|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI - majčiče, junijčice
14.9.2007 19:36:08   
bumbum
Hej, hej, IUI girls!user posted image

Kako kaj?
Marjana.r, je prišla user posted image ali moram še stiskat pesti, da je sploh ne bo?

Jaz grem pa jutri po stopko, jupi. Danes je bila sluznica baje krasna in v desnem jajčniku folikel 21x20 in 16x15, v levem pa polno majhnih.....inseminacija pa v ponedeljek. Komaj čakam!

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 501
14.9.2007 20:28:07   
tosja
user posted image  user posted image IUI - septembrčice, oktobrčice user posted image   user posted image    

user posted image   sarcy21 (1. IUI, Praga)

user posted image   anadejka (1. IUI, Praga) user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   Sandra978 user posted image  (3.IUI, LJ)

user posted image   bumbum user posted image  (2. IUI, MB)

- 06.09. 1.UZ
        - 07.09. začetek jemanja Klomifena
        - 12.09. 2.UZ
        - 14.09. 3.UZ
        - 15.09. STOP
        - 17.09. IUI user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image    curkica user posted image  (3.IUI, MB)
        - čaka septembrsko user posted image

user posted image   fras  (3.IVI, MB )

user posted image    fortun (IUI, PO, dr. Reš)

user posted image   marjana r. (2.IUI, Izola)
       - terapija Klomifen+Agrulab

user posted image   deja75 (2.IUI, LJ, čaka user posted image )

user posted image   spelka12 (1.IUI, dr. REŠ)
       - 13.09. razgovor

user posted image

Drage IUI-jevke - veselo na delo!

Javite s čim se drogirate in vse ostale pomembne datume,
pa seveda tudi to, katera klinika vas ima na grbi. user posted image

Pol pa kar veselo na delo. In ne glede na to, da bodo zdravniki pomagali,
lahko še doma malo user posted image user posted image user posted image  tako čisto za ziher.

Optimistični začetki - srečni konci! 

user posted image user posted image  FAN CLUB user posted image user posted image

Mojca9000, Anitka, ija, DaisyE, monikap, gold fish, Dalija, sonček.djukelcauser posted image , sayuri, dajamaja, HEL36, tosja user posted image ,
lina10 user posted image

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

user posted image      TEST     user posted image  

user posted image   anadejka  19.09.user posted image user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.09.2007

bumbum - IUI

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 502
14.9.2007 22:00:43   
marjana.r
bumbum od ponedeljka naprej bom močno držala pesti user posted image
mojega vraga pa še zdaj ni user posted image
a je to normalno, da sem v soboto zadnji dabroston čopnila in user posted image še vedno ni? nikoli se mi ni še zgodilo kaj takega user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 503
15.9.2007 8:07:21   
bumbum
Marjana.r, a še čakaš na user posted image ? Jaoo. Hmmm...če se prav spomnim, je meni gin. rekla, da bi M morala priti v sedmih dneh po Dabrostonu......je pa res, da je od tega, ko sem jaz jemala Dabroston precej časa in se mogoče ne spomnim prav.
A ne bi ti testa naredila? Daj! MOČNO STISKAM PESTI!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 504
15.9.2007 8:49:23   
marjana.r
ja če je ne bo do torka zjutraj bom naredila test...ker itak bi ga mogla, ker bi tudi g. vprašal pa pol ga pokličem, da povem v čem je problem user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 505
15.9.2007 12:15:09   
marjana.r
opa opa meni pa se neki iz daljave prikazuje user posted image jst upam, da pride čimprej ker sem že prou nestrpna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 506
16.9.2007 7:41:12   
bumbum
In, marjana.r? Je prišla?

No, jaz sem včeraj dobila STOP injekcijo....jutri pa pridejo plavalčki k meni in upam, da se kateri sreča in spoprijatelji z jajčecem.....pa da se pol vse skupaj vgnezdi!

Neposredna povezava do sporočila: 507
16.9.2007 15:27:15   
spelka12
Razgovor je mimo,začneva 2.10.z gonalom in še nečem.Je bil Reš tolko hiter,da nisem mogla sledit.
Pa sestra mi je vzela kri za hormonske teste,dobila sem tudi tablete za uravnavanje cikla.Zdaj se vam končno lahko zares pridružimuser posted image .
Kaj pa je ta gonal?a so to tabletke,injekcije al kaj druzega?

