zoom zoom
|
Thumbelina: v ZD Bežiigrad je dr. Keršič, kar vredu, sestra j epa odlična,čakalna doba pa do 1,5 meseca. Će želiš ti lahko dam tudi tl. št. Podaljšanje pa zavarovalnica nima čez, temveč vse poteka preko CSD. SIcer pa naša dva čmrla že spita, je pa tamala ful težko zaspala. BOmo videli kaj bo ponoči. Mpj je šel pa v službo tako ,da sem tako raekoč "sama doma". Piškotek, zakaj pa ne bi poslala tiste izvide, ki jih imaš, mogoče ti pa rata za podaljšat (spet odvisno iz katerega konva si). Sicer pa se meni zdi, da tudi lažje vstanem najprej z desno nogo, da bi pa mislila s katero moram vstat Blazina iz razvojne: po kolikih obiskih v razvojni in kakšna mora bit diagnoza, da jo lahko dobiš? Meni osebno je ful dobra, pa ne samo za otroke, tudi zame bi bila odlična, če bi se spravla delat trebušnjake, me ne bi nič trica bolela . P aše dovolj velika je. Pesmice: tudi pri nas imamo ene par takih "čudnih", sem ga pa jaz naučila pesmico o čebelici Maji, ker sem mislila, da je taprava iz risanke, je pa en komad (nekoč že dolgo je tega, v dželi res ne vemo kje, živela je čebelica, ki Maja ji bilo je ime,..... Maja, Maja) in potem ko mu včasih dam DVD Maje hoče on pet zraven, pa se besedilo ne ujema, pa kar malo čudno gleda. Je pa danes rekel, da bo kupil pištolo in me bo ustrelil. Sva se potem že sigurno stotič pogovorila, da so pištole za lumpe,..., ampak imajo v vrtcu enga fantka, ki zgleda da skozi o pištolah nabija (ker zmeraj enega in istega fantka omenja, da je to rekel). Me je pa res ful presenetilo, ko je rekel, da me bo ustrelil, to je bilo pa prvič. ME kar mika, da bi se malo z vzgojiteljico pogovorila, naj še staršem tega fantka kaj rečejo, samo potem bi mogoče spet tečna izpadla. Samo me pa res motijo te pištole. Še to mi2 sva striktno proti pištolam, nasilju in tudi doma nima nobene, samo kaj ko v vtrcu vse slišijo in poberejo. Tko grem zdej počas spat, no še mleko prej pripravit, pa zobe umit,... Lahko noč.
|