|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
14.1.2008 15:01:22   
sabri
Oj, se ne morem učit, razen če spi, ker mi drugače napada knjige. Je tok smešna, ko vidi, da listam kar skoči name.
porodniška: sem šla pogledat. Bogatija, za celih 3,12 eur višja, uau. Sploh ne vem, kak bom zapravila višek.
služba: konec marca, joj joj joj, kaj bo hitro.
Naša pa odkar je gosto hrano, štrajka nekaj in drisko ima, ne vem kaj ji je, ker bolna ni videti. Mogoče pa zobki, čeprav pri prvih dveh ni bilo nič?!

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
14.1.2008 15:52:11   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

IZVIRNO SPOROČILO: taška30

U pišuka, pol imam pa jaz res fajn porodniško.user posted image
Samo ne vem, če je tole premosorazmerno. Saj ne morem imet 10x večjo od Mojčce.user posted image

Mogoče pa imaš 10x večjo porodniško kot jaz user posted image . Jaz imam itak samo srednjo šolo (so bile  takrat žurke bolj pomembne kot šola), pa upravne enote imajo plačo itak za en user posted image , ne plače, štipendije.

se pridružujem Mojčci. men se je povišala točno za 2,09 EUR.user posted image user posted image matr pa na cest delam, pozimi zmrzujem (ker sem peš), poleti skoraj dehidriram, v križišču vdihavam smrad,  pa še  vsak lolek te že lahk v glavo ustreli.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
14.1.2008 15:55:04   
smotka lonib
piškotek!
sem šele pol vidla, da imaš ti tud super plačo kot midve z Mojčco!
najbolje, da bi skupaj ustanovile S.P. (SUPER PORODNIŠKA)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
14.1.2008 16:04:56   
lilka
user posted image Evo mene!

Meni se je tudi zvišala za 7 evrovuser posted image , imam tako porodniško kot Gaja* zgleda
user posted image
Sonca pri nas tudi ni.....user posted image

Mojčca: Tinka pošilja Maticu za 9M en sočen slinast poljubček!user posted image

Gaja*: ja bravo punca, to odvajanje od čokolade ti gre dobro zgledauser posted image user posted image user posted image

Jaz se pa včeraj cel dan malo nazaj držim pri hrani, sem prejšnji dan na roj. dnevu preveč jedla, pa mi mož pride ob sedmih z vročimi jagodami z vanilijevim sladoledom, jih je sam naredil....mnajjjjjjammmmm, valda sem pojedla.

Tinka je še vedno na shujševalni že od včeraj, niti ****cvergerja zdej ni hotla....kaj pa vem kaj ji je, vsega poje samo 3 žličke in konc. Sej se ne sekiram, ker drugače lepo je, jo bo že minilo.

Zdej grem pa na engauser posted image potem pa že mož pride iz službe.....

Imejte lep dan in lep večer s svojimi sončki, user posted image majhnimi in velikimi

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 4479
14.1.2008 16:07:15   
zoom zoom
Živjo,

taška: naša ima občasno dudo (jo je sprejela šele sedaj pri 8h mesecih), če je nima da pa palec v usta, čeprav se mi zdi da je tega čedalje manj (močno upam, das e odvadi sesanje palca) in čez dan res brez problema zaspi, problem je pa zvečer, ker je bila navajena spat na najini posteljii n še eden je moral bit zraven (sicer čez dan tudi, ampak je čez dan čist ok sprejela, da mora spat v svoji postelji). Sicer pa lačna ni, žejna tudi ne, previta itak da je.

Za porodniško sem pa tudi videla, da bo nakazana jutri. Pri nas poštar prihaja šele po 2. uri. Je pa porodniška za manj kot 10€višja. Se pa ne bi branila tvoje plače Taškauser posted image .

Mleko: naša mleko obožuje, čeprav sedaj ko ni Hipp ampak nekaj drugega in ima notri še sadje in žitarice ga pije samo ponoči, čez dan ga pa ne mara. Hipp pa je pila kadarkoli.

Otroški dodatek: kdaj naj bi bilo pa povišanje le tega? Sicer samo za 8,5% ampa vseeno bolje kot nič.

Vreme: smo bili malo zunaj, sicer sonca ni, ampak se na vsake toliko časa malo prikaže, potem pa spet skrije za oblake. Ampak vsaj megle ni. Tudi to je nekaj.

