|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI - majčiče, junijčice
17.9.2007 18:44:11   
marjana.r
http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.nrlc.org/abortion/facts/fig20baby7.jpg&imgrefurl=http://www.nrlc.org/abortion/facts/fetaldevelopment.html&h=1701&w=1053&sz=76&hl=sl&start=96&um=1&tbnid=tqBcN9G80Nbo_M:&tbnh=150&tbnw=93&prev=/images%3Fq%3Dbaby%26start%3D80%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dsl%26rlz%3D1B3GGGL_enSI237SI239%26sa%3DN
na prvi sličici se to dogaja zdaj v naši bumbum user posted image

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 526
17.9.2007 18:46:37   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

tosja hvala za informacijo,sem že mislila,da se bom izognila špikanjuuser posted image ,ampak ni panike,za mojo bebico se špikam tud v podplate,če bo treba.

user posted image  user posted image  user posted image  ne v podplate, pač pa v trebušček al pa v rito user posted image  user posted image  user posted image
Gonal je boljši od Klomifena. Lahk se ti celo zgodi, da bodo foliklčki "ponoreli" user posted image  pa bo namesto IUI kr IVF-ICSI!!!

Držim moooooočne pestke. user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 527
17.9.2007 18:49:12   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum

Majčkeno me je zapeklo, ko mi je vbrizgnil plavalčke noter. Foliklčki so mi že počli in je rekel, da je to boljše za zanositev kot, če še niso počeni. Ampak jaz nič več ne verjamem. Bomo videli.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   se že veselim veselja, ki vaju bo preplavilo čez 14 dni! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 528
17.9.2007 18:52:02   
bumbum
user posted image user posted image user posted image Marjana.ruser posted image user posted image user posted image

Tosja, močno upam, da tokrat pa res!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 529
17.9.2007 18:55:42   
marjana.r
ta gonal si pa moram jst na roko napisat, ko bom šla na UZ, če bom slučajno vidla, da se mi folikli upirajo...pa da ginekologu mal na uho šepnem, če bi blo dobro malo spremebe user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 530
17.9.2007 19:38:50   
spelka12
Tosja veš kaj,če bojo folikli kej po mamici,se jim bo definitivno utrgalouser posted image .
Samo se bojim,da bodo imeli tolk energije,da jih spermijčki ne bodo mogli ujet,ko bojo lutal sem in tja.
Sam pomoje se ni za bat,ker bom pri postopku od njih zahtevala vojaški red in disciplino.

Neposredna povezava do sporočila: 531
17.9.2007 20:45:56   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Tosja veš kaj,če bojo folikli kej po mamici,se jim bo definitivno utrgalouser posted image .
Samo se bojim,da bodo imeli tolk energije,da jih spermijčki ne bodo mogli ujet,ko bojo lutal sem in tja.
Sam pomoje se ni za bat,ker bom pri postopku od njih zahtevala vojaški red in disciplino.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  nič ne bodo lutal...oni že dobro vedo za pot user posted image  user posted image  user posted image

Vojaška vzgoja...od začetka user posted image  user posted image  user posted image  tak se dela! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 532
18.9.2007 8:19:04   
marjana.r
jst pa mislim, da bom tudi ta mesec mogla preskočit...ta vrag je nekam švoh pa mislim, da ni to to user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 533
18.9.2007 8:30:03   
anadejka
Tosja mene prestavi na december.Danes mi je grda user posted image  pomežiknila.Ni še pršla v vsej svoji veličini,ampak če ne še danes, pa jutri sigurno prilomasti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 534
18.9.2007 10:49:19   
spelka12
anadejka če je še ni imamo lahko še upanje a ni tako?
Zakaj pa na december,a maš takrat spet kak postopek?

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 535
18.9.2007 12:36:22   
tosja
Anadejka ne joči prehitro user posted image  
Jaz še naprej močno stiskam pestke, nič še ni dokončno user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 536
18.9.2007 17:52:29   
bumbum
Anadejka, tudi jaz sem s tabo! Ne še obupat!

Marjana.r, tudi ti ne obupaj dokler zares ne vidiš kaj se dogaja. Oktobra bo, saj veš!user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 537
18.9.2007 19:56:23   
pinkec
bumbum, mene pa zanima, če tvoj nosi plavalčke od doma v ambulanto?

Lp in držim pesti, seveda. user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 538
18.9.2007 20:43:27   
bumbum
Jap, pinkec, moj jih vedno nese od doma. Samo moraš ti tam rečt, da ti dajo posodico. Srečno tudi tebi!

(odgovor članu pinkec)
Neposredna povezava do sporočila: 539
19.9.2007 14:13:30   
curkica
Pozdravljene!

Nisem vedla, na katero temo naj postavim tole mojo "tegobo", zato se obračam kar na vas.

Kot sem že poročala, me je prejšni mesec obiskala tetka user posted image  sama od sebe po 46 dneh. Danes je torej zopet 39 dan ciklusa, seveda ne morem vedet, ali se bo ta mesec pojavila ali ne, ker imam zaradi PCO čisto totalno zbrko tam spodaj. Tako ne vem niti, ali imam ovulacijo, ali ne, itd. itd.

