Anonimen
|
pozdravljene punce! naša noč spet ista - najperj dojenje ob 22 - že . potem ob 1 flaška z mlekom, potem ob 5 spet flaška z melkom - potem pa spanje do 7.30 ko sma se podojili. pa ta moja punca toliko poje. ampak seveda tisto kaj njej paše - da me ne bi prehitro hvalile. zadnje cajte pa je gratala taka tečka, da zraven nje ne morem čist nič več narest. včasih sem jo dala v hojico, in je bila taaaaaaaaako zadovoljna, je raziskovala po vseh kotičkih. sedaj pa je že vse "odkrila" in ji sploh več ni zanimivo. samo bi se nosila, pa gledala tisto, kar pač iz spodnje perspektive ni mogla. prej sem jo tudi na primer dala na kavč zraven sedet, pa kup igrač, in je ful gledala in si tlačila v usta, ali tolkla, sedaj pa ji nič več ni zanimivo, potem pa leze na mene in k računalniku, kjer grabi za tipkovnico in pa seveda miška je zakon... tako da vas niti ne morem brat, ko je pokonci. sma prejele šle na en kratek sprehod, ker je bila res tečka na kubik, sedajle pa mi prvo rundo spi. piškotek - jaz se tudi pridružujem vsem tistim, ki jim ni za v slubo za it. ker sploh ne vem, kam bom šla v službo - zato niti nočem še o tem razmišljat. no, jaz bi bla doma, pa da bi vsak mesec 15 kaj na TRR kapnilo thinkibinki - ja, pri nas v ZD je tudi totalna katastrofa. moraš biti naročeni (pri starejših je tako, ne pri otrocih) - če pa nisi naročen (torej da si bolan - saj v naprej pa ja ne moreš vedet, kdaj boš bolan), pa pač čakaš s tisto številko, ki je itak več ne dobiš, ker je v 5 minutah razgrabljena. govorjneje - naša že kar dosti čeblja - MAMA, BABA, DEDA, DAJDAJ, in pa kombinacije tega maba, bama, pa še polno tega, se sedaj niti ne spomnim. pa tleska z jezikom, in potem se ti odzoveš, inpotem ti zatleska nazaj. smo bili včeraj pri tašči na obisku, in so bili naši tudi (smo šli, ker bi naj imel tast včeraj RD . smo šli svečko na grob prižgat), in je moja mama tudi ji tlesknila z jezikom, in je tako debelo gledala, češ, a ona pa to tudi zna???? no, ampak se pa odzove in tleskne nazaj. pa poč poč po rokici zna, pa če ji rečem boža boža, potem tudi poboža kar pač božama. aja, pa sedaj že razume ko ji rečem NE V USTA (npr. pumpico od noska, ko mi jo zarubi, ali pa GSM) potempa tako proba da bi dala v usta, pa ji rečem "ne v usta", pa me tako prefrigano gleda, ampak v usta pa ne da. joj, moram iti kuhat, dokler mi spi, ker drugače spet nič ne naredim. ja, pa sedaj vsak dan probam nekaj pospraviti (npr. kak kotiček omare ali predal ali nekaj) - tako da imam že vsak dan po malem kao eno pomladansko čiščenje - ampak mi ne uspeva glih najbolj
|