
|
|
|
zorica
|
Hvala Tosja za hiter odgovor. Dala sem skoz že dva IUI in vedno je tako da imaš prvi UZ peti dan M, da vidijo če lahko začneš jesti K in nato drugi UZ 10 dan.In na podlagi tega kaj vidijo 10 dan, te naročujejo za nadaljne UZ. No vsaj meni so rekli da sta ta dva UZ stalna.Zato sem prišla na 10dan.Pa vse le predvidevam, ker če pride prej ali kasneje, mi itak ti prazniki nič ne pomenijo.Le tak me je zanimalo, če slučajno
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 9.10.2007 13:03:23
|
|
|
|
tosja
|
Sem šla prav na koledar gledat, če so bili pri meni tud tolk natančni. Skoz sem dala dve pripravi na IUI, ker do njega sploh ni prišlo. 1) MAJ:1 UZ 5 dan, 2.UZ 12 dan, 3UZ 15 dan, 4UZ 19 dan, 6UZ 20dan - PREPOZNO!!! 2) JUNIJ: 1UZ 4 dan, 2UZ 10 dan, 3UZ 14 dan, 4UZ 16 dan, 5UZ 18 dan - PREPOZNO!!! Tak, da ni glih neke formule.
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 13.10.2007 12:08:31
|
|
|
|
dajamaja
|
Se mal še k vam javim, da vam rating dvignem. Bumbum hvala za čestitke na naši temi. Jaz še vedno k vam pošpejam in spremljam kako se borite, pa razen z Marjano niste kej dost zgovorne. Pol se pa navijači dolgočasimo. Dejmo punce, kako je stanje na fronti!? Medve s Tosjo bi navijali!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 13.10.2007 13:24:23
|
|
|
|
marjana.r
|
no jst sem na čakanju...mislim čakam in upam, da ne bo prišla...če pa pride pa nič zato...pa čakat na novo rundo za IUI
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 13.10.2007 17:19:10
|
|
|
|
bumbum
|
Jaz sem tudi na čakanju . S tem, da jaz čakam najprej na 2. UZ, da vidimo, če kaki folikli rastejo, pol čakam na inseminacijo in pol NE čakam na . UZ imam v pon. Se javim takrat, če ne prej. Dajamaja, si kar ne znam predstavljati kako srečna moraš bit zdaj.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 15.10.2007 20:11:37
|
|
|
|
bumbum
|
In marjanca? Kako kaže? Jaz sem imela danes 2. UZ. trije folikli pridno rastejo, sluznica je tudi lepa, v sredo pa spet UZ.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 17.10.2007 14:21:42
|
|
|
|
bumbum
|
Kje ste moje punce? Marjana, jaz navijam! Danes dobim stopko, v petek pa inseminacija.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 17.10.2007 17:38:59
|
|
|
|
monikap
|
Bumbum držim močne pestke in ti pošiljam za srečo naj ti prinesejo tako željene
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 17.10.2007 18:52:27
|
|
|
|
bumbum
|
Hvala ti, moja Monika! Kako si kaj ti?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 17.10.2007 19:41:40
|
|
|
|
pinkec
|
bumbum - a na te inseminacije lahko greš 3x eno za drugo?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 17.10.2007 19:45:11
|
|
|
|
marjana.r
|
joj bumbum a je že čas za novi IUI? megaaaaaaaaaaa zdaj pa bom še bolj držala pesti...še na nogah bom probala če mi rata pa javi kako je šlo ok? srečnooooooooooooooooo no pri meni še nič novega....baje da moram računat kao dva tedna od ovulacije....in to bi bil glih ta vikend, ki prihaja...bomo vidli kako in kaj
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 17.10.2007 20:05:52
|
|
|
|
bumbum
|
Pinkec, na iseminacije lahko greš različnokrat . Ene gredo 2krat, ene 3krat, mislim pa da v MB ni ravno praksa, da gredo več kot 3x. Če je po eni inseminaciji vse ok(se pravi, da ti od Klomifena ali drugih hormonov ne ostanejo nobene ciste), pol ti lahko delajo eno za drugo. Je pa baje fajn met kako pavzo vmes. Jaz sem jo mela med 1. in 2. IUI-jem, ker so meli dopuste(poletje). Marjana, jaaaaaaaaaaa! Čas je za ponovno inseminacijo. Komaj čakam. Tokrat je šlo kar hitro. In ne boš verjela: najbolj "zanimiv" folikel je zrasel v LEVEM jajčniku. Pa se počutiš kaj nosečo? Stiskam pesti!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 17.10.2007 20:08:25
