Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 20.9.2007 19:37:48
|
|
|
|
bumbum
|
Tosja A, da sta bila dva? Ne morem verjet. Tako dolgo nič, pol pa kar dva. Škoda, res! Ampak ja, prav imaš, imate , ki vas čuva.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 21.9.2007 9:37:46
|
|
|
|
marjana.r
|
Tosja škoda . Sam ta bo čuval , ki bo pridno rasla al pa rasu v tebi
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 21.9.2007 11:33:40
|
|
|
|
spelka12
|
Tosja škoda . Sam ta bo čuval , ki bo pridno rasla al pa rasu v tebi se strinjam z marjano.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 23.9.2007 18:58:47
|
|
|
|
tosja
|
Kje ste IUI borke??? anadejka in bumbum - čakamooooooooooooooooooo
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 24.9.2007 16:33:36
|
|
|
|
bumbum
|
Hej! Evo ene IUI borke . Kaj naj sploh napišem? Jezi me, ker še vedno ni prav nobenega znaka! Še prsi me ne bolijo, ko me vedno.....grrrrr...bi bla prav vesela, če bi mi blo zdaj vsaj slabo....bomo videli kaj se bo izcimilo iz tega. Kje je Marjana.r?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 24.9.2007 18:59:36
|
|
|
|
marjana.r
|
evo mene tu na bojni liniji sem si mogla izborit pc, moj visi gor med prostim časom in se strelja jst pa čakam na mojo rundo, da lahko pridem na rr no da oddam malo poročilo: včeri je končno spakirala in jst upam, da je ne vidim 9 mescev . v petek imam prvi UZ, da vidimo kaj pravi zdaj kaj tista mašinerija tam dol in v soboto imam za vzet zadnji klomifen. edini problem bo zdaj zračunat prave dneve, sem imela tiste probleme ko je kao prišla pa šla pa en dan je ni blo pa bla bla bla.....no bomo vidli, naj se g. malo matra z računanjem kako pa kaj druge? bumbum a ti še en teden in delaš test je tak
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 24.9.2007 19:23:10
|
|
|
|
tosja
|
bumbum - ti kr mirno, saj znaki sploh niso pomembni marjana.r - držim pesti, da bo september uspešen!!!
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 24.9.2007 19:24:13
|
|
|
|
marjana.r
|
ja jst upam, da bo šlo vse ok, da bi lahko končno šla na tako želeni drugi IUI
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 24.9.2007 19:43:25
|
|
|
|
bumbum
|
Oooo, marjanca! Sem te že pogrešala! Seveda boš šla na 2. IUI in tokrat bo uspešen Jah, tosja, s tem se tudi sama tolažim.......da znaki niso pomembni. Ampak saj veš, fan bi blo, če bi bli.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 24.9.2007 19:45:09
|
|
|
|
marjana.r
|
ja bumbum si moram jst drugi pc nabavit, ker če ne sploh ne pridem na vrsto
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 24.9.2007 20:09:28
|
|
|
|
bumbum
|
Kar jutri ga nabavi, marjana!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 25.9.2007 16:11:15
|
|
|
|
marjana.r
|
joj kak sem živčna...do petka ne bom zdržala, da vidim če se kaj dogaja moram si kupit en UZ za doma pa ne bom tak neučakana . še dobro, da me je sestra naročila ob 12.30 ker itak bom tam takoj po 11ih , če slučajno kere ni pa da mene prej spravi naprej A ni nobene druge žrtve za IUI? Nič novega od nobene?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 25.9.2007 19:07:53
|
|
|
|
bumbum
|
Oh, marjanca! Tako zelo te razumem! Jaz bi tudi en UZ za doma Pri meni pa prav nič novega
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 25.9.2007 21:24:27
|
|
|
|
marjana.r
|
danes se ne počutim nič dobro, grem raje spat ta moj koktejl me prou zdela
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 25.9.2007 21:45:54
|
|
|
|
zorica
|
Že cel dan razmišljam da bi se naročila na zadnji- tretji IUI.Moti me le, da bo moj peti dan na soboto in ne bom mogla iti v MB, razen če rečem da sem jo dobila v ponedeljek in ne danes.Kaj menite bi bilo zelo narobe ? Po vseh razočaranjih sem mislila počakati z novimi postopki po novem letu, pa je želja premočna.Probala sem malo izklopiti itd. sem mislila da bo pomagalo, pa ni.Tako da mislim, da mi bo pomagala le medicina. Prosim za nasvet !
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 25.9.2007 21:48:40
|
|
|
|
marjana.r
|
a ne vidi g. kdaj je točni in pravi čas za IUI? jst vem, da me je za prvi IUI spremljal na vsak tretji dan od 10. dneva ciklusa. ko pa se je bližala ovulacija, sem šla na kontrolo vsak dan
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 25.9.2007 21:55:32
|
|
|
|
zorica
|
Ne saj ne mislim na sam IUI.Peti dan M moraš iti na prvi UZ in dobiš Klomofen.V mojem primeru bi to potem bil četrti dan ko bi začela jesti K.In potem seveda spremljajo vse z UZ. Zanima me le, če bi bilo hudo narobe da se za ta en dan zlažem, da rečem da sem jo dobila včeraj namesto danes in tako lahko grem v petek na UZ.Ker v soboto ko mi je dejansko peti dan sem na poroki. Sem se odločila da pokličem jutri pa ne najdem številke od mb direkt za IUI .A mi jo prosim katera napiše.
