|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI - majčiče, junijčice
28.8.2007 11:09:29   
marjana.r
hvala za odgovore....no meni je g. tak reku, da naj se ne bi dajalo kr tako v prazno user posted image . ampak ker je zadnjič prišlo do ss v 5 tednu, mi je priporočil dabroston. 

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 476
28.8.2007 16:08:11   
marjana.r
no jst pa sem malo prej prišla od g. pri kateremu sem imela uz. to rundo ne bo nič z iui-jem, ker so folikli premajhni. vse kar je najdu je bilo veliko okoli 10, zato mi je predpisal dabroston, da mi čez nekaj več kot 10 dni sproži user posted image , nato spet klomifen in aglurab....pol spet kontrole oz. uz in če bo tak kot je blo zadnjič, bomo tudi IUI nardili. no sej mi je že od samega ss rekel, da to rundo verjetno ne bo nič, ker telo ni sposobno vsega tega v tako kratkem času. in da ne bi čakali v nedogled user posted image , kar je velika možnost, da bi jo mogla čakat, mi je kr dabroston zatural. no pa bomo vidli čez en mesec kako bo situacija in če bo akcija al ne user posted image

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 477
30.8.2007 20:22:02   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  držim pestke, navijam, mal sem vas mogla dvignit... Dajmo IUI-jevke! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 478
6.9.2007 22:15:50   
bumbum
Hej, punce! Kje ste? A nobena več ne čaka na IUI? Jaz sem imela danes 1.UZ, jutri štartam s Klomifenom. Upam, da tokrat uspe.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 479
6.9.2007 22:44:17   
LuNa73
bumbum evo, tebe pa najdem vsepovsod....user posted image  sem ti že povedala... itak da bo ratal... pa itak tud veš, da ti še tukaj povem, da smo s teboj in da držimo pesti! user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 480
7.9.2007 7:03:37   
bumbum
LuNa user posted image user posted image user posted image , bravo! Res me povsod najdeš.user posted image Rest ti hvala za vse lepe besede!
Me je pa povsod polno, ne?user posted image Edino med srečkami nosečkami me boš bolj težko našla.user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 481
7.9.2007 15:02:05   
lina10
Punce seveda vam bo ratal, samo ne izgubiti upanja,tako kot ga jaz nisem in še par ki sem jih zasledila na forumu.user posted image user posted image
Meni je uspelo v 2-gem poskusu IUI in seveda s pomočjo injekcij, ker na klomifen nisem reagiralauser posted image .
Ampak vsaki se nasmehne sreča samo mislite pozitivno, da vam bo uspelo in točno takrat bo ne smete imeti v mislih kdaj bo prišlauser posted image , ampak da je sploh ne bo tako je bilo pri meni in uspelo je in zato privoščim tako srečo tudi vsem vam,ki se borite za to.user posted image user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 482
7.9.2007 15:47:08   
marjana.r
bumbum veš, da bomo držale pesti, da bo šlo vse ok user posted image

in kaj si lepega vidla na UZ .. kaže dobro al še nič?

jst še jutri čopnem en dabroston in pol čakat na user posted image in pol spet čakat na debele folikle in na IUI user posted image

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 483
7.9.2007 15:48:14   
marjana.r
lina10 kakšne injekcije pa si to imela? meni pač samo enkrat da ponavadi ovitrelle, glih da mi poči folikle user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 484
7.9.2007 17:02:05   
natasa76
Pozdravljene!
Imam nekaj vprašanj in upam da mi lahko pomagate. zdravim se v lj pri dr. Medenovi. do sedaj jemljem klomifen v kombinaciji z medrolom.
Nazadje ko sem bila pri njej mi je rekla da po dveh mesecih, če še ne bo uspeha grem na IUV. Nato mi je pa sestra rekla in dala tudi papirje da morava oba v laboratorij na preiskave, ki so potrebne za IUV, vendar mi je naročila naj počakam na pošto, ki mi jo bodo poslali na domači naslov, potem pa naj greva v laboratorij. zdaj je tega že 3 tedne. pa mi je že malo čudno. Kakšne imate izukušnje, in kako dolgo je potrebno čakati do samega postopka.
Ful bom vesela kakršne koli informacije. čao
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 485
8.9.2007 16:38:36   
lina10
marjana.r uporabljala sem injekcije Gonal-s 100 enot toliko kot ti G predpiše za stimulacijo pa sama si jih vsak dan daješ ob istem času v trebuh ampak ni nič groznegauser posted image .