|
|
|
|
marjana.r
|
res ??? v levem ???? upajmo, da bo ta tisti dober, kot je bil zame takrat jst pa prou nič nosečo se ne počutim,razen tega, da ful lulam
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 17.10.2007 20:32:48
|
|
|
|
bumbum
|
Jaaa, v levem! Sem bla čist šokirana. Ampak sem tudi sama pomislila na to, da bi pa mogoče ta lahko bil kvaliteten, če že ona dva iz desnega nista bla. UPAM! He he, to je pa že nosečniško počutje, če skoz lulaš. Jupi! Navijam kolikor le lahko!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 17.10.2007 20:37:12
|
|
|
|
dajamaja
|
No, sem se prav čas privlekla na vašo stran, da ne boste le same za sebe navijale. Bravo Bumbum za stopko in krasen folikel... držim pesti kot Marjana (na rokah, pa še na nogah če bo šlo). Marjana, lulanje mmmm definitivno dober znak! Gremo punce!!!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 18.10.2007 8:59:29
|
|
|
|
marjana.r
|
ma sej ne vem, če je dober znak. res, da se mi je zadnjič glih tak vse skupaj pojavlo....takoj po ovulaciji oz IUI-ju me je skozi bolelo v spodnjem delu trebuha, ko sem končala lulat, me je špikalo tam dol....in zdaj glih tako...ko pa sem šla k splošni zdravnici, je rekla, da mam unet mehur, čeprav mi ni nardila nobenega testa pa zadnjič so me grozno dojke bolele...zdaj pa niiiiiti malo...tako, da jst mislim, da za vikend dobim obiske
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 18.10.2007 10:27:58
|
|
|
|
monikap
|
Marjana ne tako hitro obupat .Naj te ta vikend osrečita . Bumbum veš kaj pravijo v tretje gre rado in naj bo tudi pri tebi tako. Tudi jaz stiskam močne pesti na rokah in nogah. Ja jaz pa danes spet kličem v MB in upam da zvem kaj novega bi že tako rada opravila to operacijo ,da bi lahko šla v novi boj.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 18.10.2007 10:43:25
|
|
|
|
marjana.r
|
ja no sej bomo vidli
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 18.10.2007 15:58:28
|
|
|
|
bumbum
|
Marjana, s črnimi mislimi počakaj dokler se ne ulije. Jaz pa itak verjamem, da vama je spet uspelo! Monika, hvala ti še enkrat! Pa upam, da čim prej prideš do te operacije!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 18.10.2007 15:59:22
|
|
|
|
bumbum
|
Dajamaja, tudi tebi hvala!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 18.10.2007 17:10:57
|
|
|
|
marjana.r
|
no sej ne mislim črno :) bumbum kdaj pa maš jutri IUI?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 18.10.2007 17:19:38
|
|
|
|
bumbum
|
Še ne vem točno, okrog 12h, ali 13h. Bojo mojmu zjutraj povedali, ko gre nest seme. Prav je tako, da pozitivno misliš!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 18.10.2007 17:21:11
|
|
|
|
marjana.r
|
a on prvo nese seme? pri nas pa je tako da ga prinesem jst s sabo
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 18.10.2007 17:25:29
|
|
|
|
bumbum
|
On ga zjutraj nese, da ga oni kao prepucajo in ven izberejo samo taboljše plavalce, pa full jih skoncentrirajo v malo tekočine.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 18.10.2007 17:27:18
|
|
|
|
marjana.r
|
ajaaaa tak to deluje :) pri meni pa čist izi...vzame ven iz lončka z injekcijo in direkt v cevko :) čimveč kar se da...oz vse
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.