mojčca
|
Se vam na hitro javljam, ker sem ful utrujena, saj sem spala slabe tri ure, pa še to s prekinitvami, ampak bo že. Spati sem šla ob 2.30 zjutraj, saj sem kontrolirala očeta, če je vse v redu z njim. Potem pa se nama je dozdevalo, da ima na urinu kri, ampak je bilo zjutraj ok. Dopoldan sem ga peljala k osebni zdravnici na kontrolo, popoldan pa je bil poslan nazaj na Jesenice, ker nekaj ni bilo vredu z vratom. No, pa je prišel domov, bolečine v vratu pa ima od zategnjenega pasu. No, pa še pri mami je bil na obisku, tako da zastonj na Jesenice ni hodil. Je pa po telesu čisto črn, izgleda obupno. Ga je brat peljal pogledati avto in je bil oče čisto šokiran, ko je videl, kaj je ostalo od avta. Sestra, brat in oče so prejle prišli ravno iz Jesenic .....mami je bla celo noč na intenzivni, vsako uro so jo zbujal in ji gledal zenice, pa bojazen za krvavitve v trebuhu je bla prisotna. Sedaj je na travm. oddelku, jutri zjutraj bo baje odpuščena . Je pa sesuta, prestrašena,pri dihanju ima bolečine, nalomljena oz. počena rebra .....Baje se tovrstne poškodbe zdravijo 3 mesece Bo že, če bi bli le zdrav, važn, da se mamo rad... Res ni, kakor je sprva zgledalo. Sam bolečine so verjetno hude. Očividci nesreče so baje rekli : pomagajte ženski, boli jo v prsnem košu .... No, sem bila pa danes zelo, zelo hvaležna tašči, da je prišla k nam paziti Manco in Matica, ju je spedenala v nulo, še kosilo mi je pomagala skuhati. Brat in sestra pa sta letala naokoli in urejala zadeve v zvezi z nesrečo, jaz pa sem z atijem letala okoli zdravnikov. Avta ne bomo popravljali, ker je totalka, ampak za avto oz. pleh nam je sedaj čisto vseeno. Komentirala vas ne bom, ker vas nisem prav veliko brala, to me čaka jutri, če bo seveda čas. Hvala pa za vaše dobre misli in vaše pestke, ki zmeraj pridejo zelo prav v težkih trenutkih. Aprilčice moje .