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 508
16.9.2007 15:53:08   
bumbum
Spelka12, dobrodošla med nami in veeeeeeeeliko sreče! Kaj je Gonal pa ne bi vedela, sama sem samo na Klomifenu.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 509
16.9.2007 16:29:12   
marjana.r
spelka12 dobrodošla med nas user posted image jst tudi ne bi vedla kaj je ta gonal, tudi jst sem na klomifenu user posted image
bumbum tega mojega vraga ni in ni...včeri se je neki tak maaaaaaaaaaaaalo pokazalo kot da kaj napoveduje, danes pa čistina in prou nobenega znaka user posted image jutri nardim test, ker bojo hoteli vedet pri ginekologu, če sem ga nardila in pol gasa na kontrolo, da vidimo kaj bouser posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 510
16.9.2007 16:37:34   
marjana.r
joj bumbum sem čist pozabla vprašat...kdaj pa maš jutri IUI? že kaj srček bolj močno bije ? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 511
16.9.2007 16:48:05   
bumbum
Opa, marjana.r! Ni je še? Jupiiii! Se že veselim tvojega jutrišnjega testa! In seveda moooočno stiskam pesti! Jaz kar verjamem, da bo user posted image . Po ss je baje velika možnost, da se takoj zanosi, ker je še veliko nosečniškega hormona.user posted image

IUI imam jutri enkrat po 13h, še ne vem točno. Mora moj zjutraj, ko bo nesel plavalčke tja, vprašat, da mu točno povejo.

Neposredna povezava do sporočila: 512
16.9.2007 16:48:46   
bumbum
Aja, še to: jap, malo sem nervozna, predvsem pa težko čakam.

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 513
16.9.2007 16:56:00   
marjana.r
pismo celo jutro bom nate mislila kak ti gre user posted image
ja no kar se tiče user posted image jst mislim,da prou ne bo nič hehe user posted image nimam nobenega simptoma kot sem ga imela zadnjič...ma niti enega tako da jst mislim, da bom dobila večjo dozo za sprožit user posted image user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 514
16.9.2007 21:18:11   
bumbum
Marjana.r, pol bova pa mislili ena na drugo user posted image Bom stiskala pesti, da bosta vendarle user posted image . Pa hitro sporoči!

Neposredna povezava do sporočila: 515
17.9.2007 8:04:22   
marjana.r
 no pa lahko javim to kar sem itak že vedla user posted image - in tak debel, da sem skori na tla padla user posted image
no zdaj lahko mirno pokličem g. da mel zdrma tega vraga, ker jst bi rada spet na IUI user posted image
bumbum javi kako je šlo prou user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 516
17.9.2007 8:33:22   
anadejka
Škoda Marjana, jest sm te pa že imela na sumu.No upam da tisto svojo user posted image  kmalu izvabiš.Packa se skriva takrat ko je najmanj treba, aneuser posted image .
Bumbum user posted image user posted image user posted image  danes imaš IUI,naj se spermiji zaljubijo v tvoje jajčke in reeees upam,da boš čez dva tedna naša srečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest sm pa danes kr mal žalostna user posted image .Joške me ne bolijo več,pa tut glava ne.Zdej so se mi pa razblinile vse sanje.Mogoče je blo pa res vse to od inekcij in sploh ni nič ratal.V sredo je dan ko pride M.Ufff kok je mučno to čakanje,kr zjokala bi se.No v sredo se bom sigurno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 517
17.9.2007 13:40:06   
tosja
user posted image   user posted image   user posted image  bumbum - mislim, da je sedaj že mimo in da se že nekaj dogaja! user posted image

anadejka - nič se ne sekiraj, če te joškice ne bolijo več! Sem huda!!! user posted image  Mene sploh NE bolijo, pa sem user posted image . Stiskam pesti naprej in ti pošiljam topel  user posted image  
in veliko mero optimizma! user posted image

spelka12 - dobrodošla med borkami. Gonal so injekcije! user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 518
17.9.2007 13:42:41   
tosja
user posted image  user posted image IUI - septembrčice, oktobrčice user posted image   user posted image    

user posted image   sarcy21 (1. IUI, Praga)

user posted image   anadejka (1. IUI, Praga) user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   Sandra978 user posted image  (3.IUI, LJ)

user posted image   bumbum user posted image  (2. IUI, MB) user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

- 06.09. 1.UZ
        - 07.09. začetek jemanja Klomifena
        - 12.09. 2.UZ
        - 14.09. 3.UZ
        - 15.09. STOP
        - 17.09. IUI user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image    curkica user posted image  (3.IUI, MB)
        - čaka septembrsko user posted image

user posted image   fras  (3.IVI, MB )

user posted image    fortun (IUI, PO, dr. Reš)

user posted image   marjana r. (2.IUI, Izola)
       - terapija Klomifen+Agrulab

user posted image   deja75 (2.IUI, LJ, čaka user posted image )

user posted image   spelka12 (1.IUI, dr. REŠ)
       - 02.10. začetek špikanja Gonal

user posted image

Drage IUI-jevke - veselo na delo!