(odgovor članu natasa76)
Neposredna povezava do sporočila: 486
8.9.2007 17:29:16   
marjana.r
lina10 hvala user posted image upam, da ne bom rabla še tega delat, že tak mi je že klomifen pa aglurab dovolj user posted image

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 487
10.9.2007 14:47:14   
bumbum
IZVIRNO SPOROČILO: marjana.r

bumbum veš, da bomo držale pesti, da bo šlo vse ok user posted image

in kaj si lepega vidla na UZ .. kaže dobro al še nič?

jst še jutri čopnem en dabroston in pol čakat na user posted image in pol spet čakat na debele folikle in na IUI user posted image

Hvala ti, marjana.r! Tudi jaz bom za vse vas stiskala pesti, da nam skupaj uspe.
Na prvem UZ-ju pa ni blo kaj dosti videt, je le bil šele 4. dan ciklusa. Videla je polno malih foliklčkov, pa sluznico debelo 3,5(mimogrede, a je to ok glede na to, da sem takrat imela še M?). Naslednji UZ imam pa v sredo in upam, da bomo videli že kaj več.

Držte se punce!

Neposredna povezava do sporočila: 488
11.9.2007 13:38:05   
tosja

user posted image  user posted image IUI - septembrčice, oktobrčice user posted image   user posted image    

user posted image   sarcy21 (1. IUI, Praga)

user posted image   anadejka (1. IUI, Praga) user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   Sandra978 user posted image  (3.IUI, LJ)

user posted image   bumbum user posted image  (2. IUI, MB)

- 06.09. 1.UZ
        - 07.09. začetek jemanja Klomifena
        - 12.09. 2.UZ

user posted image    curkica user posted image  (3.IUI, MB)
        - čaka septembrsko user posted image

user posted image   fras  (3.IVI, MB )

user posted image    fortun (IUI, PO, dr. Reš)

user posted image   marjana r. (2.IUI, Izola)
       - terapija Klomifen+Agrulab

user posted image   deja75 (2.IUI, LJ, čaka user posted image )

user posted image   spelka12 (1.IUI, dr. REŠ)
       - 13.09. razgovor

user posted image

Drage IUI-jevke - veselo na delo!

Javite s čim se drogirate in vse ostale pomembne datume,
pa seveda tudi to, katera klinika vas ima na grbi. user posted image

Pol pa kar veselo na delo. In ne glede na to, da bodo zdravniki pomagali,
lahko še doma malo user posted image user posted image user posted image  tako čisto za ziher.

Optimistični začetki - srečni konci! 

user posted image user posted image  FAN CLUB user posted image user posted image

Mojca9000, Anitka, ija, DaisyE, monikap, gold fish, Dalija, sonček.djukelcauser posted image , sayuri, dajamaja, HEL36, tosja user posted image ,
lina10 user posted image

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

user posted image      TEST     user posted image  

user posted image   anadejka  19.09.user posted image user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

bumbum - superk kokica, navijamooooooooooooooo...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 489
11.9.2007 17:40:10   
bumbum
Tosja, ti pa vedno tako lepo skrbiš za nas. Hvala, ker navijaš.
Kako kaj tvoja pikica? Pa ti? Si ok?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 490
11.9.2007 17:47:30   
tosja
user posted image  jaz sem super...komaj čakam naslednji teden! user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 491
11.9.2007 20:45:14   
marjana.r
jst pa že kr nestrpno čakam user posted image da lahko začnem čopat mojo kombinacijo droge user posted image in jst močno upam, da se bojo to rundo folikli redili in da ne bojo spet pavzirali user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 492
12.9.2007 14:08:25   
bumbum
Tosja, sem vesela, da si super! Kaj pa imaš naslednji teden?

Marjana.r, je user posted image prišla? Kdaj jo pričakuješ oz. je ne pričakuješ?

Jaz sem bila pa danes na UZ in je endometrij debel 5,7. V desnem jajčniku je en folikel 15x17 in en 12x14, v levem so pa sami majčkeni. Meni levi jajčnik vedno spi, ne reagira na Klomifen. Naslednji UZ pa v petek.

