|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI - majčiče, junijčice
20.9.2007 19:37:48   
bumbum
Tosjauser posted image user posted image user posted image A, da sta bila dva? Ne morem verjet. Tako dolgo nič, pol pa kar dva. Škoda, res! Ampak ja, prav imaš, imate user posted image , ki vas čuva.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 551
21.9.2007 9:37:46   
marjana.r
Tosja škoda user posted image . Sam ta user posted image bo čuval user posted image , ki bo pridno rasla al pa rasu v tebi user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 552
21.9.2007 11:33:40   
spelka12

Tosja škoda user posted image . Sam ta user posted image bo čuval user posted image , ki bo pridno rasla al pa rasu v tebi user posted image

se strinjam z marjano.

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 553
23.9.2007 18:58:47   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  Kje ste IUI borke??? user posted image

anadejka in bumbum - čakamooooooooooooooooooo

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 554
24.9.2007 16:33:36   
bumbum
Hej!

Evo ene IUI borke user posted image .
Kaj naj sploh napišem? Jezi me, ker še vedno ni prav nobenega znaka! Še prsi me ne bolijo, ko me vedno.....grrrrr...bi bla prav vesela, če bi mi blo zdaj vsaj slabo....bomo videli kaj se bo izcimilo iz tega.user posted image

Kje je Marjana.r?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 555
24.9.2007 18:59:36   
marjana.r
evo mene tu na bojni liniji user posted image sem si mogla izborit pc, moj visi gor med prostim časom in se strelja user posted image jst pa čakam na mojo rundo, da lahko pridem na rr user posted image
no da oddam malo poročilo: včeri je končno user posted image spakirala in jst upam, da je ne vidim 9 mescev user posted image . v petek imam prvi UZ, da vidimo kaj pravi zdaj kaj tista mašinerija tam dol user posted image in v soboto imam za vzet zadnji klomifen. edini problem bo zdaj zračunat prave dneve, sem imela tiste probleme ko je user posted image kao prišla pa šla pa en dan je ni blo pa bla bla bla.....no bomo vidli, naj se g. malo matra z računanjem user posted image

kako pa kaj druge?
bumbum a ti še en teden in delaš test je tak user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 556
24.9.2007 19:23:10   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  bumbum - ti kr mirno, saj znaki sploh niso pomembni user posted image  user posted image  user posted image

marjana.r - držim pesti, da bo september uspešen!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 557
24.9.2007 19:24:13   
marjana.r
ja jst upam, da bo šlo vse ok, da bi lahko končno šla na tako želeni drugi IUI user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 558
24.9.2007 19:43:25   
bumbum
Oooo, marjanca! Sem te že pogrešala! Seveda boš šla na 2. IUI in tokrat bo uspešen user posted image

Jah, tosja, s tem se tudi sama tolažim.......da znaki niso pomembni. Ampak saj veš, fan bi blo, če bi bli.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 559
24.9.2007 19:45:09   
marjana.r
ja bumbum si moram jst drugi pc nabavit, ker če ne sploh ne pridem na vrsto user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 560
24.9.2007 20:09:28   
bumbum
Kar jutri ga nabavi, marjana!user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 561
25.9.2007 16:11:15   
marjana.r
joj kak sem živčna...do petka ne bom zdržala, da vidim če se kaj dogaja user posted image moram si kupit en UZ za doma user posted image pa ne bom tak neučakana user posted image . še dobro, da me je sestra naročila ob 12.30 ker itak bom tam takoj po 11ih user posted image , če slučajno kere ni pa da mene prej spravi naprej user posted image
A ni nobene druge žrtve za IUI? Nič novega od nobene? user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 562
25.9.2007 19:07:53   
bumbum
Oh, marjanca! Tako zelo te razumem! Jaz bi tudi en UZ za doma user posted image

Pri meni pa prav nič novega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 563
25.9.2007 21:24:27   
marjana.r
danes se ne počutim nič dobro, grem raje spat user posted image ta moj koktejl me prou zdela user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 564
25.9.2007 21:45:54   
zorica

Že cel dan razmišljam da bi se naročila na zadnji- tretji IUI.Moti me le, da bo moj peti dan na soboto in ne bom mogla iti v MB, razen če rečem da sem jo dobila v ponedeljek in ne danes.Kaj menite bi bilo zelo narobe ?
Po vseh razočaranjih sem mislila počakati z novimi postopki po novem letu, pa je želja premočna.Probala sem malo izklopiti itd. sem mislila da bo pomagalo, pa ni.Tako da mislim, da mi bo pomagala le medicina.
Prosim za nasvet !

Neposredna povezava do sporočila: 565
25.9.2007 21:48:40   
marjana.r
a ne vidi g. kdaj je točni in pravi čas za IUI? jst vem, da me je za prvi IUI spremljal na vsak tretji dan od 10. dneva ciklusa. ko pa se je bližala ovulacija, sem šla na kontrolo vsak dan 

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 566
25.9.2007 21:55:32   
zorica

Ne saj ne mislim na sam IUI.Peti dan M moraš iti na prvi UZ in dobiš Klomofen.V mojem primeru bi to potem bil četrti dan ko bi začela jesti K.In potem seveda spremljajo vse z UZ.
Zanima me le, če bi bilo hudo narobe da se za ta en dan zlažem, da rečem da sem jo dobila včeraj namesto danes in tako lahko grem v petek na UZ.Ker v soboto ko mi je dejansko peti dan sem na poroki.

