juniorka
|
Se zmerajdogaja tle gor... sem na hitro preletela.. Mojčca- pri vas pa res ni konca, držim pesti, da bo čimboljše z zdravjem starše! zate! Moj je pa bil celo tri dni doma ! No, je zlikal ! tejkag- sem bila v Lecleru in imajo bodyje brez rokavov za 2,5€, pa 10% dobiš nazaj oz. 11,5, če imaš kartico! Sopa ok kvaliteta, samo malo manjše št.! zoom zoom- jaz sem rekla, nikol več novga avta na kredit!!! Sem 5 let plačevala 170€ in se mi je preveč poznalo, pa še slabo plačo sem imela od začetka(okoli 500€), pa najemnina... No, sem zdaj menjala tega polota za starga pasata, mi žre manj, registracija ni dost večja, ker se mi je popust povečal, edino cestnina je pa x2! V glavnem, še sama ne vem točno zakaj, ampak NIKOLI več kredita za avto! Mam raje malo starejšega, pa si kaj druga privoščim( to je tisti 5 letni primankljaj dopusta)! MojcaB- uživaj na smučaju, jaz bi tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Pa nimam opreme, pa enih 10 kg viška, da bi bla sposobna sploh se po hribu premikat ! lonib- ja, jaz sem tudi že večkrat trpela zaradi govorjenja drugih... sedaj sem raje tiho in pozabim ( tudi mojemu sem včasih rekla kaj, kar so moji starši rekli, pa sva se pol kregala ). Kar se pa tiče Dodi, pri veliki družini že nekaj nanesejo vsi dodatki, samo do tja je pa treba pridet , pa mene tudi zanima, kako lahko imajo vsi smučke nove, pa vlečnico imajo doma... A res to lahko ččlovek z delom ustvari?? Ker meni se zdi, da v tej državi to ni mogoče... Sem 6 let delala cele dneve, še dost ob nedeljah(zastonj), pa imam samo avto od tega in nič drugega Saj po eni strani sem si sama kriva, ker sem se s tujcem poročila, ki NI SMEL delat- tri leta, dokler ni dobil stalnega bivališča, pol si je pa moral plačat delovno dovoljenje.... a je to normalno?? Vsaj delat bi lahko pustili zakonca, ne pa da moraš životarit.... Pol veste, zakaj nimam stanovanja- ker s 500€ kredita za st. ne dobiš... tudi ko je dobil službo, je pa on moral delat za 500€, ker druga ni blo...no, vsaj normalno sva pl živela. BZ, zato bomo šli verjetno v tujino, kersva oba razočarana nad to državo zaraditakih zadev, ko bi človek rad, pa ne sme ! Včeraj me je pa kr streslo, ko sem slišala za nesrečo na Londonskem letališču, pa je na 'srečo' na drugem letališču moj pristal... Moj je v Angliji na razprodajah ful enih čevljev kupil za malega, od Puma do nevemkaj, št. 20-23 ampak se mi zdijo ful trdi Imava pa ene iz Nizozemske( darilo), so pa ful mehki, na velikega ježka, firme ne vem zdaj, samo 19 št., ki jo bomo že prerasli- mu jih dam za ven, ker v termo nogavičkah ga zazebe- se ful poti in je mokro, pol pa zazebe .. potenje- a se vaši tud potijo kaj v nogice, pr našem je grozno, v enih nog. ga zebe, v copatkih al termoskah pa se poti( notri), sploh ne vem, kaj nardit No, dost za zdaj, mejte se, a za tinkibinki79 tudi en velik , upam, da se zmenita, da bo za vse najboljše..tudi midva sva že imela hude, joj joj...
|