Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 17.9.2007 18:46:37
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 tosja hvala za informacijo,sem že mislila,da se bom izognila špikanju ,ampak ni panike,za mojo bebico se špikam tud v podplate,če bo treba. ne v podplate, pač pa v trebušček al pa v rito Gonal je boljši od Klomifena. Lahk se ti celo zgodi, da bodo foliklčki "ponoreli" pa bo namesto IUI kr IVF-ICSI!!! Držim moooooočne pestke.
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 17.9.2007 18:49:12
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum Majčkeno me je zapeklo, ko mi je vbrizgnil plavalčke noter. Foliklčki so mi že počli in je rekel, da je to boljše za zanositev kot, če še niso počeni. Ampak jaz nič več ne verjamem. Bomo videli. se že veselim veselja, ki vaju bo preplavilo čez 14 dni!
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 17.9.2007 18:52:02
|
|
|
|
bumbum
|
Marjana.r Tosja, močno upam, da tokrat pa res!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 17.9.2007 18:55:42
|
|
|
|
marjana.r
|
ta gonal si pa moram jst na roko napisat, ko bom šla na UZ, če bom slučajno vidla, da se mi folikli upirajo...pa da ginekologu mal na uho šepnem, če bi blo dobro malo spremebe
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 17.9.2007 19:38:50
|
|
|
|
spelka12
|
Tosja veš kaj,če bojo folikli kej po mamici,se jim bo definitivno utrgalo . Samo se bojim,da bodo imeli tolk energije,da jih spermijčki ne bodo mogli ujet,ko bojo lutal sem in tja. Sam pomoje se ni za bat,ker bom pri postopku od njih zahtevala vojaški red in disciplino.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 17.9.2007 20:45:56
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Tosja veš kaj,če bojo folikli kej po mamici,se jim bo definitivno utrgalo . Samo se bojim,da bodo imeli tolk energije,da jih spermijčki ne bodo mogli ujet,ko bojo lutal sem in tja. Sam pomoje se ni za bat,ker bom pri postopku od njih zahtevala vojaški red in disciplino. nič ne bodo lutal...oni že dobro vedo za pot Vojaška vzgoja...od začetka tak se dela!
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 18.9.2007 8:19:04
|
|
|
|
marjana.r
|
jst pa mislim, da bom tudi ta mesec mogla preskočit...ta vrag je nekam švoh pa mislim, da ni to to
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 18.9.2007 8:30:03
|
|
|
|
anadejka
|
Tosja mene prestavi na december.Danes mi je grda pomežiknila.Ni še pršla v vsej svoji veličini,ampak če ne še danes, pa jutri sigurno prilomasti
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 18.9.2007 10:49:19
|
|
|
|
spelka12
|
anadejka če je še ni imamo lahko še upanje a ni tako? Zakaj pa na december,a maš takrat spet kak postopek?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 18.9.2007 12:36:22
|
|
|
|
tosja
|
Anadejka ne joči prehitro Jaz še naprej močno stiskam pestke, nič še ni dokončno
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 18.9.2007 17:52:29
|
|
|
|
bumbum
|
Anadejka, tudi jaz sem s tabo! Ne še obupat! Marjana.r, tudi ti ne obupaj dokler zares ne vidiš kaj se dogaja. Oktobra bo, saj veš!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 18.9.2007 19:56:23
|
|
|
|
pinkec
|
bumbum, mene pa zanima, če tvoj nosi plavalčke od doma v ambulanto? Lp in držim pesti, seveda.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 18.9.2007 20:43:27
|
|
|
|
bumbum
|
Jap, pinkec, moj jih vedno nese od doma. Samo moraš ti tam rečt, da ti dajo posodico. Srečno tudi tebi!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 19.9.2007 14:13:30
|
|
|
|
curkica
|
