|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI - majčiče, junijčice
28.6.2007 17:31:13   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  tri firbčne ČAKAAAAAAAAAAAAMOOOOOOOOOOOO...

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 401
28.6.2007 20:44:42   
DaisyE
tri firbčne ČAKAAAAAAAAAAAAMOOOOOOOOOOOO...

+ ena marjetka = 4 firbčne čakamo user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 402
28.6.2007 20:46:06   
DaisyE
Pa še kar tako malo bi čvekala... Sem malo tečne volje in bi jo želela odgnat. To mi pa tule skoraj vedno uspe. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 403
28.6.2007 22:28:44   
monikap
Bumbum tudi jaz sem že nestrpna kje si?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 404
29.6.2007 8:29:49   
bumbum
Punce, sorry, ker sem vas pustila tako dolgo čakati. Me včeraj ni blo nič doma pa tako in tako vas ne bi mogla nič razveseliti, ker je test spet pokazal samo eno črtico. M sicer še ni, jo pa zdaj res pričakujem.user posted image Malce sem jezna in razočarana, ampak ni take sile kot sem mislila, da bo. Ne vem kaj mi je, očitno sem se že tako navadila na vse te negativne teste, da sploh več ne pričakujem, da bi zagledala dve črtici. Ampak enkrat me bosta presenetili.user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 405
29.6.2007 9:02:51   
dajamaja
Bumbum, zelo mi je žal, da deliva občutke. Meni se je isto zgodilo dan pred tabo pa z ICSI postopkom. Tudi sama sem se sebi čutila, kako dosti hitreje je bila kriza za mano. Bomo morale mal na samozavesti, pozitivni energiji al karkol že narest. user posted image
Glej da se ne zapreš sama vase. Ostani z nami, da se skupaj spravimo v boljše razpoloženje, pa še petek je danes  user posted image
En topel objemček zate!

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 406
29.6.2007 10:13:45   
tosja
user posted image  bumbum - sem res tolk mislila, da boš pa TI naše povprečje dvignila iz te grozne 0 user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Gremo naprej IUI borke - tud nam BO USPELO!!!

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 407
29.6.2007 12:23:26   
monikap
bumbum dokler user posted image ni je še vedno upanje.user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 408
29.6.2007 15:32:18   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: monikap

bumbum dokler user posted image ni je še vedno upanje.user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  RES JE!!!

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 409
29.6.2007 15:57:59   
bumbum
Mah ja, bomo videli. Ampak mislim, da žal ne bom nič dvignila povprečja. Me trenutno lepo zvija po trebuhu in samo čakam, da se prikaže user posted image .

Hvala vam punce, ker toliko mislite name!
Dajama, tudi meni je žal, da morava deliti te občutke. Bi bilo lepše deliti tiste vesele.
Ampak tudi ta čas prihaja!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 410
29.6.2007 23:27:32   
tosja
user posted image  bumbum - držim pesti, da ti za vikend pokaže
                                      lep, debel user posted image  user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 411
30.6.2007 9:05:32   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  bumbum držim pesti, da ta vikend zagledaš user posted image  user posted image  

Klub kislemu vremenu želim vsem puncam lep vikend...izkoristitega ga za radosti v dvoje user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 412
30.6.2007 10:12:24   
bumbum
Hvala, tosja! Žal tudi pesti niso pomagale. Zdaj ni več upanja. Pa sem mislila, da bom mela lep roj. dan.

Tiste, ki hodite v MB kliniko.........a moram zdaj poklicat tja, ali pol po 15.8.? Če bo naslednji IUI po 15.8., pol zdaj ne rabim jemat Klomifena ali pač?

Leeeeeeeep vikend, moje punce!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 413
30.6.2007 19:19:40   
Tia-na
Jst pa danes imela IUI. Upam, da bodo moji trije folikelčki gostoljubni in spustili koga k sebi. user posted image

bumbum, žal mi je. Zdej čez poletje si odpočij, uživaj in nikoli ne veš, kje in kdaj te preseneti kaj lepega. Za naslednji IUI pa se javi prve dni M konec avgusta in takrat začni znova s klomifenom.