Smo pa danes dobili telefon. Mi je tako fino, ker bom od sedaj lahko klicarila bolj poceni, če ne celo zastonj. Pa še manj interneta bomo plačevali. Prej smo imeli samo internet in smo plačevali 32€, sedaj imamo pa internet + telefon in bomo plačevali 28€.
A je mogoče tu kakšna, ki zna pisat pritožbe ali reklamacije.  No, daj znala bi jo tudi sama, samop ne vem kaj vse moram notri navest. Moram na Telekom poslat pritožbo, ker nam avtomatično niso zmanjšali plačila, ko so spustili tarifo.

Pa še nekaj me zanima. Če bi imele možnost, da bi za svoje user posted image dajale "domače kravje mleko od kmeta, bi dajale to, ali bi vseeno kupovale v trgovini Sveže ali Alpsko  mleko? Mi imamo sicer to možnost, samo jaz mleka direkt od krave, pa čeprav prekuhanega ne bi pila za noben denar. Pa še veliko več dela imaš s tem, pa hitreje se pokvari,... Kaj pravite?

Uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 4480
14.1.2008 16:09:16   
zoom zoom
V ćasu, ko sem pisala tale roman se je tamali iz nosu pocedil smrkelj, tak čist prozoren, kot vodica. Je zgledala kot ena boga smrketa.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
14.1.2008 16:38:34   
ALESSA
Oj punce!

Midva sva pa bila prejle na sprehodu. Smo imeli tako lepo vreme. Zdaj pa bom počasi šla po Neli k mojima.

Naš Anel pa ima danes 9. mesecev!user posted image  Uh, kako je minilo, prehitro! Ko se spomnim, da bom počasi šla delat mi kr slabo rata. Pa saj, po drugi strani pa bo fajn, bom spet malo med ljudmi. Imam pa še itak za izkoristit dopust, tak, da grem delat nekje aprila.

zobki: mi imamo že 3!user posted image

porodniška: men se je tudi povečala za borih 9 EUR.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 4482
14.1.2008 16:49:49   
Anonimen
hojla!
sem preživela zobarjauser posted image . smo pa bili prejle na sončku, ja mi ga imamo tudi. ampak smo malo prekasno šli, tko da smo ga še komaj ujeli.....

alessa - za anela vse najlepše za  9 mesecev
user posted image

porodniška -ste toliko pisale o tem, da sem mogla iti takoj izračunat  - ja, tudi meni se je povišala za točno 7,15€ - bomo težko zapravili tale višek, res....

lilka - kaj pa ti to pokvarjenega daješ svoji tinkiuser posted image user posted image user posted image user posted image ,  da ti scenzurirauser posted image
****cvergeuser posted image user posted image  - pa smo spet tamuser posted image

punce, lepo se imejte na srečanju, pa lepo se načvekajteuser posted image

(odgovor članu ALESSA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4483
14.1.2008 16:53:30   
Kaštrun
porodniška
se mi je povečala za cela 2 € JEEEEEEJJJJJ user posted image

služba
29.3. imam prvi delovni dan, ampak je sobota, tako da naj bi začela 31. marca. samo imam še 10 dni starega dopusta, pa 10 dni mi pripada za diplomo, tako da grem verjetno 28. aprila v službo.

bolančki
ok. naši Lučki nekaj fali oz. me je začelo malo skrbeti. to malo bitjece ima že 14 dni non-stop vročino od 37.2 - 38.8°C. zašvica takoj! še ko je. zadnje (recimo 4 dni, 5 dni) zelo slabo je. npr. ne poje 210 ml flaše, ampak le 100 ml. potem ne celotnega sadja kot ga je prej, ampak samo pol. pa recimo SKOZ bi se crklala. sploh zdaj, ko imamo skupaj sedežno in se jaz uležem, ona pa kar name in drema ali pa zaspi. pa fora: spat gre okoli 19ih, pa se potem do polnoči nekako zbuja na cca. uro, pol ure in nekaj gode ali pa poje. potem pa spi do 7ih, 8ih. ob 10ih je že čisto koma, komaj poje sadje, potem jo samo položim pa zaspi (in spi tudi po 2 uri skupaj). ko ustane poje, je kakšno uro pokonci in potem spet spanje. ob 18ih je spet čisto koma?! sploh ne vem. pa tako bleda se mi zdi, pa take utrujene očke ima. mislite da je res to samo od zobkov (smo dobili 2 nova zgoraj - levo in desno, tako da jih imamo zdaj 6!)?

