|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI - majčiče, junijčice
17.8.2007 8:32:44   
tosja
user posted image  user posted image IUI - septembrčice, oktobrčice user posted image   user posted image    

user posted image   sarcy21 (1. IUI, Praga)

user posted image   anadejka (1. IUI, Praga)
    september

user posted image   Sandra978 user posted image  (3.IUI, LJ)

user posted image   bumbum user posted image  (2. IUI, MB)

user posted image    curkica user posted image  (3.IUI, MB)
        - čaka septembrsko user posted image

user posted image   fras  (3.IVI, MB )

user posted image    fortun (IUI, PO, dr. Reš)

user posted image   marjana r. (2.IUI, Izola)
       - terapija Klomifen+Agrulab
       - 21.08. 1.UZ

user posted image   deja75 (2.IUI, LJ, čaka user posted image )

user posted image

Drage IUI-jevke - veselo na delo!

Javite s čim se drogirate in vse ostale pomembne datume,
pa seveda tudi to, katera klinika vas ima na grbi. user posted image

Pol pa kar veselo na delo. In ne glede na to, da bodo zdravniki pomagali,
lahko še doma malo user posted image user posted image user posted image  tako čisto za ziher.

Optimistični začetki - srečni konci! 

user posted image user posted image  FAN CLUB user posted image user posted image

Mojca9000, Anitka, ija, DaisyE, monikap, gold fish, Dalija, sonček.djukelcauser posted image , sayuri, dajamaja, HEL36, tosja user posted image ,
lina10 user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

curkica - dobrodošla spet nazaj med starimi borkami!user posted image
Lepa novica, da je user posted image  prišla sam od sebe user posted image  user posted image  user posted image
V ambulanti pa ŽE delajo; sem te pa dala na seznam za septembrsko (ker boš sedaj verjetno počakala).

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 451
21.8.2007 13:32:18   
anadejka
Živjo.Joj tale naša tema je pa čist zamrla.
Bi rada vprašala tiste ki ste že imele IUI na kateri dan v ciklusu približno ste imele inseminacijo?
Vem,da je vse odvisno kok foliklčki rastejo,pa me vseen zanima vsej prbližn k pojma nimam,bom mogla še dopust uzet,pa hotel rezervirat,...

Prosim mal bolj živo kle user posted image  a ste vse že pobegnile na drug forum,al ste na dopustu?Upam,da nisem sama ostala user posted image

LP

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 452
21.8.2007 14:11:10   
deja75
Čao Anadejka!

Na 1. IUI sem bila junija, 19. dan ciklusa. Foliklčki so rasli zelo počasi, zato tako pozno. Potem dobila user posted image  šele 33 dan. Menda smo bile kar vse v tistem času "bolj počasne", tako mi je rekla koordinatorka. Mogoče vplivala tudi vročina. Naslednji mesec pa v nove boje!! Veliko uspeha!

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 453
21.8.2007 18:11:48   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: anadejka

Bi rada vprašala tiste ki ste že imele IUI na kateri dan v ciklusu približno ste imele inseminacijo?

Saj veš, da so mi dva IUI-ja zasrali - sam folikli pa so bili dovolj veliki (oz. so počili) tam nekje 19. dne.
Sam to je res odvisno od vsake posameznice. Mislim, da sem samo jaz bila med temi "ta poznimi". Pa ne verjamem, da ima vročina tu kakšno vlogo, kot piše deja. Jaz sem bila namreč maja in junija, ko pa ni bilo tako zelo hicno...user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 454
21.8.2007 19:03:44   
marjana.r
tudi jst sem imela na 19. dan user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 455
21.8.2007 19:07:43   
marjana.r
no zdaj pa nisem več sigurna, da bomo v tej rundi spet naredili IUI. verjetno bom imela pavzo...no vse se bo še vidlo. če ne zdaj pa naslednji mesec user posted image bolj točno bom vedla v petek

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 456
22.8.2007 9:07:49   
anadejka
Hvala za odgovore.Zanimivo vse ste imele na 19.dan,se pravi da je velik možnosti da bo tako tut pri meni.Sem pa mislila da je vseeno normalno na 14 ali 15 dan,ko je sredina ciklusa,ampak verjetno se zaradi zdravil malo zamakne in podaljša.Sej se spomnem ko sem jemala klomifen,se mi je tut ciklus podaljšal za 3 dni.Bomo vidl,zdaj vsaj približno vem.Hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 457
23.8.2007 11:23:13   
spelka12
Živjo.
Tuki sem nova in ne vem še kako to gre ampak vseen.Pri dr Rešu v lj.imam prvi razgovor 13.9.A mi lahko katera mogoče pove na kaj naj bom pozorna,a moram kaj takega vprašat,kar ti ne povedo sami od sebe???Živčna sem 1000%.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 458
23.8.2007 19:12:34   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Pri dr Rešu v lj.imam prvi razgovor 13.9.A mi lahko katera mogoče pove na kaj naj bom pozorna,a moram kaj takega vprašat,kar ti ne povedo sami od sebe???Živčna sem 1000%.

