|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
14.1.2008 19:09:40   
*piškotek*
Nisem vas uspela še prebrat, sem samo preletela zaradi srečanja, da vem kaj se z mojim zmenit zaradi avta. Pa vidim da baje odpade, no saj kar se tiče tega, če Mojčca ne more, druge kandidatke iz LJ itak ni bilo, potem tudi mene ne bo. Dajte se štajerke potem res zmenit za drugi teden, jaz vam edino to lahko povem da v ponedeljek in torek 100% ne morem. Ostale dni imam še proste.

Se oglasim kasneje

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
14.1.2008 19:18:33   
mojčca
Ženske, a vi še kar dajete adaptirano mleko?????

Jaz bom počasi šla kar na navadno mleko od LM in sem počasi začela. Danes dopoldan sem mu dala pol pol (pol adaptiranega, pol navadnega) in ni bilo nobenih problemov. Prav tako sem tudi naredila za večerjo in iz mleka potem kašo, pa je pojedel vse. Upam, da bo ponoči spal in ne bo kakšnih žurk, ker potem ne bom vedela kaj ga muči.

Jutri pa mu za zajtrk naredim 240 mleka, od tega bo dobil adaptiranega 90. Potem pa imam adaptiranega itak še čisto malo, mogoče 10 žličk in se končno lahko posloviva od aptamila in od mešanja adaptiraneg mleka za vedno user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
14.1.2008 19:23:42   
katja pv
Srečanje: zmenjeno za drugi teden. Kdaj pa?

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
14.1.2008 19:40:10   
zoom zoom
Sploh ne vem ali naj povem ali ne.

Sem našo user posted image ob 19h dala v posteljico in je kar skoz tišina. Se sploh ne upam pogledat. So pa 4 razlogi, zakaj je tiho:
1. jo je moj vzel k sebi, ker spi in gre čez 1 uro v službo in rabi mir (če je tako bom zelo huda)
2- se je kaj hudega zgodilo (upam da ne)
3. je bila tako zmatrana, da je takoj zaspala
4. je ugotovila, da je brez veze, da se dere, ker nič ne pomaga

Me pa tako firbec matra in malo skrbi, bi šla kar pogledat. Samo potem se lahko zgodi, da bom imela žurke. Sicer pa upam, da bo danes mirna noč. Ja, upam lahko.

Je pa drgač ful prehlajena. Ji pravim kar smrketa. Mene pa je tudi začela ful neki glava bolet. Sem že vzela Lekadol.

Adaptirano mleko. Imam še ene 30 meric mleka in pa 300g Aptamila, tako da do srede bo zdržalo, potem pa pediatra vprašam, kaj meni. Sicer pa z 10. mesecem začnem z navadnim mlekom. Enkrat je treba.

Imam pa danes v načrtu ob 20h začet likat in gledat Pop Tv seveda.

Pa še nekaj me zanima. Mi je čist tko n pamet prišlo. Ne vem,  če se spomnite, ko smo se 1. srečale v CP in je prišla tudi ena, ki je imela Maj-a. Vzdevek sem pozabila, samo se mi zdi, da tukaj med aktivnimi čvekami ni nobene, ki bi imela sinčka po imenu Maj.

Lp

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
14.1.2008 19:44:37   
zoom zoom
Sem mogla it v sobo pogledat in tamala spi v svoji posteljici.user posted image Sploh ne vem kakšen čudež se je zgodil. Se pa ne smem preveč veselit.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
14.1.2008 19:50:00   
ALESSA
Maladva spita. Mene pa čaka kup perila za zlikat. Mi ful ni ampak moram.  Sem pa prej avto spucala, ker ga bomo prodali v sredo in kupli drugega - enoprostorca (staro za novo). Zdaj, ko pa sem sprobala enoprostorca pa se mi ful dopade. Že komaj čakam. Kolk sem prej bila proti, sem zdaj ful navdušena. Ker je res, tolko enga placa.

