curkica
|
Hoj, Hoj, lep pozdravček, vsem skupaj! Danes je moj prvi dan v službi, po dopustu, in morem rečt, da sem še vedno bolj dopustniška. Hvala bogu, da v službi nimam veliko dela, tako da bolj sedim in brskam po internetu. Vidim, da je tule gori tudi kar nekaj novosti. Marjana.r, žal mi je, da IUI ni bil uspešen. Ampak držim pesti zate, da se čimprej kaj zgodi. Pa lepo optimistično naprej! Tosja, bravo zate . Vidiš, pa je ratalo kar naravno. Jah, je že tak moralo biti. Ful sem vesela zate! JESSSS!!! Meni se je pa zgodilo nekaj nenavadnega: V nedeljo, ravno zadnji dan, ko sva odhajala iz morja, sem dobila M . Po 45-ih dneh. Prišla je kar sama, brez pomoči kakšnih tablet, tako da sem bila kar presenečena in obenem kar nekak vesela, saj se mogoče tam notri končno nekaj dogaja in se mi bo mogoče vse skupaj samo od sebe poštimalo. Čaka me sicer še tretji IUI, ampak tokrat nisem še klicala v Mb (ne vem niti, če že delajo?), tako da sem rekla, da bom zdaj malo počakala, da vidim, kaj se bo zdaj naprej odvijalo. Mogoče pa celo ali . M je bila ful močna, kar neki kosi so mi ven padali (pardon, za tiste s slabšim želodcem!), ampak menda je to dober znak. No ja, ne bom vas več utrujala. Fajn se imejte vse skupaj in pridno grejte svoja jajčka, oz. piščančke. PA PA!
|