user posted image  user posted image  user posted image  super za začetek, in dobrodošla med borkami.
Glede dr. Reša pa je najbolje, da se obrneš med borke IVF-ICSI Avgust, september.
Mogoče bo tud Dajčimajči prišla kaj okol pogledat.
Predvsem je to en brzi dohtar user posted image  pa da te ne prestrašim...vse gre pač na hitrco!
Upam, da se oglasi katera njegova, če ne pa kr k sosoedovim pošpegaj user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 459
23.8.2007 19:17:31   
tosja
user posted image  user posted image IUI - septembrčice, oktobrčice user posted image   user posted image    

user posted image   sarcy21 (1. IUI, Praga)

user posted image   anadejka (1. IUI, Praga)
   september

user posted image   Sandra978 user posted image  (3.IUI, LJ)

user posted image   bumbum user posted image  (2. IUI, MB)

user posted image    curkica user posted image  (3.IUI, MB)
        - čaka septembrsko user posted image

user posted image   fras  (3.IVI, MB )

user posted image    fortun (IUI, PO, dr. Reš)

user posted image   marjana r. (2.IUI, Izola)
       - terapija Klomifen+Agrulab
       - 21.08. 1.UZ

user posted image   deja75 (2.IUI, LJ, čaka user posted image )

user posted image   spelka12 (1.IUI, dr. REŠ)
       - 13.09. razgovor

user posted image

Drage IUI-jevke - veselo na delo!

Javite s čim se drogirate in vse ostale pomembne datume,
pa seveda tudi to, katera klinika vas ima na grbi. user posted image

Pol pa kar veselo na delo. In ne glede na to, da bodo zdravniki pomagali,
lahko še doma malo user posted image user posted image user posted image  tako čisto za ziher.

Optimistični začetki - srečni konci! 

user posted image user posted image  FAN CLUB user posted image user posted image

Mojca9000, Anitka, ija, DaisyE, monikap, gold fish, Dalija, sonček.djukelcauser posted image , sayuri, dajamaja, HEL36, tosja user posted image ,
lina10 user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

spelka12 - dobrodošla med  borkami!user posted image Pa fortun je tud pri Rešu - mogoče ti ona prinese novice...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 460
23.8.2007 20:44:47   
dajamaja

Živjo.
Tuki sem nova in ne vem še kako to gre ampak vseen.Pri dr Rešu v lj.imam prvi razgovor 13.9.A mi lahko katera mogoče pove na kaj naj bom pozorna,a moram kaj takega vprašat,kar ti ne povedo sami od sebe???Živčna sem 1000%.

Špelka, Reš je korekten ima pa grozno gužvo, je pravi garač, zato gre pri njem vse zelo hitro. Je tudi zelo neposreden in ne sadi rožic. Meni to ustreza, nekaterim ne.... torej ne ustraši se ga, on je pač tak. Zna se pa tudi pohecati.. tko kot vsi, kakšen je pač dan.
Si pa za prvi obisk vzame čas in razloži možnosti, postopke. Več o postopkih si lahko prebereš na spletni strani njegove klinike - išči na Googlu pod "neplodnost". Živčne smo tako vse tudi še zdaj ... pa ni potrebe. Ko boš vedela kateri postoke boste ubrali se pridruži temi - tule so IVI specialke, na sosednji temi pa dobiš nasvete za ICSI. Zdej pa v boj in veliko sreče!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 461
23.8.2007 20:46:26   
dajamaja
Ups, sem prehitro potrdila...

Gremo dekleta ...user posted image user posted image user posted image  kje so rezultati, vmesni tudi veljajo
user posted image navijačica

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 462
24.8.2007 8:25:15   
spelka12
Hval za lep sprejemuser posted image .Takoj ko kaj zvem se oglasim,zdaj pa k sosednji temi.LP

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 463
24.8.2007 8:40:47   
bumbum
Oooooooooo, naša tema je spet "aktivna". Končno!
Dobrodošla, spelka12!

Jaz trenutno čakam na 30.8., da vidim, če bo tudi tokrat prišla user posted image . Če pride, takrat pokličem ambulanto in štartamo z 2. IUI-jem.

Anadejka, jaz sem imela 1.inseminacijo na 17. dan ciklusa.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 464
24.8.2007 11:10:47   
anadejka
Hvala bumbum user posted image
Špelka še od mene "wellcome to the club" user posted image
Nooo in danes se je pri meni "začelo" user posted image  Prišla je tetka rozi,tako da v nedeljo začenem z Menopurjem.Naslednjo soboto 1.sept, imam prvi UZ pri dr.Rešu.
Jupijeee komi že čakam user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 465
24.8.2007 12:12:08   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Živjo.