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
14.1.2008 17:08:35   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

Živjo,

Smo pa danes dobili telefon. Mi je tako fino, ker bom od sedaj lahko klicarila bolj poceni, če ne celo zastonj. Pa še manj interneta bomo plačevali. Prej smo imeli samo internet in smo plačevali 32€, sedaj imamo pa internet + telefon in bomo plačevali 28€.

jest sem prej imela naročnino za internet paket solo 26 EUR, zdej pa sem spremenila pred novim letom na paket DUO (internet in telefonija) in bom (čez en mesec) plačevala naročnino 31 EUR (čeprav tam piše 28 EURuser posted image ). Piše pa, da imajo siolovi naročniki, ki se kličejo med seboj, zastonj in 120 min v telekomovo omrežje. Vsaj tako je meni razložil na telekomu.

Neposredna povezava do sporočila: 4485
14.1.2008 17:10:35   
juniorka
Mali spi ,jaz kuham, grem pol na postajo po mojga!
Vedno pozabim vprašat- problem: srbi me lasišče, grozno je in ne vem, zakaj- vedno umivam s head in sholders, sicer sem menjala vrsto, si oprala enkrat in pol je od takrat groza..zdaj si perem z otroškim -že 3x, pa še ni nič boljše... mi je sestra gledala, je rekla, da ni nič videt na lasišču, jaz si bom pa vse spraskalauser posted image !
Matic in Anel- vztrajno se bližata 1. svečki, želim vama mirno spanje ob 9mesečniciuser posted image !

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
14.1.2008 17:18:20   
juniorka
Še tole hitr:
domače kravje mleko- definitivno raje, kot kupljenega z vsemi dodatkiuser posted image , samo bi ga redčla- še raje kozjega..sicer bomo pa mi na adaptiranem, kar se tiče mleka za pitje, za gres ipd. bom pa po 1 letu začela s kravjim!
Kaštrun- tebi pa ne vem, kaj rečt, ker pri nas ima tudi zadnje dni čudno temperaturo, ampak čez 38 ne pride- pa še to sem pogruntala, da ko ga imam preveč oblečengauser posted image  Sva prišla noter in je bil malo vroč- očitno bundica preveč greje v kombinaciji s sončkomuser posted image  , ker po 10 min je blo pa ok...

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
14.1.2008 17:23:00   
mojčca
Alessa, čestitke Anelu za 9 mesecev user posted image , pa kakšen kos torte mu le privošči.

Valika, moja mami je zmeraj rekla, da gre rajši rodit kot pa k zobarju. Meni pa ni problema iti k zobarju, samo ponavadi čakam tri ure v čakalnici (zakaj sem že naročena na določeno uro?????) in me potem že vse mine, ko poslušam, kako drugim vrta po zobeh.

Kaštrun, glede na to, da se je tebi porodniška tudi ful povečala, se lahko zmeniva en dan in greva v šoping. Denar je treba takoj zapraviti, saj veš, da pravijo, da je denar za med ljudi. Kar se tiče Lučke in njenega počutja: jaz bi jo na tvojem mestu rajši peljala na pregled k pediatru. OK, vročino ima lahko zaradi zobkov, samo dva tedna, pa če praviš, da se ti zdi bleda in ful malo poje, pojdita se rajši pokazati.

Piškotek, jaz jutri ne morem v Maribor, imam še neke opravke v Kranju. Pa tudi udeležba bo bolj majhna, vsaj kar se jih je za jutri prijavilo.

Lilka, je bil Matic čisto navdušen nad poljubčkom vaše Tinke.