Ampak problemček je pa sledeči, namreč danes je že tretji dan, ko mi je nekako slabo. V ponedeljek sem najprej mislila, da je od "burnega" vikenda prišlo za mano, tudi bolj malo sem spala. Ampak enako je bilo tudi včeraj in še danes. Vsake toliko časa se mi v grlu nabere nekakšen "cmok" in ne vem, a bom bruhala al kaj. Prav konkretno na bruhanje mi sicer ne gre, le čudno slabo mi je. Želje po hrani nimam prav nobene, skoraj bi lahko rekla, da se mi vse skupaj gabi.

Potihem se sprašujem, če sem mogoče noseča. Me je pa strah delat test, da bi se prepričala, ker do zdaj je itak bil vedno -. Drugih znakov nimam sploh nobenih.

Zanima me samo, kaj ve kaj mislite!

Lep pozdrav vsem skupaj, novim nosečkam VELIKO SREČE, prav tako pa vsem, ki še delate na tem. LP

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 540
19.9.2007 14:29:16   
tosja
user posted image  cukica - naredi test! user posted image
Tud jaz sem ga avgusta delal s tresočimi rokami...čistživčna - ker je že 5 let kazal sam ---

Pa sem zagledakla en debel user posted image  user posted image

Vem, da je težko - poskusi! user posted image  Naj tvoje očke zagledajo user posted image  user posted image

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 541
20.9.2007 8:01:42   
marjana.r
cukrica kaj zdaj a si ga nardila al ne....veš da smo firbčne tuki ...držim pesti, da bo user posted image user posted image
kaj nobena druga ni šla al pa bo kmalu šla na IUI ? user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 542
20.9.2007 9:14:15   
curkica
Hej, hej!

Ne, nisem še delala testa, pa ga najbrž tudi ne bom, razen če me slučajno premaga "ženska radovednost". Malo bom še počakala, če se pojavijo še kakšni znaki, ali celo mogoče user posted image .

Tosja, zanima me, kakšne znake si ti kaj imela, predno si delala test?

Lep dan vsem skupaj!

Neposredna povezava do sporočila: 543
20.9.2007 11:28:14   
spelka12
marjana res bi rada napisala kaj novega, ampak imam datum šele 2.10. pa še to nisem čisto sigurna na čem bom in kam mislijo kaj vtaknit. Vsak dan vse preberem, da sem na tekočem in da se malo pripravim na to, kar me čaka. Mam občutek, da so vse tam na IUI avgust,september.
curkica vsak mesec imam tvoje simptome.Me te lahko samo tolažimo da bo.Naredi test pa boš videla kako in kaj. Držim pesti zauser posted image .

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 544
20.9.2007 16:55:21   
bumbum
Hej, hej! Nič kaj se ne dogaja tukaj, ne? Hmmm.....pri meni tudi ne. Zaenkrat je stanje čist normalno, pričakujem pa, da me bo naslednji teden pošteno "metalo" od vseh znakov. Me je kar malce strah. RES si želim...........ah, ja.......kdo si pa ne?user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 545
20.9.2007 17:58:15   
marjana.r
bumbum do tu te voham da boš user posted image user posted image ... no bom fejt držala pesti, da bo tako user posted image
no meni pa se je danes user posted image res pošteno pokazala, zato sem začela pridno čopat moj koktejl in 2.10. imam prvi UZ pri dr. Lovšinu v bolnici Izola.

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 546
20.9.2007 18:53:39   
bumbum
Juhu, marjana.r, da si začela! Stiskam pesti za 1. UZ!

Heh, ne vem kak to, da vsi bolj verjamete v to, da bom user posted image kot verjamem sama.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 547
20.9.2007 18:56:09   
marjana.r
bumbum sej jst sem bla glih tak nič v to prepričana. vsi so mi pravli ja to je to to .. jst pa ne ne ... pa ko sem test nardila sem mogla dat drugim preverjat če je to res. jst upam da boš vidla mooooočen + ... ma tudi če ni močen sam da je user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 548
20.9.2007 19:27:17   
bumbum
Marjana.r, hvala enako! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 549
20.9.2007 19:33:25   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: curkica

Tosja, zanima me, kakšne znake si ti kaj imela, predno si delala test?

user posted image  prav nobenih znakov...jih tudi danes (še) nimam pa sem
 v 12 t user posted image
Edino ko sem šla gledat, kdaj je v 2 mesecih nazaj, ko sem jemala K prišla user posted image , sem videla, da 1 dan zamuja...veliko tresočih rok, pa živčnosti...ampak pokazali sta se debeli črtici user posted image  user posted image  user posted image

Včeraj sem tudi zvedela, da sta bila na začetku dva user posted image  user posted image  user posted image
Je pa en korenjak ostal, pa imamo enega user posted image , ki nas vse čuva...

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?