Špelka, Reš je korekten ima pa grozno gužvo, je pravi garač, zato gre pri njem vse zelo hitro. Je tudi zelo neposreden in ne sadi rožic. Meni to ustreza, nekaterim ne.... torej ne ustraši se ga, on je pač tak. Zna se pa tudi pohecati.. tko kot vsi, kakšen je pač dan.
Si pa za prvi obisk vzame čas in razloži možnosti, postopke. Več o postopkih si lahko prebereš na spletni strani njegove klinike - išči na Googlu pod "neplodnost". Živčne smo tako vse tudi še zdaj ... pa ni potrebe. Ko boš vedela kateri postoke boste ubrali se pridruži temi - tule so IVI specialke, na sosednji temi pa dobiš nasvete za ICSI. Zdej pa v boj in veliko sreče!!!

user posted image  user posted image  user posted image  a nisem rekla, da bo Dajčimajči iz rokava stresla... user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 466
24.8.2007 12:14:01   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: anadejka
Nooo in danes se je pri meni "začelo" user posted image  Prišla je tetka rozi,tako da v nedeljo začenem z Menopurjem.Naslednjo soboto 1.sept, imam prvi UZ pri dr.Rešu.
Jupijeee komi že čakam user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee...držimo pestke!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 467
27.8.2007 8:05:16   
anadejka
Da nas malo gor premaknem,saj je tema padla že na drugo stran user posted image

Hvala Tosja za pestke user posted image
Morm se pa pohvalt,da sm si dons zjutri kar sama dala inekcijo.Ufff sm bla tok vesela,da sm čist po luft user posted image . Ja jest sm drgač full mehkužec in skup zlezem,ko samo zagledam inekcijo.Ampak dons sm pa zmagala user posted image  Bravo jest user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 468
27.8.2007 8:10:32   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  anadejka čestitke za prvo špiko! user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 469
27.8.2007 8:12:20   
stunfek
hojla punce...sem padalka z enim vprašanjem...koliko velike folikle morate ve imet za iui? :)
Jaz sicer še nisem za iui...za enkrat sem na klomifenu...ampak človek nikoli ne ve, kaj ga čaka za voglom :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 470
27.8.2007 12:52:03   
marjana.r
no zgleda, da z mojim drugim IUI ta mesec ne bo nič, ker se telo neki upira po SS user posted image tako, da bomo verjetno ponovili drugi mesec. no nič še ni dokončno, jutri zvem več user posted image
pa še to mi je reku g., da če ko spet zanosim, da bom od tistega dneva naprej, ko bo če bo na testu +, da začnem z jemanjem dabrostona. nosečnice, naj ga ne bi jemale, vendar je reku, da v takih primerih, kot se je zgodil meni, da je priporočljivo, ker boljše zadrži plod v maternici. no...bomo vidli kaj bo user posted image

stunfek, ko je imel meni za delat prvič IUI je upal, da bo folikel vsaj 20 velik, no sej pol je bil več. kakšna pa je določena meja pa ne vem točno user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 471
27.8.2007 17:42:37   
marjana.r
mene pa neki zanima...a je število IUI omejeno al to g. dela dokler mu paše ?

Neposredna povezava do sporočila: 472
28.8.2007 8:00:23   
anadejka
Po zakonu ti pripadajo 4 brezplačni postopki IUI.Če niso uspešni, ti pripadajo še 4 brezplačni postopki IVF/ICSI. Zdravnik pa je tisti,ki odloči ali boš dala čez 4 postopke IUI,ali te bo že po dveh poslal na IVF, ali greš direkt na IVF,.... vse je odvisno od vajinega primera.

Neposredna povezava do sporočila: 473
28.8.2007 8:04:11   
anadejka
Štumfek jest sem že bila enkrat na hormonski terapiji,pa sem imela različno velike od 18 do 24. Ampak jest sm imela takrat punkcijo.Za IUI pa ne vem,sem zdej tut prvič v tem postopku.Bom še vidla,kako bo šlo tukaj.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 474
28.8.2007 9:19:49   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: marjana.r

da začnem z jemanjem dabrostona. nosečnice, naj ga ne bi jemale, vendar je reku, da v takih primerih, kot se je zgodil meni, da je priporočljivo, ker boljše zadrži plod v maternici. no...bomo vidli kaj bo user posted image

S to trditvijo se pa NE morem strinjat! Sem user posted image  in sem na Dabrostonu od 5t 6d, ko se mi je pojavil izcedek. V bolnici rečejo temu zdravilo za ohranjanje nosečnosti user posted image  kar se men zdi čist butast izraz.
Moj G, ki mi je sicer dozo zmanjšal, pa mi je razložil, da mi jajčnika trenutno proizvajata premalo enga hormona - zato izcedek in posledično Dabroston!
Dabrostona se NE je od 20t user posted image !!!

Glede foliklov - sam moja zgodba ni glih pozitivna user posted image
Dvakrat sem imela pred IUI folikel velik 19 - vedno so me naročili čez DVA dni in obakrat je ŽE počil! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kupovanje hrane
Michonne RR

Kje kupite večino hrane?

V trgovinah (85%)

Na tržnici (0%)

Pri kmetih (8%)

Pridelamo sami (8%)

Število vseh glasov: 26

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!