Javite s čim se drogirate in vse ostale pomembne datume,
pa seveda tudi to, katera klinika vas ima na grbi. user posted image

Pol pa kar veselo na delo. In ne glede na to, da bodo zdravniki pomagali,
lahko še doma malo user posted image user posted image user posted image  tako čisto za ziher.

Optimistični začetki - srečni konci! 

user posted image user posted image  FAN CLUB user posted image user posted image

Mojca9000, Anitka, ija, DaisyE, monikap, gold fish, Dalija, sonček.djukelcauser posted image , sayuri, dajamaja, HEL36, tosja user posted image ,
lina10 user posted image

user posted image

user posted image      TEST     user posted image  

user posted image   anadejka  19.09.user posted image user posted image  user posted image

user posted image   bumbum  01.10.  user posted image  user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.09.2007

bumbum - IUI

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 519
17.9.2007 15:33:46   
spelka12
tosja hvala za informacijo,sem že mislila,da se bom izognila špikanjuuser posted image ,ampak ni panike,za mojo bebico se špikam tud v podplate,če bo treba.Pa ker sem mal zadej ti še čestitam za user posted image . Lepo,da je med nami tudi kakšnauser posted image ,da nam svetuje.
Marjana žal mi je ker je prišlauser posted image ,sploh ker sem prebrala,da si že imela SS ampak jaz verjamem,da je vsaki od nas namenjena vsaj 1 pikica.
anadejka in bumbum vama pa velikouser posted image ,bom držalauser posted image .
Sem mislila,da nas več čaka na IVI,a so mogoče ostale na drugem naslovu?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 520
17.9.2007 17:27:10   
bumbum
Marjana.r, ma joooooooooooj no! Pa tako sem se že veselila zate! No, zdaj pa stiskam pesti, da user posted image pride....pol pa gasa na IUI!

Anadejka, Tosja, Spelka12, hvaaaaaaaaaala! Anadejka, ne obupaj prehitro. Jaz upam zate, a prav?

Marjana.r, hmm... šlo je ok. Majčkeno me je zapeklo, ko mi je vbrizgnil plavalčke noter. Foliklčki so mi že počli in je rekel, da je to boljše za zanositev kot, če še niso počeni. Ampak jaz nič več ne verjamem. Bomo videli.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 521
17.9.2007 17:51:09   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: anadejka

Jest sm pa danes kr mal žalostna user posted image .Joške me ne bolijo več,pa tut glava ne.Zdej so se mi pa razblinile vse sanje.Mogoče je blo pa res vse to od inekcij in sploh ni nič ratal.V sredo je dan ko pride M.Ufff kok je mučno to čakanje,kr zjokala bi se.No v sredo se bom sigurno user posted image

Če mi dovolite, da se vmešam. Anadejka nič obupati, mene joške sploh ne bolijo...so me nehale pred 2 dnevoma, o glavobolu pa tud ne duha ne sluha, pa je CB pozitiven (prej pa so me pa pred vsako M bolele in tud glavobol je bil prisoten).
Tako da glavo pokonci ...nikoli ne več kaj te čaka na koncu potiuser posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 522
17.9.2007 18:01:18   
marjana.r
joj bumbum sem tak vesela in upam, da boš čez dva tedna povedala, da si srečka nosečka user posted image user posted image user posted image bomo držale pesti user posted image
spelka12 vse bomo dobile pikico...pa ne samo pikico...tista pikica bo zrasla v user posted image in to ne samo enkrat user posted image
andrejka če moj vrag ne pride prostovoljno ven jo bom za roge ven vlekla user posted image ...no danes se je začelo neki kazat...mogoče pa bo to to
tosja pridna user posted image user posted image user posted image ker skrbiš, da je naš spisek vedno urejen user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 523
17.9.2007 18:34:22   
bumbum
Marjana.r, upam, da čez dva tedna res zagledam user posted image , pol pa še hitro ti za mano! 

Neposredna povezava do sporočila: 524
17.9.2007 18:39:27   
marjana.r
jst moram prvo videt, če bom imela ta mesec srečo, da bom prišla do IUI-ja user posted image lahko, da spet ne bo nič kot prejšnji mesec. bomo vidli vse sproti ...prvo naj vrag pokaže roge kot je treba user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

se vam zdi da moski pretiravajo ?
cupacups

kar se tice opravil ki jih seveda ne opravijo oni pr:pospravljanje stanovanja-zakaj tolk pucas

da (57%)

ne (43%)

Število vseh glasov: 170

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!