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 414
1.7.2007 16:05:16   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

Jst pa danes imela IUI. Upam, da bodo moji trije folikelčki gostoljubni in spustili koga k sebi. user posted image

Za gostoljubnost tudi jaz navijam user posted image user posted image user posted image .. po en navijač za vsak folikel user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 415
5.7.2007 21:32:36   
tosja
user posted image  user posted image IUI - majčice, junijčice user posted image   user posted image   

user posted image  sarcy21 (1. IUI, Praga)

user posted image  Tia-na user posted image  (2. IUI, LJ)

26. in 27.06. UZ
  30.06. IUI
   ..... TEST

user posted image  anadejka (1. IUI, Praga)
12.06. posvet - Praga
terapija: špikanje Menopur, 2 ampuli (3.-9. dan)

user posted image  Sandra978 user posted image  (2.IUI, LJ)
    -  13.06. dočakala user posted image  začetek špikanja - Gonal

-  20. 06 . UZ - povečana doza Gonala
    -  23., 25. in 26 UZ 

user posted image
  fras  (3.IVI, MB, čaka user posted image )

user posted image    fortun (IUI, PO, dr. Reš)
     - 19.06. posvet

user posted image

Drage IUI-jevke - veselo na delo!

Javite s čim se drogirate in vse ostale pomembne datume,
pa seveda tudi to, katera klinika vas ima na grbi. user posted image

Pol pa kar veselo na delo. In ne glede na to, da bodo zdravniki pomagali,
lahko še doma malo user posted image user posted image user posted image  tako čisto za ziher.

Optimistični začetki - srečni konci! 

user posted image user posted image  FAN CLUB user posted image user posted image

Mojca9000, Anitka, ija, DaisyE, monikap, gold fish, Dalija, sonček.djukelcauser posted image , sayuri, dajamaja, HEL36, tosja user posted image ,
curkica user posted image , bumbum user posted image  

user posted image         

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

Tia-na - stiskamo pestke user posted image  user posted image  user posted image

bumbum - tudi ti si želela user posted image  user posted image  za user posted image  ob rojst. dnevu user posted image  Tudi jaz - a žal sem dobila le user posted image  user posted image
Klomifen pa bom jaz jedla tud v juliju in avgustu, čeprav sem sprava mislila imeti 2 meseca pavze. Dr. Vlaisavljević mi je napisal recept. Septembra pa se bova špikali user posted image  user posted image  user posted image

Sandra - kje si user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 416
6.7.2007 8:42:34   
bumbum
Hej, tosja! A tebe je tudi user posted image razžalostila za roj. dan? Joooj, kako srečo mava midve.
Mogoče pa dobiva zapoznelo darilo.

A ti boš Klomifen pridno papcala naprej? Hmmm.....jaz ga sicer tudi mam doma, ampak zdaj sem že itak prepozna, da bi ga jemala. Mah kaj čem, bom pač res mela pavzo. Mam itak malo čez glavo vsega. Okrog mene so same nosečke. Za moj r.d. je rodila ena od najboljših prijateljic, druga najboljša prijateljica je noseča, sestrična je noseča..........Grrrrrrrrrr, jezi me vse skupaj! Midva pa mesec za mesecem žalostna user posted image .

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 417
6.7.2007 8:43:03   
bumbum
Aja, tosja....kdaj si pa mela r.d., če ni skrivnost?

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 418
12.7.2007 20:34:07   
tosja
user posted image  user posted image IUI - majčice, junijčice user posted image   user posted image   

user posted image  sarcy21 (1. IUI, Praga)

user posted image  Tia-na user posted image  (2. IUI, LJ)

26. in 27.06. UZ
  30.06. IUI
   ..... TEST

user posted image  anadejka (1. IUI, Praga)
12.06. posvet - Praga
terapija: špikanje Menopur, 2 ampuli (3.-9. dan)

user posted image  Sandra978 user posted image  (2.IUI, LJ)
    -  13.06. dočakala user posted image  začetek špikanja - Gonal

-  20. 06 . UZ - povečana doza Gonala
    -  23., 25. in 26 UZ 

user posted image
  fras  (3.IVI, MB, čaka user posted image )

user posted image    fortun (IUI, PO, dr. Reš)
     - 19.06. posvet

user posted image

Drage IUI-jevke - veselo na delo!