Letim, drvim, ker je prišla Manca.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
14.1.2008 17:24:20   
Anonimen
kaštrun - res težko rečti, kaj fali tvoji pikici. pri moji ta veliki sploh nismo imeli nobenih problemov, ko so prihajali ven zobki. niti enkrat vročine. pri tej mali, pa imamo pri vsakem zobku težave. vedno ima vročino, vedno jaz mislim, da je kaj drugega bolana, ali da ima uha vneta ali da je viroza ali kaj jaz vem kaj še, potem pa po 2-3 dnevni vročini vidim novo pridobitev  v ustih. sem pa jo sedaj že skužila, saj se njen jok, ko na primer trmari, ali pa ko jo res nekaj boli zeeeelo razlikuje. in sedaj, ko mi stoka in jokca, sploh pa če si tišči v usta rokice, potem točno vem, da jo bolijo od zobkov, in ji dam svečko v ritko. zadnjič je lepo zaspala ob 20.00 tako kot ponavadi, in se je ob 22 zbudila s takim jočem, da je nisem in nisem mogla pomiriti. pa sem ji potem dala svečko v rito, in je potem zaspala kot top nazaj. zakaj ne bi olajšali bolečin ob izraščanju zobkov???? jaz mogoče tudi ne bi bila toliko pozorna na to, ampak moji veliki sedaj že eno leto izraščajo stalni zobje, in vedno ko je kateri na pohodu, jo to tako strašansko boli, tako da ji tudi dam calpol proti bolečinam. torej tudi dam ta mali svečko, da je ne boli....zakaj bi trpela, če pa ji lahko pomagam?

(odgovor članu Kaštrun)
  Neposredna povezava do sporočila: 4489
14.1.2008 17:28:58   
Anonimen
aja, sem pozabila komentirat kravje mleko:
smo imeli nekoč krave, pa moram rečti, da se mi zdi bolj zdravo, neobdelano, kot kupljeno. sedaj na želost nimam izbire, kot da kupim v trgovini. če bi pa imela možnsot, pa bi raje domačega...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4490
14.1.2008 17:31:22   
mojčca
No, tudi midva z Maticem sva bila popoldan eno uro na sprehodu, pa vmes se je pokazal kakšen sončen žarek.

Še eno vprašanje oz prošnja user posted image : moja "tašča" zbira črtne kode od čajev 1001 cvet. Če jih ima kakšna odveč, se lepo priporočam (namesto da jih mečete v smeti, se spomnite name oz. taščo)  user posted image

No, po 15 minutah spanje se je ravnokar začel oglašati Matic (jok, da ne boste mislile, da se slučajno pogovarja).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
14.1.2008 17:31:36   
Anonimen
Valika, moja mami je zmeraj rekla, da gre rajši rodit kot pa k zobarju. Meni pa ni problema iti k zobarju, samo ponavadi čakam tri ure v čakalnici (zakaj sem že naročena na določeno uro?????) in me potem že vse mine, ko poslušam, kako drugim vrta po zobeh.

user posted image user posted image user posted image sicer me je ful strah zobarja, ampak ga ne bi menjala za še enkrat rodit....
moram pa priznat, da sem na stolu, ko mi je vrtala in je majčkeno prišla do živca (mi je namreč menjavala one srebrne plombe z belo plombo), da ssem si mislila, da če sem porod preživela, bom pa tegale zobarja tudiuser posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4492
14.1.2008 17:32:04   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: valika

aja, sem pozabila komentirat kravje mleko:
smo imeli nekoč krave, pa moram rečti, da se mi zdi bolj zdravo, neobdelano, kot kupljeno. sedaj na želost nimam izbire, kot da kupim v trgovini. če bi pa imela možnsot, pa bi raje domačega...user posted image

Jaz pa rajši kupljenega, ker je domače mleko ful bolj močno in ga je potrebno zalivati z vodo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
14.1.2008 17:54:08   
smotka lonib

No, tudi midva z Maticem sva bila popoldan eno uro na sprehodu, pa vmes se je pokazal kakšen sončen žarek.

Še eno vprašanje oz prošnja user posted image : moja "tašča" zbira črtne kode od čajev 1001 cvet. Če jih ima kakšna odveč, se lepo priporočam (namesto da jih mečete v smeti, se spomnite name oz. taščo)  user posted image

No, po 15 minutah spanje se je ravnokar začel oglašati Matic (jok, da ne boste mislile, da se slučajno pogovarja).

a mogoče od SPARA  še zbiraš? sem bla dons v Kranju in se spet zapravljala.  če rabiš sporoči.

za taščo bom pa pogledala, ker ne vem katere čaje imam v omari, ker imam v omari več čajev iz  domačih rožic .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
14.1.2008 17:57:01   
thumbelina
Evo mene nazaj iz NM. Tamali se sploh ni tako hudo drl, tudterapevt je bil kokr tolk normalen... Se mi ne da na široko razpredat otem, ker sem tok zmatrana, da bi lahk šla že zdajle v horizontalo Pa še Jerca je bla taprvi dan v vrtcu in že celo ljubo popoldne žlobudra, kaj vse so počeli, meni bo pa glavo razneslo.