Punce, Anel se vam zahvaljuje za čestitke.

mojčca: jaz Anelu dajem že od četrtka alpsko mleko in zaenkrat je OK. Sem mu pa kar v celoti dala alpsko mleko, nisem nič mešala. Ga ima ful rad, ker zdaj več poje, kot pa prej. Ga pa mešam z čokolinom zjutraj in zvečer.

srečanje: meni tudi bolj paše drugi teden. Edino v sredo 23., imava pa pregled pri P. Me zanima, koliko je napredoval od prejšnjega meseca.

LP

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
14.1.2008 19:58:20   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Ženske, a vi še kar dajete adaptirano mleko?????

Jaz bom počasi šla kar na navadno mleko od LM in sem počasi začela. Danes dopoldan sem mu dala pol pol (pol adaptiranega, pol navadnega) in ni bilo nobenih problemov. Prav tako sem tudi naredila za večerjo in iz mleka potem kašo, pa je pojedel vse. Upam, da bo ponoči spal in ne bo kakšnih žurk, ker potem ne bom vedela kaj ga muči.

Jutri pa mu za zajtrk naredim 240 mleka, od tega bo dobil adaptiranega 90. Potem pa imam adaptiranega itak še čisto malo, mogoče 10 žličk in se končno lahko posloviva od aptamila in od mešanja adaptiraneg mleka za vedno user posted image .

ker že 3 dni nazaj zvečer ne iztisnem več velik mleka iz svojih jošk, sem ji dala tud kr navadnega, pa ni bilo nič narobe oziroma sem ji naredila gresolino. je pa očitna razlika - gresolino z mojim mlekom (sladko) ali pa gresolino z navadnim mlekom.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
14.1.2008 20:17:24   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

Pa še nekaj me zanima. Mi je čist tko n pamet prišlo. Ne vem,  če se spomnite, ko smo se 1. srečale v CP in je prišla tudi ena, ki je imela Maj-a. Vzdevek sem pozabila, samo se mi zdi, da tukaj med aktivnimi čvekami ni nobene, ki bi imela sinčka po imenu Maj.

Lp

Mislim, da je bil njen nick Miase. Ja, se jo spomnim, ker sva skupaj sedeli, pa še potem smo šli do HM-a, pa en modrček za dojenje sem ji dala.

Sem tudi jaz opazila, da se nič ne oglaša in to že zelo dolgo.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
14.1.2008 20:23:26   
tejkag
Daj ne ga srat babe!!!!Jaz pridem!!!Moj si je vzel dopust da me pripeljeuser posted image resno!!!Ne me zdaj zaje...me bo naklofutaluser posted image da si tak zmišljujem!
katja pv, gaja, aischa, tejkag

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
14.1.2008 20:39:31   
Mojca B
povišanje porodniške: ma ja za cca. 8 EUR. Adijo pamet!! Saj ne veš al bi bil vesel al bi se zjokal!! Taška si mogla tvojih 20 omenit, da sem še zdaj slabe volje zarad plače... se vidi, da delamo v Zasavju...jah 21.03. se mi porodniška izteče.. po moje bom s 01.04. začela... Takrat moja zamenjava začne s porodniško.. :)

Mleko: če bi imela možnost bi kravje. Igorjevi starši - se pravi mi imamo krave ampak so krmljene s silažo. To mleko pa meni ni najbl.. kaj pa vem.. še jaz ga ne bi pila... Tisto pravo kravje, krmljeno s suho krmo pa to.. tega pa takoj.. ampak so tkooooo redki kmetje, k ne krmijo s silažo da... bomo kar na kupljenem....Bom pa tudi počasi začela...

Tinkibinki: upam, da si oki...in da sije sonček pr vas...

še kaj, še kaj... a ja jutri imamo sistematski, posvetovalnico.. no ja pregled pri 9 mesecih.... poročam mere. me prav zanima kaj sva uspeli pridelati...Zjutraj pa dimnikar pride omedit peč.. da ne bi spet Mojčca al pa lonib kakšno asociacijodobili.. res je DIMNIKAR!!! Sicer me je pa kr groza poklicat h G za izvide.. ma ja jaz si kar pravim, da je vse oki... Jutri bom poklicala, pa še za tablete fehtala, če mi jih bodo sploh še pustili...