Pozdravljene! Nisem vedla, na katero temo naj postavim tole mojo "tegobo", zato se obračam kar na vas. Kot sem že poročala, me je prejšni mesec obiskala tetka sama od sebe po 46 dneh. Danes je torej zopet 39 dan ciklusa, seveda ne morem vedet, ali se bo ta mesec pojavila ali ne, ker imam zaradi PCO čisto totalno zbrko tam spodaj. Tako ne vem niti, ali imam ovulacijo, ali ne, itd. itd. Ampak problemček je pa sledeči, namreč danes je že tretji dan, ko mi je nekako slabo. V ponedeljek sem najprej mislila, da je od "burnega" vikenda prišlo za mano, tudi bolj malo sem spala. Ampak enako je bilo tudi včeraj in še danes. Vsake toliko časa se mi v grlu nabere nekakšen "cmok" in ne vem, a bom bruhala al kaj. Prav konkretno na bruhanje mi sicer ne gre, le čudno slabo mi je. Želje po hrani nimam prav nobene, skoraj bi lahko rekla, da se mi vse skupaj gabi. Potihem se sprašujem, če sem mogoče noseča. Me je pa strah delat test, da bi se prepričala, ker do zdaj je itak bil vedno -. Drugih znakov nimam sploh nobenih. Zanima me samo, kaj ve kaj mislite! Lep pozdrav vsem skupaj, novim nosečkam VELIKO SREČE, prav tako pa vsem, ki še delate na tem. LP
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 19.9.2007 14:29:16
|
|
|
|
tosja
|
cukica - naredi test! Tud jaz sem ga avgusta delal s tresočimi rokami...čistživčna - ker je že 5 let kazal sam --- Pa sem zagledakla en debel Vem, da je težko - poskusi! Naj tvoje očke zagledajo
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 20.9.2007 8:01:42
|
|
|
|
marjana.r
|
cukrica kaj zdaj a si ga nardila al ne....veš da smo firbčne tuki ...držim pesti, da bo kaj nobena druga ni šla al pa bo kmalu šla na IUI ?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 20.9.2007 9:14:15
|
|
|
|
curkica
|
Hej, hej! Ne, nisem še delala testa, pa ga najbrž tudi ne bom, razen če me slučajno premaga "ženska radovednost". Malo bom še počakala, če se pojavijo še kakšni znaki, ali celo mogoče . Tosja, zanima me, kakšne znake si ti kaj imela, predno si delala test? Lep dan vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 20.9.2007 11:28:14
|
|
|
|
spelka12
|
marjana res bi rada napisala kaj novega, ampak imam datum šele 2.10. pa še to nisem čisto sigurna na čem bom in kam mislijo kaj vtaknit. Vsak dan vse preberem, da sem na tekočem in da se malo pripravim na to, kar me čaka. Mam občutek, da so vse tam na IUI avgust,september. curkica vsak mesec imam tvoje simptome.Me te lahko samo tolažimo da bo.Naredi test pa boš videla kako in kaj. Držim pesti za .
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 20.9.2007 16:55:21
|
|
|
|
bumbum
|
Hej, hej! Nič kaj se ne dogaja tukaj, ne? Hmmm.....pri meni tudi ne. Zaenkrat je stanje čist normalno, pričakujem pa, da me bo naslednji teden pošteno "metalo" od vseh znakov. Me je kar malce strah. RES si želim...........ah, ja.......kdo si pa ne?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 20.9.2007 17:58:15
|
|
|
|
marjana.r
|
bumbum do tu te voham da boš ... no bom fejt držala pesti, da bo tako no meni pa se je danes res pošteno pokazala, zato sem začela pridno čopat moj koktejl in 2.10. imam prvi UZ pri dr. Lovšinu v bolnici Izola.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 20.9.2007 18:53:39
|
|
|
|
bumbum
|
Juhu, marjana.r, da si začela! Stiskam pesti za 1. UZ! Heh, ne vem kak to, da vsi bolj verjamete v to, da bom kot verjamem sama.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 20.9.2007 18:56:09
|
|
|
|
marjana.r
|
bumbum sej jst sem bla glih tak nič v to prepričana. vsi so mi pravli ja to je to to .. jst pa ne ne ... pa ko sem test nardila sem mogla dat drugim preverjat če je to res. jst upam da boš vidla mooooočen + ... ma tudi če ni močen sam da je
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 20.9.2007 19:27:17
|
|
|
|
bumbum
|
Marjana.r, hvala enako!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 20.9.2007 19:33:25
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: curkica Tosja, zanima me, kakšne znake si ti kaj imela, predno si delala test? prav nobenih znakov...jih tudi danes (še) nimam pa sem v 12 t Edino ko sem šla gledat, kdaj je v 2 mesecih nazaj, ko sem jemala K prišla , sem videla, da 1 dan zamuja...veliko tresočih rok, pa živčnosti...ampak pokazali sta se debeli črtici Včeraj sem tudi zvedela, da sta bila na začetku dva Je pa en korenjak ostal, pa imamo enega , ki nas vse čuva...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?