Tukaj je bilo tako sonce, da je Matevž od svetlobe notr kihal... Ampak midva nisva mogla jit nič ven ker sva morala v NM, prej je pa spal, tako da nič od sonca. Jutri imava posvetovalnico, bo spet pestro. Bemtiš, pa naj kdo mal zaustavi ta blesav čas, ker jaz ga ne dohajam več sploh....

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
14.1.2008 17:57:17   
aischa
kravje mleko jaz ji ga dajem že kak mesec. včasih ji razrečim vačsih pa ne. pa nismo imeli nobenih problemov. meni se tudi full splača saj dam za liter mleka 30centov v trgovini pa ga izpod 75 skoraj ni.
pa potem vsak drugi dan ko grem po 3l mleka naredim ali puding ali palačinke ali pa ga dan za skuto. ker imamo zelo radi skutine palačinke.

srečanje kdo vse prideuser posted image  saj jaz imam tudi 50km do mb pa če bovi samo dve se mi skoraj ne splača vozit. 

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
14.1.2008 18:07:22   
mojčca
Lonib, od špara ne rabim več, hvala. Za čajčke pa le poglej user posted image

Sem sedajle dala Maticu za malico bebi piškot, pa more še pogruntati, da je to za jesti in ne za igrati. No, v roki drži piškot, z njim ploska, paca po mizi, skratka obup.

Je bil pa prejle ful posrečen. Se je iz ležečega položaja postavil na vse štiri, gujsal se je sem ter tja, potem pa se mu je skoraj uspelo usesti. No, skoraj, uspelo mu ni. Mu je pa uspelo prevrniti cel zaboj kock, ki jih ima Manca na tleh.

Revček, pa ves je rdeč po obrazu, se je po mojem kar parkrat udaril. No, jokal ni nič.

Ne vem, katera je spraševala, če imam Matica veliko na tleh. Na terapiji mi je rekla, da naj bo čim več na tleh, tudi stolček je bolj kot ne odsvetovala, sploh pa hojico in stajco. Ja, saj potem poleg tal prav veliko stvari ne ostane. No, ostane naročje od mamice in pa postelja (otroška).Tudi pri nas je na tleh bolj hladno (pod našo dnevno je garaža, pa dnevna soba ima tri zunanje stene + balkon, tako da o kakšni vročini težko govorim, razen poleti)., ga pač bolj oblečem.

Stanje, ko je Matic pojedel piškot: pol piškota je na mizi, druga polovica pa ali na tleh ali pa spacana v roki. Letim, mi je začel z umazanimi rokami pacati po steni user posted image

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
14.1.2008 18:20:45   
gaja*
IZVIRNO SPOROČILO: aischa

srečanje kdo vse prideuser posted image  saj jaz imam tudi 50km do mb pa če bovi samo dve se mi skoraj ne splača vozit. 

Hvala enako.

Torej, katere ste kandidatke za jutri?

Če nas res ni več, bi bilo bolje prestavit na naslednji teden. Sam takrat pa nas 100% mora bit več. Kaj pravite?

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
14.1.2008 18:40:51   
aischa

koliko sem videla smo samo tri kandidatke

mogoče bi bilo res bolje prestavit na drug teden

ne vem no meni je vseeno ker tak imam svoj avto pa tudi mala ni haklik kdaj spi in kje spi. lahko z njo grem kam hočem spi v avtu ali v vozičku.

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
14.1.2008 18:56:02   
gaja*
IZVIRNO SPOROČILO: aischa

koliko sem videla smo samo tri kandidatke

mogoče bi bilo res bolje prestavit na drug teden

Drug teden torej?

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

kolikokrat na teden imate spolne odnose
cupacups

1x (34%)

2x (15%)

3x (16%)

vec kot 4x (8%)

vsak dan (7%)

ali sploh ne (20%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!