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
14.1.2008 20:54:34   
thumbelina
Jojkoksmjaz zmatran ain vsa nekam slabe volje. Tamali je bil po Allernovi bolje, zdaj pa ima nocoj spet fleke po trebuščku in rokicah. EJ scufalo se mi bo že,kaj ga to daje. Tok sem že z **** n a od vsega tega, enkrat je alergija, pa njegova hipotonija in ukrivljena hrbtenička, ej dost mam tega. Cel ljubi dan se samo še zajebavam, da bom enemu od otrok naredila kaj za jest (ko enga nafutram je drug lačen, itd.). Vsak teden moram nekamhodit in usklajevat termine za vse mogoče terapije. mam občutek da mi bo glavo razneslo. Že tako je ves občutljiv, smrkva je itak skoz, da se ga ne upam po štacunah vlačit. denarja itak nimamo nobenga, nam kr frči čez okno. Piksna allernove, ki zdrži slab teden je 15 evrov, 70evrov za privat terapije, itd... Nobenga avta s klimonimamo, tako da bo treba za čez poletje ko bo treba Matevža vozit na terpaije kupit avto, če ne se mi bo čist skuhal... Da ne omenjam 100 evrov za nafto, kje je še dopust, za katerega me hčerka že zdaj žica....
Ehh sem čist brez volje...
Nč grem še malo surfat. Sem zgruntala, da bi bil za našega mulca trip trap stolček boljši kot tisti z naslonom za glavo, ker se prav meče in upira nazaj ob naslon, da se pol zdrsne čist dol in popijansko sedi.. Sem ga danes v razvojni probala dat v trip trap in se je davkrat vrgel nazaj, ko je videl, da ni ničesar odzad je sedel kot štok, celo z vzravnano hrbtenico. In trip trap me bo spet koštal ene 70 evrov rabljen. Unih ponaredkov ne bi kupovala, ker sem brala mamice, da se zelo radi zvrnejo...

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
14.1.2008 20:55:40   
thumbelina
Aja pa še 1 dobra novička: naš Matevž se kotali (s hrbta na trebušček in nazaj spet na hrbet). Sam se je tale dobra novica čist razkadila, ko sem vidla takoj zatem pri previjanju njegov flekast trebušček.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
14.1.2008 20:56:21   
gaja*
Gaja spi. Je bila danes hudo utrujena. Je zaspala že ko je zagledala posteljo user posted image user posted image Je pa postala moja punca ful neprevidna. Kr spusti se in hoče delat korake. Valda pade ko velikauser posted image Kr sama bi rada šla user posted image

Mleko: v četrtek imava posvetovalnico. Ker sva bili na začetku na testih za al. na KM, so mi tam svetovali, naj do 1. leta ne uporabljava navadnega mleka in naj uvajamo zeeelo počasi. Bom videla, kaj mi bojo zdaj svetovali. A naj poiskusim al ne...

Srečanje MB: zgleda, da nam bolj odgovarja naslednji teden. Nič zato. Samo, da nas bo več in se zmenimo za en dan. Zgleda, da bosta četrtek in petek odločilna?

Anel
: vse naj naj   user posted image   user posted image   user posted image

LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
14.1.2008 20:59:04   
gaja*
Thumbelina: user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
14.1.2008 21:01:48   
gaja*
Matevž:bravo frajer user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
14.1.2008 21:02:56   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: Mojca B

Zjutraj pa dimnikar pride omedit peč.. da ne bi spet Mojčca al pa lonib kakšno asociacijodobili.. res je DIMNIKAR!!!

K Mojčci hodijo sosedi ,k  tebi pa dimnikarjiuser posted image . A pa bo tvoj doma? Moj je zmeraj doma kadar pride dimnikar, da ne bi še kakšen drug kanal hotu spucatuser posted image user posted image user posted image . Se hecamuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
14.1.2008 21:08:51   
smotka lonib
ANEL: Zala ti pošilja en user posted image in user posted image .