Sem se odločila da pokličem jutri pa ne najdem številke od mb direkt za IUI user posted image .A mi jo prosim katera napiše.

< Sporočilo je popravil zorica -- 25.9.2007 22:01:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 567
25.9.2007 22:09:57   
curkica
Zorica, če pride 5 dan ciklusa na soboto, potem ponavadi naročijo UZ v petek, to je torej 4 dan, saj v bistvu niti ni važno. Glavno, da te pregleda. Potem pa klomifen začneš jesti normalno 5 dan in te sproti naroča za UZ, kolikokrat je pač treba.

Ti samo pokliči in se naroči, pa upajmo, da tokrat rata, kajne?

Jaz tudi čakam svojo user posted image , da se bom lahko naročila. To bo ravno tako moj 3 IUI, pa resnično, resnično upam, da bi bil uspešen. Čeprav sem glede tega že prav malo skeptična, saj če ni ratalo 2x, ... Ne vem no.

Še tel. številka, da se boš lahko naročila 02/321-24-90, pa pokliči po 13. ali celo po 14. uri, ker takrat je najmanj gužve, kot je meni naročila sestra. Pa SREČNO, bejba!

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 568
25.9.2007 22:21:35   
zorica

Curkica hvala ti.Bom jutri takoj poklicala.Ampak bom rekla da mi je že tretji dan, saj sem bila pri zadnjem IUI tudi v soboto na UZ, tako da je tudi možno da me naroči za soboto in se mi zdi ful glupo reči, da ne morem.
Bom pač malo reskirala in začela jesti K od 4-9 dne.Upam le da ne bom naredila preveč škode.Res sem zmedena in ne vem kaj naj.

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 569
26.9.2007 12:18:15   
zorica

Kličem že cel dopoldan na to številko pa mi nihče ne dvigne user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 570
26.9.2007 13:16:10   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: zorica

Kličem že cel dopoldan na to številko pa mi nihče ne dvigne user posted image

Ker narobe kličeš!!!user posted image Telefon: 321 24 48 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 571
26.9.2007 15:01:22   
bumbum
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

Curkica hvala ti.Bom jutri takoj poklicala.Ampak bom rekla da mi je že tretji dan, saj sem bila pri zadnjem IUI tudi v soboto na UZ, tako da je tudi možno da me naroči za soboto in se mi zdi ful glupo reči, da ne morem.
Bom pač malo reskirala in začela jesti K od 4-9 dne.Upam le da ne bom naredila preveč škode.Res sem zmedena in ne vem kaj naj.

Ne štekam ravno zakaj bi morala začet s Klomifenom 4. dan. S sestrami v MB se da čist lepo zmenit, da te naročijo v petek in pol začneš s Klomifenom normalno 5. dan. Kaj pa ma UZ veze s tem kdaj začneš jemat Klomifen? Res ne štekam. Lepo jim razloži za kaj gre. Vse se da zmenit. To, da boš začela s K. 4. dan pa bo verjetno škodilo samo tebi....zdravnikom je verjetno tako vseeno(no, vsem verjetno ne).
Marjanca, a je tako hud koktejl?user posted image Boga! Ampak vse za pikico, ne?

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 572
26.9.2007 15:29:05   
curkica
Ej, ej, zorica, kak si si zakomplicirala celo zadevo. Bi pač lahko rekla, da te naroči za petek, ker si v soboto odsotna. Saj se da vse rešit.

Tosja, men je sestra dala to številko za naročanje za IUI, ampak moraš klicat po 13. uri, ker so prej zasedene. Pa saj ni važno.

Zorica, kako si rešila?

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 573
26.9.2007 20:58:10   
zorica

Ja živjo punce!Ravnokar sem prišla iz službe, zato nisem mogla prej pisati.Hvala vam vsem za pomoč.
Številka 321-24-90 je bila prava.Sem klicala tudi na  -48 pa so mi rekli naj na ono pokličem.Kako sem rešila ?Super.V petek sem naročena user posted image , s tem da sem rekla da mi je peti danuser posted image - majhna laž,...No K pa bom itak začela jesti v soboto.Saj me res v končni fazi spremljajo z UZ.Za dalje mi gre vse skoz,saj začnem z dopustom, pa se lahko vozim vsak dan v  MB če bi bilo potrebno.

Saj vem da sem ful zakomplicirala vse skupaj, ampak do včeraj res nisem sploh razmišljala da bi šla letos še na IUI.In potem me je zvečer nekaj pičilo in sem postala ko kura brez glave user posted image

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 574
26.9.2007 21:11:00   
bumbum
He he, Zorica! No, me veseli, da si vse rašila. Vidiš, da se da. ZDaj pa mooooočno stiskam pesti, da ta IUI uspe!user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......