Javite s čim se drogirate in vse ostale pomembne datume,
pa seveda tudi to, katera klinika vas ima na grbi. user posted image

Pol pa kar veselo na delo. In ne glede na to, da bodo zdravniki pomagali,
lahko še doma malo user posted image user posted image user posted image  tako čisto za ziher.

Optimistični začetki - srečni konci! 

user posted image user posted image  FAN CLUB user posted image user posted image

Mojca9000, Anitka, ija, DaisyE, monikap, gold fish, Dalija, sonček.djukelcauser posted image , sayuri, dajamaja, HEL36, tosja user posted image ,
curkica user posted image , bumbum user posted image  

user posted image         

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

Kje ste borke??? Smo čist padle, da sem nas iskala...user posted image

Kaj pomeni to IUI-jevke???? Kaj je med nami katera srečka user posted image user posted image user posted image user posted image

---user posted image  mam tak občutek, da ne...user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 419
16.7.2007 13:44:27   
curkica
Sonček in poletne norije so nas čisto odlepile od računalnika.

Midva z mojim sva se tud zaenkrat odločla, da se bova odklopla. Čez 14 dni greva na morje, in zdaj in pol bova samo user posted image , in user posted image , in user posted image , mogoče pa rata kaj samo od sebe. Jaz sem že čisto odklopljena in sploh ne mislim več na user posted image , kar bo pa bo. Če ne pa jeseni spet v Mb.

Vsem skupaj želim vse user posted image user posted image user posted image  naj naj in čimlepše izkoristite to poletje - za kopanje, sončanje, od časa do časa se je treba tud mal odklopit in spit kako pivce za živce več. user posted image

LP, vsem skupaj!!!!!!!!!!!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 420
24.7.2007 13:25:50   
bumbum
Čau, dopustnice! Uživate,a? Vse ste se odklopile user posted image . Bravo! Prav je tako! Midva sva tudi pravkar z morja.....
Je kaka nova user posted image med nami?

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 421
24.7.2007 13:39:22   
marjana.r
no pa se javim še jst user posted image  čeprav sem po pomoti odprla novo temo glede IUI-ja ... v petek sem mela prvo inseminacijo, te dni pa se ne počutim glih vredu...boli maternica, dojke...napihnjena sem ... bomo počakali pa da vidimo kaj je ratalo user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 422
24.7.2007 16:20:12   
bumbum
Hej, marjana! Si nas našla! Dobrodošla med nami! Jaz ti močno, močno stiskam pesti, ker si vse tukaj že res želimo, da bi nam kaka user posted image popravila porazno povprečje!
Znakce maš pa kar lepe. Veliko jih je, ki pravijo, da so taki bili njihovi nosečniški.Morda pa le.......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 423
25.7.2007 9:52:33   
marjana.r
hvala lepa user posted image  bom javila kakšne bojo posledice

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 424
25.7.2007 11:04:06   
lina10
Lep pozdrav vsem.
Da vas malo upogumim in ne izgubiti upanja enkrat bo uspelo.Meni je postopek IUI uspel v drugo s pomočjo injekcij in sem sedaj srečno nošeča v 6. tednu samo nestrpno čakam prvi pregled pri ginekologu ki bo 07.08. ampak počutim se odlično razen rahlega zbadanja v jajčnikih ni pa sile.
Malo me je strah ampak tudi to mora biti zraven.
Ne izgubiti upanja vstrajajte,ko mišliš najmanj na to  ti pa uspe jaz sem skoraj zjokala od sreče, samp pozitivno mislite pa bo.user posted image user posted image

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj pa seks v zrelejših letih?
Ko govorimo o varni, odgovorni in prijetni spolnosti, večinoma mislimo na mlajšo populacijo žensk in moških, ki naj bi b...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.

Da. (0%)

Ne. (80%)

Kakor kdaj. (20%)

Ko se prehladim. (0%)

Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!