Zdej pa jest raje grem, ker sem zaspana. Sem zjutraj morala zgodaj vstati, ker sem bla v LJ. Jutri bo pa spet naporen dan, ker bom šla tiste boge EVRČKE zapravljat kokr ji je še ostal, ko sem imela še minus od prejšnega petkauser posted image .
Raje grem, da ne bom spet kakšne traparije napisala.

Lahko noč!

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
14.1.2008 21:09:34   
aischa
kaj je zdaj čveke kje pa steuser posted image

malo se sonček pokaže pa vas že vse daje spomladanska utrujenost. kaj hodite po novem z vašimi user posted image  spat.

nič ni nočnih čvekov več.

očitno je konec veselega decembra.user posted image

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
14.1.2008 21:17:22   
aischa
srečanje. očitno prestavljeno na drugi teden. jaz pridem 100procentno. ne glede na to kateri dan bo, imam cel teden fraj.

flaška zanima me kaj si ve mislite o flaški kot tolažilna duda. moj user posted image  noče imeti dude pa smo jo navadili na flaško da z njo hodi spat in brez nje sploh nikamor ne gremo.
me pa vsi opozarjajo da je to za zobeke še slabše kak duda. jaz razumem da ni dobro za zobe, sploh ko mi noče vode pit in ji dajem vedno jabolčni sok z vodo.
kako jo naj odvadim flaške. kaj  ji naj drugega ponudimuser posted image

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
14.1.2008 21:20:25   
Anonimen
hojla čvekeuser posted image
sem sedajmalo mail čekirala - in odkar bolj visim na RR, bolj malo gledam mail in se mi je nabralo 194 neprebranih mailov - itak, da so skoraj vsi fw, tako da nisem nič zamudilauser posted image

srečanje - ja, če se boste menile za drug teden, potem pa mogoče še jaz prijadram v MB - moram samo videti, ob kejkih se boste zmenile, potem pa da vidim, če si bom lahko kak zorganizirala. no, enkrat pa bo bejba že preživela, če se boma tak daleč peljale - saj to ni vsak danuser posted image
jutri pa ima lara posvetovalnico, potem sporočimo mere in kilažo

Neposredna povezava do sporočila: 4520
14.1.2008 21:23:59   
zalbi
mah jst sem tut čist utrujena - dopoldne sem skala spet po faksu, zaradi diplome, pa še jutr moram - pol pa upam, da sam še februarja me enkrat vidjo in končam s tem glupim in neumnim faksom, k so une ženske v referatu res precej mimo - pa vsaka drugače pove, da bi skort p***

Sara pa ma neki drisko, sam ful čudn. že od petka ampak samo popoldne, zutri kaka normalno, pol pa enkrat driska in to je to - tko da sploh nevem kaj naj... pa nč novga ni jedla, kot ponavadi - ima morda katera idejo kaj bi bilo?????

porodniška - no coment - ni vredo razpravljat o moji povišici....

grem počas spat - sem mela včer obiske do polnoči, pa sem kr mal sesuta... nisem več navajena ponočvat - groza - se bom mogla mal z mojčco družt, da bom spet v formo pršla:)

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
14.1.2008 21:24:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aischa
flaška zanima me kaj si ve mislite o flaški kot tolažilna duda. moj user posted image  noče imeti dude pa smo jo navadili na flaško da z njo hodi spat in brez nje sploh nikamor ne gremo.
me pa vsi opozarjajo da je to za zobeke še slabše kak duda. jaz razumem da ni dobro za zobe, sploh ko mi noče vode pit in ji dajem vedno jabolčni sok z vodo.
kako jo naj odvadim flaške. kaj  ji naj drugega ponudimuser posted image

aischa, kaj pa če bi ji čez dan dajala kot je navajena , jabolčni z vodo,..... za ponoči, ko pa ji nastaviš ob posteljci, pa ji natoči samo vodouser posted image  - probaj 1x ,pa boš vidla če boš ob treh spet najšla praznouser posted image