Neposredna povezava do sporočila: 493
12.9.2007 17:42:19   
marjana.r
a veš bumbum, da je tudi meni levi jajčnik ponavadi spal? user posted image sam pol s pomočjo alternativne medicine ... no ni glih tak neki podobnega, sam vseega glih ne rabim povedat user posted image se pa je zgodil čudež in levi jajčnik je tak mega raztural, kot desni ni nikoli user posted image
ja user posted image čakam te dni...kaj pa vem mogoče jutri ... pojutrišnjem...sej ne vem vseeno fejst boli tam dol...kot da bo zdaj zdaj počlo user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 494
12.9.2007 19:05:10   
bumbum
Marjana.r, zdaj mi pa moraš povedat! Kaj za ena alternativa je to? Daj povej, da še jaz zbudim svoj levi jajčnik! Pliiiiiiissssssss!

Neposredna povezava do sporočila: 495
12.9.2007 21:50:07   
tosja

user posted image  user posted image IUI - septembrčice, oktobrčice user posted image   user posted image    

user posted image   sarcy21 (1. IUI, Praga)

user posted image   anadejka (1. IUI, Praga) user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   Sandra978 user posted image  (3.IUI, LJ)

user posted image   bumbum user posted image  (2. IUI, MB)

- 06.09. 1.UZ
        - 07.09. začetek jemanja Klomifena
        - 12.09. 2.UZ
        - 14.09. 3.UZ

user posted image    curkica user posted image  (3.IUI, MB)
        - čaka septembrsko user posted image

user posted image   fras  (3.IVI, MB )

user posted image    fortun (IUI, PO, dr. Reš)

user posted image   marjana r. (2.IUI, Izola)
       - terapija Klomifen+Agrulab

user posted image   deja75 (2.IUI, LJ, čaka user posted image )

user posted image   spelka12 (1.IUI, dr. REŠ)
       - 13.09. razgovor

user posted image

Drage IUI-jevke - veselo na delo!

Javite s čim se drogirate in vse ostale pomembne datume,
pa seveda tudi to, katera klinika vas ima na grbi. user posted image

Pol pa kar veselo na delo. In ne glede na to, da bodo zdravniki pomagali,
lahko še doma malo user posted image user posted image user posted image  tako čisto za ziher.

Optimistični začetki - srečni konci! 

user posted image user posted image  FAN CLUB user posted image user posted image

Mojca9000, Anitka, ija, DaisyE, monikap, gold fish, Dalija, sonček.djukelcauser posted image , sayuri, dajamaja, HEL36, tosja user posted image ,
lina10 user posted image

user posted image

user posted image      TEST     user posted image  

user posted image   anadejka  19.09.user posted image user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 496
12.9.2007 21:51:15   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum

Tosja, sem vesela, da si super! Kaj pa imaš naslednji teden?

user posted image  user posted image  user posted image  nuhalno svetlino user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 497
13.9.2007 11:25:14   
marjana.r
sam moje user posted image pa še vedno ni, boli me kot da bo prišu slon ven ne pa user posted image  user posted image user posted image user posted image
ponavadi sem dobila max. 4. dan po dabrostonu user posted image danes je pa že 5 pa še vedno nič user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 498
13.9.2007 12:11:59   
lina10
držim ti pestke da jo sploh ne bo pa da boš srečka nosečka z nami vse je mogočeuser posted image user posted image .Pa da bi test pokazal user posted image ,user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 499
13.9.2007 12:13:21   
marjana.r
ja pa mislim da ne bo user posted image po vseh pravilih bi mogla bit user posted image in čez 20 dni it na IUI. Niti enega simptoma nimam da bi se lahko počutla user posted image . Tak da mislim,da bo prišla tečka zdaj zdaj...sam ne vem kaj čaka user posted image

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj pa seks v zrelejših letih?
Ko govorimo o varni, odgovorni in prijetni spolnosti, večinoma mislimo na mlajšo populacijo žensk in moških, ki naj bi b...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Materinska knjižica
MioBambino

Na katerem REDNEM ginekološkem pregledu v nosečnosti ste dobile materinsko knjižico?

1. pregled (66%)

2. pregled (20%)

kasneje (8%)

materinsko knjižico sem kupila sama (5%)

Število vseh glasov: 244

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!