< Sporočilo je popravil zorica -- 25.9.2007 22:01:18 >
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 25.9.2007 22:09:57
|
|
|
|
curkica
|
Zorica, če pride 5 dan ciklusa na soboto, potem ponavadi naročijo UZ v petek, to je torej 4 dan, saj v bistvu niti ni važno. Glavno, da te pregleda. Potem pa klomifen začneš jesti normalno 5 dan in te sproti naroča za UZ, kolikokrat je pač treba. Ti samo pokliči in se naroči, pa upajmo, da tokrat rata, kajne? Jaz tudi čakam svojo , da se bom lahko naročila. To bo ravno tako moj 3 IUI, pa resnično, resnično upam, da bi bil uspešen. Čeprav sem glede tega že prav malo skeptična, saj če ni ratalo 2x, ... Ne vem no. Še tel. številka, da se boš lahko naročila 02/321-24-90, pa pokliči po 13. ali celo po 14. uri, ker takrat je najmanj gužve, kot je meni naročila sestra. Pa SREČNO, bejba!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 25.9.2007 22:21:35
|
|
|
|
zorica
|
Curkica hvala ti.Bom jutri takoj poklicala.Ampak bom rekla da mi je že tretji dan, saj sem bila pri zadnjem IUI tudi v soboto na UZ, tako da je tudi možno da me naroči za soboto in se mi zdi ful glupo reči, da ne morem. Bom pač malo reskirala in začela jesti K od 4-9 dne.Upam le da ne bom naredila preveč škode.Res sem zmedena in ne vem kaj naj.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 26.9.2007 12:18:15
|
|
|
|
zorica
|
Kličem že cel dopoldan na to številko pa mi nihče ne dvigne
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 26.9.2007 13:16:10
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica Kličem že cel dopoldan na to številko pa mi nihče ne dvigne Ker narobe kličeš!!! Telefon: 321 24 48
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 26.9.2007 15:01:22
|
|
|
|
bumbum
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica Curkica hvala ti.Bom jutri takoj poklicala.Ampak bom rekla da mi je že tretji dan, saj sem bila pri zadnjem IUI tudi v soboto na UZ, tako da je tudi možno da me naroči za soboto in se mi zdi ful glupo reči, da ne morem. Bom pač malo reskirala in začela jesti K od 4-9 dne.Upam le da ne bom naredila preveč škode.Res sem zmedena in ne vem kaj naj. Ne štekam ravno zakaj bi morala začet s Klomifenom 4. dan. S sestrami v MB se da čist lepo zmenit, da te naročijo v petek in pol začneš s Klomifenom normalno 5. dan. Kaj pa ma UZ veze s tem kdaj začneš jemat Klomifen? Res ne štekam. Lepo jim razloži za kaj gre. Vse se da zmenit. To, da boš začela s K. 4. dan pa bo verjetno škodilo samo tebi....zdravnikom je verjetno tako vseeno(no, vsem verjetno ne). Marjanca, a je tako hud koktejl? Boga! Ampak vse za pikico, ne?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 26.9.2007 15:29:05
|
|
|
|
curkica
|
Ej, ej, zorica, kak si si zakomplicirala celo zadevo. Bi pač lahko rekla, da te naroči za petek, ker si v soboto odsotna. Saj se da vse rešit. Tosja, men je sestra dala to številko za naročanje za IUI, ampak moraš klicat po 13. uri, ker so prej zasedene. Pa saj ni važno. Zorica, kako si rešila?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 26.9.2007 20:58:10
|
|
|
|
zorica
|
Ja živjo punce!Ravnokar sem prišla iz službe, zato nisem mogla prej pisati.Hvala vam vsem za pomoč. Številka 321-24-90 je bila prava.Sem klicala tudi na -48 pa so mi rekli naj na ono pokličem.Kako sem rešila ?Super.V petek sem naročena , s tem da sem rekla da mi je peti dan - majhna laž,...No K pa bom itak začela jesti v soboto.Saj me res v končni fazi spremljajo z UZ.Za dalje mi gre vse skoz,saj začnem z dopustom, pa se lahko vozim vsak dan v MB če bi bilo potrebno. Saj vem da sem ful zakomplicirala vse skupaj, ampak do včeraj res nisem sploh razmišljala da bi šla letos še na IUI.In potem me je zvečer nekaj pičilo in sem postala ko kura brez glave
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 26.9.2007 21:11:00
|
|
|
|
bumbum
|
He he, Zorica! No, me veseli, da si vse rašila. Vidiš, da se da. ZDaj pa mooooočno stiskam pesti, da ta IUI uspe!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......