(odgovor članu aischa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4522
14.1.2008 21:31:54   
aischa
dobra ideja valika ji bom kar zdaj šla vodo natočit.

bom videla kaki alarm bo ponočiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
14.1.2008 21:38:28   
taška30
Čeer,
grem od zadaj, ne od spredaj.
Thumbelina, čestitke za Matevžev napredek (ne pa za flekeuser posted image ). Trip trap, ja mi ga imamo za obe, nov je bil cca.130€user posted image , samo se tolažim, da bo uporaben do šole al pa še dlje, npr. jaz ful rada sedim na na jem kar tako.
Aischa, tole s flaško res ni oK. Imaš sicer mini možnosti, da ne bo pustilo posledic, ampak jaz sem videla že kar nekaj otrok s povsem črnimi zobki, veš kako grozno to zgleda. In to še v šoli, dokler vsi mlečni ne izpadejo. Naredi tako kot ti je svetovala valika. Za podnevi ni problema, tud naša pije sok z vodo, pa kompot, ampak ponoči pa valja sladek cucelj po ustih. To je strup za zobke. Da ne govorim o razvadi pitja ponoči, ki se je ne znebiš naslednjih par let.user posted image
Se še vrnem.

Neposredna povezava do sporočila: 4524
14.1.2008 21:54:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taška30
Aischa, tole s flaško res ni oK. Imaš sicer mini možnosti, da ne bo pustilo posledic, ampak jaz sem videla že kar nekaj otrok s povsem črnimi zobki, veš kako grozno to zgleda. In to še v šoli, dokler vsi mlečni ne izpadejo. Naredi tako kot ti je svetovala valika. Za podnevi ni problema, tud naša pije sok z vodo, pa kompot, ampak ponoči pa valja sladek cucelj po ustih. To je strup za zobke. Da ne govorim o razvadi pitja ponoči, ki se je ne znebiš naslednjih par let.user posted image

taška, ja to imaš prav - glede črnih zobkov. meni je to tako grdo videti. sama pri sebi sem si vedno rekla, da pa moje ne bodo imele nikoli tako črnih zobkov. in hvala bogu nimajo. ok, saj velika poje kar nekaj sladkega, ampak je navajena na redno umivanje zob in ni problema. tudi mala dobi čez dan sladkan čaj, pa čežano ji tudi malce sladkam, ker noče drugače pit oz. če so prekisla jabka (ji moram sedaj poleg domačih jabolk, kupovat, ker so domače tako zelo kisle, da bi morala ogromno sladkati, to pa mi glih niuser posted image - potem raje jabolka kupim....

ja, pa redno umivanje zob - samo to bo pomagalo. ne vem katera je zadnjič napisala, da ji je zobarka rekla, da je glavno krtačenje, da ni potrebno zobne paste.
no, naj povem, da sem jaz pri obeh začela z vademecum okus jagoda, ampak pri ta veliki sem sedaj cca 1 leto nazaj opazuila, da ji ta pasta ni bila več dovolj, ker je kljub rednemu krtačenju zob imela take rumene - in to stalne zobke, tako da imava sedaj drugo pasto junior - brez okusa jagode - in so se ji zobki bistveno polepšali - pobelili. tako da pasta vsekakor malo pomaga....jaz moji lari dam toliko za vzorec na ščetko in ji skrtačim zjutraj in zvečer, potem pa jo moram z mokro cunjo pobrisat okoli ustec, da je ne bi peklo, pa ji še malo po ustih pobrišem tisto malo pene, ki se naredi

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

katere plenice?
emica2008

katere plenice najbolj pogosto uporabljate?

pampers (52%)

lumpi-mercator (4%)

beauty baby-miller (21%)

lionstar ali huggies (1%)

hofer ali lidl (10%)

drugo (12%)

Število vseh glasov: 472

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!